Selam kızlarkızımın yanağında egzama gibi bi kızarıklık var iki gündür, baktıkça içim acıyo mustelanın bi kremini aldım eczaneden nemlendirici, anlamadım iyi geldimi gelmedimi, püff besin alerjisi tetikler diyor nette, yumurtasını biraz fazla vermiştim ondan mı oldu kii, iki gündür kafam allak bullak neyin dokunduğunu çözmeye çalışmaktan beynim durdu resmen ( varmı aramızda böyle bişey yaşayan???
Aynen canım ya, geçen ayda olmuştu ağız çevresinde başlamıştı, oyuncakları falan hep ağzına alıyo onlar tahriş etti diye düşünmüştüm, tam geçti derken iki gündür yine var işteKizariklik sorunu bizde de var hatta egzama diye com korkmustum ensesinde boynunda agiz cevresinde oldu hatta boynundaki tam gecmiyor tam gecti diyorum tekrar kizariyor alerji diyede cok uzuldum ne versem kizariyo gibi geldi dra gosterdik yikadiktan sonra nemlendirici sur dedi simdilik oyle yapiyoruz
Selam kızlarkızımın yanağında egzama gibi bi kızarıklık var iki gündür, baktıkça içim acıyo mustelanın bi kremini aldım eczaneden nemlendirici, anlamadım iyi geldimi gelmedimi, püff besin alerjisi tetikler diyor nette, yumurtasını biraz fazla vermiştim ondan mı oldu kii, iki gündür kafam allak bullak neyin dokunduğunu çözmeye çalışmaktan beynim durdu resmen ( varmı aramızda böyle bişey yaşayan???
merhaba kızlar
derin hasta oldu geçen hafta dişle aşılar aynı güne denk gelince bağışıklığı çökmüş
ağzının içi çok ileri derecede pamukçuk bu ayda da oluyormuş
doktor ilaç verdii ağlaya ağlaya yapıyoruz
ve bugün sabah gördüm 2.dişimizde patlamış
gece uykuları düzensiz sürekllide ağlıor yavrum inş geçicek
bizden böyle
kızlar merak etmıssınız dun aksam randevu almadan once dru bı arayayım dedım aradım anlattım durumu adam cok rahat davrandı olabılır sık kaka yapması sorun degıl belkı enfeksıyon vardır dedı yüzündekı kabartıları sordum oda enfeksıyon belırtısı bol su ıcır dedı getıreyım mı dedım yok sımdılık getırme gecmesse dewam ederse getırırsın dedı sastım kaldım rahatlıgına ıyı ılgılı bı dr du napıcagımı bılemedım suanda kakasını dewamlı kontrol edıyorum kan fln yok cocuk da bı rahatsızlık da yok armut da yedırmedı ıkı hafta olucak a az sık sık yapıyor suana kadar 3 kere yaptı aksama kadar sekızı buluyor bol su ıcırıyorum bırde bagırsak düzenleyıcı verdı aıle hekımı onu verdım bugun kakasını sayıyorum eger gene 6 7 olursa yarın baska bı dra goturucem
Sulozcum bu amıp nasıl belırtı verıyor sız nasıl anlamıstınız
Nasilsiniz canlar biz ayniyiz...SUBACIM ohh ne guzel olmus degisiklik iyidr evden ortamdan uzaklasmak bile iyi geliyo dünüscan;-) hasta bebislere gecmis olsun allah dert vermesin bebislerimize ve bizlere...eylulle hepinizi opuyrzzz ;-)
Slm kuzucanlar annemdeyim bi haftadir yazamiorum ama takipteyim bi dis daha cikardik dört gün öldürdü ikos hnm beni iki gündür daha ii şükür. Hava soguk karlı burda ama olsun annemdym ya sıkılmıyorum.hepinizi öpüyorum
Ben cevap vermiştim diye hatırlıyorum canım :) Yine tekrarlıyorum bende bir faydası olmadı. Bir de saçı çok diyorsun ne gerek var ki o zaman? Bütün çocukluğum oğlan çocuğu modunda geçti başka da bi getirisi olmadı :S
zıplasın tabi annesi kız bebişlerinin ki da salınıyo ya böööle çok hoi oluyocnm ben kazıtmaktan vazgectım cevremdekı herkes sakın kazıtma daha sonra cok sert kazık gıbı gelıyo dedıler oglusumun sacıda ıyı o yuzden vazgectım zaten saclarımız düz bırazcık uzatmak ıstıyorum kosarken saclar havaya zıplasın :)
