Bugun bir mucize oldu ve baris gunduz 2,5 saat uyanmadan uyudu.
Gidip gelip kontrol ettim bu cocuk niye bu kadar uzun uyuyor diye.
Basta nasya,ang,suloz olmak uzere kader arkadaslarima dua ettim İns.sizinkilerde bir mucize gerceklestirirler diye bir kerelikte olsa super bisey.
Gunebakan,suloz,ayse,ang tesek.ederiz yenilenmek guzel.
Gizemcim cok gecmis olsun(
Durusel hayirli olsun disiniz.Hangi sehirdeydin canim sen?Kar yagiyor yazinca bir heveslendim ist.kari birak,yagmur goremez olduk.
Valla cnm sorma vampir gibi bi ordan bi burdan pirtlio yüzü yanagi sırtı agiz kenarı kizaran arkadaş lar varmis doktora gidin ama disten olma ihtimali yüksek kızlar. Bizde de cok oldu geçiyor nemlendirici sürüyorum annede olmak valla super cnm yaa.Çok geçmiş olsun canım kıyamam yaİnşallah bütün sıkıntıları bitsin
Bence de götür başka bi doktora canım ya enfeksiyon bile olsa hafife alınacak bişey mi ki böyle rahat konuşmuş :S Ufacık bebek bu kadar sıvı kaybetmeyi nasıl kaldırsın?
O zaman ben de sizi öpüyorum
Yumurta tetiklemiş olabilir canım alerjen bi besin sonuçta :26:
Canım İkra tamamladı valla dişleriOhh annede olmak süper bişey tadını çıkar bol bol. Bizi de ihmal etme
Saol cnm Sivas'ta annem deyim suan serpeledi ama feciisoguk var pazartesi daha cok yağacak denio bakalım:))bu arada ikrada gecende 2 saat uyudu bi yandan ateşine bakioz bi yandan keyfine noldu cocuga die,)))Bugun bir mucize oldu ve baris gunduz 2,5 saat uyanmadan uyudu.
Basta nasya,ang,suloz olmak uzere kader arkadaslarima dua ettim İns.sizinkilerde bir mucize gerceklestirirler diye bir kerelikte olsa super bisey.
Durusel hayirli olsun disiniz.Hangi sehirdeydin canim sen?Kar yagiyor yazinca bir heveslendim ist.kari birak,yagmur goremez olduk.
canım bizde atopik dermatit var... şu bir kaç gündür yanaklardaki kızarıklıklar arttı ama bu aralar babası da ben de dayanamıyoruz öpüyoruz ondan arttığını düşünüyorum. normalde boynundan öperdik sadece
oyyy maşallah İkraya ne kadar hızlısınız :)
kızlar bugün bizim de uyku durumumuz iyiydi. gece de 2 defa kalktı...İda da bir defa kalkmış...çok şaşırtıcı hepsinin aynı şekilde davranması...şimdi de gece uykumuza yattık bakalım bu gece nasıl geçecek... umarım bütün kuzular misss gibi uyur :)
Canım gözünüz aydın bebek haberi çabuk gelmiş ne güzel çok sevindimBen bugun ikinci kez teyzr olucagimi ogrendim yigenim 16 aylik ve ablam tekrar hamile korunurken olmus ....bu arada NASYA ve SUBA ins hep uyurlar devami gelir darisi bze olsun ins gecmisi okumam lazm
Canım gözünüz aydın bebek haberi çabuk gelmiş ne güzel çok sevindim
ilk defa sizlerle menümüzü paylaşıcaz
Kahvaltı;tam buğday ekmek içi,ıhlamurla ıslatılmış,dut pekmezi,yumurta sarısı,tuzsuz lor peyniri,bir parça keçi tereyağı
Öğle;tarhana çorbası içine yazdan yapılan domates salçasıyla,kimyon,kıyma,soğan sarımsak ekledim ben ekstradan çok güzel oldu çok sevdi ilker
akşam ; armutlu muzlu yoğurt
Doktorunu aradım, yarın getireyimmi diye, tarif ettim durumu, önceden olan ufak kızarıklıklar ieklindeydi ama bu seferki daha farklı yanak bölgesi kıpkırmızı, gergin ve kuruatopik dermatit dedi bu belirtilere göre, bi krem söyledi kortizonlu sanırım, ama bebeklere veriyoruz azaltılmış falan dedi, ince tabaka sürecekmişim. Bu arada az önce üzerini değiştirdim ve kızarıklık arttı birden, çok yüksek ihtimal deterjandan, artık iyi durlamadımı makina ne bilmiyorum, püff öyle işte kızlar haber vereyim dedim.
