- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Uykusuzummmmm :-( gce surekli uyandi ozellikle 4te bi uyandi 6ya kadar ugrastim bu miniklerin derdi ne hepsi birden offf :-(
Günaydın. Şu uyku sorunlarını hiç sormayın. Bizimki bize ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyor10 gün öncesine dek 3 saatte bir uyanırdı, şimdi 2 saatte bir. Ben kızımın 4 aylıkkenki uykusunu özlüyorum. Kızııım evine geri dön
Günaydın arkadaşlar.Annemden dün gece döndün.Ela uyurken hemen yazayım dedim.Umarım kızımın teyzeleri ve arkadaşları iyidir.Dün Elanın makatının hemen üstünde çekirdek uzunluğunda bir et parçası , şişlik ördüm.Çok korktum.Bugüm aile hekimine götürdüm.Ikınmaktan olmuş telaş yapılacak birşey yok.Birkaç aya geçer dedi.Hemen geçmezmiş.Kızımın sürekli kabızlık problemi vardı ama bir haftadır iyiydi.Kabızlıktan olmuş.Ela uyanmadan evimi toplayayım ondan sonra gelirim.Öpüldünüz.
Aynı saatlerde uyanıkmışız Angy'm ya :)) Selim de 4 de bi uyandı 6 ya kadar uyanıktı. Gecenin o saatinde yürüteçle çığlık çığlığa turladı salonda :)Uykusuzummmmm :-( gce surekli uyandi ozellikle 4te bi uyandi 6ya kadar ugrastim bu miniklerin derdi ne hepsi birden offf :-(
Geçmiş olsun canım ya, kıyamam yavrucuğa ne kadar zorlanmış ki çıkmış öyle. Umarım en yakın zamanda geçer.Günaydın arkadaşlar.Annemden dün gece döndün.Ela uyurken hemen yazayım dedim.Umarım kızımın teyzeleri ve arkadaşları iyidir.Dün Elanın makatının hemen üstünde çekirdek uzunluğunda bir et parçası , şişlik ördüm.Çok korktum.Bugüm aile hekimine götürdüm.Ikınmaktan olmuş telaş yapılacak birşey yok.Birkaç aya geçer dedi.Hemen geçmezmiş.Kızımın sürekli kabızlık problemi vardı ama bir haftadır iyiydi.Kabızlıktan olmuş.Ela uyanmadan evimi toplayayım ondan sonra gelirim.Öpüldünüz.
Biz Yengeç burcuyuz bizi ne etkiliyor acabaKızlar herkes aynı sorunu yaşıyo sanırım bugünlerde, aslan burcu bebişler etkileniyor heraldeAklıma başka bişey gelmedi.
Günebakan senin yayla çorbasının dana etli versiyonunu yaptım İda sevdi gibi akşam sorunsuzca bikaç kaşık yedi çok sağol canım tarif için
herkese merebaa
nasılsınız bakalım uykusuzluk bu ayın modası demek
uyuyoruz uyanıyoruz dün gece daha iyiydik gerci şu gıcık öksürükte tetikliyor gerci
çikocumda öksürüyomuş sizede gecmiş olsun canım yaaa inş cabucak gecer
arasta mutluluk harikasınıznazlıbebiş çok tatlı kuzucun afiyet olsun bende denicem tarifiii
umarım unuttuğum atladığım bişey yokturr varsada kusura bakmayın canlarım
canım ben yakışıklı Emir'i nasıl da gözden kaçırmışım yaaaaAllahım esirgesin çook tatlı maşallah ya boncuğum benim tarif de çok güzelmiş hmhmmm afiyetler olsun kuzucuğaaa
Günaydın arkadaşlar.Annemden dün gece döndün.Ela uyurken hemen yazayım dedim.Umarım kızımın teyzeleri ve arkadaşları iyidir.Dün Elanın makatının hemen üstünde çekirdek uzunluğunda bir et parçası , şişlik ördüm.Çok korktum.Bugüm aile hekimine götürdüm.Ikınmaktan olmuş telaş yapılacak birşey yok.Birkaç aya geçer dedi.Hemen geçmezmiş.Kızımın sürekli kabızlık problemi vardı ama bir haftadır iyiydi.Kabızlıktan olmuş.Ela uyanmadan evimi toplayayım ondan sonra gelirim.Öpüldünüz.
Kızlar herkes aynı sorunu yaşıyo sanırım bugünlerde, aslan burcu bebişler etkileniyor heraldeAklıma başka bişey gelmedi.
Günebakan senin yayla çorbasının dana etli versiyonunu yaptım İda sevdi gibi akşam sorunsuzca bikaç kaşık yedi çok sağol canım tarif için
Biz başağız demek bizi etkilemedi henüz :) diycem ama ayseyle aynı günlerimiz çiko da ataklardaymış. Asu bu atakları biraz geriden takip ediyor sanırım. Neyse rahatız biz böyle maşallah diyeyimAfiyet olsun İdoşuma tarif paylaşımı iyi oluyor gerçekten topiğimiz adına bebek yemekleri kitabı mı yazsak napsak
Bende bende of uykusuz nasıl dayanıcaz artık bilmiyorum 8 aylık oldu tam ama uyku düzene gireceğine hepten şeye sardı anla işte
Canım 2 saat öpte başına koy ben uzun süredir yarım saat yada 15 dk da bir ayaktayım sabaha kadar kaç kere uyanıyor hesapla artık cinnetlik yani
Cam geçmiş olsun üzülme düzelir inşallah
Aynı saatlerde uyanıkmışız Angy'm ya :)) Selim de 4 de bi uyandı 6 ya kadar uyanıktı. Gecenin o saatinde yürüteçle çığlık çığlığa turladı salonda :)
Geçmiş olsun canım ya, kıyamam yavrucuğa ne kadar zorlanmış ki çıkmış öyle. Umarım en yakın zamanda geçer.
