- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
yaa gece ben de bir kalktım saat 3.30 ohh dedim saolsun uyumama izin verdi ama ondan sonrası hiç de umduğum gibi geçmedi sabaha kadar sürekli mız mız mız kaç defa uyandığımı saymıyorum artık valla ben deGünaydın kızlar artık uykusuzluktan zombiye döndük valla gecelerdir artık sayamadığım kez kalkıyor 3 yada4 kez kalktığı günleri çok özledim düşünün fenalığı yani neyse nun dışında iyiyiyiz çok şükür ki
Bide ben perşembe günleri balık vermeye başladım ama öle tek başına balığı yemedisonuç tarhana çorbası yapılır balıklar içine katılır ve afiyetle yedirilir haha balıklı tarhana annelik yaratıcılık demekmiş
Coook sevindim sizin kuzularda uyumus nasyacim vallahi cok icten dua etmistim.Derlereya ceken bilir o hesap bizimkisi
Ang tebrik ederim ablani saglikla kucagina alsin ins.
Ev hanimimi ablan iki cocuga bakmakta cok zor ya.
Ben baris 8_10 yasina gelince olsun ikinci diyorum o derece korkuttu beni baligim
Kizlar bu pazar dis hedigini yapiyorum.
Kv ve gorumce sagolsunlar simdiden moralimi bozdular.
İkisinede ayni gun misafir geliyormus kirip,geri ceviremeyecekleri insanlar.
Ayrica bassagligi icin oldugundan erteleyemezlermis ayip olurmus.
Cok bozuldum ve soylendim.Sonucta bu bir kere olan birsey ve ben 1 aydir saygisizlik olmasin diye bekledim dedim,eger gelmezseniz cok kirilirim dedim.Siz kendiniz bilirsiniz dedim.(
Sirf diger eltime yaranmak ve bizde gitmedik demek icin oldugunu dusunuyorum ve sinir oluyorum.
ohhh afiyet olsun İdoşa :) çok fazla bebek kaldılar ya bir an önce büyümek istiyorlar bızdıklar :) çiko da biz yemek yerken bişey içerken saldırıyor resmen :)Günaydın cancişlerİdoşu uyutup geldim. Bugün burda pırıl pırıl bir hava var. Gezesim var ama yarına saklıycam kendimi :)) Yarın şöyle bir kordon turu yapar tüm stresimi atarım diye düşünüyorum. Kötü bir hafta geçirdik çoğumuz. Umarım önümüzdeki hafta daha rahat bir hafta olur.
Bu arada kızlar İda bardaktan ayran içmeyi çok sevdi. Geçen gün bize yaptığım sebzeli et yemeğinden verdim baktım benim ayran bardağıma saldırıyo dayadım ağzına bayıla bayıla içti
canımm çokk geçmiş olsun umarım ilaçlar bir an önce işe yarar ve iyileşir bıdıkKızlar teşekkürler, desteğiniz cevaplarınız için. Dün akşam kızımızı yıkadık nemlendirdik, babası o kortizonlu kremide almış incecik sürdük. Hafiften bi şiş gelmişti gözüme ama kızarıklıktandır falan diye önemsememiştim, kremle beraber yanağı sulanmaya başladı ve şişlik biraz daha arttı gözüne kadar geldi neredeyse. Hemen apar topar acike gittik, nöbetçi başka bi çocuk doktoru vardı, atopik dermatitin enfekte olmuş hali dedi, enfeksiyonda kapmış o bölgeden(( antibiyotik bactroban falan verdi ama verdiği antibiyotiği eczacı ağır buldu, bebek için olmaz falan dedi, doktoru aradık olur dedi, kendi doktorunada ulaşamadım, kazan gibi oldu gece kafam ayrıntılı yazmaya çalışıyorum çünkü bu ilaç işlerini hiç sevmiyorum, neyse gece kullanmadık antibiyotiği. Az önce kendi doktoruna gösterdik farklı bi antibiyotik verdi, bactroban ve bi kremi daha karıştırıp sürcez. O bölgenin tedavisini tamamladıktan sonra nemlendirmeyi arttıcaz dedi, onun içinde linola kremi tavsiye etti. Böyle işte çok stresli bir geceydi, yüzüne baktıkça içim acıyo umarım geçern kısa zamanda:26:
