2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

maşallah bebişe. sizin bebek tam olarak kaç ay kaç hafta.

meraba anneler ve onlarn meleklerı sızlere bısey danısmak fıkır almak ıstıyorum bugday dısı yapan var mı aranızda kuc0k bı bugday dısı yapmak ıstyorum arasa nasıl bısey yapabılırım bırde bunla alakasz ama bebıslerınze kac ogun ek besın verıyorsunuz

kızlaaarrrr spordan geldimçok mutluyum
2 aydır bir spor merkezine gidiyorum başlangıçta vücut ölçülerimizi almışlardı karnemi aldım sizinle de paylaşayım dedim 2. ayın sonunda tüm vücuttaki incelme 27.5 cm
kol,bel,karın,bacak,kalça hepsi yani... emziriyorum diye rejim yapmadım sadece akşamları ekmeği kestim o kadar.. eminim ki rejim yapabilseydim bu incelme daha da fazla olacaktı :))))
kiloda vermişim 56 kilo olmuşum darısı başınızaaa.....

bu arada geçmişe baktım arasta tebrik ederim rejim yapabiliyor olman bir harikaaaa...
nazlıbebiş afiyet bal şeker olsun tarifi aldım güzel gözüküyor..
suloz geçmiş olsun kabızdan çok korkuyorum bende
subacım uykusuzluk bizde de var
gelelim bizim sorunumuzaaaa
benim kızda yoğun derece ayrılık kaygısı var gündüz uykusunda bile kalkıp beni arıyor odada yoksam ağlıyor gelince susuyor neden bu korku başladı anlamış değilim
gece beşiği yanımda gık dese uyanıyorum yalnızda bırakmıyorum ama neden oldu anlamadım
varmı bu sorunu yaşayan

Yihuuuu tebrik ederimmm
İdoşa aferin yesin mamacıklarını üzmesin annesini ama şu mızmızlık olayı... senin arkandan herkes patır patır dökülmüş biz de aynıyız malum nedir dertleri anlamıom ki kuzucuklarımızın
BiZde de mızmızlıklar gece sık uyanmalar başladı bi süredir , tam da işe başlamışken cuk oldu off geçer inş ne diyim
Canim bizde de aynı hareket :) yuzustu koydugumda popoyu kaldiriyor sonra indirdiğinde bazen öne bazen geri gidiyor :) kollari calistirsa güzel ilerleyecek ama henuz onu yapamiyor :)

Ha gayret o da olur minişş

Benim oğlum yüzüstü durmayı hiç sevemedi yaa ermeklemicek die tahmin ediom...
Ay suloooz kabız ne fena bişimiş ek gıdaya geçince başımıza bunların geleceğini söylememişti kimse ne heyecanla beklioduk bi de oysa
İnş daha olmaz Selim
Bizimki de 2 günde bir yapmaya başladı ama o gazlar aman allahım o gazlar nerde tutulsun bebeem onları bitmek bilmio kıyamam yaaa
Ohh afiyet bal şeker olsun boncukk
Buna benzer ben de yapıom çok sevio
Yaa aynı Marmelatı ben de yaptım ama azcık pütürlü kalsın derken b.kunu çıkarmışın afedersiniz
Sabah oğlumun kakasında bütün bi üzüm vardı

Süper haber 2 inş böle devam eder gider kilolar

Ya büyüdükçe daha da farkına varıolar bence geleni gideni daha ii tanıolar gün içinde görmüosa özlüodur bence o yüzden yanında görmek istiodur

kızlar bende hamıleligmden oncekı beslenme uzmanıma gıttım 24. Gunum bugun ustelık karnım sureklı tok onceden acmsım resmen 2 ogun yıyordum sımdı 6 ogunle aclıgı unuttum 61 900gr la basladımsu an 57 800gr olmusum buda benı mutlu ettı bende arastaya ozendım :) gaza geldım tesekurler arasta dıyete basladgn ve ornek oldugun ıcın:)

Azcık da bizden haberlere geçiim
Resmen ilk iş günümdü bugün 14:30a kdr yoktum
Sabah arabada giderken gözlerim doldu sürekli ne zormuş ayrılık...
Allah'tan programım rahat sayılır yoksa ben dayanamazdım heralde ya

