inş. devamı gelir canım... benimki uykusu gelince mızmızlanıyor ve kendisi uyumayı beceremiyor maalesefKızlaaaar!Bu akşam çok güzel bir şey olduKızımı sallamadan uyuttum.Hem emerek de değil. Tam 1 saat sürdü.Sonunda kollarımı, bacaklarımı hissetmesem ve yarım saat koşmuş gibi olsam da sonuç hoşuma gitti İnşallah devamını getirebilirim
çok sık kalkıyordu geceleri ama dün gece 2 defa kalktı umarım artık düzelmiştir....galiba büyüyolarrr :) pekş geceleri daha ii uyuyomu bari
canımm sıhhatler olsun ne de iyi gelmiştir :)Nasilsiniz,bebiskolar nasil?
Uykusuzluk konusuna hic girmiyorum malum derinden yaraliyim.
Dun oglusuma teyzesi bakti ve ben kuafore saclarimi boyatmaya gittim.Nasil iyi geldi anlatamam.Degisik bir ortam,keyifli sohpet tabi birde yenilenmek.
Gerci her zamankinden cok farkli bir renk yaptirmadim ama beyazlar kapandiya oda yeter.
canım 6. ayda kan tahlili olmadı bizim. ama hemşiremiz mayısa randevu verdi ama kan tahlilini bir hastanede yaptırın gelin dedi.Kizlar size bi kac sorum olacak bu 6.ayda yapilan kan testi saglik ocaklarinda yapiliyormu
Birde bebeklerinize dis jellerinden kullaniyormusunuz bizim dislerimiz cok kasiniyor dayanamiyor nazen oglum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar nasılsınız geçmişi kısmen okudum böcüğümü beğenen herkese Arruşumdan koskocaman öpücükler .... Kendince öpüyor artık bizi ağzını kocaman açıp yapışıyor yüzümüze salyalı salyalı
Uyuyamıyor olması kötü cidden. Benim oğlumda uyumayı bilmiyorUyumak istiyor uykusu gelince huysuzlanıyor ama uykuya dalamıyor.
Zaman sanırım ilacı yapacak bişey yok. kucakta gezdire gezdiree uyutuyorum. Maleseff.
Canım geçmiş olsun. Mutlaka bir kaka tahlili yaptır. Selimde olmuştu aynı problem. Kakası mukusluydu ve çok sık yapıyordu. Amip çıktı. İlaçlarla atlattık çok şükür. Umarım kötü birşey yoktur. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Günaydın canım, sıhhatler olsun güzel günlerde kullan saçlarını :115:
Canım dert etme bir tembelde bende var. Pazartesi günü 8. ayı doldurup 9. aydan gün alıyoruz ama dönemiyoruz hala
Yüz üstünden sırt üstüne dönebiliyor ama sırt üstüyken yüz üstüne dönemiyor. Son bir haftadır yüz üstü durmaya başladı. Daha öncesinde yüzüstü yatırır yatırmaz dönüyordu hemen. Artık yüz üstü durup oyuncaklara uzanmaya çalışıyor. Dizlerinin üzerine kalkıyor. Ama henüz ilerleyemiyoruz :))
Günaydın canım, bizde Aren'i öpüyoruz kocamaan
Günaydın kızlarUykusuzluk almış başını gidiyor galiba topikte ,hepimize kolaylıklar ve sabırdiliyorum
Bizde pek farklı sayılmaz.beşik ana kucağı,anne koynu arasında gidip geliyoruz:44: Elbet Buda geçer
tam yazmak için bilgisayarı açıyorum ya oğlum uyanıyor yada bilgisayarın azizliğine uğruyorum. biz sonunda oto koltuğu alabildik römer trifiks düşünenler varsa tavsiye ederim .toprak oldukça rahat ediyor. sıra mama sandalyesi revizyonuna geldi. önceki mama sandalyemizden çok memnun kalmadık. chicco polly düşünüyorum aranızda kullananlarda var galiba... bakalım :26: veee toprak uyandı. yine gelirim inş . bu arada süloz selim ve toprağın bir çok özelliği benziyor ....