canımm çok sevindim tahlilin temiz çıkmasına, korkma ultrasonu da temiz bir şekilde atlatacaksınız :)Günaydın kızlar
dün behçet uz daydık mertin kontrolü vardı böbreği ile ilgili idrarınız temiz çıktı 1 ay sonra ultrason var bakalım geçecek inanıyorum
iyi düşünüyorum iyi olacak inş
pert olmuştum ordan oraya hast gelir gelmez uyuduk ailece. gecede yordu beni bıdık sayısını unuttum kalktığının
ang ablanı tebrik ederim sağlkla kucağına alır inş yavrusunu iyi cesaret😃
arastacım mertde seviyor bardağı hep ağzıma bakıyor bnde veriyorum arada içebileceği birşeyse
balık için somon çok faydalı diyorlar ben levrek yedirmiştim bi kaç kez
hafif bi öksürük oluştu hoppalada terlio sanırım ona binince oluo
biz göz muanesi yaptırmadık doktorumuzda bişi demedi
kan damlası günde 4 damla kullanıoz
dvit 5 damla
bgn et sulu tarhana yapıcam bıdığa
yoğurdunuda kuru meyveli yicek sbh kahvaltısını yapmadı zorlamadın bende ıhlamurunu içiyor şimdi.
bizde hbrler böyle
canım benim ablam da eniştem de esnaf... hatta eniştem açalı bir kaç yıl oluyor. oturması biraz zaman alıyor ama sonunda her şey güzel olacak :)Maddi yönden berbat gitmiyor ama süper de değilGünü kurtararak gidiyoruz canım aylık ödemelerimiz çok fazla olduğu için şuan güzel bir gelir beklememiz yanlış zaten. Borcumuz hafiflerse belki o zaman kurtarıcaz paçayı. Sosyal yönden bakarsak (benim açımdan bakarsak yani :)) berbat gidiyor. Asu babasını tanımıyor muhtemelen çünkü yalnızca pazar sabahları 1-2 saat görüyor
oyyy onun çirkin hallerini yerler ama :) saçlar uzamış gıdı da yapmışız :) yok yok ne yaparsa yapsın çirkin olmayı beceremiyo annesi öyle de sen ona :)Kızlar bu arada biri çirkin olmayı öğrendi
Eki Görüntüle 1022469 Eki Görüntüle 1022476
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kk ıphone uygulaması yapmış iphone olan arkadaşlar indirin büyük rahatlık alıntı yapılınca sesli mesaj geliyorFotoyu da kolayca yükledim
Ayy nasılda güzel çirkin olmuşşKızlar bu arada biri çirkin olmayı öğrendi
hahaha delisin valla666. sayfadayız bu sayfayı çabuk bitirelim kızlartırsıyorum
Saolun kizlar guzel dileklerinz icin..SUBACIM ablam bankaci nasi altindan kalkar bilmiyrm vala..sende bosver gorunceni kaynani gelmeyen gelmesin salla bosver barisin dis hedigi cokkkk guzel gecsn ins...GUNEBAKANCM evt ablam 32 hftalik dogurmustu yigenimi smdide erken dogum riski yuksek ihtimal hayirlisiyla kucagna alsin ins....bnde senn gbiyim cnm esim pazar bile gidiyo ise..bde laf olsun diye gelen kizlar var ..bzim dukkanda resminizi gorup aaa evlimisiniz diyip geri gidiyolarms ;-) allahtan asiyis berkemal biliyosunuz ben dukkanin guvebnlik kameralarndan takipteyim ;-) ARASTACM o cirkin surati isiririm naparsa ypsin cirkin olmasi inkansz idosun....KURABIYEM cnm temiz olmasina cok svndm tahlillerin ...
tünaydın kızlar :) sabahtan beri mızmızlığıyla öldürdü paşam... akşama misafir gelecek temizlik yaptırmıyor.o uyurken de ben yapamıyorum çıt sesinden uyanıyor ne yapacağız bakalım.... ama sağ olsun uzun süredir yapmadığı bir şeyi yaptı ve yatağında kendi kendine uyudu bakalım kaç saat uyucak??
