Anlasilan bu her neyse bebislwri etkiledi bizide pert etti...gundz uykusuda kisa gece desen offfff bi an once biter umarimmmm :-(
Sormaa2 saate bir 40 dk ile 1.5 saat arası gündüz uykusu uyuyan çocuğum gitti şimdi toplasan 2 saat uyuyamıyor gündüZleri böyle alışkanlık edinmesinden korkuyorm ;(
yaa kızlar oglum nerdeyse ıkı haftadır cok sık kaka yapıyo normalde 2 defa yapardı sımdı 6 7 defa bazen az yapıyo bıde ıkınıyo kabız olmadıgı halde hep bı sorun oldugunu hıssetım kvde usutmustur dıye benı engelledı bu sabah da 9 bucuktan 11 arası 4 defa kaka yaptı bende ebesını aradım saglık ocagındakı getır normal degıl o kadar yapması dedı götürdüm kakalı bezınıde aldım yanıma dr bagırsak düzenleyıcı verdı 5 gun kullanıcam kakasınıda takıp et sumukumsu yada kan olursa hemen hastaneye onun tedavısı baska enfeksıyon fln olabılır dedı bezıne baktı sımdılık bırsey görünmüyo dedı saglık ocagı drunada pek guvenmıyorum bırde yarın kendı druna götürcem umarım bı sorun yoktur
daha nice nice mutlu huzurlu aylara o zamann:)
Denerim canim tesekkur ederim. Yas meyveyle denedim fe elma armut falan kuru meyveyle denemedim.Benim bızdık da yoğurdu pek sevmiyor; ama kuru meyve marmelatı koyunca yedi. Denemediysen bir dene istersen
Mamaya ekmek denedim beğenmedi ama yogurda denemedim. Sagol canim bir denerim bakalım sevecek mi..İçine az az ekmek doğrasan peki?? Ben bugün öyle verdim yedi... Seviyorlar ya ekmek yemeyi
herkese selammm sizleri çook ösledik
wakit nası geçio bilemiyorumm çook yoruluyorum bide annem war yemekleri o yapıo berkaya bakıo ama hem iş hem gece uykusuzluğu beni mafetti
berkay bu ara hiç uyumuo emziriyorum yatıyorum bi kalkıyoruz yarım saat geçmiş...en fazla bi saat..heralde dişten die tahmin ediyorummm...
azcık geçmişe bakıcam neler yaptınıss...
hım bide kötü haber...sağ göğsümü emmio berkay...gündüzleri emmeside azaldıekbesinler daha tatlı geldi heralde..sizde durumlar nasılll
Teşekkür ederiz Fundacim hayatimsin dan haber verdiğin icin. Ben de uzun zamandır merak ediyordum.iyi olmalarina sevindi.selam uykusuz savaşçılarım benimbu ara salgın gibi galiba uykusuzluk :) Arda da gece çok uyanıyor yanımda uyumak istiyor. o uyuyunca yatağına geri koyuyorum. ama ben de pert oluyorum tabi uyu uyan uyu uyann
bu arada hayatımsın dan mesaj var geçenlerde aramıştım dönmemişti.. dün de bu mesajı atmış;
Canım merhaba..hepinizi çoookk özledim gün aşırı aklıma geliyorsunuz. geçenlerde aramışsın Masalcık biraz rahatsızdı.onunla ilgilenirklen unutmuşum şimdi jeton düştücanlarımın hepsine kucak dolusu öpücüklerimizi yolluyoruz. evde net uzun zamandır olmadığı için bi yerden giremiyorum.İnşallah yakın zamanda net bağlatırsak aranıza dönmek istiyorum... nasıl meraklanıyorum neler yapıyor kızlar diye. yavrularım da büyüdü göremiyorum netsizlikten.. herkese selam
direk yazmak istedim hepimize hitaben yazdığı için kızlarçok şükür ki iyilermiş tek sorun netin olmaması yani umarım geri döner yakın zamanda..
arasta mutluluk kızlar ççookk tebrik ediyorum sizi ve saygıyla eğiliyorum azminizin ve başarınızın karşısında
gençannecik aras çok tatlı maşallah
Kızlar Asuya taa 14 Şubat sevgililer günü hediyesi olarak aldığım bir oyuncak vardı. Yeni yeni ilgilenmeye başladı :) Şu halkaları üstüste takma şeysinden. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Asu hala tam tur dönemiyor bu arada en geç biz kaldık sanırım :S
kızlar size bir sorum olacak geçen yazımın arasında kaynadı gitti
saçı olan bebişlerin saçlarını kazıtmak isteyen varmı? hani derler ya arkadan daha sağlıklı gür saçlar gelir diye?