valla benım ve kardeşimin saçlarını annem kazıtmamış maşallah kardeşim hiç boyamadıonunkıler cok gür benim işlem gördüğü için yıprandı ve döküldü ama boyatmadan önce benimde gür ve parlaktı teyzemde ızının saçlarını hiç kzıtmadı uclarından kestirmek dısında bırsey yapmadı su an 9 yasında ve poposuna kadar saçları ve gürben bu kazıtmaya pek sıcak bakmıyorum helekı senin bebişin kızken :)
AA senin kızının saçları çoook güzelkıyma annesi o saçlara
Bence de bi faydası olmuodur
Hem ben o mantığı anlamıom ya ucundan kesmekle dibinden kesmenin be gibi bi farkı olabilir ki kıl için her türlü aynı çıkmaz mı:26:
Cnm bzde sac yok zaten ama olsada kazitmzdim bna mantikli gelmiyo annem bzm sqclarimizi kazitmamis ozellikle ablamn saclari cok gur...ben kestirmeyi bile dusunmuyorm beline kadar uzaticm eylulun saclarini tabi uzarsa ;-)
Bingildagi kapaninca ben de düşünüyorum canim ama sık olsun diye degil yanlar döküldü önler uzun su an hepsi birlikte güzel uzasin diye düşünüyorum. Bence kızının saclari çok güzel hic kıyma.
Çok tatlı bi şarkıymış.. Emire dinlettim gülüyo alkış yapıyo :)
Burçlarının ortak olmasından dolayıdır belki canım karasteristik özellikleri benziyordurtam yazmak için bilgisayarı açıyorum ya oğlum uyanıyor yada bilgisayarın azizliğine uğruyorum. biz sonunda oto koltuğu alabildik römer trifiks düşünenler varsa tavsiye ederim .toprak oldukça rahat ediyor. sıra mama sandalyesi revizyonuna geldi. önceki mama sandalyemizden çok memnun kalmadık. chicco polly düşünüyorum aranızda kullananlarda var galiba... bakalım :26: veee toprak uyandı. yine gelirim inş . bu arada süloz selim ve toprağın bir çok özelliği benziyor ....
Aynen canım ne diye yorulsun ki tur gezdiriyo evde ordan oraya zaten emekleyip napıcak. Suloz turArruşcum biz de seni öptük
Selim de kucak kuşu zaten niye uğraşsın hınzırlar anneleri nasılsa wcye bile götürüyo
Sen bunu yazınca söylemeden geçemedim :) Sabah izbanda uyumuşum kızlar allahtan son durakta iniyorum. Hayırsever bir vatandaş tarafından uyandırıldım. İlk kez başıma böyle bişey geliyor. Uzun yolculuklarda bile uyuyamazdım ben
Canım çok sık kaka yapıyordu günde 5-6 yı buluyordu. Bir de mukusluydu her kakası böyle sümüksü gibi balgamlı.kızlar merak etmıssınız dun aksam randevu almadan once dru bı arayayım dedım aradım anlattım durumu adam cok rahat davrandı olabılır sık kaka yapması sorun degıl belkı enfeksıyon vardır dedı yüzündekı kabartıları sordum oda enfeksıyon belırtısı bol su ıcır dedı getıreyım mı dedım yok sımdılık getırme gecmesse dewam ederse getırırsın dedı sastım kaldım rahatlıgına ıyı ılgılı bı dr du napıcagımı bılemedım suanda kakasını dewamlı kontrol edıyorum kan fln yok cocuk da bı rahatsızlık da yok armut da yedırmedı ıkı hafta olucak a az sık sık yapıyor suana kadar 3 kere yaptı aksama kadar sekızı buluyor bol su ıcırıyorum bırde bagırsak düzenleyıcı verdı aıle hekımı onu verdım bugun kakasını sayıyorum eger gene 6 7 olursa yarın baska bı dra goturucem
Sulozcum bu amıp nasıl belırtı verıyor sız nasıl anlamıstınız
valla bizdede var böyle kızarıklık sorunu ağzının cevresi ve sırtı pıtır pıtır kızarıklıklar var küçük küçük yumurtayı kestim geçti gibi biraz dr a gösterdim dermovate verdi incee tabaka halinde sür dedi birde bi damla verdi neye alerjisi olduğu bilinmeyen kişilere veriliyomuş 3 damla günde simdi ismini hatırlayamıyorum 2. güne geçirdi
Doktorunu aradım, yarın getireyimmi diye, tarif ettim durumu, önceden olan ufak kızarıklıklar ieklindeydi ama bu seferki daha farklı yanak bölgesi kıpkırmızı, gergin ve kuruÇok geçmiş olsun canım kıyamam yaİnşallah bütün sıkıntıları bitsin
Bence de götür başka bi doktora canım ya enfeksiyon bile olsa hafife alınacak bişey mi ki böyle rahat konuşmuş :S Ufacık bebek bu kadar sıvı kaybetmeyi nasıl kaldırsın?
