- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Kızlar biraz nostalji olsun diye 2014 Ağustos anneleri topiğine baktım biraz. Bakmasaydım keşke.
Bebeğini kaybeden birkaç kişinin mesajına denk geldim. Oğlum yaramaz, ağlıyor, uyumuyor, emmiyor, kucağımdan inmiyor vs. şikayet ettiğim her konu için utandım kendimden.
Çok şükür sağlıklı, hep kucağımda, uyumuyor ve devamlı ağlıyor..
canım herkeste olması gerekn dozdan biraz fazla sanrım senin kıskançlık.
en çok kendine zararı var bunun ,
valla biz ne desek boş bunu ancak kendin frenleyebilrisin.
ya eşin o kursta öğretemn olsaydı ozman nolurdu :)
yeme kendini canım adamcağız kadınlar hamamına gitmiyor ki kursa gidyor :)
Merhabalar yeni yılın güzel kadınları! Dilerim hepiniz iyisinizdir. Çok işim var, şimdi şöyle bir göz gezdirdim de bebişlerimizin hangi ellerini kullanacaklarından konuşuluyor sanırım. Kızlar, benim kızım nerdeyse 2 yaşına kadar hem sağ hem sol elini rahatlıkla kullanıyordu. Sonra sağ eline geçti, şimdi okula gidiyor sağ eliyle yazıyor ve yemek yiyor. Değişebiliyor sonradan yani! Bebeklere, çocuklara gelince böyle, beş dakkada değişir her şey:))
Arasta doğum günün kutlu olsun, ışık ışık, aşk dolu yaşlar dilerim sana... Eşimin oğlak burcu olmasından dolayı bu konuda az biraz tecrübeliyim, sankim tanıyorum kız seni:))
Dimi dimi sınıfta matematiği en iyi olanlar hep solakti :)
Ayy bi keçi de sende mi var yandın yandınBiz böyle nasıl diyim inat mı inat şirret mi şirret oluruz Eşim boğa kızım aslan ben oğlak çestır terazi yani bi çestırın burç dengeli bizim evde. öyle geçinip gidiyoz işte
anammmm bırden kendımı sorunlu hıssettımdogru soyluyosun cnm kendıme zarar werıyorum bıde benım esım cok utangactır yanından bayan gecerkn kafasını kaldırıp bakamaz bıle komsularının kızlarını bız ewlendıkten sonra tanıdı :)an ıtıbarıyle kıskanmıyorumm ulennnn :)
canım herkeste olması gerekn dozdan biraz fazla sanrım senin kıskançlık.
en çok kendine zararı var bunun ,
valla biz ne desek boş bunu ancak kendin frenleyebilrisin.
ya eşin o kursta öğretemn olsaydı ozman nolurdu :)
yeme kendini canım adamcağız kadınlar hamamına gitmiyor ki kursa gidyor :)
evet dısarıdayken olabılır bende saklıyım öyle yapayım.
Canım arada alakasız da konuşucaz tabi ki burası ciddi meselelerin konuşulduğu toplantı salonu gibi olsun istemiyoruz hiç bir zamanOh ne güzel dökmüşsün içini kaç yıllı evlisin canım ?
Canm ben solagim ama matematigimm berbatti :-D sira konusunda hep sorun yasadim sira arkadslarinla kollarimiz carpisirdi yazarken o yuzden hep sorun olurdu :-D
Fenaymiss kiz..bzdede ben ikizler kocam koc eylul aslan.....birbirimizi yeriz artik ;-)
Uff suloz naptin canim en derinden etkiledin beni :-(
minkm biz eşimle askerliği beraber yaptık ve askeri kampta ilaç yazdırmaya gelen yaşlılar dışında bikinili kızlar da gelirdi muayene olmaya tabi ki o hiç bir hastasına o gözle bakmaz ama işte ben noluyodum biliyo musun içerde muayene varken Hele o odaya giren kızları görüyoken Yeni evliydik o zamanlar şimdi alıştım hiç aklıma bile gelmiyo Ondan sana kaç yıllık evlisin diye sordum
16 aylık ewlıyız cnm gecıcek yanı desene :)
16 aylık ewlıyız cnm gecıcek yanı desene :)
Selam kizlar sayfayi daha dun kesfettim. :)) gecmisi okuyup gelecem.
Arastacim yuzunu eksitti demissin. Acken ver ac olurlarsa herseyi istahla yiyorlar . Ben hep oyle yaptim ve bayila bayila yiyor devamini istiyor devamindada emziriyorum.
E hadi gözün aydınesımle konustum gıtmıyomus haftada uc gun gıtmesı gerekıyomuss oda ıs saatlerıne uymuyo hahauha cok üzldüm cnm ya dedım :)
Selam kizlar sayfayi daha dun kesfettim. :)) gecmisi okuyup gelecem.
Arastacim yuzunu eksitti demissin. Acken ver ac olurlarsa herseyi istahla yiyorlar . Ben hep oyle yaptim ve bayila bayila yiyor devamini istiyor devamindada emziriyorum.
Ayy bi keçi de sende mi var yandın yandınBiz böyle nasıl diyim inat mı inat şirret mi şirret oluruz Eşim boğa kızım aslan ben oğlak çestır terazi yani bi çestırın burç dengeli bizim evde. öyle geçinip gidiyoz işte
Ah ah bilmez miyim, sizin inadınız var ya yıllarca sürebilir, o kadar istikrarlısınız yani:)) Taş olsa çatlar fekat, siz öyle bir donarsınız ki etraf buza kesebilir:)) Aslında eşin ve sen gayet istikrarlı, çok risk almayı sevmeyen mantıklı, mantıklı birbirinizi bulmuşsunuz. Ortamı şenlendirmek için Allah size bir aslan burcu göndermiş, ha ha inadınız ona sökmeyecek sanırım:)) Güzel kızınız sizi konforlu ve risksiz akışlarınızdan çıkaracak. Bu ortamda diplomasi ve uzlaşmayı sağlamak ise herkes tarafından sevilen, ballı bir burç olan terazi Çestır'ımıza düşüyor. Diplomat Çestır sayesinde kimse birbirine küs kalamayacak, bu da iyi bi şey:))
Valla canım bende etkilendim okuyunca, birde bu aralar ne kadar çok şikayet ettiğimi farkettim. Seninde ne kadar zor bir bebek sahibi olduğunu biliyoruz. Birde ben bu aralar çok şikayet ederken buluyorum kendimi, mümkün olduğunca frenlemeye çalışacağım bu konuda kendimi
Ah ah bilmez miyim, sizin inadınız var ya yıllarca sürebilir, o kadar istikrarlısınız yani:)) Taş olsa çatlar fekat, siz öyle bir donarsınız ki etraf buza kesebilir:)) Aslında eşin ve sen gayet istikrarlı, çok risk almayı sevmeyen mantıklı, mantıklı birbirinizi bulmuşsunuz. Ortamı şenlendirmek için Allah size bir aslan burcu göndermiş, ha ha inadınız ona sökmeyecek sanırım:)) Güzel kızınız sizi konforlu ve risksiz akışlarınızdan çıkaracak. Bu ortamda diplomasi ve uzlaşmayı sağlamak ise herkes tarafından sevilen, ballı bir burç olan terazi Çestır'ımıza düşüyor. Diplomat Çestır sayesinde kimse birbirine küs kalamayacak, bu da iyi bi şey:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?