ben geçenlerde kuaförüme sordum bir kez kazıtmak işine yaramaz bir kaç kez tekrarlayacaksın ki işe yarasın diyor
internette araştırdım kazıtmak işe yaramaz da diyen var yarar da diyen var..
ne yapacağımı şaşırdım malumunuz bizim kız çok saçlı hem kıyamıyorum hemde ilerisi için kestirsem mi diyorum arada kaldım sizler ne düşünüyorsunuz annişler ?
canım geç oldu cevabım kusura bakma dün okudum mesajını ama yazmaya fırsat bulamadım kızdan dolayı
bende aynı durumdayım seninle inanki gündüz uykuları bazen kısa sürüyor arada emiyor bazende uzun sürüyor ne zaman ne yapacakları belli değil bu bıdıkların :))
ben spor olayında açıkcası kv avantajını kullanmak istedim madem altlı üstlü oturuyoruz her türlü yararlanayım diyorumevden uzaklaşmak psikolojik olarak iyi geliyor kafayı boşaltıp geliyorum eve sonra maraton kaldığı yerden devam :))
bide uykusuzluk bizi iyice yorgun düşürüyor canım halsizliğinin sebebi budur bence
doğumdan sonra aylardır evdeyiz vücut kendini saldı tabi o yüzden toparlamak lazım ama çok fazla da kendimizi yıpratmadan kadın olmak zor iş yoldaş :)))
avantajları sonuna kadar kullanKesinlikle haklısın.Evde olmak ve her gün aynı rutinle hayatını devam ettirmek + uykusuzluk yoruyor.Kızımla bugün iki kez yürüyüşe gittik. Moral depoluyor insan.Saç kestirmeyi sormuşsun.Bence kestirme. Bebeklerin bıngıldakları 1-1.5 yaşında kapanıyormuş.Ben o yüzden cesaret edemezdim.Bizim saçları (olmayanları) bir görsen... Arkası neredeyse tamamen keldi, yeni yeni saç çıktı.Bu yüzden benim lepiskamı erkek sanıp "Delikanlı ne yapıyorsun?" diye laf atıyorlar
sen çok tatlısın ama arascık
hoşgeldin canım
uykusuzluk bu ayın favori sorunu :)) emme bizde de azaldı ek besini de öyle çok çok yemiyor benimkisi herhalde eritemiyordur diye düşünüyorum bende
çok sağol canım yaa azmettik başaracağız :))
hayatımsının ve bebişinin iyi olmasına da sevindim
teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah
topikçe fitleşelim yaza kadar
Denerim canim tesekkur ederim. Yas meyveyle denedim fe elma armut falan kuru meyveyle denemedim.
Bu akşam da yoğurdunu iyi yedi.1 çay bardağına yakın yemiştir. İçine yine kuru meyve karışımından koydum.Gönül ister ki sade yesin; ama çare olmayınca böyle. Bir yerde hurmanın bebeklerde iştah açtığını ve kilo alımına katkısı old. okumuştum. Umarım o yönden de katkısı olur.
yaa kızlar oglum nerdeyse ıkı haftadır cok sık kaka yapıyo normalde 2 defa yapardı sımdı 6 7 defa bazen az yapıyo bıde ıkınıyo kabız olmadıgı halde hep bı sorun oldugunu hıssetım kvde usutmustur dıye benı engelledı bu sabah da 9 bucuktan 11 arası 4 defa kaka yaptı bende ebesını aradım saglık ocagındakı getır normal degıl o kadar yapması dedı götürdüm kakalı bezınıde aldım yanıma dr bagırsak düzenleyıcı verdı 5 gun kullanıcam kakasınıda takıp et sumukumsu yada kan olursa hemen hastaneye onun tedavısı baska enfeksıyon fln olabılır dedı bezıne baktı sımdılık bırsey görünmüyo dedı saglık ocagı drunada pek guvenmıyorum bırde yarın kendı druna götürcem umarım bı sorun yoktur
Kızlaaaar!Bu akşam çok güzel bir şey olduKızımı sallamadan uyuttum.Hem emerek de değil. Tam 1 saat sürdü.Sonunda kollarımı, bacaklarımı hissetmesem ve yarım saat koşmuş gibi olsam da sonuç hoşuma gitti İnşallah devamını getirebilirim
Sormaa2 saate bir 40 dk ile 1.5 saat arası gündüz uykusu uyuyan çocuğum gitti şimdi toplasan 2 saat uyuyamıyor gündüZleri böyle alışkanlık edinmesinden korkuyorm ;(
Teşekkür ederiz Fundacim hayatimsin dan haber verdiğin icin. Ben de uzun zamandır merak ediyordum.iyi olmalarina sevindi.
