Kızlar teşekkürler, desteğiniz cevaplarınız için. Dün akşam kızımızı yıkadık nemlendirdik, babası o kortizonlu kremide almış incecik sürdük. Hafiften bi şiş gelmişti gözüme ama kızarıklıktandır falan diye önemsememiştim, kremle beraber yanağı sulanmaya başladı ve şişlik biraz daha arttı gözüne kadar geldi neredeyse. Hemen apar topar acike gittik, nöbetçi başka bi çocuk doktoru vardı, atopik dermatitin enfekte olmuş hali dedi, enfeksiyonda kapmış o bölgeden(( antibiyotik bactroban falan verdi ama verdiği antibiyotiği eczacı ağır buldu, bebek için olmaz falan dedi, doktoru aradık olur dedi, kendi doktorunada ulaşamadım, kazan gibi oldu gece kafam ayrıntılı yazmaya çalışıyorum çünkü bu ilaç işlerini hiç sevmiyorum, neyse gece kullanmadık antibiyotiği. Az önce kendi doktoruna gösterdik farklı bi antibiyotik verdi, bactroban ve bi kremi daha karıştırıp sürcez. O bölgenin tedavisini tamamladıktan sonra nemlendirmeyi arttıcaz dedi, onun içinde linola kremi tavsiye etti. Böyle işte çok stresli bir geceydi, yüzüne baktıkça içim acıyo umarım geçern kısa zamanda:26:
Canım sana hep soracak oluyorum eşinin işleri iyi gidiyor mu korktuğun kadar var mıymış ? Yoksa boşuna mı korkmuşsun ? :)) Bu arada evet bardak güzeli bunlar
Onlar önceden bilmiyormuydu canım pazar günü diş buğdayı yapacağını ? Misafiri önceden mi kabul etmişler?Coook sevindim sizin kuzularda uyumus nasyacim vallahi cok icten dua etmistim.Derlereya ceken bilir o hesap bizimkisi
Ang tebrik ederim ablani saglikla kucagina alsin ins.
Ev hanimimi ablan iki cocuga bakmakta cok zor ya.
Ben baris 8_10 yasina gelince olsun ikinci diyorum o derece korkuttu beni baligim
Kizlar bu pazar dis hedigini yapiyorum.
Kv ve gorumce sagolsunlar simdiden moralimi bozdular.
İkisinede ayni gun misafir geliyormus kirip,geri ceviremeyecekleri insanlar.
Ayrica bassagligi icin oldugundan erteleyemezlermis ayip olurmus.
Cok bozuldum ve soylendim.Sonucta bu bir kere olan birsey ve ben 1 aydir saygisizlik olmasin diye bekledim dedim,eger gelmezseniz cok kirilirim dedim.Siz kendiniz bilirsiniz dedim.(
Sirf diger eltime yaranmak ve bizde gitmedik demek icin oldugunu dusunuyorum ve sinir oluyorum.
Teşekkür ederiz canım.Canım ben levrek yedirdim doktor beyaz etli balıklar istavrit levrek mezgit gibi özellikle kokusuz balıklar demişti ama çok mevsimi değil şuan ben levrek bulup fileto yaptırıp dondurdum ondan verdim
Aman ne bilim canım herkez düzene girmesi lazım artık diyo ama bizimkiler iyice az uyumaya başladı ya iyice karnını doyuruyorum su veriyorum bolca herşeyi yapıyorum yine uyanıyo yine uyanıyo ne yapacağımı şaşırdım valla bu arada afiyet olsun tosunuma hamside iyi fikir çok besleyici