Canım ben oyun halısının epey faydasını görmüştüm.Ben 2 aylıkken kullanmaya başladım.4. aydan itibaren yere bıraktım. Oyun halısının üstten gelen çubukları var ya, onlara tutunup dönmüştü bizim cadı. Şimdi oyun halısı kesmiyor, o ayrı.Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum hepimiz için
Biz de kesin doldururuz dönene kadar canım hiç niyeti yok çünkü. Yüzüstü durmayı sevmiyor keşke aklı ermezken çok bıraksaydım yüzüstü :)
Asu şimdiye kadar yalnızca 1 kere uyutmaya çalışırken kaçmak için döndü o kadar. Yanlarına oyuncak koyup alması için teşvik ediyorum. Yan dönüp uzanıyo yetişemezse kıçını kaydırıyo bi şekilde yuvarlanmadan uzanıp alıyo. Bu yüzüstü dönmeme inadı neden anlamadım
Nerdeeee kendi kendine uyumak! Ben beşikte oyaladıktan sonra biraz pışpışlayarak uyuttum.Çok sevindim; çünkü bu da bizim için başarıgünaydın kızlarr :)
inş. devamı gelir canım... benimki uykusu gelince mızmızlanıyor ve kendisi uyumayı beceremiyor maalesef
çok sık kalkıyordu geceleri ama dün gece 2 defa kalktı umarım artık düzelmiştir....
canımm sıhhatler olsun ne de iyi gelmiştir :)
canım 6. ayda kan tahlili olmadı bizim. ama hemşiremiz mayısa randevu verdi ama kan tahlilini bir hastanede yaptırın gelin dedi.
MİNKM canım çok geçmiş olsun. umarım bir şey çıkmaz
GÜNEBAKAN canım çiko da bir kaç defa yuvarlanmıştı devamı gelmedi ama sırt üüstü durmuyor hiç hemen yüzüstüne dönüüyor...önceden de çok sık yüzüstünden sırt üstüne dönüyordu bu aralar da onu yapmıyor :) bunların hepsi tembel :)
Günaydın kızlar İda akşam sadece 1 kere uyuduğu için dün gecenin acısını çıkardım. Yalnız mızmızlık huysuzluk devam ediyor. Çestır sürekli pati veriyo bişey istiyo, İda tepemde bağrıyo. Dün imdaaaat diye bağırıcaktım artık.Zaten televizyonu izledikçe de içim şişti Berkine
Dün kötü bi gündü kızlar anlayacağınız sizde ne var ne yok. Geçmişe bakamadım
günaydın kızlarr :)
inş. devamı gelir canım... benimki uykusu gelince mızmızlanıyor ve kendisi uyumayı beceremiyor maalesef
çok sık kalkıyordu geceleri ama dün gece 2 defa kalktı umarım artık düzelmiştir....
canım 6. ayda kan tahlili olmadı bizim. ama hemşiremiz mayısa randevu verdi ama kan tahlilini bir hastanede yaptırın gelin dedi.
GÜNEBAKAN canım çiko da bir kaç defa yuvarlanmıştı devamı gelmedi ama sırt üüstü durmuyor hiç hemen yüzüstüne dönüüyor...önceden de çok sık yüzüstünden sırt üstüne dönüyordu bu aralar da onu yapmıyor :) bunların hepsi tembel :)
merhaba arkadaşlar kimselerden haberim yok inşallah herkes iyidir .
Bizim bıdıkta uykuya dalamama sıkıntısı var çıldırıyorum ben öyle olunca..
Buda ağlarken bile durup gülümseten şarkısı ayaklarıylada ritim tutuyor ona çok gülüyorum
http://www.youtube.com/watch?v=nCQlld0oJho
günaydın kızlarr :)
Uyuyamıyor olması kötü cidden. Benim oğlumda uyumayı bilmiyorUyumak istiyor uykusu gelince huysuzlanıyor ama uykuya dalamıyor.
Zaman sanırım ilacı yapacak bişey yok. kucakta gezdire gezdiree uyutuyorum. Maleseff.
Canım geçmiş olsun. Mutlaka bir kaka tahlili yaptır. Selimde olmuştu aynı problem. Kakası mukusluydu ve çok sık yapıyordu. Amip çıktı. İlaçlarla atlattık çok şükür. Umarım kötü birşey yoktur. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Günaydın canım, sıhhatler olsun güzel günlerde kullan saçlarını :115:
Canım dert etme bir tembelde bende var. Pazartesi günü 8. ayı doldurup 9. aydan gün alıyoruz ama dönemiyoruz hala
Yüz üstünden sırt üstüne dönebiliyor ama sırt üstüyken yüz üstüne dönemiyor. Son bir haftadır yüz üstü durmaya başladı. Daha öncesinde yüzüstü yatırır yatırmaz dönüyordu hemen. Artık yüz üstü durup oyuncaklara uzanmaya çalışıyor. Dizlerinin üzerine kalkıyor. Ama henüz ilerleyemiyoruz :))
Günaydın canım, bizde Aren'i öpüyoruz kocamaan
Canım çok geçmiş olsun.Yarın sonucu bizede yaz.