yaa gece ben de bir kalktım saat 3.30 ohh dedim saolsun uyumama izin verdi ama ondan sonrası hiç de umduğum gibi geçmedi sabaha kadar sürekli mız mız mız kaç defa uyandığımı saymıyorum artık valla ben de
tabi gelmemelerine kim olsa üzülür canım ama boşver samimiyetle gelenlerle yap sen diş hediğini :)
ohhh afiyet olsun İdoşa :) çok fazla bebek kaldılar ya bir an önce büyümek istiyorlar bızdıklar :) çiko da biz yemek yerken bişey içerken saldırıyor resmen :)
canımm çokk geçmiş olsun umarım ilaçlar bir an önce işe yarar ve iyileşir bıdıkkreme de dikkat et canım.bizim doktorumuzun verdiği kreme karşı da alerjimiz oluştu :) hatta doktora söylediğimde şaşırdı alerji kremine alerjisi olur mu yahu insanın :)
canımm çok sevindim tahlilin temiz çıkmasına, korkma ultrasonu da temiz bir şekilde atlatacaksınız :)
bizim doktorumuz da göz muayenesi için bir şey demedi biz de yaptırmadık valla.
canım benim ablam da eniştem de esnaf... hatta eniştem açalı bir kaç yıl oluyor. oturması biraz zaman alıyor ama sonunda her şey güzel olacak :)
şu devirde sıkılmayan yoktur herhalde... arastanın da dediği gibi ne kadar gelir o kadar gider...
oyyy onun çirkin hallerini yerler ama :) saçlar uzamış gıdı da yapmışız :) yok yok ne yaparsa yapsın çirkin olmayı beceremiyo annesi öyle de sen ona :)
aaa saol canım okuyunca hemen yükledim :)
Okuyup okuyup yazamiyorum bu aralar .
İncim nezle oldu salya sumuk dolaşıyoruz bugun doktora gideceğiz.
Angy tebrikler Canim 2. Yigen geliyor demek
Suba nasya büyüdüler bence artık daha uzun uyuyacaklar
Arastam. İda istediği kadar uğraşsın o bir prenses ve asla çirkin olamaz olsa olsa cok Tatli olur :)
Geçmiş olsun canım baya uzun sürdü ama artık geçme evresindedir umarım 1-2 güne bişeyciği kalmaz. Ayrıca bu bebişler amma taklitçi yav bizim gibi içeceklermiş biberondan içmeyeceklermiş bak baaak bacaksızlara bak
Ultrasonu da tertemiz çıkacak inşallah canım çok şükür tahlilleri temizmişBu arada Behçet Uz gerçekten çok kalabalık oluyor ya Allahım kimsenin yavrusuna hastalık vermesin.
Benimki de kahvaltıyı sevmiyor canım ya ne yapsak boş canı neyi isterse onu yiyor. Biz erken geçtik ek gıdaya o yüzden şuan etli tavuklu yiyor ayına uygun olan herşeyi. Eşim benim de sabah 7 akşam 12-1 oluyor genelde. Pazar günleri de çalışıyor sadece o gün alışveriş yaptığı için geç açıyor 10' a kadar evde oluyor. Bütün hafta ailece geçirdiğimiz vakit işte o 1-2 saat
Büyük başın derdi de büyük olurmuş diyor ve bir özlü sözle bağlamayı koyuyorumEvet çok yeni onun söylediğine göre bu yaz geçtikten sonra bizi kimse yıkamazmış du bakalım görücez Hem ağustosta senetli borcumuz bitiyor baya rahatlıycaz. Ağustosta bizim kutlanacak çok şeyimiz olacak borcun bitimi, Asu' nun ve benim doğum günlerimiz 40 gün 40 gece eğlence tertipleyip 1 sene de onun borcunu öderiz ahahahah
Kızlar bu arada biri çirkin olmayı öğrendi
Arastam. İda istediği kadar uğraşsın o bir prenses ve asla çirkin olamaz olsa olsa cok Tatli olur :)
Merhaba kızlar uzun zamandır katılamıyorum sizlere hayatımızda büyük değişimler oldu pat diye eşim iyi bir teklif aldı iş değiştirdi başka bir ile taşındık baya sancılı bir süreç oldu. İstanbul'daki evi kapamadık şimdi şirketin evine yerleştik eşya seçme alma gelmeyen mobilyalar kafayı yememe ramak kaldı. Yemeğimizi tepsi de yiyoruz şaka gibi felaket durumdayım sizin anlayacağınız. Ayyyyy çığlık atasım var. Umarım herkesler iyidir sevgiler herkeslere
canım kaçırmışım seni gözdençookk çookk geçmiş olsun canım inş. çabucacık iyileşir inci tanesi ....