Biz de variz canimhatta biz 2 agustos dogumluyuz. 7 ayimizi çoktan doldurduk.
minikm umarm bir sorun yoktur. Sorun olmaması umuduyla geçmiş olsun demiyorumHaberlerini bekliyoruz.
günebakan bizim bızdık da öyle fırıl fırıl dönmüyor. Bu akşam banyo yaptırırken babasının kucağında döndü. Bu çocuklar bir alemGün içinde de yüz üstüyken sırt üstü rahat dönüyor da yüzden sırta pek dönmüyor.
Nasilsiniz,bebiskolar nasil?
Uykusuzluk konusuna hic girmiyorum malum derinden yaraliyim.
Dun oglusuma teyzesi bakti ve ben kuafore saclarimi boyatmaya gittim.Nasil iyi geldi anlatamam.Degisik bir ortam,keyifli sohpet tabi birde yenilenmek.
Gerci her zamankinden cok farkli bir renk yaptirmadim ama beyazlar kapandiya oda yeter.
Uyuyamıyor olması kötü cidden. Benim oğlumda uyumayı bilmiyorbnm bebeğimin de düzeni bozuldu. uyuyamıyor artık cok zormuş
Canım geçmiş olsun. Mutlaka bir kaka tahlili yaptır. Selimde olmuştu aynı problem. Kakası mukusluydu ve çok sık yapıyordu. Amip çıktı. İlaçlarla atlattık çok şükür. Umarım kötü birşey yoktur. Güzel haberlerini bekliyoruz.yaa kızlar oglum nerdeyse ıkı haftadır cok sık kaka yapıyo normalde 2 defa yapardı sımdı 6 7 defa bazen az yapıyo bıde ıkınıyo kabız olmadıgı halde hep bı sorun oldugunu hıssetım kvde usutmustur dıye benı engelledı bu sabah da 9 bucuktan 11 arası 4 defa kaka yaptı bende ebesını aradım saglık ocagındakı getır normal degıl o kadar yapması dedı götürdüm kakalı bezınıde aldım yanıma dr bagırsak düzenleyıcı verdı 5 gun kullanıcam kakasınıda takıp et sumukumsu yada kan olursa hemen hastaneye onun tedavısı baska enfeksıyon fln olabılır dedı bezıne baktı sımdılık bırsey görünmüyo dedı saglık ocagı drunada pek guvenmıyorum bırde yarın kendı druna götürcem umarım bı sorun yoktur
Günaydın canım, sıhhatler olsun güzel günlerde kullan saçlarını :115:Nasilsiniz,bebiskolar nasil?
Uykusuzluk konusuna hic girmiyorum malum derinden yaraliyim.
Dun oglusuma teyzesi bakti ve ben kuafore saclarimi boyatmaya gittim.Nasil iyi geldi anlatamam.Degisik bir ortam,keyifli sohpet tabi birde yenilenmek.
Gerci her zamankinden cok farkli bir renk yaptirmadim ama beyazlar kapandiya oda yeter.
Canım dert etme bir tembelde bende var. Pazartesi günü 8. ayı doldurup 9. aydan gün alıyoruz ama dönemiyoruz halaGünaydın kızlar güzel bir gün diliyorum hepimiz için
Biz de kesin doldururuz dönene kadar canım hiç niyeti yok çünkü. Yüzüstü durmayı sevmiyor keşke aklı ermezken çok bıraksaydım yüzüstü :)
Asu şimdiye kadar yalnızca 1 kere uyutmaya çalışırken kaçmak için döndü o kadar. Yanlarına oyuncak koyup alması için teşvik ediyorum. Yan dönüp uzanıyo yetişemezse kıçını kaydırıyo bi şekilde yuvarlanmadan uzanıp alıyo. Bu yüzüstü dönmeme inadı neden anlamadım
Günaydın canım, bizde Aren'i öpüyoruz kocamaanGünaydın kızlar nasılsınız geçmişi kısmen okudum böcüğümü beğenen herkese Arruşumdan koskocaman öpücükler .... Kendince öpüyor artık bizi ağzını kocaman açıp yapışıyor yüzümüze salyalı salyalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?