Ben bugun ikinci kez teyzr olucagimi ogrendim yigenim 16 aylik ve ablam tekrar hamile korunurken olmus ....bu arada NASYA ve SUBA ins hep uyurlar devami gelir darisi bze olsun ins gecmisi okumam lazm
Günaydın kızlar artık uykusuzluktan zombiye döndük valla gecelerdir artık sayamadığım kez kalkıyor 3 yada4 kez kalktığı günleri çok özledim düşünün fenalığı yani neyse nun dışında iyiyiyiz çok şükür ki
Bide ben perşembe günleri balık vermeye başladım ama öle tek başına balığı yemedisonuç tarhana çorbası yapılır balıklar içine katılır ve afiyetle yedirilir haha balıklı tarhana annelik yaratıcılık demekmiş
Hepimize guzel aglamasiz bol uykulu bi gun olsun inss
Canım dermatit bizdede olmuştu bizede bi kortizonlu bi nemlendirici krem vermişti dr. Kortizonlu kremi 2-3 gün kullanıp bıraktım. Birde burda arkadaşların tavsiyesiyle yünlü giydirmedim bir süre geçti. Bu ara yeniden hortladı kızarıklıklar ama dermatit mi salyadan mı bilemedim.Doktorunu aradım, yarın getireyimmi diye, tarif ettim durumu, önceden olan ufak kızarıklıklar ieklindeydi ama bu seferki daha farklı yanak bölgesi kıpkırmızı, gergin ve kuruatopik dermatit dedi bu belirtilere göre, bi krem söyledi kortizonlu sanırım, ama bebeklere veriyoruz azaltılmış falan dedi, ince tabaka sürecekmişim. Bu arada az önce üzerini değiştirdim ve kızarıklık arttı birden, çok yüksek ihtimal deterjandan, artık iyi durlamadımı makina ne bilmiyorum, püff öyle işte kızlar haber vereyim dedim.
Ayy canım benim uyumuşsun ne güzel. Selimde geçen gece bana bi hediye verdi bütün gece sadece bir kere kalktı. Nasılda rahat uyumuştum. Daim olsun artık böyle gecelerBugun bir mucize oldu ve baris gunduz 2,5 saat uyanmadan uyudu.
Canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim öyle uygun görmüş demekki hayırlı evlat olsun :)Ben bugun ikinci kez teyzr olucagimi ogrendim yigenim 16 aylik ve ablam tekrar hamile korunurken olmus ....bu arada NASYA ve SUBA ins hep uyurlar devami gelir darisi bze olsun ins gecmisi okumam lazm
Nasyacım ne olcak bizim bu halimiz böyle yaaGünaydın kızlar artık uykusuzluktan zombiye döndük valla gecelerdir artık sayamadığım kez kalkıyor 3 yada4 kez kalktığı günleri çok özledim düşünün fenalığı yani neyse nun dışında iyiyiyiz çok şükür ki
Bide ben perşembe günleri balık vermeye başladım ama öle tek başına balığı yemedisonuç tarhana çorbası yapılır balıklar içine katılır ve afiyetle yedirilir haha balıklı tarhana annelik yaratıcılık demekmiş
Afiyet olsun İlkerciğe maşallah hemen alıştımı ek gıdalara. Yanlış hatırlamıyorum dimi siz geç başlamıştınız?
Geçmiş olsun canım ne çok var bebişlerde şu dermatitKortizonlu kremleri hiç sevmiyorum
Aaaaa süpermiş eylüş çabuk abla olacakYaşları yakın 3 çocukla annenin evinde buluştuğunuzu düşündüm de çok eğlenceli olur Sağlıkla kucağına alsın inşallah ablacığın ve hamileliği rahat geçer umarım geçen hamileliğinde o da zor geçirmişti dimi?
Hiç balık vermedim ben canım ya hangi balığı vermek gerekirmiş biliyor musun? Sen ne yedirdin?