Kıyamam kuzuma ya ne kadar zorlanmış geçmiş olsun canım
Biz başağız demek bizi etkilemedi henüz :) diycem ama ayseyle aynı günlerimiz çiko da ataklardaymış. Asu bu atakları biraz geriden takip ediyor sanırım. Neyse rahatız biz böyle maşallah diyeyimAfiyet olsun İdoşuma tarif paylaşımı iyi oluyor gerçekten topiğimiz adına bebek yemekleri kitabı mı yazsak napsak
evet canım başağız ama bizi fena etkiledi. hiç böyle olmamıştı valla fena sapıttık
CEMİLEYD çok geçmiş olsun canım kıyamam ben ona nasıl canı yanmıştır
ek gıda aramız fazla sürmedi kızlar... sabah bir güzel kahvaltımızı yaptık, biraz önce de bir çay bardağı tarhana içti, içine bir dilim kadar ekmek ufaladım....akşamüstü de meyve veririm artık bugün yoğurt yapmamıştım....
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederiz.Bu arada kızım bugün tan 7 aylık oldu.
7. ayınız ve sonrakiler huzur dolu olsun.Geçmiş olsun.Minik kuzucuk inşallah artık zorlanmadan kaka yapar.
Kızlar bişey sorcam size ya Emir'in dilinin ucu pütür pütür beyazlık oldu aynı pamukçuk gibi.. Doğduğundan beri hiç pamukçuk falan olmadı bu aylarda olurmuli sizce? Doktora sordum dişi çıkıyo,ağzını hiç açmıyo dili hep içerde damağıyla temas halinde olduğu için olabilir dedi ama pek ondan değilmiş gibi geldi bana.. Doktorda yarım gün çalışıomuş bugün yarın gidicez göstericez ama sizlerede bi danışayım dedim..
Hamileyken çok gayretliydim.Her gün yürüyüş+egzersiz yapardım.Evde koşu bandı+ pilates seti var; ama sorun bende. Kendimi yorgun, bitkin hissediyorum. Gündüz yapamam.Kızım toplam 2.5-3 saat uyuyor.Onu da şöyle: Tek seferde bazen 30 bazen 45 dk uyuyor.Uzun uyursa da 30 ya da 45 dkda mutlaka uyanıp tekrar emmek veya sallanmak istiyor.Bu durumda hiç niyetlenmiyorum. Bilsemki kesintisiz 1 sa uyuyacak gündüz yaparım.Akşam da 9a dek uyutma faslı ve ben pert haldeyim. Yine de zaman yaratmam lazım.Yoksa kendime baktıkça canım sıkılıyor. Şahdım şahbaz oldumYuvarlak hatlarım yuuuusyuvarlak olmuş.Belim ince, kalçam genişti.Bel ve bacaklar kalınlaşmış, kalçalar iyice genişlemiş.Aslında hamilelik öncesi kilomdayım; ancak tip kaymış Kaportayı toplamam lazım
sen çok tatlısın ama arascıkbuda bızden bı kare arasım
herkese selammm sizleri çook ösledik
wakit nası geçio bilemiyorumm çook yoruluyorum bide annem war yemekleri o yapıo berkaya bakıo ama hem iş hem gece uykusuzluğu beni mafetti
berkay bu ara hiç uyumuo emziriyorum yatıyorum bi kalkıyoruz yarım saat geçmiş...en fazla bi saat..heralde dişten die tahmin ediyorummm...
azcık geçmişe bakıcam neler yaptınıss...
hım bide kötü haber...sağ göğsümü emmio berkay...gündüzleri emmeside azaldıekbesinler daha tatlı geldi heralde..sizde durumlar nasılll
selam uykusuz savaşçılarım benimbu ara salgın gibi galiba uykusuzluk :) Arda da gece çok uyanıyor yanımda uyumak istiyor. o uyuyunca yatağına geri koyuyorum. ama ben de pert oluyorum tabi uyu uyan uyu uyann
bu arada hayatımsın dan mesaj var geçenlerde aramıştım dönmemişti.. dün de bu mesajı atmış;
Canım merhaba..hepinizi çoookk özledim gün aşırı aklıma geliyorsunuz. geçenlerde aramışsın Masalcık biraz rahatsızdı.onunla ilgilenirklen unutmuşum şimdi jeton düştücanlarımın hepsine kucak dolusu öpücüklerimizi yolluyoruz. evde net uzun zamandır olmadığı için bi yerden giremiyorum.İnşallah yakın zamanda net bağlatırsak aranıza dönmek istiyorum... nasıl meraklanıyorum neler yapıyor kızlar diye. yavrularım da büyüdü göremiyorum netsizlikten.. herkese selam
direk yazmak istedim hepimize hitaben yazdığı için kızlarçok şükür ki iyilermiş tek sorun netin olmaması yani umarım geri döner yakın zamanda..
arasta mutluluk kızlar ççookk tebrik ediyorum sizi ve saygıyla eğiliyorum azminizin ve başarınızın karşısında
gençannecik aras çok tatlı maşallah
herkese merebaa
nasılsınız bakalım uykusuzluk bu ayın modası demek
uyuyoruz uyanıyoruz dün gece daha iyiydik gerci şu gıcık öksürükte tetikliyor gerci
çikocumda öksürüyomuş sizede gecmiş olsun canım yaaa inş cabucak gecer
arasta mutluluk harikasınıznazlıbebiş çok tatlı kuzucun afiyet olsun bende denicem tarifiii
umarım unuttuğum atladığım bişey yokturr varsada kusura bakmayın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?