Geçmiş olsun canım umarım en yakın sürede iyileşirKızlar teşekkürler, desteğiniz cevaplarınız için. Dün akşam kızımızı yıkadık nemlendirdik, babası o kortizonlu kremide almış incecik sürdük. Hafiften bi şiş gelmişti gözüme ama kızarıklıktandır falan diye önemsememiştim, kremle beraber yanağı sulanmaya başladı ve şişlik biraz daha arttı gözüne kadar geldi neredeyse. Hemen apar topar acike gittik, nöbetçi başka bi çocuk doktoru vardı, atopik dermatitin enfekte olmuş hali dedi, enfeksiyonda kapmış o bölgeden(( antibiyotik bactroban falan verdi ama verdiği antibiyotiği eczacı ağır buldu, bebek için olmaz falan dedi, doktoru aradık olur dedi, kendi doktorunada ulaşamadım, kazan gibi oldu gece kafam ayrıntılı yazmaya çalışıyorum çünkü bu ilaç işlerini hiç sevmiyorum, neyse gece kullanmadık antibiyotiği. Az önce kendi doktoruna gösterdik farklı bi antibiyotik verdi, bactroban ve bi kremi daha karıştırıp sürcez. O bölgenin tedavisini tamamladıktan sonra nemlendirmeyi arttıcaz dedi, onun içinde linola kremi tavsiye etti. Böyle işte çok stresli bir geceydi, yüzüne baktıkça içim acıyo umarım geçern kısa zamanda:26:
Kızlar teşekkürler, desteğiniz cevaplarınız için. Dün akşam kızımızı yıkadık nemlendirdik, babası o kortizonlu kremide almış incecik sürdük. Hafiften bi şiş gelmişti gözüme ama kızarıklıktandır falan diye önemsememiştim, kremle beraber yanağı sulanmaya başladı ve şişlik biraz daha arttı gözüne kadar geldi neredeyse. Hemen apar topar acike gittik, nöbetçi başka bi çocuk doktoru vardı, atopik dermatitin enfekte olmuş hali dedi, enfeksiyonda kapmış o bölgeden(( antibiyotik bactroban falan verdi ama verdiği antibiyotiği eczacı ağır buldu, bebek için olmaz falan dedi, doktoru aradık olur dedi, kendi doktorunada ulaşamadım, kazan gibi oldu gece kafam ayrıntılı yazmaya çalışıyorum çünkü bu ilaç işlerini hiç sevmiyorum, neyse gece kullanmadık antibiyotiği. Az önce kendi doktoruna gösterdik farklı bi antibiyotik verdi, bactroban ve bi kremi daha karıştırıp sürcez. O bölgenin tedavisini tamamladıktan sonra nemlendirmeyi arttıcaz dedi, onun içinde linola kremi tavsiye etti. Böyle işte çok stresli bir geceydi, yüzüne baktıkça içim acıyo umarım geçern kısa zamanda:26:
Afiyet olsun İlkerciğe maşallah hemen alıştımı ek gıdalara. Yanlış hatırlamıyorum dimi siz geç başlamıştınız?
Geçmiş olsun canım ne çok var bebişlerde şu dermatitKortizonlu kremleri hiç sevmiyorum
Aaaaa süpermiş eylüş çabuk abla olacakYaşları yakın 3 çocukla annenin evinde buluştuğunuzu düşündüm de çok eğlenceli olur Sağlıkla kucağına alsın inşallah ablacığın ve hamileliği rahat geçer umarım geçen hamileliğinde o da zor geçirmişti dimi?
Hiç balık vermedim ben canım ya hangi balığı vermek gerekirmiş biliyor musun? Sen ne yedirdin?
Günaydın canım amin :)
Ben bugun ikinci kez teyzr olucagimi ogrendim yigenim 16 aylik ve ablam tekrar hamile korunurken olmus ....bu arada NASYA ve SUBA ins hep uyurlar devami gelir darisi bze olsun ins gecmisi okumam lazm
Günaydın cancişlerİdoşu uyutup geldim. Bugün burda pırıl pırıl bir hava var. Gezesim var ama yarına saklıycam kendimi :)) Yarın şöyle bir kordon turu yapar tüm stresimi atarım diye düşünüyorum. Kötü bir hafta geçirdik çoğumuz. Umarım önümüzdeki hafta daha rahat bir hafta olur.
