2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kötü olmuş canım ya off Ne kadar kaşınıyor ve acıyordur orası şimdi. Doktorunuz söyledi mi bilmiyorum canım ama bir süre seyrek yıkamanızda fayda var. Yaşadığın yerde çocuk hastanesi varsa onun dermatoloji bölümüne götürseniz daha iyi aslında işin uzmanına danışmak lazım

Günaydın kızlar
dün behçet uz daydık mertin kontrolü vardı böbreği ile ilgili idrarınız temiz çıktı 1 ay sonra ultrason var bakalım geçecek inanıyorum
iyi düşünüyorum iyi olacak inş
pert olmuştum ordan oraya hast gelir gelmez uyuduk ailece. gecede yordu beni bıdık sayısını unuttum kalktığının
ang ablanı tebrik ederim sağlkla kucağına alır inş yavrusunu iyi cesaret😃
arastacım mertde seviyor bardağı hep ağzıma bakıyor bnde veriyorum arada içebileceği birşeyse
balık için somon çok faydalı diyorlar ben levrek yedirmiştim bi kaç kez
hafif bi öksürük oluştu hoppalada terlio sanırım ona binince oluo
biz göz muanesi yaptırmadık doktorumuzda bişi demedi
kan damlası günde 4 damla kullanıoz
dvit 5 damla
bgn et sulu tarhana yapıcam bıdığa
yoğurdunuda kuru meyveli yicek sbh kahvaltısını yapmadı zorlamadın bende ıhlamurunu içiyor şimdi.
bizde hbrler böyle

Canım sana hep soracak oluyorum eşinin işleri iyi gidiyor mu korktuğun kadar var mıymış ? Yoksa boşuna mı korkmuşsun ? :)) Bu arada evet bardak güzeli bunlar

Maddi yönden berbat gitmiyor ama süper de değil Günü kurtararak gidiyoruz canım aylık ödemelerimiz çok fazla olduğu için şuan güzel bir gelir beklememiz yanlış zaten. Borcumuz hafiflerse belki o zaman kurtarıcaz paçayı. Sosyal yönden bakarsak (benim açımdan bakarsak yani :)) berbat gidiyor. Asu babasını tanımıyor muhtemelen çünkü yalnızca pazar sabahları 1-2 saat görüyor

Onlar önceden bilmiyormuydu canım pazar günü diş buğdayı yapacağını ? Misafiri önceden mi kabul etmişler?
Teşekkür ederiz canım.
Geçmiş olsun canım umarım en yakın sürede iyileşir

Geçmiş olsun canım.Yüzde olunca sürekli gördüğümüz için sanırım daha çok üzülüyoruz.Biz de 2 kez kort. krem kullandık.Tamamen geçmişti; ama yumurta mı labne mi sebep oldu bilmiyorum; ama boynu tekrar kıpkırmızı.Kollarında hatta minicik parmağında da var.Eşim endişelenme, geçecek dedi.Dr. bu konuda gayet rahattı.Gerçekten de geçti; ama geçene dek ben kendimi epey yıprattım. Artık daha rahatım.Lütfen kendini yıpratma.Her şey yoluna zamanla giriyor.

alışmak mıı maalesef canım şimdide kahvaltısını yemiyor bir günü bir gününe tutmuyorki.. anlamıyorum keyfine göre yiyor ama dün tarhanayı çok sevdi yedi :) biz 6.ay dolduktan sonra sadece meyve veriyordum,şimdi tavuk balık hariç sebze çorbaları yapıp veriyorum. sizde durum nasıl ?
bu arada eşinin durumu ne tam olarak bilmiyorum ama evinize huzur dolsun inşallah bende çok muzdaribim o konuda eşim sabah 07:00 evden çıkıyor gece 11 de geliyor kafayı yicem oğlunu göremiyor o gelene kadar uyutuyorum mecburen

Ben bugun ikinci kez teyzr olucagimi ogrendim yigenim 16 aylik ve ablam tekrar hamile korunurken olmus ....bu arada NASYA ve SUBA ins hep uyurlar devami gelir darisi bze olsun ins gecmisi okumam lazm

angcim tebrikler olsun ikisi bir arada büyür ama sorunsuz inşallah .. benim abiminde 3 aylık bebekleri vardı yengem tekrar hamile olduğunu öğrenmişti aramızda 20 gün var zaten beraber doğurduk :) ama o çok kötü durumda çok zorlanıyor

bu arada eylülü aylık kontrole götürcen mi ne zaman ?

