2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Selam kızlar kızımın yanağında egzama gibi bi kızarıklık var iki gündür, baktıkça içim acıyo mustelanın bi kremini aldım eczaneden nemlendirici, anlamadım iyi geldimi gelmedimi, püff besin alerjisi tetikler diyor nette, yumurtasını biraz fazla vermiştim ondan mı oldu kii, iki gündür kafam allak bullak neyin dokunduğunu çözmeye çalışmaktan beynim durdu resmen ( varmı aramızda böyle bişey yaşayan???

Kizariklik sorunu bizde de var hatta egzama diye com korkmustum ensesinde boynunda agiz cevresinde oldu hatta boynundaki tam gecmiyor tam gecti diyorum tekrar kizariyor alerji diyede cok uzuldum ne versem kizariyo gibi geldi dra gosterdik yikadiktan sonra nemlendirici sur dedi simdilik oyle yapiyoruz

Slm kuzucanlar annemdeyim bi haftadir yazamiorum ama takipteyim bi dis daha cikardik dört gün öldürdü ikos hnm beni iki gündür daha ii şükür. Hava soguk karlı burda ama olsun annemdym ya sıkılmıyorum.hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
Aynen canım ya, geçen ayda olmuştu ağız çevresinde başlamıştı, oyuncakları falan hep ağzına alıyo onlar tahriş etti diye düşünmüştüm, tam geçti derken iki gündür yine var işte

valla bizdede var böyle kızarıklık sorunu ağzının cevresi ve sırtı pıtır pıtır kızarıklıklar var küçük küçük yumurtayı kestim geçti gibi biraz dr a gösterdim dermovate verdi incee tabaka halinde sür dedi birde bi damla verdi neye alerjisi olduğu bilinmeyen kişilere veriliyomuş 3 damla günde simdi ismini hatırlayamıyorum 2. güne geçirdi

Çok geçmiş olsun canım kıyamam ya İnşallah bütün sıkıntıları bitsin

Bence de götür başka bi doktora canım ya enfeksiyon bile olsa hafife alınacak bişey mi ki böyle rahat konuşmuş :S Ufacık bebek bu kadar sıvı kaybetmeyi nasıl kaldırsın?

Nasilsiniz canlar biz ayniyiz...SUBACIM ohh ne guzel olmus degisiklik iyidr evden ortamdan uzaklasmak bile iyi geliyo dünüscan;-) hasta bebislere gecmis olsun allah dert vermesin bebislerimize ve bizlere...eylulle hepinizi opuyrzzz ;-)

O zaman ben de sizi öpüyorum

Yumurta tetiklemiş olabilir canım alerjen bi besin sonuçta :26:

Canım İkra tamamladı valla dişleri Ohh annede olmak süper bişey tadını çıkar bol bol. Bizi de ihmal etme

evet canım bir tek sen yazmıştın sonra arada kaynadı gitti bende tekrar yazayım dedim :))
canım benim kızın saçı çok ama arkalardan döküldü hele bi taraf iyice açıldı açılan yerden de yenileri geliyo arkası uzunlu kısalı bi şey oldu :))
yatmaktan herhalde arkalarda dökülme var biraz kazıtırsam daha canlı kalın telli çıkarmı acaba dediydim
demek sende işe yaramadı

zıplasın tabi annesi kız bebişlerinin ki da salınıyo ya böööle çok hoi oluyo

hımmm valla bende pek cesaret edemediğimden buraya fikir almak adına yazdım ama galiba kazıtamıcam :) poposuna kadar saçmıııı bayılırıııımmmm inş benim kızımında saçları uzar o kadar

teşekkür ederiz canım yaa
kazıtınca kökleri güçlenmezmi acaba ki dedim şuan ince telli biraz saçları ve arkalar dökülmeye başladı da

Cnm bzde sac yok zaten ama olsada kazitmzdim bna mantikli gelmiyo annem bzm sqclarimizi kazitmamis ozellikle ablamn saclari cok gur...ben kestirmeyi bile dusunmuyorm beline kadar uzaticm eylulun saclarini tabi uzarsa ;-)

inş uzar canım uzun saç kızda bende çok seviyorum hayalimdi hatta kızım olursa saçları upuuuzuuun olacak diye :)

teşekkür ederim canım
bizimkininde öyle işte uzunlu kısalı oldu :)) doğal kat var sankiii :)))

kızlarr önerileriniz için hepinize teeek teeekkk teşekkür ederim
genel olarak kimse kazıtmaktan yana değil demek ki :))
doğum günlerine de az kaldı kazıtırsam bir an önce karar vermem lazım ki biran önce uzasın saçları amaaa sanırım kıyamıcam bu saçlara :)

ilk defa sizlerle menümüzü paylaşıcaz

Kahvaltı;tam buğday ekmek içi,ıhlamurla ıslatılmış,dut pekmezi,yumurta sarısı,tuzsuz lor peyniri,bir parça keçi tereyağı