sağol bende inat ettim her seferinde doktora götürdüm bu defa götürmeden atlatırız dedim peditus verdim ama çok düzenli değildi o yüzden atlatamadı hemen. ayy bunlar çok ama çookk tatlılar arasta yaa hani o gülüşleri varya safça masumca.. bitiyorum ben :)
bizimkide aynı tatlım evet eşten yanada öyle pazarlarıda çalışıyor birkaç haftadır üzülüyorum beraber olamadığımız için e tabi seviniyorum işleri var çalışıyorlar. :)
idaa sen istediğin kadar çirkin olmaya çalış ama çirkinliğin bile çok tatlı bebeğim ya
geçmiş olsun bizdede 1 haftayı geçti tam düzelmediöksürüğü var mı incinin ?
Aaa hayırlı olsun umarım en kisa zamanda duzene sokarsınız herseyi Elif Ece nasil peki degisimden cok etkilendi mı ?
Sagol tatlım benim
Asırı olmasıda bar biraz
Günaydın kızlar
dün behçet uz daydık mertin kontrolü vardı böbreği ile ilgili idrarınız temiz çıktı 1 ay sonra ultrason var bakalım geçecek inanıyorum
iyi düşünüyorum iyi olacak inş
pert olmuştum ordan oraya hast gelir gelmez uyuduk ailece. gecede yordu beni bıdık sayısını unuttum kalktığının
ang ablanı tebrik ederim sağlkla kucağına alır inş yavrusunu iyi cesaret😃
arastacım mertde seviyor bardağı hep ağzıma bakıyor bnde veriyorum arada içebileceği birşeyse
balık için somon çok faydalı diyorlar ben levrek yedirmiştim bi kaç kez
hafif bi öksürük oluştu hoppalada terlio sanırım ona binince oluo
biz göz muanesi yaptırmadık doktorumuzda bişi demedi
kan damlası günde 4 damla kullanıoz
dvit 5 damla
bgn et sulu tarhana yapıcam bıdığa
yoğurdunuda kuru meyveli yicek sbh kahvaltısını yapmadı zorlamadın bende ıhlamurunu içiyor şimdi.
bizde hbrler böyle
Canım inşallah zamanla oturur herşey hem iyi para kazanır hemde bol vakit geçirirsiniz aileceMaddi yönden berbat gitmiyor ama süper de değilGünü kurtararak gidiyoruz canım aylık ödemelerimiz çok fazla olduğu için şuan güzel bir gelir beklememiz yanlış zaten. Borcumuz hafiflerse belki o zaman kurtarıcaz paçayı. Sosyal yönden bakarsak (benim açımdan bakarsak yani :)) berbat gidiyor. Asu babasını tanımıyor muhtemelen çünkü yalnızca pazar sabahları 1-2 saat görüyor
Kızlar bu arada biri çirkin olmayı öğrendi
Merhaba kızlar uzun zamandır katılamıyorum sizlere hayatımızda büyük değişimler oldu pat diye eşim iyi bir teklif aldı iş değiştirdi başka bir ile taşındık baya sancılı bir süreç oldu. İstanbul'daki evi kapamadık şimdi şirketin evine yerleştik eşya seçme alma gelmeyen mobilyalar kafayı yememe ramak kaldı. Yemeğimizi tepsi de yiyoruz şaka gibi felaket durumdayım sizin anlayacağınız. Ayyyyy çığlık atasım var. Umarım herkesler iyidir sevgiler herkeslere
Elif Ece nin tüm düzeni kaydı. 9 da uyumaya alıştırmıştım odasını ayırmıştım bi düzenimiz vardı. Buraya gelince ev çok küçük kızın odasını getiremedik park yatak almak durumunda kaldım ve yine bizimle uyumak zorunda kaldı ama artık küçük değil herşeyi anlıyor tepki veriyor eh bir de 7 aylık olmasının da hakkını veriyor tam bir haylaz. Neyse düzen oturana kadar bu küçük evde tıkılı kalıcam hiç bilmediğim bu Çorlu'daeşim de çok yoğun bi işletmenin başına geçti bize zaman ayıramıyor şu sıra. O kadar şey atlattım depresyona girmedim burda giricem sanırım of parmecim özür ya çok dolmuşum