Bu arada kızlar İda bardaktan ayran içmeyi çok sevdi. Geçen gün bize yaptığım sebzeli et yemeğinden verdim baktım benim ayran bardağıma saldırıyo dayadım ağzına bayıla bayıla içti
Canım off yaa çok geçmiş olsunKızlar teşekkürler, desteğiniz cevaplarınız için. Dün akşam kızımızı yıkadık nemlendirdik, babası o kortizonlu kremide almış incecik sürdük. Hafiften bi şiş gelmişti gözüme ama kızarıklıktandır falan diye önemsememiştim, kremle beraber yanağı sulanmaya başladı ve şişlik biraz daha arttı gözüne kadar geldi neredeyse. Hemen apar topar acike gittik, nöbetçi başka bi çocuk doktoru vardı, atopik dermatitin enfekte olmuş hali dedi, enfeksiyonda kapmış o bölgeden(( antibiyotik bactroban falan verdi ama verdiği antibiyotiği eczacı ağır buldu, bebek için olmaz falan dedi, doktoru aradık olur dedi, kendi doktorunada ulaşamadım, kazan gibi oldu gece kafam ayrıntılı yazmaya çalışıyorum çünkü bu ilaç işlerini hiç sevmiyorum, neyse gece kullanmadık antibiyotiği. Az önce kendi doktoruna gösterdik farklı bi antibiyotik verdi, bactroban ve bi kremi daha karıştırıp sürcez. O bölgenin tedavisini tamamladıktan sonra nemlendirmeyi arttıcaz dedi, onun içinde linola kremi tavsiye etti. Böyle işte çok stresli bir geceydi, yüzüne baktıkça içim acıyo umarım geçern kısa zamanda:26:
Bu bir arasta mesajıymış beğenemezmişim ama ben beğendim hıhh
Canım iyi haberlerle gelmişsin. Hafif öksürük dişten de olabilir çünkü salya artışı olunca gıcık yapar. Sen yine de gözlemle balgamlı filansa doktora götür yine. Mamişler için de afiyet olsun hepsini silsin süpürsün yakışıklı Mert :))Günaydın kızlar
dün behçet uz daydık mertin kontrolü vardı böbreği ile ilgili idrarınız temiz çıktı 1 ay sonra ultrason var bakalım geçecek inanıyorum
iyi düşünüyorum iyi olacak inş
pert olmuştum ordan oraya hast gelir gelmez uyuduk ailece. gecede yordu beni bıdık sayısını unuttum kalktığının
ang ablanı tebrik ederim sağlkla kucağına alır inş yavrusunu iyi cesaret😃
arastacım mertde seviyor bardağı hep ağzıma bakıyor bnde veriyorum arada içebileceği birşeyse
balık için somon çok faydalı diyorlar ben levrek yedirmiştim bi kaç kez
hafif bi öksürük oluştu hoppalada terlio sanırım ona binince oluo
biz göz muanesi yaptırmadık doktorumuzda bişi demedi
kan damlası günde 4 damla kullanıoz
dvit 5 damla
bgn et sulu tarhana yapıcam bıdığa
yoğurdunuda kuru meyveli yicek sbh kahvaltısını yapmadı zorlamadın bende ıhlamurunu içiyor şimdi.
bizde hbrler böyle
Ah canım yaa borç hangimizde yok. Ve sanırım ölene kadar da devam edecekMaddi yönden berbat gitmiyor ama süper de değilGünü kurtararak gidiyoruz canım aylık ödemelerimiz çok fazla olduğu için şuan güzel bir gelir beklememiz yanlış zaten. Borcumuz hafiflerse belki o zaman kurtarıcaz paçayı. Sosyal yönden bakarsak (benim açımdan bakarsak yani :)) berbat gidiyor. Asu babasını tanımıyor muhtemelen çünkü yalnızca pazar sabahları 1-2 saat görüyor
günaydınnburada hava süper ama ilker hala hasta tam düzelmedi bende geçen farkettim biberonla suyu içmiyordu ağzını kilitliyordu kapağını açıp verdim bir güzel içti vallaa birde kendisi tutacak bana tutturmuyor :)
Ultrasonu da tertemiz çıkacak inşallah canım çok şükür tahlilleri temizmişGünaydın kızlar
dün behçet uz daydık mertin kontrolü vardı böbreği ile ilgili idrarınız temiz çıktı 1 ay sonra ultrason var bakalım geçecek inanıyorum
iyi düşünüyorum iyi olacak inş
pert olmuştum ordan oraya hast gelir gelmez uyuduk ailece. gecede yordu beni bıdık sayısını unuttum kalktığının
ang ablanı tebrik ederim sağlkla kucağına alır inş yavrusunu iyi cesaret😃
arastacım mertde seviyor bardağı hep ağzıma bakıyor bnde veriyorum arada içebileceği birşeyse
balık için somon çok faydalı diyorlar ben levrek yedirmiştim bi kaç kez
hafif bi öksürük oluştu hoppalada terlio sanırım ona binince oluo
biz göz muanesi yaptırmadık doktorumuzda bişi demedi
kan damlası günde 4 damla kullanıoz
dvit 5 damla
bgn et sulu tarhana yapıcam bıdığa
yoğurdunuda kuru meyveli yicek sbh kahvaltısını yapmadı zorlamadın bende ıhlamurunu içiyor şimdi.
