2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Saolun kizlar guzel dileklerinz icin..SUBACIM ablam bankaci nasi altindan kalkar bilmiyrm vala..sende bosver gorunceni kaynani gelmeyen gelmesin salla bosver barisin dis hedigi cokkkk guzel gecsn ins...GUNEBAKANCM evt ablam 32 hftalik dogurmustu yigenimi smdide erken dogum riski yuksek ihtimal hayirlisiyla kucagna alsin ins....bnde senn gbiyim cnm esim pazar bile gidiyo ise..bde laf olsun diye gelen kizlar var ..bzim dukkanda resminizi gorup aaa evlimisiniz diyip geri gidiyolarms ;-) allahtan asiyis berkemal biliyosunuz ben dukkanin guvebnlik kameralarndan takipteyim ;-) ARASTACM o cirkin surati isiririm naparsa ypsin cirkin olmasi inkansz idosun....KURABIYEM cnm temiz olmasina cok svndm tahlillerin ...

tünaydın kızlar :) sabahtan beri mızmızlığıyla öldürdü paşam... akşama misafir gelecek temizlik yaptırmıyor.o uyurken de ben yapamıyorum çıt sesinden uyanıyor ne yapacağız bakalım.... ama sağ olsun uzun süredir yapmadığı bir şeyi yaptı ve yatağında kendi kendine uyudu bakalım kaç saat uyucak??

yaa gece ben de bir kalktım saat 3.30 ohh dedim saolsun uyumama izin verdi ama ondan sonrası hiç de umduğum gibi geçmedi sabaha kadar sürekli mız mız mız kaç defa uyandığımı saymıyorum artık valla ben de

tabi gelmemelerine kim olsa üzülür canım ama boşver samimiyetle gelenlerle yap sen diş hediğini :)

ohhh afiyet olsun İdoşa :) çok fazla bebek kaldılar ya bir an önce büyümek istiyorlar bızdıklar :) çiko da biz yemek yerken bişey içerken saldırıyor resmen :)

canımm çokk geçmiş olsun umarım ilaçlar bir an önce işe yarar ve iyileşir bıdık kreme de dikkat et canım.bizim doktorumuzun verdiği kreme karşı da alerjimiz oluştu :) hatta doktora söylediğimde şaşırdı alerji kremine alerjisi olur mu yahu insanın :)

canımm çok sevindim tahlilin temiz çıkmasına, korkma ultrasonu da temiz bir şekilde atlatacaksınız :)
bizim doktorumuz da göz muayenesi için bir şey demedi biz de yaptırmadık valla.

canım benim ablam da eniştem de esnaf... hatta eniştem açalı bir kaç yıl oluyor. oturması biraz zaman alıyor ama sonunda her şey güzel olacak :)
şu devirde sıkılmayan yoktur herhalde... arastanın da dediği gibi ne kadar gelir o kadar gider...

Kızlar bu arada biri çirkin olmayı öğrendi
Eki Görüntüle 1022469 Eki Görüntüle 1022476

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyyy onun çirkin hallerini yerler ama :) saçlar uzamış gıdı da yapmışız :) yok yok ne yaparsa yapsın çirkin olmayı beceremiyo annesi öyle de sen ona :)

Kk ıphone uygulaması yapmış iphone olan arkadaşlar indirin büyük rahatlık alıntı yapılınca sesli mesaj geliyor Fotoyu da kolayca yükledim

aaa saol canım okuyunca hemen yükledim :)

Cnm unuttum seni yazmayi eylulu 10gun once flan kontrole gotrmustuk 9. Ayda dedi doktor bdaki kontrol

Ayyy dur ben bunu bi sorayım hiç aklıma gelmemişti. Varsa öyle bir imkan kameraları netten izlerim belki ben de Maksat hasret gidermek başka hiiiiç bir amacım yok

Evet canım oturması zaman alacak farkındayım. Bekliyoruz bakalım elbet çıkarız bu dardan

canım kaçırmışım seni gözden çookk çookk geçmiş olsun canım inş. çabucacık iyileşir inci tanesi ....

Merhaba kızlar uzun zamandır katılamıyorum sizlere hayatımızda büyük değişimler oldu pat diye eşim iyi bir teklif aldı iş değiştirdi başka bir ile taşındık baya sancılı bir süreç oldu. İstanbul'daki evi kapamadık şimdi şirketin evine yerleştik eşya seçme alma gelmeyen mobilyalar kafayı yememe ramak kaldı. Yemeğimizi tepsi de yiyoruz şaka gibi felaket durumdayım sizin anlayacağınız. Ayyyyy çığlık atasım var. Umarım herkesler iyidir sevgiler herkeslere

sağol bende inat ettim her seferinde doktora götürdüm bu defa götürmeden atlatırız dedim peditus verdim ama çok düzenli değildi o yüzden atlatamadı hemen. ayy bunlar çok ama çookk tatlılar arasta yaa hani o gülüşleri varya safça masumca.. bitiyorum ben :)

bizimkide aynı tatlım evet eşten yanada öyle pazarlarıda çalışıyor birkaç haftadır üzülüyorum beraber olamadığımız için e tabi seviniyorum işleri var çalışıyorlar. :)

idaa sen istediğin kadar çirkin olmaya çalış ama çirkinliğin bile çok tatlı bebeğim ya

geçmiş olsun bizdede 1 haftayı geçti tam düzelmedi öksürüğü var mı incinin ?

