2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Anlasilan bu her neyse bebislwri etkiledi bizide pert etti...gundz uykusuda kisa gece desen offfff bi an once biter umarimmmm :-(

Sormaa 2 saate bir 40 dk ile 1.5 saat arası gündüz uykusu uyuyan çocuğum gitti şimdi toplasan 2 saat uyuyamıyor gündüZleri böyle alışkanlık edinmesinden korkuyorm ;(

Sormaa 2 saate bir 40 dk ile 1.5 saat arası gündüz uykusu uyuyan çocuğum gitti şimdi toplasan 2 saat uyuyamıyor gündüZleri böyle alışkanlık edinmesinden korkuyorm ;(

Aynen cnm bnde aliskanlik olur diye korkuyorum ayyy ins biran once duzelir bu durumlari

Canım çok geçmiş olsun.Yarın sonucu bizede yaz.

daha nice nice mutlu huzurlu aylara o zamann:)

Teşekkür ederim canım.

Benim bızdık da yoğurdu pek sevmiyor; ama kuru meyve marmelatı koyunca yedi. Denemediysen bir dene istersen
Denerim canim tesekkur ederim. Yas meyveyle denedim fe elma armut falan kuru meyveyle denemedim.
İçine az az ekmek doğrasan peki?? Ben bugün öyle verdim yedi... Seviyorlar ya ekmek yemeyi
Mamaya ekmek denedim beğenmedi ama yogurda denemedim. Sagol canim bir denerim bakalım sevecek mi..

Ilk günkü gibi hevesle emiyor ve ek gidayi hiiic sevmiyor canim.bizde de durumlar böyle. .

Teşekkür ederiz Fundacim hayatimsin dan haber verdiğin icin. Ben de uzun zamandır merak ediyordum.iyi olmalarina sevindi.

Biz de variz canim hatta biz 2 agustos dogumluyuz. 7 ayimizi çoktan doldurduk.

Bingildagi kapaninca ben de düşünüyorum canim ama sık olsun diye degil yanlar döküldü önler uzun su an hepsi birlikte güzel uzasin diye düşünüyorum. Bence kızının saclari çok güzel hic kıyma.

minikm umarm bir sorun yoktur. Sorun olmaması umuduyla geçmiş olsun demiyorum Haberlerini bekliyoruz.
günebakan bizim bızdık da öyle fırıl fırıl dönmüyor. Bu akşam banyo yaptırırken babasının kucağında döndü. Bu çocuklar bir alem Gün içinde de yüz üstüyken sırt üstü rahat dönüyor da yüzden sırta pek dönmüyor.

Kızlaaaar!Bu akşam çok güzel bir şey oldu Kızımı sallamadan uyuttum.Hem emerek de değil. Tam 1 saat sürdü.Sonunda kollarımı, bacaklarımı hissetmesem ve yarım saat koşmuş gibi olsam da sonuç hoşuma gitti İnşallah devamını getirebilirim

aynı şey bizde de olmuştu belki tutar die yazıorum armut falan vermiş olabilirmisin acaba inanılmaz çalıştırıo bağırsakları

tebrik edrimmm sen kararlı olursan valla işe yarıoo

kızlar yogurt yemeyen bebekler ıcın bı onerım var aras yemegın sogumasını beklıyemıyo bazen bende ıcıne yogurt katıp sogutuyorum hem daha besleyici ve lezzetlı oluyo arasta cok begenıyo gecenlerde ıspanak pırınc ve balkabagını kaynatıp corba yaptim ben cok azda tuz ve tereyag eklyorum corbalara ve tabaga aldıktan somra bı olcude devam sutu katıyorum besın degerıde yukselıyo boylece tadı daha ıyı oluyor deneyın derım.

Nasilsiniz,bebiskolar nasil?
Uykusuzluk konusuna hic girmiyorum malum derinden yaraliyim.

Dun oglusuma teyzesi bakti ve ben kuafore saclarimi boyatmaya gittim.Nasil iyi geldi anlatamam.Degisik bir ortam,keyifli sohpet tabi birde yenilenmek.
Gerci her zamankinden cok farkli bir renk yaptirmadim ama beyazlar kapandiya oda yeter.

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum hepimiz için

Teşekkür ederiz Fundacim hayatimsin dan haber verdiğin icin. Ben de uzun zamandır merak ediyordum.iyi olmalarina sevindi.

Biz de variz canim hatta biz 2 agustos dogumluyuz. 7 ayimizi çoktan doldurduk.

Biz de kesin doldururuz dönene kadar canım hiç niyeti yok çünkü. Yüzüstü durmayı sevmiyor keşke aklı ermezken çok bıraksaydım yüzüstü :)

Asu şimdiye kadar yalnızca 1 kere uyutmaya çalışırken kaçmak için döndü o kadar. Yanlarına oyuncak koyup alması için teşvik ediyorum. Yan dönüp uzanıyo yetişemezse kıçını kaydırıyo bi şekilde yuvarlanmadan uzanıp alıyo. Bu yüzüstü dönmeme inadı neden anlamadım

Ooo süper canım sıhhatler olsun :) Ufak bir yenilik bile tazelenmiş hissettiriyor insana

Günaydın kızlar nasılsınız geçmişi kısmen okudum böcüğümü beğenen herkese Arruşumdan koskocaman öpücükler .... Kendince öpüyor artık bizi ağzını kocaman açıp yapışıyor yüzümüze salyalı salyalı

Kizlar size bi kac sorum olacak bu 6.ayda yapilan kan testi saglik ocaklarinda yapiliyormu
Birde bebeklerinize dis jellerinden kullaniyormusunuz bizim dislerimiz cok kasiniyor dayanamiyor nazen oglum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnm bebeğimin de düzeni bozuldu. uyuyamıyor artık cok zormuş
Uyuyamıyor olması kötü cidden. Benim oğlumda uyumayı bilmiyor Uyumak istiyor uykusu gelince huysuzlanıyor ama uykuya dalamıyor.
Zaman sanırım ilacı yapacak bişey yok. kucakta gezdire gezdiree uyutuyorum. Maleseff.
Canım geçmiş olsun. Mutlaka bir kaka tahlili yaptır. Selimde olmuştu aynı problem. Kakası mukusluydu ve çok sık yapıyordu. Amip çıktı. İlaçlarla atlattık çok şükür. Umarım kötü birşey yoktur. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Günaydın canım, sıhhatler olsun güzel günlerde kullan saçlarını :115:
Canım dert etme bir tembelde bende var. Pazartesi günü 8. ayı doldurup 9. aydan gün alıyoruz ama dönemiyoruz hala
Yüz üstünden sırt üstüne dönebiliyor ama sırt üstüyken yüz üstüne dönemiyor. Son bir haftadır yüz üstü durmaya başladı. Daha öncesinde yüzüstü yatırır yatırmaz dönüyordu hemen. Artık yüz üstü durup oyuncaklara uzanmaya çalışıyor. Dizlerinin üzerine kalkıyor. Ama henüz ilerleyemiyoruz :))
Günaydın canım, bizde Aren'i öpüyoruz kocamaan

Günaydın kızlar Uykusuzluk almış başını gidiyor galiba topikte ,hepimize kolaylıklar ve sabırdiliyorum
Bizde pek farklı sayılmaz.beşik ana kucağı,anne koynu arasında gidip geliyoruz:44: Elbet Buda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…