Bebislere yogurdu gunluk mu mayaliyorsunuz ? Yoksa bir kerede mayalayp yiyecegi kadar kavonozlara koyup hergun yiyecegi kavonozumu aciyorsunuz ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bazen dışarı çıkarken sağıyordum o bile nasıl zor geliyordu....
canım bizim doktorumuzun önerdiğini yazayım sana...1 tatlı kaşığı pekmez, 2 tatlı kaşığı labne, 1 çay kaşığı tereyağ, ilk gün mercimek büyüklüğünde yumurta sarısı ( alerji yapmazsa her gün biraz daha artırıyorsun bir yumurta sarısı oluncaya kadar) bir kaç tane bebe bisküvisi ve bunları ıslatacak kadar kaşık maması hepsini karıştır dedi. ama benim çikom öyle sevmedi ayrı ayrı yediriyorum...bebe bisküvisi yerine ekmek veriyorum, kaşık maması da vermemiştim denediğim zaman ıhlamurla ıslattım...
kızlar biz de bugün sabah kahvaltıda 2 tatlı kaşığı pekmez, bir küçük paket labne, 1/4 yumurta sarısı ve ekmek yedik.... karıştırınca sevmiyor çikom ben de az az ekmekle veriyorum. bi güzel de su içti nihayet :)
akşamüstü de denmek amaçlı armutlu yoğurt verdim yarım çay bardağı kadar yedi... daha da zorlamayacağım bugün
Hamileyken çok gayretliydim.Her gün yürüyüş+egzersiz yapardım.Evde koşu bandı+ pilates seti var; ama sorun bende. Kendimi yorgun, bitkin hissediyorum. Gündüz yapamam.Kızım toplam 2.5-3 saat uyuyor.Onu da şöyle: Tek seferde bazen 30 bazen 45 dk uyuyor.Uzun uyursa da 30 ya da 45 dkda mutlaka uyanıp tekrar emmek veya sallanmak istiyor.Bu durumda hiç niyetlenmiyorum. Bilsemki kesintisiz 1 sa uyuyacak gündüz yaparım.Akşam da 9a dek uyutma faslı ve ben pert haldeyim. Yine de zaman yaratmam lazım.Yoksa kendime baktıkça canım sıkılıyor. Şahdım şahbaz oldumtebrikleriniz için çok teşekkür ederim kızlar yaza kadar gidecek 5 -6 kilom daha var :))
evet canım ayrılık kaygısı ama ayrı kalmıyorum ki gün içinde sadece spora gidiyorum o da hem yakın hemde kısa bir program yani
b-fite gidiyorum canım 2 ay oldu buraya başlayalı daha öncesi farklı bir yere gidiyordum uzak diye buraya yazıldım
teşekkür ederim canım :) seans yarım saat sürüyor hiç durmadan önce bir alet ile sonra platformda hareket yapıyorsun çok yorucu değil bölgesel sıkılaşıyorsun kısa sürmesi bebeğim için cazip geldi spora gidecekler için öneririm b-fiti.. bebeğimi bırakacağım kişi var canım kv :) çok şükür ki iyide bakıyor benim içinde bir nefes alış oluyor evden çıkış.. haftada 6 gün gidebiliyorsun ama ben o kadar gidemiyorum tabi canım en az 3 gün gitmeye özen gösteriyorum... hiç rejim yapmadan da sonuç gayet tatmin edici gibi geldi bana..
eğer bebeğini bırakacak kimsen yoksa youtube da çok güzel videolar var evde yapılabilecek önceden öyle yapıyordum çünkü :)
Gayet güzel yemiş canim afiyet olsun çikoya. Bizimki yogurdu hic sevmedi her türlü denedim.
Gayet güzel yemiş canim afiyet olsun çikoya. Bizimki yogurdu hic sevmedi her türlü denedim.
buda bızden bı kare arasım
buda bızden bı kare arasım
tesekur ederız nazlıbebıs teyzesı ne kadar degıstıler ya nasılda çabuk gecti zaman senın sarında ck tatlı masallah onun altın dıkık saclarna kurban olurum tam yemelı bunlar cıtır cıtır babamiz hala arasın sarıya donmesını beklyo bos bı bekleyıs ama he he dıyorum:)
Yihuuuu tebrik ederimmm
İdoşa aferin yesin mamacıklarını üzmesin annesini ama şu mızmızlık olayı...senin arkandan herkes patır patır dökülmüş biz de aynıyız malum nedir dertleri anlamıom ki kuzucuklarımızın
BiZde de mızmızlıklar gece sık uyanmalar başladı bi süredir , tam da işe başlamışken cuk oldu off geçer inş ne diyim
Ha gayret o da olur minişş
Benim oğlum yüzüstü durmayı hiç sevemedi yaa ermeklemicek die tahmin ediom...
