2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Uff suloz naptin canim en derinden etkiledin beni :-(

anammmm bırden kendımı sorunlu hıssettım dogru soyluyosun cnm kendıme zarar werıyorum bıde benım esım cok utangactır yanından bayan gecerkn kafasını kaldırıp bakamaz bıle komsularının kızlarını bız ewlendıkten sonra tanıdı :)an ıtıbarıyle kıskanmıyorumm ulennnn :)

Ayy bi keçi de sende mi var yandın yandın Biz böyle nasıl diyim inat mı inat şirret mi şirret oluruz Eşim boğa kızım aslan ben oğlak çestır terazi yani bi çestırın burç dengeli bizim evde. öyle geçinip gidiyoz işte

Fenaymiss kiz..bzdede ben ikizler kocam koc eylul aslan.....birbirimizi yeriz artik ;-)

minkm biz eşimle askerliği beraber yaptık ve askeri kampta ilaç yazdırmaya gelen yaşlılar dışında bikinili kızlar da gelirdi muayene olmaya tabi ki o hiç bir hastasına o gözle bakmaz ama işte ben noluyodum biliyo musun içerde muayene varken Hele o odaya giren kızları görüyoken Yeni evliydik o zamanlar şimdi alıştım hiç aklıma bile gelmiyo Ondan sana kaç yıllık evlisin diye sordum

İlahi cok hossun kadinlar hamami ha :)

evet dısarıdayken olabılır bende saklıyım öyle yapayım.

Son kullanma tarihlerine dikkat aman !

Canım arada alakasız da konuşucaz tabi ki burası ciddi meselelerin konuşulduğu toplantı salonu gibi olsun istemiyoruz hiç bir zaman Oh ne güzel dökmüşsün içini kaç yıllı evlisin canım ?

Yok Canim meydan loures ansiklopedi gibi olacak topic dediğin :)

Canm ben solagim ama matematigimm berbatti :-D sira konusunda hep sorun yasadim sira arkadslarinla kollarimiz carpisirdi yazarken o yuzden hep sorun olurdu :-D

Tuh ya sana vurmadı mı o şans :)

Fenaymiss kiz..bzdede ben ikizler kocam koc eylul aslan.....birbirimizi yeriz artik ;-)

Anam sizin ev cok tehlikeli

Uff suloz naptin canim en derinden etkiledin beni :-(

Valla canım bende etkilendim okuyunca, birde bu aralar ne kadar çok şikayet ettiğimi farkettim. Seninde ne kadar zor bir bebek sahibi olduğunu biliyoruz. Birde ben bu aralar çok şikayet ederken buluyorum kendimi, mümkün olduğunca frenlemeye çalışacağım bu konuda kendimi

16 aylık ewlıyız cnm gecıcek yanı desene :)

Selam kizlar sayfayi daha dun kesfettim. :)) gecmisi okuyup gelecem.

Arastacim yuzunu eksitti demissin. Acken ver ac olurlarsa herseyi istahla yiyorlar . Ben hep oyle yaptim ve bayila bayila yiyor devamini istiyor devamindada emziriyorum.

Arastacim yuzunu eksitti demissin. Acken ver ac olurlarsa herseyi istahla yiyorlar . Ben hep oyle yaptim ve bayila bayila yiyor devamini istiyor devamindada emziriyorum.

Selam Canim ben de diyorum Furuzan nerde kaldı :) hadi bir koşu oku da gel :)

esımle konustum gıtmıyomus haftada uc gun gıtmesı gerekıyomuss oda ıs saatlerıne uymuyo hahauha cok üzldüm cnm ya dedım :)
E hadi gözün aydın

Bi koşu oku gel bakalım fıstık :))

Ben bi de senin dediğin gibi deniyim canım. Haklısın iyice acıkırsa sever belki sağol :)

Son düzenleme:
Ah ah bilmez miyim, sizin inadınız var ya yıllarca sürebilir, o kadar istikrarlısınız yani:)) Taş olsa çatlar fekat, siz öyle bir donarsınız ki etraf buza kesebilir:)) Aslında eşin ve sen gayet istikrarlı, çok risk almayı sevmeyen mantıklı, mantıklı birbirinizi bulmuşsunuz. Ortamı şenlendirmek için Allah size bir aslan burcu göndermiş, ha ha inadınız ona sökmeyecek sanırım:)) Güzel kızınız sizi konforlu ve risksiz akışlarınızdan çıkaracak. Bu ortamda diplomasi ve uzlaşmayı sağlamak ise herkes tarafından sevilen, ballı bir burç olan terazi Çestır'ımıza düşüyor. Diplomat Çestır sayesinde kimse birbirine küs kalamayacak, bu da iyi bi şey:))

Vayyy yorumlara gel

İkizler anne balık koca Aslan kiz cocuk ve balık kopek icin de bir yorum alabilirmiyim :)

Bnde sikayetleniyrm sende oyle diyince bi an utandm kndmden

waayy ne güzel yorum yapmışsın heracm astrolojiden anlıyoruz galibaa ben aslan oğlum aslan kociş kova bir yorum da biz alabilir miyizz

babamız bıze egıtıcı ve ögretıcı bılgısayar almıs cocugum cozmekte zorlanıyor :)

Hera bde bze el atsan ben ikizler kpcam koc eylul aslan durumlar fena ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…