Günaydın canım amin :)
Aman ne bilim canım herkez düzene girmesi lazım artık diyo ama bizimkiler iyice az uyumaya başladı ya iyice karnını doyuruyorum su veriyorum bolca herşeyi yapıyorum yine uyanıyo yine uyanıyo ne yapacağımı şaşırdım valla bu arada afiyet olsun tosunuma hamside iyi fikir çok besleyiciCanım dermatit bizdede olmuştu bizede bi kortizonlu bi nemlendirici krem vermişti dr. Kortizonlu kremi 2-3 gün kullanıp bıraktım. Birde burda arkadaşların tavsiyesiyle yünlü giydirmedim bir süre geçti. Bu ara yeniden hortladı kızarıklıklar ama dermatit mi salyadan mı bilemedim.
Ayy canım benim uyumuşsun ne güzel. Selimde geçen gece bana bi hediye verdi bütün gece sadece bir kere kalktı. Nasılda rahat uyumuştum. Daim olsun artık böyle geceler
Canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim öyle uygun görmüş demekki hayırlı evlat olsun :)
Nasyacım ne olcak bizim bu halimiz böyle yaa
Pazartesi günü bende ilk defa balık verdim. 4 tane hamsi götürdü benim oburcuk. Yanına da portakal suyu sıkmıştım löp löp yedi maşallah
canım bizde atopik dermatit var... şu bir kaç gündür yanaklardaki kızarıklıklar arttı ama bu aralar babası da ben de dayanamıyoruz öpüyoruz ondan arttığını düşünüyorum. normalde boynundan öperdik sadece
oyyy maşallah İkraya ne kadar hızlısınız :)
kızlar bugün bizim de uyku durumumuz iyiydi. gece de 2 defa kalktı...İda da bir defa kalkmış...çok şaşırtıcı hepsinin aynı şekilde davranması...şimdi de gece uykumuza yattık bakalım bu gece nasıl geçecek... umarım bütün kuzular misss gibi uyur :)
sabun tozu kullanıyorum bende bi ara kalmadı bi kere yıkadım benım arasında arttı sabun tozu aldım hemen sonra azaldı yeniden
Afiyet olsun İlkerciğe maşallah hemen alıştımı ek gıdalara. Yanlış hatırlamıyorum dimi siz geç başlamıştınız?
Geçmiş olsun canım ne çok var bebişlerde şu dermatitKortizonlu kremleri hiç sevmiyorum
Aaaaa süpermiş eylüş çabuk abla olacakYaşları yakın 3 çocukla annenin evinde buluştuğunuzu düşündüm de çok eğlenceli olur Sağlıkla kucağına alsın inşallah ablacığın ve hamileliği rahat geçer umarım geçen hamileliğinde o da zor geçirmişti dimi?
Hiç balık vermedim ben canım ya hangi balığı vermek gerekirmiş biliyor musun? Sen ne yedirdin?
Günaydın canım amin :)
Kızlar teşekkürler, desteğiniz cevaplarınız için. Dün akşam kızımızı yıkadık nemlendirdik, babası o kortizonlu kremide almış incecik sürdük. Hafiften bi şiş gelmişti gözüme ama kızarıklıktandır falan diye önemsememiştim, kremle beraber yanağı sulanmaya başladı ve şişlik biraz daha arttı gözüne kadar geldi neredeyse. Hemen apar topar acike gittik, nöbetçi başka bi çocuk doktoru vardı, atopik dermatitin enfekte olmuş hali dedi, enfeksiyonda kapmış o bölgedenCanım dermatit bizdede olmuştu bizede bi kortizonlu bi nemlendirici krem vermişti dr. Kortizonlu kremi 2-3 gün kullanıp bıraktım. Birde burda arkadaşların tavsiyesiyle yünlü giydirmedim bir süre geçti. Bu ara yeniden hortladı kızarıklıklar ama dermatit mi salyadan mı bilemedim.
