2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

günaydın kızlarr :)

inş. devamı gelir canım... benimki uykusu gelince mızmızlanıyor ve kendisi uyumayı beceremiyor maalesef

galiba büyüyolarrr :) pekş geceleri daha ii uyuyomu bari
çok sık kalkıyordu geceleri ama dün gece 2 defa kalktı umarım artık düzelmiştir....

canımm sıhhatler olsun ne de iyi gelmiştir :)

canım 6. ayda kan tahlili olmadı bizim. ama hemşiremiz mayısa randevu verdi ama kan tahlilini bir hastanede yaptırın gelin dedi.

MİNKM canım çok geçmiş olsun. umarım bir şey çıkmaz

GÜNEBAKAN canım çiko da bir kaç defa yuvarlanmıştı devamı gelmedi ama sırt üüstü durmuyor hiç hemen yüzüstüne dönüüyor...önceden de çok sık yüzüstünden sırt üstüne dönüyordu bu aralar da onu yapmıyor :) bunların hepsi tembel :)

tam yazmak için bilgisayarı açıyorum ya oğlum uyanıyor yada bilgisayarın azizliğine uğruyorum. biz sonunda oto koltuğu alabildik römer trifiks düşünenler varsa tavsiye ederim .toprak oldukça rahat ediyor. sıra mama sandalyesi revizyonuna geldi. önceki mama sandalyemizden çok memnun kalmadık. chicco polly düşünüyorum aranızda kullananlarda var galiba... bakalım :26: veee toprak uyandı. yine gelirim inş . bu arada süloz selim ve toprağın bir çok özelliği benziyor ....

Arruşcum biz de seni öptük

Selim de kucak kuşu zaten niye uğraşsın hınzırlar anneleri nasılsa wcye bile götürüyo

Sen bunu yazınca söylemeden geçemedim :) Sabah izbanda uyumuşum kızlar allahtan son durakta iniyorum. Hayırsever bir vatandaş tarafından uyandırıldım. İlk kez başıma böyle bişey geliyor. Uzun yolculuklarda bile uyuyamazdım ben

hayırlı olsun canım oto koltuğunuz... biz de araştırma içindeyiz . eşim heyner diye bir marka bulmuş, araştırmış çok sağlam diyor.Alman markasıymış. eşim Alman markalarına çok güvenir de.... bakalım bulabilirsek bir mağazada deneyeceğiz...

Günaydın kızlar İda akşam sadece 1 kere uyandığı için dün gecenin acısını çıkardım. Yalnız mızmızlık huysuzluk devam ediyor. Çestır sürekli pati veriyo bişey istiyo, İda tepemde bağrıyo. Dün imdaaaat diye bağırıcaktım artık. Zaten televizyonu izledikçe de içim şişti Berkine

Dün kötü bi gündü kızlar anlayacağınız sizde ne var ne yok. Geçmişe bakamadım

Son düzenleme:
Selamlar.
Canım ben oyun halısının epey faydasını görmüştüm.Ben 2 aylıkken kullanmaya başladım.4. aydan itibaren yere bıraktım. Oyun halısının üstten gelen çubukları var ya, onlara tutunup dönmüştü bizim cadı. Şimdi oyun halısı kesmiyor, o ayrı.

Nerdeeee kendi kendine uyumak! Ben beşikte oyaladıktan sonra biraz pışpışlayarak uyuttum.Çok sevindim; çünkü bu da bizim için başarı Emmeden ve sallanmadan uyumuyor.Hele ki bensiz asla. En azından babasıyla uyur. Kendi kendine uyutmayı da deneyeceğim.

İyi yapmışsın canım uykusuz olunca insan daha çok tahammülsüz oluyor Bu ülkeden bazen tiksiniyorum bazense herkese sarılıp bağrıma basasım geliyor işte bunlar hep sevgi eksikliğindendir diye

merhaba arkadaşlar kimselerden haberim yok inşallah herkes iyidir .

Bizim bıdıkta uykuya dalamama sıkıntısı var çıldırıyorum ben öyle olunca..

