2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

bugun aynısı aras'tada oldu ınanmıcaksın ama gidip gelip baktım gerçekten uyuyo mu diye ve gercekten uyuyodu çok güzel bi duyguydu anlatamam :))

Valla cnm sorma vampir gibi bi ordan bi burdan pirtlio yüzü yanagi sırtı agiz kenarı kizaran arkadaş lar varmis doktora gidin ama disten olma ihtimali yüksek kızlar. Bizde de cok oldu geçiyor nemlendirici sürüyorum annede olmak valla super cnm yaa.
Saol cnm Sivas'ta annem deyim suan serpeledi ama feciisoguk var pazartesi daha cok yağacak denio bakalım:))bu arada ikrada gecende 2 saat uyudu bi yandan ateşine bakioz bi yandan keyfine noldu cocuga die,)))

Evet cnm ikra baya hizli maşallah ohh cikoda iki defa kalkmis ona da maşallah biz 9bucukta yatioz ben yatana kadar ki 12de yatarim bugun 5 kez kalkti

Günaydın kızlar artık uykusuzluktan zombiye döndük valla gecelerdir artık sayamadığım kez kalkıyor 3 yada4 kez kalktığı günleri çok özledim düşünün fenalığı yani neyse nun dışında iyiyiyiz çok şükür ki

Bide ben perşembe günleri balık vermeye başladım ama öle tek başına balığı yemedisonuç tarhana çorbası yapılır balıklar içine katılır ve afiyetle yedirilir haha balıklı tarhana annelik yaratıcılık demekmiş

Afiyet olsun İlkerciğe maşallah hemen alıştımı ek gıdalara. Yanlış hatırlamıyorum dimi siz geç başlamıştınız?

Geçmiş olsun canım ne çok var bebişlerde şu dermatit Kortizonlu kremleri hiç sevmiyorum

Ben bugun ikinci kez teyzr olucagimi ogrendim yigenim 16 aylik ve ablam tekrar hamile korunurken olmus ....bu arada NASYA ve SUBA ins hep uyurlar devami gelir darisi bze olsun ins gecmisi okumam lazm

Aaaaa süpermiş eylüş çabuk abla olacak Yaşları yakın 3 çocukla annenin evinde buluştuğunuzu düşündüm de çok eğlenceli olur Sağlıkla kucağına alsın inşallah ablacığın ve hamileliği rahat geçer umarım geçen hamileliğinde o da zor geçirmişti dimi?

Hiç balık vermedim ben canım ya hangi balığı vermek gerekirmiş biliyor musun? Sen ne yedirdin?

Hepimize guzel aglamasiz bol uykulu bi gun olsun inss

Günaydın canım amin :)

Günaydın kızlar haftanın son iş günü Havalar ısınsa da kızımla piknik planları yapsam

Canım dermatit bizdede olmuştu bizede bi kortizonlu bi nemlendirici krem vermişti dr. Kortizonlu kremi 2-3 gün kullanıp bıraktım. Birde burda arkadaşların tavsiyesiyle yünlü giydirmedim bir süre geçti. Bu ara yeniden hortladı kızarıklıklar ama dermatit mi salyadan mı bilemedim.
Ayy canım benim uyumuşsun ne güzel. Selimde geçen gece bana bi hediye verdi bütün gece sadece bir kere kalktı. Nasılda rahat uyumuştum. Daim olsun artık böyle geceler
Ben bugun ikinci kez teyzr olucagimi ogrendim yigenim 16 aylik ve ablam tekrar hamile korunurken olmus ....bu arada NASYA ve SUBA ins hep uyurlar devami gelir darisi bze olsun ins gecmisi okumam lazm
Canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim öyle uygun görmüş demekki hayırlı evlat olsun :)
Nasyacım ne olcak bizim bu halimiz böyle yaa
Pazartesi günü bende ilk defa balık verdim. 4 tane hamsi götürdü benim oburcuk. Yanına da portakal suyu sıkmıştım löp löp yedi maşallah

Coook sevindim sizin kuzularda uyumus nasyacim vallahi cok icten dua etmistim.Derlereya ceken bilir o hesap bizimkisi

Ang tebrik ederim ablani saglikla kucagina alsin ins.
Ev hanimimi ablan iki cocuga bakmakta cok zor ya.
Ben baris 8_10 yasina gelince olsun ikinci diyorum o derece korkuttu beni baligim

Kizlar bu pazar dis hedigini yapiyorum.
Kv ve gorumce sagolsunlar simdiden moralimi bozdular.
İkisinede ayni gun misafir geliyormus kirip,geri ceviremeyecekleri insanlar.
Ayrica bassagligi icin oldugundan erteleyemezlermis ayip olurmus.
Cok bozuldum ve soylendim.Sonucta bu bir kere olan birsey ve ben 1 aydir saygisizlik olmasin diye bekledim dedim,eger gelmezseniz cok kirilirim dedim.Siz kendiniz bilirsiniz dedim.(
Sirf diger eltime yaranmak ve bizde gitmedik demek icin oldugunu dusunuyorum ve sinir oluyorum.