Ayy canım benim uyumuşsun ne güzel. Selimde geçen gece bana bi hediye verdi bütün gece sadece bir kere kalktı. Nasılda rahat uyumuştum. Daim olsun artık böyle geceler
Canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim öyle uygun görmüş demekki hayırlı evlat olsun :)
Nasyacım ne olcak bizim bu halimiz böyle yaa
Pazartesi günü bende ilk defa balık verdim. 4 tane hamsi götürdü benim oburcuk. Yanına da portakal suyu sıkmıştım löp löp yedi maşallah
kızlar merak etmıssınız dun aksam randevu almadan once dru bı arayayım dedım aradım anlattım durumu adam cok rahat davrandı olabılır sık kaka yapması sorun degıl belkı enfeksıyon vardır dedı yüzündekı kabartıları sordum oda enfeksıyon belırtısı bol su ıcır dedı getıreyım mı dedım yok sımdılık getırme gecmesse dewam ederse getırırsın dedı sastım kaldım rahatlıgına ıyı ılgılı bı dr du napıcagımı bılemedım suanda kakasını dewamlı kontrol edıyorum kan fln yok cocuk da bı rahatsızlık da yok armut da yedırmedı ıkı hafta olucak a az sık sık yapıyor suana kadar 3 kere yaptı aksama kadar sekızı buluyor bol su ıcırıyorum bırde bagırsak düzenleyıcı verdı aıle hekımı onu verdım bugun kakasını sayıyorum eger gene 6 7 olursa yarın baska bı dra goturucem
Sulozcum bu amıp nasıl belırtı verıyor sız nasıl anlamıstınız
Coook sevindim sizin kuzularda uyumus nasyacim vallahi cok icten dua etmistim.Derlereya ceken bilir o hesap bizimkisi
Ang tebrik ederim ablani saglikla kucagina alsin ins.
Ev hanimimi ablan iki cocuga bakmakta cok zor ya.
Ben baris 8_10 yasina gelince olsun ikinci diyorum o derece korkuttu beni baligim
Kizlar bu pazar dis hedigini yapiyorum.
Kv ve gorumce sagolsunlar simdiden moralimi bozdular.
İkisinede ayni gun misafir geliyormus kirip,geri ceviremeyecekleri insanlar.
Ayrica bassagligi icin oldugundan erteleyemezlermis ayip olurmus.
Cok bozuldum ve soylendim.Sonucta bu bir kere olan birsey ve ben 1 aydir saygisizlik olmasin diye bekledim dedim,eger gelmezseniz cok kirilirim dedim.Siz kendiniz bilirsiniz dedim.(
Sirf diger eltime yaranmak ve bizde gitmedik demek icin oldugunu dusunuyorum ve sinir oluyorum.
Canım ben levrek yedirdim doktor beyaz etli balıklar istavrit levrek mezgit gibi özellikle kokusuz balıklar demişti ama çok mevsimi değil şuan ben levrek bulup fileto yaptırıp dondurdum ondan verdim
Aman ne bilim canım herkez düzene girmesi lazım artık diyo ama bizimkiler iyice az uyumaya başladı ya iyice karnını doyuruyorum su veriyorum bolca herşeyi yapıyorum yine uyanıyo yine uyanıyo ne yapacağımı şaşırdım valla bu arada afiyet olsun tosunuma hamside iyi fikir çok besleyici
Günaydın cancişlerİdoşu uyutup geldim. Bugün burda pırıl pırıl bir hava var. Gezesim var ama yarına saklıycam kendimi :)) Yarın şöyle bir kordon turu yapar tüm stresimi atarım diye düşünüyorum. Kötü bir hafta geçirdik çoğumuz. Umarım önümüzdeki hafta daha rahat bir hafta olur.
Bu arada kızlar İda bardaktan ayran içmeyi çok sevdi. Geçen gün bize yaptığım sebzeli et yemeğinden verdim baktım benim ayran bardağıma saldırıyo dayadım ağzına bayıla bayıla içti
Gurme bebek adlı siteden alıntıdır.
kucuk bir bas sogan
1 dis sarimsak
2 tatli kasigi irmik
yarim kirmizi biber
beyaz etli bir baligin yarim fletosu
=> irmik haric tum malzemeleri tencereye koyup hasliyoruz , ilk on dakika sonra baligi tam dagilmadan cikarip tekrar kilcik kontrolu yapiip tencereye koyuyoruz . malzemelerin pismesine yakin irmigi koyuyoruz , irmik de pistikten sonra atesten alip hepsini rondodan geciriyoruz / patates eklemeyin sakin balikla yenmesini tavsiye etmiyor doktorlar / afiyet olsun
Haklısın canım bir kere olan bişey ama onlar da belki çekiniyorlardır ne bileyim yeni bir vefat var diye :26: Sen elbette yapacaksın senin çocuğunun bir daha bu zamanları geri gelmeyecek. Onların gelmesi çok da elzem değil boşver.
Levreğin mevsimi aslında denize açılıp tutmak lazım
Gez kuzum gez için açılsın ben bu hafta da evde pineklemeyi planlıyorum. Ah bu kocam beni çok yalnız bıraktıBu arada bardağa bayılıyorlar ya Asu elinde bardak olana atlıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?