Kizlarrrr sizinle bi sevincimizi paylasmak istiyoruz benim kucuk oglum iki haftadir felan anne diye sesleniyordu annelik duygusu bana oyle geliyor dedim ama cevremdeki herkeste anlamis ve anne diyor bu dediler gecen aksamda babasi isten gelince kapiyi acar acmaz baba bababa dedi yine dedikki cikardigi seslerin arasında cikmistir ama iki gundurde gelgel gel diyor hemde elleriyle isaret yapiyor erken degilmi konuslarmi artik sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benımkide anneye benzer bişeyler söylüyor ve sürekli dededede diye heceliyor bunlar tabikide bilinçsiz hecelemeler konuşma için çok erken ama insan yinede mutlu oluyo duydukları şeyleri taklit ediyolar
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende indirdim bu uygulamayı arasta ama çoklu alıntı yapmayı beceremedim yaa
Idoşum ahaha çiykinmi oldun kuzum sen olamazsınki ne kadar uğraşsanda 😃 yerim senii
Parme gecmiş olsun incişe umarım en kısa zamanda ii olur
Geçmişe gidemedim umarım herkesler iyidir
😘
Ya arasta! Sen bize eziyet mi ediyorsun? İnsan ısırmamak için kendini zor tutuyor.Yerim onun burnunu, suratını.Maşallah sanaKızlar bu arada biri çirkin olmayı öğrendi
Gece uykuları bir alem. Bizimki de 2 perdelik tiyatro oynuyor sanki.İlk bölüm komedi, ikincisi dram. İlk bölümde dün gece 4 saat uyudu.Ooooh dedim.2. bölümde kalkış saatleri:02.15-02.30-03.30-05.30-06.30. Ayşe kendi kendine nasıl uyuyor? Ağlıyor mu hiç?tünaydın kızlar :) sabahtan beri mızmızlığıyla öldürdü paşam... akşama misafir gelecek temizlik yaptırmıyor.o uyurken de ben yapamıyorum çıt sesinden uyanıyor ne yapacağız bakalım.... ama sağ olsun uzun süredir yapmadığı bir şeyi yaptı ve yatağında kendi kendine uyudu bakalım kaç saat uyucak??
yaa gece ben de bir kalktım saat 3.30 ohh dedim saolsun uyumama izin verdi ama ondan sonrası hiç de umduğum gibi geçmedi sabaha kadar sürekli mız mız mız kaç defa uyandığımı saymıyorum artık valla ben de
tabi gelmemelerine kim olsa üzülür canım ama boşver samimiyetle gelenlerle yap sen diş hediğini :)
ohhh afiyet olsun İdoşa :) çok fazla bebek kaldılar ya bir an önce büyümek istiyorlar bızdıklar :) çiko da biz yemek yerken bişey içerken saldırıyor resmen :)
canımm çokk geçmiş olsun umarım ilaçlar bir an önce işe yarar ve iyileşir bıdıkkreme de dikkat et canım.bizim doktorumuzun verdiği kreme karşı da alerjimiz oluştu :) hatta doktora söylediğimde şaşırdı alerji kremine alerjisi olur mu yahu insanın :)
canımm çok sevindim tahlilin temiz çıkmasına, korkma ultrasonu da temiz bir şekilde atlatacaksınız :)
bizim doktorumuz da göz muayenesi için bir şey demedi biz de yaptırmadık valla.
canım benim ablam da eniştem de esnaf... hatta eniştem açalı bir kaç yıl oluyor. oturması biraz zaman alıyor ama sonunda her şey güzel olacak :)
şu devirde sıkılmayan yoktur herhalde... arastanın da dediği gibi ne kadar gelir o kadar gider...
oyyy onun çirkin hallerini yerler ama :) saçlar uzamış gıdı da yapmışız :) yok yok ne yaparsa yapsın çirkin olmayı beceremiyo annesi öyle de sen ona :)
aaa saol canım okuyunca hemen yükledim :)
Deneme bir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?