2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Uykusuzummmmm :-( gce surekli uyandi ozellikle 4te bi uyandi 6ya kadar ugrastim bu miniklerin derdi ne hepsi birden offf :-(

Günaydın. Şu uyku sorunlarını hiç sormayın. Bizimki bize ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyor 10 gün öncesine dek 3 saatte bir uyanırdı, şimdi 2 saatte bir. Ben kızımın 4 aylıkkenki uykusunu özlüyorum. Kızııım evine geri dön

Günaydın arkadaşlar.Annemden dün gece döndün.Ela uyurken hemen yazayım dedim.Umarım kızımın teyzeleri ve arkadaşları iyidir.Dün Elanın makatının hemen üstünde çekirdek uzunluğunda bir et parçası , şişlik ördüm.Çok korktum.Bugüm aile hekimine götürdüm.Ikınmaktan olmuş telaş yapılacak birşey yok.Birkaç aya geçer dedi.Hemen geçmezmiş.Kızımın sürekli kabızlık problemi vardı ama bir haftadır iyiydi.Kabızlıktan olmuş.Ela uyanmadan evimi toplayayım ondan sonra gelirim.Öpüldünüz.

Uykusuzummmmm :-( gce surekli uyandi ozellikle 4te bi uyandi 6ya kadar ugrastim bu miniklerin derdi ne hepsi birden offf :-(

Bende bende of uykusuz nasıl dayanıcaz artık bilmiyorum 8 aylık oldu tam ama uyku düzene gireceğine hepten şeye sardı anla işte

Canım 2 saat öpte başına koy ben uzun süredir yarım saat yada 15 dk da bir ayaktayım sabaha kadar kaç kere uyanıyor hesapla artık cinnetlik yani

Cam geçmiş olsun üzülme düzelir inşallah

Kızlar herkes aynı sorunu yaşıyo sanırım bugünlerde, aslan burcu bebişler etkileniyor heralde Aklıma başka bişey gelmedi.

Günebakan senin yayla çorbasının dana etli versiyonunu yaptım İda sevdi gibi akşam sorunsuzca bikaç kaşık yedi çok sağol canım tarif için

selam uykusuz savaşçılarım benim bu ara salgın gibi galiba uykusuzluk :) Arda da gece çok uyanıyor yanımda uyumak istiyor. o uyuyunca yatağına geri koyuyorum. ama ben de pert oluyorum tabi uyu uyan uyu uyann

bu arada hayatımsın dan mesaj var geçenlerde aramıştım dönmemişti.. dün de bu mesajı atmış;

Canım merhaba..hepinizi çoookk özledim gün aşırı aklıma geliyorsunuz. geçenlerde aramışsın Masalcık biraz rahatsızdı.onunla ilgilenirklen unutmuşum şimdi jeton düştü canlarımın hepsine kucak dolusu öpücüklerimizi yolluyoruz. evde net uzun zamandır olmadığı için bi yerden giremiyorum.İnşallah yakın zamanda net bağlatırsak aranıza dönmek istiyorum... nasıl meraklanıyorum neler yapıyor kızlar diye. yavrularım da büyüdü göremiyorum netsizlikten.. herkese selam

direk yazmak istedim hepimize hitaben yazdığı için kızlar çok şükür ki iyilermiş tek sorun netin olmaması yani umarım geri döner yakın zamanda..

arasta mutluluk kızlar ççookk tebrik ediyorum sizi ve saygıyla eğiliyorum azminizin ve başarınızın karşısında
gençannecik aras çok tatlı maşallah

herkese merebaa
nasılsınız bakalım uykusuzluk bu ayın modası demek
uyuyoruz uyanıyoruz dün gece daha iyiydik gerci şu gıcık öksürükte tetikliyor gerci
çikocumda öksürüyomuş sizede gecmiş olsun canım yaaa inş cabucak gecer
arasta mutluluk harikasınız nazlıbebiş çok tatlı kuzucun afiyet olsun bende denicem tarifiii
umarım unuttuğum atladığım bişey yokturr varsada kusura bakmayın canlarım

canım ben yakışıklı Emir'i nasıl da gözden kaçırmışım yaaaa Allahım esirgesin çook tatlı maşallah ya boncuğum benim tarif de çok güzelmiş hmhmmm afiyetler olsun kuzucuğaaa

Aynı saatlerde uyanıkmışız Angy'm ya :)) Selim de 4 de bi uyandı 6 ya kadar uyanıktı. Gecenin o saatinde yürüteçle çığlık çığlığa turladı salonda :)
Geçmiş olsun canım ya, kıyamam yavrucuğa ne kadar zorlanmış ki çıkmış öyle. Umarım en yakın zamanda geçer.