Annemin ben yokkenki menüsü şöleymiş
Kahvaltı ev yapımı bebe bisküvisi anne sütü labne karışımı
Öğlen anne sütü haşlanmış brokoli ezmesi

Tamam artık bından sonrası anne sütüne devam belki bi meyve veririm o kdr

Sabah radyoda duyduğumdan beri keyifsizim kızgınım. Hatta kaç kere girip girip yazamadım

Tebrikler canım 1 ayda çok iyi verdin. Darısı başıma olsun

Geçmiş olsun canım ben de seni merak etmeye başlamıştım. Kabızlığı bir daha yaşamazsınız inşallah çok zor.

Ah o gerçek! Bacaksızın elinde oyuncak olduk Bu ara yiyor; ama bakalım.Öğütmek için nasıl bir şey düşünüyorsun?Bu tane karabiber öğütülen metal öğütücüler gibi mi?

Netten baktım da merdaneyle bile yapılabiliyormuş denemek lazım

Seni de çok tebrik ederim canım kilo verme umutlarımı kaybettiğim şu günlerde yazdıklarınız moral oluyor önemli olan bi yerden başlamak

Canım valla bunlar bize asla yapmam dediğimiz ne varsa yaptırdı zaten. Ağlamasın uyusun diye elimden geleni yapıyorum bende. Ama yinede mızmız. Kabızlık konusundaki iyi dileklerin içinde teşekkür ederim tatlım.
Çok tatlısın ama seen. Annen sana çok güzel mamalar yapmış, afiyet olsun hepsini ye emi
Teşekkür ederim canım hangimiz korkmuyoruz ki
Sende baya azmetmişsin kilo konusunda seni de tebrik ediyorum.
Sorma alishiacım ya fena bişey kabız ama çok şükür popişi çatlatmadan atlattık.
Hahah kakadaki üzüm tanesine de koptum, çıkarabilmiş nasılsa sorun yok

çookkk tatlısın sen boncuk gözlü yakışıklı Emiirrr :)

canım o zaman elinle yedirmeyi dene...bizimki elle yemeyi daha çok seviyor...

canım bizim doktorun önerdiği
sabah 8 kahvaltı
saat 12 de çorba
saat 15 te yoğurt
saat 18 de meyve

canım o ayrılık kaygısı oluyormuş bebek büyüdükçe...geçen ay ay bebek gelişimlerine bakmıştım da orada yazıyordu.... bu arada çoookk tebrik ediyorum seni :) b fit e mi gidiyorsun?? ben de gidiyordum b fite hamile olduğumu öğrendiğimde bırakmak zorunda kaldım...şimdi de çikomu bırakacak kimse yokk

seni de tebrik ediyorum canımm....gaza gelsem iyi olacak sanırım

valla bı kahvaltı bıde aksam corba veryorum korkuyom meme emmıcek sonra dıye bıraz problemlı emıyo ıte kaka valla yaz gelıyo az kaldı hepımz gaza gelelım guzelz zaten ama dahada guzelleselım:)

kızlar biz de bugün sabah kahvaltıda 2 tatlı kaşığı pekmez, bir küçük paket labne, 1/4 yumurta sarısı ve ekmek yedik.... karıştırınca sevmiyor çikom ben de az az ekmekle veriyorum. bi güzel de su içti nihayet :)
akşamüstü de denmek amaçlı armutlu yoğurt verdim yarım çay bardağı kadar yedi... daha da zorlamayacağım bugün

yani ne kadar yerse doyar onuda tam bilmiorum belkide zamanla bir öğüne dönecektir. Anne sütü 15 gündür yok malesef sagarak veriyordum oda bana 3. bebek gibi oluyordu zamanla sağmaktan bunalıyorsun....
oyyyycok zor tabiki ama alışılıo sanırım
kahvaltıya ben henüz başkamadım sanırım yavas yavas başlamalıyımmm siz ne veriosunuz

