2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

zor olur ya ayrı ayrı inş bnm kızular sever tesekkür ecerimm canım

Gayet güzel yemiş canim afiyet olsun çikoya. Bizimki yogurdu hic sevmedi her türlü denedim.

Hamileyken çok gayretliydim.Her gün yürüyüş+egzersiz yapardım.Evde koşu bandı+ pilates seti var; ama sorun bende. Kendimi yorgun, bitkin hissediyorum. Gündüz yapamam.Kızım toplam 2.5-3 saat uyuyor.Onu da şöyle: Tek seferde bazen 30 bazen 45 dk uyuyor.Uzun uyursa da 30 ya da 45 dkda mutlaka uyanıp tekrar emmek veya sallanmak istiyor.Bu durumda hiç niyetlenmiyorum. Bilsemki kesintisiz 1 sa uyuyacak gündüz yaparım.Akşam da 9a dek uyutma faslı ve ben pert haldeyim. Yine de zaman yaratmam lazım.Yoksa kendime baktıkça canım sıkılıyor. Şahdım şahbaz oldum Yuvarlak hatlarım yuuuusyuvarlak olmuş.Belim ince, kalçam genişti.Bel ve bacaklar kalınlaşmış, kalçalar iyice genişlemiş.Aslında hamilelik öncesi kilomdayım; ancak tip kaymış Kaportayı toplamam lazım

Gayet güzel yemiş canim afiyet olsun çikoya. Bizimki yogurdu hic sevmedi her türlü denedim.

Benim bızdık da yoğurdu pek sevmiyor; ama kuru meyve marmelatı koyunca yedi. Denemediysen bir dene istersen

bende hıc denemedım kusura bakma alıntı olmuyor cepten aptamilın sıtesınde okudum devam sutunden yogurt yapabılırsınız daha sulu olur ama mayalanır dıyo bende anne sutunden olur mu acaba dedım

herkese selammm sizleri çook ösledik

wakit nası geçio bilemiyorumm çook yoruluyorum bide annem war yemekleri o yapıo berkaya bakıo ama hem iş hem gece uykusuzluğu beni mafetti

berkay bu ara hiç uyumuo emziriyorum yatıyorum bi kalkıyoruz yarım saat geçmiş...en fazla bi saat..heralde dişten die tahmin ediyorummm...

azcık geçmişe bakıcam neler yaptınıss...

hım bide kötü haber...sağ göğsümü emmio berkay...gündüzleri emmeside azaldı ekbesinler daha tatlı geldi heralde..sizde durumlar nasılll

tesekur ederız nazlıbebıs teyzesı ne kadar degıstıler ya nasılda çabuk gecti zaman senın sarında ck tatlı masallah onun altın dıkık saclarna kurban olurum tam yemelı bunlar cıtır cıtır babamiz hala arasın sarıya donmesını beklyo bos bı bekleyıs ama he he dıyorum:)

Bizde teşekkür ederiiz :) gerçekten zaman çok çabuk geçiyo daha dün gibi ilk kucağımıza aldığımız zamanlar..
Ya bide alakasız olcak çok ama seninde var o yğzden sana sorayım:) bu cetvel çıkıyo ya aşağıda bebeğin kaç aylık olduğunu gösteren onu bende oluşturdum lilypieden ama buraya nasıl koycam onu beceremedim :/

Hepinize çok teşekkğr ederiz teyzelerii :)

valla nazlıbebıs bende pembe yapmısm oglvma gordugun gbı nasıl becerdımse bende bılmıyorum kurcala bıraz:)

Evet dişten olabilir canım.

Aynı sorun bizde de var canım sürekli tepemde

Günaydın kızlar çok uykum var gece saat başı uyandı. Gaz mı diş mi bilmiyorum ama canını yakan bişeylerin olduğu kesin. Ben size bunları yazarken uyudu ben de uyusam iyi olacak.

Günaydın kızlar çok uykum var gece saat başı uyandı. Gaz mı diş mi bilmiyorum ama canını yakan bişeylerin olduğu kesin. Ben size bunları yazarken uyudu ben de uyusam iyi olacak.

Haftalarımız farklı ama sorunlarımız aynı... Uykusunda ağlıyor çiko da anlamıyorum... Sabah 7 olmadan kalkıyor uyumak istiyor ama uykusunda birden oturmaya çalışıyor uyanıyor... Kendi kendine oturmayı öğrenene kadar bize uyku haram sanırım.... bence de hemen uyumalısın iyi uykular canım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…