Öğle;tarhana çorbası içine yazdan yapılan domates salçasıyla,kimyon,kıyma,soğan sarımsak ekledim ben ekstradan çok güzel oldu çok sevdi ilker

akşam ; armutlu muzlu yoğurt

Son düzenleme:
Bugun bir mucize oldu ve baris gunduz 2,5 saat uyanmadan uyudu.
Gidip gelip kontrol ettim bu cocuk niye bu kadar uzun uyuyor diye.
Basta nasya,ang,suloz olmak uzere kader arkadaslarima dua ettim İns.sizinkilerde bir mucize gerceklestirirler diye bir kerelikte olsa super bisey.

Gunebakan,suloz,ayse,ang tesek.ederiz yenilenmek guzel.
Gizemcim cok gecmis olsun(
Durusel hayirli olsun disiniz.Hangi sehirdeydin canim sen?Kar yagiyor yazinca bir heveslendim ist.kari birak,yagmur goremez olduk.

Burçlarının ortak olmasından dolayıdır belki canım karasteristik özellikleri benziyordur

Aynen canım ne diye yorulsun ki tur gezdiriyo evde ordan oraya zaten emekleyip napıcak. Suloz tur
Canım çok sık kaka yapıyordu günde 5-6 yı buluyordu. Bir de mukusluydu her kakası böyle sümüksü gibi balgamlı.
Sıvı kaybettiği için devamlı su içiriyordum bende ama düzelme yoktu. En son kaka yapınca altını değiştirmeden hemen en yakın hastaneye götürdüm kaka tahlili yaptılar amip çıktı yani enfeksiyon. Bence sende bir kaka tahlili yaptır. mikrop olmasa bile sıvı kaybediyor şuan.

Doktorunu aradım, yarın getireyimmi diye, tarif ettim durumu, önceden olan ufak kızarıklıklar ieklindeydi ama bu seferki daha farklı yanak bölgesi kıpkırmızı, gergin ve kuru atopik dermatit dedi bu belirtilere göre, bi krem söyledi kortizonlu sanırım, ama bebeklere veriyoruz azaltılmış falan dedi, ince tabaka sürecekmişim. Bu arada az önce üzerini değiştirdim ve kızarıklık arttı birden, çok yüksek ihtimal deterjandan, artık iyi durlamadımı makina ne bilmiyorum, püff öyle işte kızlar haber vereyim dedim.

Canım duan kabul oldu gerçekten benımkide bugün kesintisiz 3 saate yakın uyudu aynı senın gibi gidip gidip baktım alışık değilim tabi çok temiz kalplisin canım bu durum daim ola inşallah seni kocaman öpüyorum

aman canım geçmiş olsun... bu aralar daha dikkatli olmak gerekiyor galiba veletler yüzünden leyla olduk

sağol canım.bugün toprakla ilk kez babamız yokken arabayla dışarı çıkarak bizde kutladık koltuğumuzu.kocaman adam gibi oturdu öyle kendi kendine ninni şarkı karışımı bişeyler söylüyo bide ilk başta cesaret edememiştim ama sonra iyi ki yaptık dedim.inş sizde miniğinde rahat edersiniz sonunda

evet çok mümkün

canım bizde atopik dermatit var... şu bir kaç gündür yanaklardaki kızarıklıklar arttı ama bu aralar babası da ben de dayanamıyoruz öpüyoruz ondan arttığını düşünüyorum. normalde boynundan öperdik sadece

oyyy maşallah İkraya ne kadar hızlısınız :)

kızlar bugün bizim de uyku durumumuz iyiydi. gece de 2 defa kalktı...İda da bir defa kalkmış...çok şaşırtıcı hepsinin aynı şekilde davranması...şimdi de gece uykumuza yattık bakalım bu gece nasıl geçecek... umarım bütün kuzular misss gibi uyur :)

Ben bugun ikinci kez teyzr olucagimi ogrendim yigenim 16 aylik ve ablam tekrar hamile korunurken olmus ....bu arada NASYA ve SUBA ins hep uyurlar devami gelir darisi bze olsun ins gecmisi okumam lazm

Ben bugun ikinci kez teyzr olucagimi ogrendim yigenim 16 aylik ve ablam tekrar hamile korunurken olmus ....bu arada NASYA ve SUBA ins hep uyurlar devami gelir darisi bze olsun ins gecmisi okumam lazm

canım gözünüz aydın...Allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin :) ama korkmadım değil yani :18:

kıyma annesi o güzel saçlarına kıyma tokalar takarsın renklı renklı doğum gününde o güzel saçlarına :)

sabun tozu kullanıyorum bende bi ara kalmadı bi kere yıkadım benım arasında arttı sabun tozu aldım hemen sonra azaldı yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…