ben bazen dışarı çıkarken sağıyordum o bile nasıl zor geliyordu....
canım bizim doktorumuzun önerdiğini yazayım sana...1 tatlı kaşığı pekmez, 2 tatlı kaşığı labne, 1 çay kaşığı tereyağ, ilk gün mercimek büyüklüğünde yumurta sarısı ( alerji yapmazsa her gün biraz daha artırıyorsun bir yumurta sarısı oluncaya kadar) bir kaç tane bebe bisküvisi ve bunları ıslatacak kadar kaşık maması hepsini karıştır dedi. ama benim çikom öyle sevmedi ayrı ayrı yediriyorum...bebe bisküvisi yerine ekmek veriyorum, kaşık maması da vermemiştim denediğim zaman ıhlamurla ıslattım...

Geçmiş olsun canım ben de seni merak etmeye başlamıştım. Kabızlığı bir daha yaşamazsınız inşallah çok zor.
Teşekkür edrrim canım umarım olmaz bir daha.
ayşecim yine baya yemiş zorlama tabiki tiksinmesin. bence gayet güzel yemiş afiyet olsun çikoya

maşallah bebişe. sizin bebek tam olarak kaç ay kaç hafta.
3 gün sonra 7 aylık olacağız. Siz?
demeyeceğim tabii.Gayet doğal.Gülmekten öldüm bu arada Ben de tam ezik yapmadım.Blendırdan geçirdiğim yarı pütürlüydü. Bakalım bizim paketten ne çıkacak

A evet bir deneyelim. Bakalım minnoşlar beğenecek mi? Ya kendime bu kadar çeşit yemek yapmıyorum. Arada onun çorbalara bakıyorum da kendimize de yapabilirim.

Mutluluk ne tür spor yapıyorsun? Ay maşallah demeyi unuttum. Bebeciği kime bırakıyorsun?Ne şanslısın bırakabileceğin biri var.Haftada kaç gün gidiyorsun? Gelişmeleri paylaşın ki gaza gelelim.Kaç aydır yatıyorum diye kendime çok kızıyorum.Spor yapmam lazım. 6-7 kilo versem yeter. İşin kötüsü bunu 2-3 ayda rahatça vereceğimi bildiğim halde harekete geçmiyorum

Bebislere yogurdu gunluk mu mayaliyorsunuz ? Yoksa bir kerede mayalayp yiyecegi kadar kavonozlara koyup hergun yiyecegi kavonozumu aciyorsunuz ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tebrikleriniz için çok teşekkür ederim kızlar yaza kadar gidecek 5 -6 kilom daha var :))

evet canım ayrılık kaygısı ama ayrı kalmıyorum ki gün içinde sadece spora gidiyorum o da hem yakın hemde kısa bir program yani
b-fite gidiyorum canım 2 ay oldu buraya başlayalı daha öncesi farklı bir yere gidiyordum uzak diye buraya yazıldım

teşekkür ederim canım :) seans yarım saat sürüyor hiç durmadan önce bir alet ile sonra platformda hareket yapıyorsun çok yorucu değil bölgesel sıkılaşıyorsun kısa sürmesi bebeğim için cazip geldi spora gidecekler için öneririm b-fiti.. bebeğimi bırakacağım kişi var canım kv :) çok şükür ki iyide bakıyor benim içinde bir nefes alış oluyor evden çıkış.. haftada 6 gün gidebiliyorsun ama ben o kadar gidemiyorum tabi canım en az 3 gün gitmeye özen gösteriyorum... hiç rejim yapmadan da sonuç gayet tatmin edici gibi geldi bana..
eğer bebeğini bırakacak kimsen yoksa youtube da çok güzel videolar var evde yapılabilecek önceden öyle yapıyordum çünkü :)

Bebislere yogurdu gunluk mu mayaliyorsunuz ? Yoksa bir kerede mayalayp yiyecegi kadar kavonozlara koyup hergun yiyecegi kavonozumu aciyorsunuz ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben yarım lt sütten mayalıyorum konserve kananozuna 2 gün yediriyorum.
devam sutune yogurt mayalanıyormus acaba anne sutude mayalanır mı yogurt olurmu bı fıkrnız var mı
Hiç duymadımdevam sütüyle, anne sütüylede nasıl olur fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…