Aaa hayırlı olsun umarım en kisa zamanda duzene sokarsınız herseyi Elif Ece nasil peki degisimden cok etkilendi mı ?

canım kaçırmışım seni gözden çookk çookk geçmiş olsun canım inş. çabucacık iyileşir inci tanesi ....

Sagol tatlım benim

Asırı olmasıda bar biraz

Aaa hayırlı olsun umarım en kisa zamanda duzene sokarsınız herseyi Elif Ece nasil peki degisimden cok etkilendi mı ?

Sagol tatlım benim

Asırı olmasıda bar biraz

Elif Ece nin tüm düzeni kaydı. 9 da uyumaya alıştırmıştım odasını ayırmıştım bi düzenimiz vardı. Buraya gelince ev çok küçük kızın odasını getiremedik park yatak almak durumunda kaldım ve yine bizimle uyumak zorunda kaldı ama artık küçük değil herşeyi anlıyor tepki veriyor eh bir de 7 aylık olmasının da hakkını veriyor tam bir haylaz. Neyse düzen oturana kadar bu küçük evde tıkılı kalıcam hiç bilmediğim bu Çorlu'da eşim de çok yoğun bi işletmenin başına geçti bize zaman ayıramıyor şu sıra. O kadar şey atlattım depresyona girmedim burda giricem sanırım of parmecim özür ya çok dolmuşum

Canım geçmiş olsun bencede temiz çıkıcak inşallah merak etme

Canım inşallah zamanla oturur herşey hem iyi para kazanır hemde bol vakit geçirirsiniz ailece

Haha gördüğüm en güzel çirkin

Canım kıyamam çok geçmiş olsun bugün aklımdan geçtin meraklanmıştım inşallah bir an önce iyileşir kuzucuuk

Hayırlısı olsun yeni hayatınız bütün sorunlar hallolur umarım canım

Kizlarrrr sizinle bi sevincimizi paylasmak istiyoruz benim kucuk oglum iki haftadir felan anne diye sesleniyordu annelik duygusu bana oyle geliyor dedim ama cevremdeki herkeste anlamis ve anne diyor bu dediler gecen aksamda babasi isten gelince kapiyi acar acmaz baba bababa dedi yine dedikki cikardigi seslerin arasında cikmistir ama iki gundurde gelgel gel diyor hemde elleriyle isaret yapiyor erken degilmi konuslarmi artik sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Parmecim geçmiş olsun canım İnci tanesi umarım hemen iyileşir

Hoşgeldin canım yeni hayatınız hayırlı olsun :) Çorlu' ya taşındınız demek inşallah çabuk adapte olursun. Moralini yüksek tutmaya çalış herşey rayına oturur. Çık dolaş keşfet Çorluyu :))

Canım benımkide anneye benzer bişeyler söylüyor ve sürekli dededede diye heceliyor bunlar tabikide bilinçsiz hecelemeler konuşma için çok erken ama insan yinede mutlu oluyo duydukları şeyleri taklit ediyolar

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende indirdim bu uygulamayı arasta ama çoklu alıntı yapmayı beceremedim yaa
Idoşum ahaha çiykinmi oldun kuzum sen olamazsınki ne kadar uğraşsanda 😃 yerim senii

Parme gecmiş olsun incişe umarım en kısa zamanda ii olur
Geçmişe gidemedim umarım herkesler iyidir
😘

Deneme bir ki

Ya arasta! Sen bize eziyet mi ediyorsun? İnsan ısırmamak için kendini zor tutuyor.Yerim onun burnunu, suratını.Maşallah sana

Gece uykuları bir alem. Bizimki de 2 perdelik tiyatro oynuyor sanki.İlk bölüm komedi, ikincisi dram. İlk bölümde dün gece 4 saat uyudu.Ooooh dedim.2. bölümde kalkış saatleri:02.15-02.30-03.30-05.30-06.30. Ayşe kendi kendine nasıl uyuyor? Ağlıyor mu hiç?

Dun 2,5 saat uyuyan baris bey bugun bu saat oldu anca yarim saat uyudu.
Onu uyutucam derken cok yoruldum basim agiriyor.(

Gunebakan oyle canim cok cok onemli degil gelmemeleri ama insan yinede uzuluyor aysenin dedigi gibi.Suloz bilmezlermi canim gorumcemle her biraraya gelisimizde konusuyorduk.
Kv bir kere konustuk fikrini almak istedim yapma laf,soz olur dedi bende kim ne derse desin umrumda degil sonucta kirki bekliyrum dedim oylece kapadim onun yaninda bir daha acmadim.
Ang sagol canim ins.

Arasta cirkin bir ordek gordum oradaaaa onun burnunu isirim ben

Parme,kurabiye gecmis olsun.

Med hosgeldin iyi olmaniza sevindim cok sukur elifin sagligi yerinde ya alisir yeni duzeninize.Bebislerimizin ablasi o,oto koltugunda pembeli bir resmi vardi hatirliyorum cok tatliydi musait oldugunda yeni halini paylasirsan seviniriz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…