Suloz sagol canim
Bende gecen gun biz istavrit yerken azicik verdim sevdi yedi ama hani ona uygun bir balikmi endisesinden vermedim.

Canım ben levrek yedirdim doktor beyaz etli balıklar istavrit levrek mezgit gibi özellikle kokusuz balıklar demişti ama çok mevsimi değil şuan ben levrek bulup fileto yaptırıp dondurdum ondan verdim

Aman ne bilim canım herkez düzene girmesi lazım artık diyo ama bizimkiler iyice az uyumaya başladı ya iyice karnını doyuruyorum su veriyorum bolca herşeyi yapıyorum yine uyanıyo yine uyanıyo ne yapacağımı şaşırdım valla bu arada afiyet olsun tosunuma hamside iyi fikir çok besleyici

Günaydın cancişler İdoşu uyutup geldim. Bugün burda pırıl pırıl bir hava var. Gezesim var ama yarına saklıycam kendimi :)) Yarın şöyle bir kordon turu yapar tüm stresimi atarım diye düşünüyorum. Kötü bir hafta geçirdik çoğumuz. Umarım önümüzdeki hafta daha rahat bir hafta olur.

Bu arada kızlar İda bardaktan ayran içmeyi çok sevdi. Geçen gün bize yaptığım sebzeli et yemeğinden verdim baktım benim ayran bardağıma saldırıyo dayadım ağzına bayıla bayıla içti

sabun tozu kullanıyorum bende bi ara kalmadı bi kere yıkadım benım arasında arttı sabun tozu aldım hemen sonra azaldı yeniden

Kızlar teşekkürler, desteğiniz cevaplarınız için. Dün akşam kızımızı yıkadık nemlendirdik, babası o kortizonlu kremide almış incecik sürdük. Hafiften bi şiş gelmişti gözüme ama kızarıklıktandır falan diye önemsememiştim, kremle beraber yanağı sulanmaya başladı ve şişlik biraz daha arttı gözüne kadar geldi neredeyse. Hemen apar topar acike gittik, nöbetçi başka bi çocuk doktoru vardı, atopik dermatitin enfekte olmuş hali dedi, enfeksiyonda kapmış o bölgeden(( antibiyotik bactroban falan verdi ama verdiği antibiyotiği eczacı ağır buldu, bebek için olmaz falan dedi, doktoru aradık olur dedi, kendi doktorunada ulaşamadım, kazan gibi oldu gece kafam ayrıntılı yazmaya çalışıyorum çünkü bu ilaç işlerini hiç sevmiyorum, neyse gece kullanmadık antibiyotiği. Az önce kendi doktoruna gösterdik farklı bi antibiyotik verdi, bactroban ve bi kremi daha karıştırıp sürcez. O bölgenin tedavisini tamamladıktan sonra nemlendirmeyi arttıcaz dedi, onun içinde linola kremi tavsiye etti. Böyle işte çok stresli bir geceydi, yüzüne baktıkça içim acıyo umarım geçern kısa zamanda:26:

Gurme bebek adlı siteden alıntıdır.
kucuk bir bas sogan
1 dis sarimsak
2 tatli kasigi irmik
yarim kirmizi biber
beyaz etli bir baligin yarim fletosu
=> irmik haric tum malzemeleri tencereye koyup hasliyoruz , ilk on dakika sonra baligi tam dagilmadan cikarip tekrar kilcik kontrolu yapiip tencereye koyuyoruz . malzemelerin pismesine yakin irmigi koyuyoruz , irmik de pistikten sonra atesten alip hepsini rondodan geciriyoruz / patates eklemeyin sakin balikla yenmesini tavsiye etmiyor doktorlar / afiyet olsun

Önemli bir şey yoktur inşallah.Başka dr.a götürecektin.Götürdün mü kuzuyu? Bizi habersiz bırakma olur mu?

Haklısın canım bir kere olan bişey ama onlar da belki çekiniyorlardır ne bileyim yeni bir vefat var diye :26: Sen elbette yapacaksın senin çocuğunun bir daha bu zamanları geri gelmeyecek. Onların gelmesi çok da elzem değil boşver.

Levreğin mevsimi aslında denize açılıp tutmak lazım

Gez kuzum gez için açılsın ben bu hafta da evde pineklemeyi planlıyorum. Ah bu kocam beni çok yalnız bıraktı Bu arada bardağa bayılıyorlar ya Asu elinde bardak olana atlıyo resmen

Bu bir arasta mesajıymış beğenemezmişim ama ben beğendim hıhh

Canım sana hep soracak oluyorum eşinin işleri iyi gidiyor mu korktuğun kadar var mıymış ? Yoksa boşuna mı korkmuşsun ? :)) Bu arada evet bardak güzeli bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…