Biz Yengeç burcuyuz bizi ne etkiliyor acaba
Her neyse bu, ayın, güneşin, herhangi bir gezegenin etkisi midir, diş midir, atak mıdır ne haltsa bitsin artııık :84:

Sağol canıım senin boncuğunada afiyet olsuun :)

canım ben yakışıklı Emir'i nasıl da gözden kaçırmışım yaaaa Allahım esirgesin çook tatlı maşallah ya boncuğum benim tarif de çok güzelmiş hmhmmm afiyetler olsun kuzucuğaaa

Amin Fundacım çok sağol Allah hepimizinkini korusun inşallah.. Değişik tatlat istiyo sıpalar ya.. Bugün arastanın yazdığı kıymalı tarhanadan yaptım ama ıspanak hariç yoktu çünkü ıspanak evde.. Reoc yazmıştı sanırım kuru kayısılı hurmalı marmelat tarifi bide ondan yaptım kuzucuğuma.. Uyanınca çorbadan başlıcaz bakalım inşallah yer çünkü sabah kahvaltısını yapmadı sütle duruyo..

Kızlar bişey sorcam size ya Emir'in dilinin ucu pütür pütür beyazlık oldu aynı pamukçuk gibi.. Doğduğundan beri hiç pamukçuk falan olmadı bu aylarda olurmuli sizce? Doktora sordum dişi çıkıyo,ağzını hiç açmıyo dili hep içerde damağıyla temas halinde olduğu için olabilir dedi ama pek ondan değilmiş gibi geldi bana.. Doktorda yarım gün çalışıomuş bugün yarın gidicez göstericez ama sizlerede bi danışayım dedim..

Kıyamam kuzuma ya ne kadar zorlanmış geçmiş olsun canım

Biz başağız demek bizi etkilemedi henüz :) diycem ama ayseyle aynı günlerimiz çiko da ataklardaymış. Asu bu atakları biraz geriden takip ediyor sanırım. Neyse rahatız biz böyle maşallah diyeyim Afiyet olsun İdoşuma tarif paylaşımı iyi oluyor gerçekten topiğimiz adına bebek yemekleri kitabı mı yazsak napsak

evet canım başağız ama bizi fena etkiledi. hiç böyle olmamıştı valla fena sapıttık

CEMİLEYD çok geçmiş olsun canım kıyamam ben ona nasıl canı yanmıştır

ek gıda aramız fazla sürmedi kızlar... sabah bir güzel kahvaltımızı yaptık, biraz önce de bir çay bardağı tarhana içti, içine bir dilim kadar ekmek ufaladım....akşamüstü de meyve veririm artık bugün yoğurt yapmamıştım....

Kızlar Asuya taa 14 Şubat sevgililer günü hediyesi olarak aldığım bir oyuncak vardı. Yeni yeni ilgilenmeye başladı :) Şu halkaları üstüste takma şeysinden. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Asu hala tam tur dönemiyor bu arada en geç biz kaldık sanırım :S

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederiz.Bu arada kızım bugün tan 7 aylık oldu.

Bizim de geçen aya dek hiç olmamıştı. Geçen ay dudaklarında oldu.Ben karbonatlı suyla sildim (Ağız mendili veya gazlı bezi kullanabilirsin). Birkaç silişte geçti.Dr. ağzına bir şeyler götürdüğü için old. söylemişti ki, doğru.Bütün oyuncaklar ağza itinayla sokuluyor.Bu arada ek gıdada da aynı şeyi yaşamışız Dün iyi yemişti, bugün 2-3 lokma haricinde sadece sütle. Artık şunu öğrendim, keyfi gelince yiyor. Ben kendimi parçalasam da değişen bir şey yok Bugün ezogelin yaptım.Bakalım yiyecek mi?

canım geç oldu cevabım kusura bakma dün okudum mesajını ama yazmaya fırsat bulamadım kızdan dolayı
bende aynı durumdayım seninle inanki gündüz uykuları bazen kısa sürüyor arada emiyor bazende uzun sürüyor ne zaman ne yapacakları belli değil bu bıdıkların :))
ben spor olayında açıkcası kv avantajını kullanmak istedim madem altlı üstlü oturuyoruz her türlü yararlanayım diyorum evden uzaklaşmak psikolojik olarak iyi geliyor kafayı boşaltıp geliyorum eve sonra maraton kaldığı yerden devam :))
bide uykusuzluk bizi iyice yorgun düşürüyor canım halsizliğinin sebebi budur bence
doğumdan sonra aylardır evdeyiz vücut kendini saldı tabi o yüzden toparlamak lazım ama çok fazla da kendimizi yıpratmadan kadın olmak zor iş yoldaş :)))

buda bızden bı kare arasım
sen çok tatlısın ama arascık

hoşgeldin canım
uykusuzluk bu ayın favori sorunu :)) emme bizde de azaldı ek besini de öyle çok çok yemiyor benimkisi herhalde eritemiyordur diye düşünüyorum bende

çok sağol canım yaa azmettik başaracağız :))
hayatımsının ve bebişinin iyi olmasına da sevindim

teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah
topikçe fitleşelim yaza kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…