O zaman ben de sizi öpüyorum
Yumurta tetiklemiş olabilir canım alerjen bi besin sonuçta :26:
Canım İkra tamamladı valla dişleriOhh annede olmak süper bişey tadını çıkar bol bol. Bizi de ihmal etme
Bugun bir mucize oldu ve baris gunduz 2,5 saat uyanmadan uyudu.
Gidip gelip kontrol ettim bu cocuk niye bu kadar uzun uyuyor diye.
Basta nasya,ang,suloz olmak uzere kader arkadaslarima dua ettim İns.sizinkilerde bir mucize gerceklestirirler diye bir kerelikte olsa super bisey.
Gunebakan,suloz,ayse,ang tesek.ederiz yenilenmek guzel.
Gizemcim cok gecmis olsun(
Durusel hayirli olsun disiniz.Hangi sehirdeydin canim sen?Kar yagiyor yazinca bir heveslendim ist.kari birak,yagmur goremez olduk.
aman canım geçmiş olsun... bu aralar daha dikkatli olmak gerekiyor galiba veletler yüzünden leyla oldukArruşcum biz de seni öptük
Selim de kucak kuşu zaten niye uğraşsın hınzırlar anneleri nasılsa wcye bile götürüyo
Sen bunu yazınca söylemeden geçemedim :) Sabah izbanda uyumuşum kızlar allahtan son durakta iniyorum. Hayırsever bir vatandaş tarafından uyandırıldım. İlk kez başıma böyle bişey geliyor. Uzun yolculuklarda bile uyuyamazdım ben
sağol canım.bugün toprakla ilk kez babamız yokken arabayla dışarı çıkarak bizde kutladık koltuğumuzu.kocaman adam gibi oturdu öyle kendi kendine ninni şarkı karışımı bişeyler söylüyo bidehayırlı olsun canım oto koltuğunuz... biz de araştırma içindeyiz . eşim heyner diye bir marka bulmuş, araştırmış çok sağlam diyor.Alman markasıymış. eşim Alman markalarına çok güvenir de.... bakalım bulabilirsek bir mağazada deneyeceğiz...
evet çok mümkünBurçlarının ortak olmasından dolayıdır belki canım karasteristik özellikleri benziyordur
Aynen canım ne diye yorulsun ki tur gezdiriyo evde ordan oraya zaten emekleyip napıcak. Suloz tur
Canım çok sık kaka yapıyordu günde 5-6 yı buluyordu. Bir de mukusluydu her kakası böyle sümüksü gibi balgamlı.
Sıvı kaybettiği için devamlı su içiriyordum bende ama düzelme yoktu. En son kaka yapınca altını değiştirmeden hemen en yakın hastaneye götürdüm kaka tahlili yaptılar amip çıktı yani enfeksiyon. Bence sende bir kaka tahlili yaptır. mikrop olmasa bile sıvı kaybediyor şuan.
canım bizde atopik dermatit var... şu bir kaç gündür yanaklardaki kızarıklıklar arttı ama bu aralar babası da ben de dayanamıyoruz öpüyoruz ondan arttığını düşünüyorum. normalde boynundan öperdik sadeceSelam kızlarkızımın yanağında egzama gibi bi kızarıklık var iki gündür, baktıkça içim acıyo mustelanın bi kremini aldım eczaneden nemlendirici, anlamadım iyi geldimi gelmedimi, püff besin alerjisi tetikler diyor nette, yumurtasını biraz fazla vermiştim ondan mı oldu kii, iki gündür kafam allak bullak neyin dokunduğunu çözmeye çalışmaktan beynim durdu resmen ( varmı aramızda böyle bişey yaşayan???
