2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

kızlar size bir sorum olacak geçen yazımın arasında kaynadı gitti

saçı olan bebişlerin saçlarını kazıtmak isteyen varmı? hani derler ya arkadan daha sağlıklı gür saçlar gelir diye?
ben geçenlerde kuaförüme sordum bir kez kazıtmak işine yaramaz bir kaç kez tekrarlayacaksın ki işe yarasın diyor
internette araştırdım kazıtmak işe yaramaz da diyen var yarar da diyen var..

ne yapacağımı şaşırdım malumunuz bizim kız çok saçlı hem kıyamıyorum hemde ilerisi için kestirsem mi diyorum arada kaldım sizler ne düşünüyorsunuz annişler ?

yaa kızlar oglum nerdeyse ıkı haftadır cok sık kaka yapıyo normalde 2 defa yapardı sımdı 6 7 defa bazen az yapıyo bıde ıkınıyo kabız olmadıgı halde hep bı sorun oldugunu hıssetım kvde usutmustur dıye benı engelledı bu sabah da 9 bucuktan 11 arası 4 defa kaka yaptı bende ebesını aradım saglık ocagındakı getır normal degıl o kadar yapması dedı götürdüm kakalı bezınıde aldım yanıma dr bagırsak düzenleyıcı verdı 5 gun kullanıcam kakasınıda takıp et sumukumsu yada kan olursa hemen hastaneye onun tedavısı baska enfeksıyon fln olabılır dedı bezıne baktı sımdılık bırsey görünmüyo dedı saglık ocagı drunada pek guvenmıyorum bırde yarın kendı druna götürcem umarım bı sorun yoktur

Ben cevap vermiştim diye hatırlıyorum canım :) Yine tekrarlıyorum bende bir faydası olmadı. Bir de saçı çok diyorsun ne gerek var ki o zaman? Bütün çocukluğum oğlan çocuğu modunda geçti başka da bi getirisi olmadı :S

Çok geçmiş olsun yediği bişeylere alerjisi olabilir canım. Bizde öyle oluyor. Mutlaka götür kendi doktoruna araştırılsın.

cnm ben kazıtmaktan vazgectım cevremdekı herkes sakın kazıtma daha sonra cok sert kazık gıbı gelıyo dedıler oglusumun sacıda ıyı o yuzden vazgectım zaten saclarımız düz bırazcık uzatmak ıstıyorum kosarken saclar havaya zıplasın :)

öyle mı dıyosun yuzunde de kırmızı kırmızı ıkı hastadır kucuk noktalar var yoksa alrjısımı var ben alrjıden hiç suphelenmedım aynı seylerı yıyor hep smdıye kadar bısey olmadı dıye 4 aylık basladık ek gıdaya bıraz dusuneyım degısık verdıgım bısey war mı

Merhaba canım arkadaşlarım ve bebişleri
Günebakan cucum ayşem funda suba arasta.. paşamı beğendiğiniz için tşk ederiz tosun doğdu tosun ilerliyo😃
öpüyor sizi pırasa kokulu bıdık kemirip duruyor😃
dişimiz bi gelemedi.
kilo veren arkadaşlar hayranım size ah benim fazlalıklarım hamileyken kg alma emzirirken al bende böleyim.
tek şu göbek gitmeli hamile gibiyim😃
ev alan arkadaş hayırlı olsun güle güle oturmayı nasip etsin rabbim
yoğurt bi kavanoz mayalayıp 2 gün yediriyorum. hergün yemeli
tavuk göğsü haşladım suyunun içine tiftim tavuğu bi çorba bi yoğurt birazda ekmek yedi
yayla çorbası tarifimiz biraz pirinç haşladım tavuk suyunda üzerine yoğurt un karışımı yaptım az daha pişti nane z.yağ sevdi bıdık

kızlar bebeklerimiz vücudunun iyotada ihtiyacı varmış dr arkadaşım söledi acil dr u kendisi kendi kızıda var ve hep kullanmış.
bna birazda olsa tuz ekle diyor siz nasıl yapıyorsunuz

Hımm doğru sölüyosun herşey ağızlarında, ondan olabilir.. Bende deniyim karbonatlı suyu bakalım inşallah bizimde çabuk geçer.. Teşekkür ederim..

En iyisini doktor bilir tabi canım ama sen bi düşün aklına gelen bişey olursa vermeyi kesip denersin

Uykusuzummmmm :-( gce surekli uyandi ozellikle 4te bi uyandi 6ya kadar ugrastim bu miniklerin derdi ne hepsi birden offf :-(

uykusuzluk ahh ah bizde uykusuzuz uyumyo ya gündüz bıle uyumuyo gece daha felaket 2 saatte bir uyandı ağladı gece deliksiz uyurken birde noluyor bu bıdıklara anlamadım gtti

tesekkur ederiz bunların hepsi birbirinden tatlı maşallahhh

teşekkür ederiz tam gaz spora ve diyet demeyeyim diyet diyince insanın şevki kaçıyor sağlıklı beslenmeye devam :)

valla benım ve kardeşimin saçlarını annem kazıtmamış maşallah kardeşim hiç boyamadıonunkıler cok gür benim işlem gördüğü için yıprandı ve döküldü ama boyatmadan önce benimde gür ve parlaktı teyzemde ızının saçlarını hiç kzıtmadı uclarından kestirmek dısında bırsey yapmadı su an 9 yasında ve poposuna kadar saçları ve gürben bu kazıtmaya pek sıcak bakmıyorum helekı senin bebişin kızken :)

Anlasilan bu her neyse bebislwri etkiledi bizide pert etti...gundz uykusuda kisa gece desen offfff bi an once biter umarimmmm :-(

aras'ta bi hafta önceye kadar 4 kez felan yapıyodu simdi düzeldi her ün bi kere yapıyo kan yoksa kakasına boşuna endişelenme derim ama yinede baktır druna geçmiş olsun umarım bişeyi oktur

AA senin kızının saçları çoook güzel kıyma annesi o saçlara
Bence de bi faydası olmuodur
Hem ben o mantığı anlamıom ya ucundan kesmekle dibinden kesmenin be gibi bi farkı olabilir ki kıl için her türlü aynı çıkmaz mı:26:
Evet bi kaka tahlili yaptır için rahat etsin geçmiş olsun bi bişi yoktur

Cnm bzde sac yok zaten ama olsada kazitmzdim bna mantikli gelmiyo annem bzm sqclarimizi kazitmamis ozellikle ablamn saclari cok gur...ben kestirmeyi bile dusunmuyorm beline kadar uzaticm eylulun saclarini tabi uzarsa ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…