günaydınn burada hava süper ama ilker hala hasta tam düzelmedi bende geçen farkettim biberonla suyu içmiyordu ağzını kilitliyordu kapağını açıp verdim bir güzel içti vallaa birde kendisi tutacak bana tutturmuyor :)

Canım off yaa çok geçmiş olsun Sen doktorun sözünü dinle bence. Umarım en kısa sağlığına kavuşur da sen de rahat bir nefes alırsın
Bu bir arasta mesajıymış beğenemezmişim ama ben beğendim hıhh

Canım iyi haberlerle gelmişsin. Hafif öksürük dişten de olabilir çünkü salya artışı olunca gıcık yapar. Sen yine de gözlemle balgamlı filansa doktora götür yine. Mamişler için de afiyet olsun hepsini silsin süpürsün yakışıklı Mert :))
Ah canım yaa borç hangimizde yok. Ve sanırım ölene kadar da devam edecek 9 yılı aşkın süredir evliyim ve borçsuz tek ayım geçmedi. Sürekli bişeyler ekleniyor. Gelir ne kadar olursa gider de o kadar oluyor. Para biriktiren insanlara hayranım zaten Sanırım hiç yaşamayınca birikiyor

Eşinin işi en azından günü kurtaracak kadar iyi gidiyomuş. Yarın öbür gün bir eleman tutar işler ilerlerse ve hafta sonları size kalır. Dur bakalım daha çok yeni:)) Bu işin kurdu olsun o zaman görün siz

Geçmiş olsun canım baya uzun sürdü ama artık geçme evresindedir umarım 1-2 güne bişeyciği kalmaz. Ayrıca bu bebişler amma taklitçi yav bizim gibi içeceklermiş biberondan içmeyeceklermiş bak baaak bacaksızlara bak

Ultrasonu da tertemiz çıkacak inşallah canım çok şükür tahlilleri temizmiş Bu arada Behçet Uz gerçekten çok kalabalık oluyor ya Allahım kimsenin yavrusuna hastalık vermesin.

Benimki de kahvaltıyı sevmiyor canım ya ne yapsak boş canı neyi isterse onu yiyor. Biz erken geçtik ek gıdaya o yüzden şuan etli tavuklu yiyor ayına uygun olan herşeyi. Eşim benim de sabah 7 akşam 12-1 oluyor genelde. Pazar günleri de çalışıyor sadece o gün alışveriş yaptığı için geç açıyor 10' a kadar evde oluyor. Bütün hafta ailece geçirdiğimiz vakit işte o 1-2 saat

Büyük başın derdi de büyük olurmuş diyor ve bir özlü sözle bağlamayı koyuyorum Evet çok yeni onun söylediğine göre bu yaz geçtikten sonra bizi kimse yıkamazmış du bakalım görücez Hem ağustosta senetli borcumuz bitiyor baya rahatlıycaz. Ağustosta bizim kutlanacak çok şeyimiz olacak borcun bitimi, Asu' nun ve benim doğum günlerimiz 40 gün 40 gece eğlence tertipleyip 1 sene de onun borcunu öderiz ahahahah

Kızlar bu arada biri çirkin olmayı öğrendi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kutla kuzum 40 gün kutla Ay şaka maka az kaldı kız Ağustosa da

666. sayfadayız bu sayfayı çabuk bitirelim kızlar tırsıyorum

Kk ıphone uygulaması yapmış iphone olan arkadaşlar indirin büyük rahatlık alıntı yapılınca sesli mesaj geliyor Fotoyu da kolayca yükledim

Okuyup okuyup yazamiyorum bu aralar .
İncim nezle oldu salya sumuk dolaşıyoruz bugun doktora gideceğiz.

Angy tebrikler Canim 2. Yigen geliyor demek

Suba nasya büyüdüler bence artık daha uzun uyuyacaklar

Arastam. İda istediği kadar uğraşsın o bir prenses ve asla çirkin olamaz olsa olsa cok Tatli olur :)

2. yeğenin hayırlı olsun canım darısı ablanın başına

Teşekkür ederiz Parme teyzesi
Ahahahah kaç kaç kaç ben bu sayfaya yazmam uğursuzluk gelir

Hahaha kaçalım valla çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…