bizde hbrler böyle
alışmak mıı maalesef canım şimdide kahvaltısını yemiyor bir günü bir gününe tutmuyorki.. anlamıyorum keyfine göre yiyor ama dün tarhanayı çok sevdi yedi :) biz 6.ay dolduktan sonra sadece meyve veriyordum,şimdi tavuk balık hariç sebze çorbaları yapıp veriyorum. sizde durum nasıl ?
bu arada eşinin durumu ne tam olarak bilmiyorum ama evinize huzur dolsun inşallah bende çok muzdaribim o konuda eşim sabah 07:00 evden çıkıyor gece 11 de geliyor kafayı yicem oğlunu göremiyor o gelene kadar uyutuyorum mecburen
Canım off yaa çok geçmiş olsunSen doktorun sözünü dinle bence. Umarım en kısa sağlığına kavuşur da sen de rahat bir nefes alırsın
Canım iyi haberlerle gelmişsin. Hafif öksürük dişten de olabilir çünkü salya artışı olunca gıcık yapar. Sen yine de gözlemle balgamlı filansa doktora götür yine. Mamişler için de afiyet olsun hepsini silsin süpürsün yakışıklı Mert :))
Ah canım yaa borç hangimizde yok. Ve sanırım ölene kadar da devam edecek9 yılı aşkın süredir evliyim ve borçsuz tek ayım geçmedi. Sürekli bişeyler ekleniyor. Gelir ne kadar olursa gider de o kadar oluyor. Para biriktiren insanlara hayranım zaten Sanırım hiç yaşamayınca birikiyor
Eşinin işi en azından günü kurtaracak kadar iyi gidiyomuş. Yarın öbür gün bir eleman tutar işler ilerlerse ve hafta sonları size kalır. Dur bakalım daha çok yeni:)) Bu işin kurdu olsun o zaman görün siz
Büyük başın derdi de büyük olurmuş diyor ve bir özlü sözle bağlamayı koyuyorumEvet çok yeni onun söylediğine göre bu yaz geçtikten sonra bizi kimse yıkamazmış du bakalım görücez Hem ağustosta senetli borcumuz bitiyor baya rahatlıycaz. Ağustosta bizim kutlanacak çok şeyimiz olacak borcun bitimi, Asu' nun ve benim doğum günlerimiz 40 gün 40 gece eğlence tertipleyip 1 sene de onun borcunu öderiz ahahahah
Kızlar bu arada biri çirkin olmayı öğrendi
Eki Görüntüle 1022469 Eki Görüntüle 1022476
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O burnunu ısırırım kız senin çirkinnnnnSaçları uzamış maşallah canım ya baya belli olmuş bu fotoğrafta :)
Kk ıphone uygulaması yapmış iphone olan arkadaşlar indirin büyük rahatlık alıntı yapılınca sesli mesaj geliyorFotoyu da kolayca yükledim
666. sayfadayız bu sayfayı çabuk bitirelim kızlartırsıyorum
Teşekkür ederiz Parme teyzesiOkuyup okuyup yazamiyorum bu aralar .
İncim nezle oldu salya sumuk dolaşıyoruz bugun doktora gideceğiz.
Angy tebrikler Canim 2. Yigen geliyor demek
Suba nasya büyüdüler bence artık daha uzun uyuyacaklar
Arastam. İda istediği kadar uğraşsın o bir prenses ve asla çirkin olamaz olsa olsa cok Tatli olur :)
Ahahahah kaç kaç kaç ben bu sayfaya yazmam uğursuzluk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?