Teşekkür ederim canım.
minikm umarm bir sorun yoktur. Sorun olmaması umuduyla geçmiş olsun demiyorumHaberlerini bekliyoruz.
günebakan bizim bızdık da öyle fırıl fırıl dönmüyor. Bu akşam banyo yaptırırken babasının kucağında döndü. Bu çocuklar bir alemGün içinde de yüz üstüyken sırt üstü rahat dönüyor da yüzden sırta pek dönmüyor.
aynı şey bizde de olmuştu belki tutar die yazıorum armut falan vermiş olabilirmisin acaba inanılmaz çalıştırıo bağırsakları
aras'ta bi hafta önceye kadar 4 kez felan yapıyodu simdi düzeldi her ün bi kere yapıyo kan yoksa kakasına boşuna endişelenme derim ama yinede baktır druna geçmiş olsun umarım bişeyi oktur
AA senin kızının saçları çoook güzelkıyma annesi o saçlara
Bence de bi faydası olmuodur
Hem ben o mantığı anlamıom ya ucundan kesmekle dibinden kesmenin be gibi bi farkı olabilir ki kıl için her türlü aynı çıkmaz mı:26:
Evet bi kaka tahlili yaptır için rahat etsin geçmiş olsun bi bişi yoktur
En iyisini doktor bilir tabi canım ama sen bi düşün aklına gelen bişey olursa vermeyi kesip denersin
kızlar merak etmıssınız dun aksam randevu almadan once dru bı arayayım dedım aradım anlattım durumu adam cok rahat davrandı olabılır sık kaka yapması sorun degıl belkı enfeksıyon vardır dedı yüzündekı kabartıları sordum oda enfeksıyon belırtısı bol su ıcır dedı getıreyım mı dedım yok sımdılık getırme gecmesse dewam ederse getırırsın dedı sastım kaldım rahatlıgına ıyı ılgılı bı dr du napıcagımı bılemedım suanda kakasını dewamlı kontrol edıyorum kan fln yok cocuk da bı rahatsızlık da yok armut da yedırmedı ıkı hafta olucak a az sık sık yapıyor suana kadar 3 kere yaptı aksama kadar sekızı buluyor bol su ıcırıyorum bırde bagırsak düzenleyıcı verdı aıle hekımı onu verdım bugun kakasını sayıyorum eger gene 6 7 olursa yarın baska bı dra goturucem
Sulozcum bu amıp nasıl belırtı verıyor sız nasıl anlamıstınız
Yehuuuuu olmuş
Selamlar.
Canım ben oyun halısının epey faydasını görmüştüm.Ben 2 aylıkken kullanmaya başladım.4. aydan itibaren yere bıraktım. Oyun halısının üstten gelen çubukları var ya, onlara tutunup dönmüştü bizim cadı. Şimdi oyun halısı kesmiyor, o ayrı.
Nerdeeee kendi kendine uyumak! Ben beşikte oyaladıktan sonra biraz pışpışlayarak uyuttum.Çok sevindim; çünkü bu da bizim için başarıEmmeden ve sallanmadan uyumuyor.Hele ki bensiz asla. En azından babasıyla uyur. Kendi kendine uyutmayı da deneyeceğim.
ne şanslısın uyku... arasın uyuması son zamanlarda uyumuyor hiç yatırıyorum 15 dk sürüyo uyanıkken o ağız hep esniyo maşşallah diyeyim nazar değdirmeyeyim miniğineselam kızlar bu takvim olayı nasıl yapılıyor ben beceremedim yaw:)
bu arda sabah kahvaltımız;
üç ölçek devam sütü
yumurta sarısı
bir çay kaşığı ceviz
bir çay kaşığı labne peyniri
bir çay kaşığı üzüm pekmezi
üç adet cici bebe bisküvi
az önce yoğurdumuzu yedik afiyet ile şimdi mışıl mışıl uyuyoruz... birazdan çorbasını hazırlayacağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?