Arkadaşımın bana söylediği rakamları duyunca dudağım uçukladı canım baya iyi fiyata satıyorlar. Ben çok özenerek yaptım el emeğim çok fazla 1000 TL verseler satmam kapı süsümü ahahhah. Bir arkadaşım da uyanık kızım olursa adını Su koyucam o zaman bana kapı süsünü verir misin A sını çıkarıp kullanırım diyor
Bence zorlukları hiiiç düşünme canım güzellikleri düşün böylece zorluklara dayanma gücü gelirHarika bişey bu kendi eviniz olacak güle güle oturun hayırlı olsun şimdiden Allah bize de göstersin.
Çok geçmiş olsun bebişin inş şimdi daha iyidir...
Şimdiden hayırlı olsun eviniz canım sıkıntıya girmeden bişey sahibi olunmuyor ne yazık ki...Zaman çok çabuk geçiyor zaten ödenir gider kendi emeğinle başararak ev sahibi olmanın verdiği mutluluk çok farklı huzurla oturun inş.
Aren çok ciks olmuş şapkasıyla maşallahAnnesi de çok güzelmiş doğum günün de kutlu olsun canım..
Geçmiş olsun canım uykusuzluk ve yorgunluğun patlaması olmuş sanırım kendine çok dikkat et..iyi beslen ve eylüşten kalan her fırsatta uyumaya çalış canım
Güzel bir anne ve tatlı mı tatlı bir bebiş daha..Maşallah canım çok güzelsiniz
Hayırlı olsun arda güzel güzel mamalar yesin inş canım..
Dişiniz hayırlı olsun..Ben de 2.sini merakla bekliyorum her gün bakıyorum gelemedi daha
çok çok geçmiş olsun canım...baya yükselmiş ateş
hayırlı olsun canım...Allah güle güle oturmayı nasip etsin...korkma canım ödenir gider, artık kredi çekmeden ev almak hayal oldu... hem ne güzel kendiniz almışsınız evi, eşinin ailesi yardım etse belki kendileri almış gibi lanse ederlerd,. ben de diyorum hep eşime ki kayınvalideme de dedim. kimseden bişey beklemiyorum kendi evimizi kendimiz almak istiyoruz diye. ki hatta bunun için bi kaç yıl yurt dışında çalışmayı bile teklif ettim eşime. her şeyin hayırlısı.... 10 ay da çabucak geçip gider. bak 6 ayın nasıl geçtiğini anlamadık bile :)
ooooo çok karizmatiksin Aren :) saçlarına bayılıyorum ne güzel :) annesi sen de çok çok güzelsin ama :)
yaaa bizimki de kendi kalkma çalışmalarına başladı. akşam eşime dedim yatağını en alta indirelim diye. Allah korusun aniden kalkar biz uyurken bi de...
bizimkinin odası var ama biz de ayırmadık daha...babası az daha yatsın yanımızda diyo ama en kısa sürede odasına alıştırcam gözler cin gibi oldu artık iyice zor olcak ayrılması...
canımmm çok çok geçmiş olsun...artık hepimiz kendimizden geçtik de eğer bize bişey olsa yavrucaklar ne yapar derdindeyiz...
Bir insanı bazı şeylere inandırmanın en güzel yolu ona aynı şeyleri defalarca söylemektir. Güvenini kırmalarına, umudunu ve neşeni tüketmelerine neden izin veriyorsun? Bak aynen şöyle yapacaksın (Zor olsa da)Önemli olan eşinle aranızdaki diyalog.İlişkinizi zedelemelerine izin vermediğin sürece sorun olmaz endişelenme. Hem birbirinizi daha çok özleyip aşk da tazeleme ihtimaliniz var.Niye bu açıdan bakmıyorsun? Canın sıkıldıkça buradayız
Sen uyku eğitimini nasıl verdin? Ben biraz korkuyorum :26: Çok uzun sürmesinden ve kaş yapayım derken göz çıkarmaktan.Ya beceremezsem ve uyku düzeni daha da bozulursa diye. Bizimki çok sık uyanıyor. Daha az uyanacağını düşünüyorum.Sizde ne gibi iyileşmeler oldu? Eskiden kaç kez uyanırdı, şimdi nasıl?
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım ... Annem bugün yumurta yedirdikten portakal suyu verecek Aren'e umarım sever :) Maşallah senin kuzuya da kendi kendine portakal yiyor :)
Sağol canım ... Çiko da yakında peşinizden gelmeye başlar artıkkkk... Ne çektik bu Suriyeliler'den yahu ....
Maşallahhhhh sana ben bazen wc ye girecek fırsat bulamıyorum ...
Canım pişirirken iri halka şeklinde soğan ekleyebilirsin onu yedirmesen de olur tat versin diye , bir de defne yaprağı bulursan bir tane at içine süper lezzet veriyor ... Belki bu şekilde sever bıcır :)
Canım umarım plandığınız gibi olur ve rahat rahat yerleşirsin evine ... Krediye gelince çok da sıkıntı yapma insan mecbur kalınca ödüyor valla göz açıp kapayıncaya kadar da geçiyor ... Artık kredi olmadan hiç bir şey sahibi olunmuyor ...
Herkese günaydın.Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.Ben evde çok sıkıldım.Anneme gidip birkaç gün kalmayı düşünüyorum.Yani birkaçgün yokum.
Canım hayırlı uğurlu olsun.Allah utandırmasın.Seni çok iyi anlıyorum.Bizde krediyle ev aldık.Ama 3 seneydi.Çok şükürki bitti.Başka türlüde nasıl ev alınırki.Mecbur krediyle alıyruz.Allah size güç, kuvvet, sağlık versinki hayırlısıyla çok çabuk borcunuzu bitirebilin.
kızlar desteklerınız ıcın tskler bayadır gıremıyorum ew ısıyle ugrasmaktan neyse kı planladıgımızdan daha az bı kredıyle alıyoruz evı bu arada yanlıs anlasılmasın kayınpedr destek olmadı derken esım baabsının da onayı olsun ıstedı yanı manevı yonden destek demek ıstemıstım kı neyse kı o konuda da uzlasıldı.
angy cok gecmıs olsun cnm allah korumu esının evde olması buyuk sans gercekten allah bıdaha göstermesın sanırım bebeklerle ılgılenmekten kendı beslenmemızı atlıyoruz bıraz bnmde cok sık yaptıgım hata