Ay suloooz kabız ne fena bişimiş ek gıdaya geçince başımıza bunların geleceğini söylememişti kimse ne heyecanla beklioduk bi de oysa
İnş daha olmaz Selim
Bizimki de 2 günde bir yapmaya başladı ama o gazlar aman allahım o gazlar nerde tutulsun bebeem onları bitmek bilmio kıyamam yaaa
Ohh afiyet bal şeker olsun boncukk
Buna benzer ben de yapıom çok sevio
Yaa aynı Marmelatı ben de yaptım ama azcık pütürlü kalsın derken b.kunu çıkarmışın afedersiniz
Sabah oğlumun kakasında bütün bi üzüm vardı
Süper haber 2inş böle devam eder gider kilolar
Ya büyüdükçe daha da farkına varıolar bence geleni gideni daha ii tanıolar gün içinde görmüosa özlüodur bence o yüzden yanında görmek istiodur
Canım valla bunlar bize asla yapmam dediğimiz ne varsa yaptırdı zaten. Ağlamasın uyusun diye elimden geleni yapıyorum bende. Ama yinede mızmız. Kabızlık konusundaki iyi dileklerin içinde teşekkür ederim tatlım.
Çok tatlısın ama seen. Annen sana çok güzel mamalar yapmış, afiyet olsun hepsini ye emi
Teşekkür ederim canım hangimiz korkmuyoruz ki
Sende baya azmetmişsin kilo konusunda seni de tebrik ediyorum.
Sorma alishiacım ya fena bişey kabız ama çok şükür popişi çatlatmadan atlattık.
Hahah kakadaki üzüm tanesine de koptum, çıkarabilmiş nasılsa sorun yok
çookkk tatlısın sen boncuk gözlü yakışıklı Emiirrr :)
canım o zaman elinle yedirmeyi dene...bizimki elle yemeyi daha çok seviyor...
canım bizim doktorun önerdiği
sabah 8 kahvaltı
saat 12 de çorba
saat 15 te yoğurt
saat 18 de meyve
canım o ayrılık kaygısı oluyormuş bebek büyüdükçe...geçen ay ay bebek gelişimlerine bakmıştım da orada yazıyordu.... bu arada çoookk tebrik ediyorum seni :) b fit e mi gidiyorsun?? ben de gidiyordum b fite hamile olduğumu öğrendiğimde bırakmak zorunda kaldım...şimdi de çikomu bırakacak kimse yokk
seni de tebrik ediyorum canımm....gaza gelsem iyi olacak sanırım
Evet dişten olabilir canım.Herkese günaydınlaar..
Arastacım ida diş çıkarmışmıydı? Hatırlayamadım ama eğerki çıkmadıysa bu mızmızlık diş içinde olabilir çünkü Emirde öyle. Dediğin gibi hiçbiyerde mutlu değil kucağımda gezdirince biraz sakinliyo o kadar.. Buarada 1 ayda 4,5 kilo çok iyi süpersin.. Geçenhafta bende başlıcaktım güya ama yalan oldu :)
Ben geldiiiim.
Geçmişe bakamadım kızlar, kimseyi alıntılayamadım kusura bakmayın. Şimdiki zamana zor yetişiyorum, geçmiş hak getire..
Selim beyle koala ağaç ikilisii gibiyiz bu ara. Nedir derdi anlamadım. Uyumak istemiyor, uykusu olduğu içinde mızmızlıktan mahvoluyor. Üzeirmden inmiyor. Devamlı bi tepeme tırmanma çabası var.
Geçici bir dönem olsun ne olur.
Eveli gece bana bir güzellik yapıp gece sadece 1 defa uyanıp sabahta saat 10'da uyandı
Ayların yorgunuğunu attı sanırım çünkü dün gece de uyanmalar hat safhadaydı.
Geçen hafta cumadan geçtiğimiz perşembeye kadar kabızdık. Kendi yapsın diye elimden geleni yaptım. Kayısı, armut yedirdim. Kayısı suyu verdim. Ek gıdaya ara verdim. Fitil denedim, sabun denedim bir türlü yaptıramadım kakasını. Perşembe günü soluğu hastanede aldık. Lavmanla yapabildi kuzucum kakasını. Kabızlık çook kötü bişey umarım bir daha olmaz.
Araya da haftasonu girince giremedim bi türlü, Selim beyde uyumuşken kendimi yeni atabildim buraya.
Özledim sizi, umarım herkes iyidir
Günaydın kızlar çok uykum var gece saat başı uyandı. Gaz mı diş mi bilmiyorum ama canını yakan bişeylerin olduğu kesin. Ben size bunları yazarken uyudu ben de uyusam iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?