oyyy maşallah İkraya ne kadar hızlısınız :)Slm kuzucanlar annemdeyim bi haftadir yazamiorum ama takipteyim bi dis daha cikardik dört gün öldürdü ikos hnm beni iki gündür daha ii şükür. Hava soguk karlı burda ama olsun annemdym ya sıkılmıyorum.hepinizi öpüyorum
Bugun bir mucize oldu ve baris gunduz 2,5 saat uyanmadan uyudu.
Gidip gelip kontrol ettim bu cocuk niye bu kadar uzun uyuyor diye.
Basta nasya,ang,suloz olmak uzere kader arkadaslarima dua ettim İns.sizinkilerde bir mucize gerceklestirirler diye bir kerelikte olsa super bisey.
Gunebakan,suloz,ayse,ang tesek.ederiz yenilenmek guzel.
Gizemcim cok gecmis olsun(
Durusel hayirli olsun disiniz.Hangi sehirdeydin canim sen?Kar yagiyor yazinca bir heveslendim ist.kari birak,yagmur goremez olduk.
Canım duan kabul oldu gerçekten benımkide bugün kesintisiz 3 saate yakın uyudu aynı senın gibi gidip gidip baktım alışık değilim tabi çok temiz kalplisin canım bu durum daim ola inşallah seni kocaman öpüyorum
Ben bugun ikinci kez teyzr olucagimi ogrendim yigenim 16 aylik ve ablam tekrar hamile korunurken olmus ....bu arada NASYA ve SUBA ins hep uyurlar devami gelir darisi bze olsun ins gecmisi okumam lazm
canım gözünüz aydın...Allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin :) ama korkmadım değil yani :18:
evet canım bir tek sen yazmıştın sonra arada kaynadı gitti bende tekrar yazayım dedim :))
canım benim kızın saçı çok ama arkalardan döküldü hele bi taraf iyice açıldı açılan yerden de yenileri geliyo arkası uzunlu kısalı bi şey oldu :))
yatmaktan herhalde arkalarda dökülme var biraz kazıtırsam daha canlı kalın telli çıkarmı acaba dediydim
demek sende işe yaramadı
zıplasın tabi annesi kız bebişlerinin ki da salınıyo ya böööle çok hoi oluyo
hımmmvalla bende pek cesaret edemediğimden buraya fikir almak adına yazdım ama galiba kazıtamıcam :) poposuna kadar saçmıııı bayılırıııımmmm inş benim kızımında saçları uzar o kadar
teşekkür ederiz canım yaa
kazıtınca kökleri güçlenmezmi acaba ki dedim şuan ince telli biraz saçları ve arkalar dökülmeye başladı da
inş uzar canım uzun saç kızda bende çok seviyorum hayalimdi hatta kızım olursa saçları upuuuzuuun olacak diye :)
teşekkür ederim canım
bizimkininde öyle işte uzunlu kısalı oldu :)) doğal kat var sankiii :)))
kızlarr önerileriniz için hepinize teeek teeekkk teşekkür ederim
genel olarak kimse kazıtmaktan yana değil demek ki :))
doğum günlerine de az kaldı kazıtırsam bir an önce karar vermem lazım ki biran önce uzasın saçları amaaa sanırım kıyamıcam bu saçlara :)
Doktorunu aradım, yarın getireyimmi diye, tarif ettim durumu, önceden olan ufak kızarıklıklar ieklindeydi ama bu seferki daha farklı yanak bölgesi kıpkırmızı, gergin ve kuruatopik dermatit dedi bu belirtilere göre, bi krem söyledi kortizonlu sanırım, ama bebeklere veriyoruz azaltılmış falan dedi, ince tabaka sürecekmişim. Bu arada az önce üzerini değiştirdim ve kızarıklık arttı birden, çok yüksek ihtimal deterjandan, artık iyi durlamadımı makina ne bilmiyorum, püff öyle işte kızlar haber vereyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?