Buda ağlarken bile durup gülümseten şarkısı ayaklarıylada ritim tutuyor ona çok gülüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=nCQlld0oJho

Son düzenleme:

Biz 6. Ay asilarini olurken drumuz bu ay hem kan tahlili vermeniz hemdd goz muaynesi yaptirmaniz gerekiyor dedi ogun asida cok agladigi icin birde kan aldirmak istememistik devlettede yaptirabilirsiniz demisti

Çok tatlı bi şarkıymış.. Emire dinlettim gülüyo alkış yapıyo :)

selam kızlar bu takvim olayı nasıl yapılıyor ben beceremedim yaw:)
bu arda sabah kahvaltımız;
üç ölçek devam sütü
yumurta sarısı
bir çay kaşığı ceviz
bir çay kaşığı labne peyniri
bir çay kaşığı üzüm pekmezi
üç adet cici bebe bisküvi

az önce yoğurdumuzu yedik afiyet ile şimdi mışıl mışıl uyuyoruz... birazdan çorbasını hazırlayacağım:)

merhaba kızlar
derin hasta oldu geçen hafta dişle aşılar aynı güne denk gelince bağışıklığı çökmüş
ağzının içi çok ileri derecede pamukçuk bu ayda da oluyormuş
doktor ilaç verdii ağlaya ağlaya yapıyoruz
ve bugün sabah gördüm 2.dişimizde patlamış
gece uykuları düzensiz sürekllide ağlıor yavrum inş geçicek
bizden böyle

Canım çok geçmiş olsun.Yarın sonucu bizede yaz.

Teşekkür ederim canım.

aynı şey bizde de olmuştu belki tutar die yazıorum armut falan vermiş olabilirmisin acaba inanılmaz çalıştırıo bağırsakları

aras'ta bi hafta önceye kadar 4 kez felan yapıyodu simdi düzeldi her ün bi kere yapıyo kan yoksa kakasına boşuna endişelenme derim ama yinede baktır druna geçmiş olsun umarım bişeyi oktur

En iyisini doktor bilir tabi canım ama sen bi düşün aklına gelen bişey olursa vermeyi kesip denersin

kızlar merak etmıssınız dun aksam randevu almadan once dru bı arayayım dedım aradım anlattım durumu adam cok rahat davrandı olabılır sık kaka yapması sorun degıl belkı enfeksıyon vardır dedı yüzündekı kabartıları sordum oda enfeksıyon belırtısı bol su ıcır dedı getıreyım mı dedım yok sımdılık getırme gecmesse dewam ederse getırırsın dedı sastım kaldım rahatlıgına ıyı ılgılı bı dr du napıcagımı bılemedım suanda kakasını dewamlı kontrol edıyorum kan fln yok cocuk da bı rahatsızlık da yok armut da yedırmedı ıkı hafta olucak a az sık sık yapıyor suana kadar 3 kere yaptı aksama kadar sekızı buluyor bol su ıcırıyorum bırde bagırsak düzenleyıcı verdı aıle hekımı onu verdım bugun kakasını sayıyorum eger gene 6 7 olursa yarın baska bı dra goturucem
Sulozcum bu amıp nasıl belırtı verıyor sız nasıl anlamıstınız

getür için rahat etsin aras bebekliğinden beri çok sık kaka yapar ama hiç böyle bi sorunumuz olmadı cocuk hastaysa huzursuz keyifsiz yorgun olur böyle bişeyi yoksa içini rahat tut ama götür yinede bi bence

bu dönme sendromu bizdede var popo büyük geliyo heralde dönüyo ama hemen bağırınmaya başlıyo düzeltin beniii der gibi karnına baskı yapınca ayakları kolları çırpıp duruyo bikeresinde döne döne odayı turlamış ben mutfaktaydım şaşırdım 1 turu tamamlıyamıyo çünkü :)

ne şanslısın uyku... arasın uyuması son zamanlarda uyumuyor hiç yatırıyorum 15 dk sürüyo uyanıkken o ağız hep esniyo maşşallah diyeyim nazar değdirmeyeyim miniğine

Nasilsiniz canlar biz ayniyiz...SUBACIM ohh ne guzel olmus degisiklik iyidr evden ortamdan uzaklasmak bile iyi geliyo dünüscan;-) hasta bebislere gecmis olsun allah dert vermesin bebislerimize ve bizlere...eylulle hepinizi opuyrzzz ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…