2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Parme'cim bu işi ticarete çevirebilir miyim sen onu söyle:)) Şaka bir yana, azıcık alıngan, azıcık takıntılı, biraz geçmişte yaşayabilen, duygusal yoğunluk talep eden ve bir anı bir anına uymayabilen bir kocanın hakkından ancak senin gibi entellektüel ve sosyal yanı kuvvetli, olayların üzerinde gereksiz yere durmayı sevmeyen, daha pratik ve soğukkanlı bir ikizler gelebilirdi:)) Ama bak bunlar benim burda zaruri yaptığım genellemeler tabi, yoksa köpek balığı da var, küçük sevimli japon balığı da:)) Köpeğimiz dişi miydi, zira bu önemli. Dişi balıklar severse sonuna kadar yani:)) Kızımız ise senden sosyal çıkarsa şaşırma, ortamlarda ışıldayan parlak bir kelebek olacak o:))
Vayyy yorumlara gel

İkizler anne balık koca Aslan kiz cocuk ve balık kopek icin de bir yorum alabilirmiyim :)

Heracım ağzım açık okudum o nasıl yorumlar öyle vay vay vay içimizde astrolog var da haberimiz yok arkadaş Bi de dipnot ekliyim İdanın terazi olmasını çok istemiştim ama aslana kısmetmiş

Vay vay buyulendim iktisatçı bir ikizler olarak bundan kesin is cikar söyleyim :)
Köpeğimiz disi bu arada :)

aynı ilaç vermişti doktor demekki işe yaramayan bir ilaç çok fena yaptı neyse bekleyelim bakalım

Heracım ağzım açık okudum o nasıl yorumlar öyle vay vay vay içimizde astrolog var da haberimiz yok arkadaş Bi de dipnot ekliyim İdanın terazi olmasını çok istemiştim ama aslana kısmetmiş

Benim yükselenim terazi :) incinin ki yay nerden baksan özgür ruhlu bir kiz olacak belli

Vayyy yorumlara gel

İkizler anne balık koca Aslan kiz cocuk ve balık kopek icin de bir yorum alabilirmiyim :)
Parmecim sende dengesiz misin ? Benim eşim ikizler ve inanılmaz dengesiz
babamız bıze egıtıcı ve ögretıcı bılgısayar almıs cocugum cozmekte zorlanıyor :)Eki Görüntüle 916836 Eki Görüntüle 916837
Ooo koca adam olmuş bu yaa :) Maşallah 1 yaşında sanır gören :)

Heraseraa bende yorum isterim bende
İkizler koca, Yay ben, Yengeç Selim

Aslında çok planlı programlı olsaydı benim oğlan da belkim terazi olurdu. Ama aslan da hiç fena değil yani, bak Holivud, Bolivud hep Aslan, Terazi, Koç kaynıyor. Ben, ben, ben, bana bakın, beni sevin değil mi ya!! Terazi de güzelliği ve diplomatlığı ile orada haberiniz olsun dostlar:))

Kız dur yoruldum, yemek falan da yok, bak seninki son yorum olur ha ona göre:)) Az sonra!!!

babamız bıze egıtıcı ve ögretıcı bılgısayar almıs cocugum cozmekte zorlanıyor :)Eki Görüntüle 916836 Eki Görüntüle 916837

Zorlanmıyor annesi yeni yazilim geliştiriyor haberin yok

Valla bir senedir taniyorsun beni dengesiz miyim :) ruh Halim cok ani değişebilir dogru ancak hayata karsı durusta en ufak bir dengesizliğim yoktur

Sulozz biz ikizler dengesiz degiliz cnm degiskenizz :-D

arastanın doğumgünüymş dünmü bgnmü artık ne zmnsaa kutlu olsunn mutlu yaşlaarr ...sende oğlaksın demek :) bendee öylee 9 gün sonrada benm doğumgünümmmm :)) oğluşumla ilk olucak ya heyecanlıyım

Selam kızlar. Ben de gecen hafta ailemin yanindayim annemin inek sutunden yaptığı yoğurtla basladim tattirmaya.ilk gun yuzunu burusturdu. Ikinci ve üçüncü gun icine biraz muz pure yaptim biraz daha sevdi. Sonraki 3 gün elma suyu verdim. Hatta suyunu sıkıp biberona koydum boylece biberona da alisir duye cunku biberon almiyor benim oglan. Bayila bayila cekmedi ama agzina ajan damlalari yaladi yuttu.yarin da havuc deneyecegim. Bu arada memleketten gelirken sut getirdim mayalayip yogurt yapmak icin.ama mayalik yoğurt almayi unutunca hazir yogurttan denedim ve tutmadi. Ben de peynir yaptim o sütü ilk defa denedim ve harika oldu tadi. Our da mayaniz tutmazsa ziyan etmeyin peynir yapin kizlar :)

[Heraseracimmm bit ara Bizde yorum isteriz Ayy nasil kusur kaldim Ben bu sohbetten
Ben kova kocis akrep kizim aslan
Yorunlarina hasta Oldum yaa

iyı aksamlar herkese ıncı ve ida ısırmalık bunlar.... arasta doğum gunun gutlu olsun nıce senelere oğlum da sol elını sag elıne gore fazla kullanıyor hatta bunu dusunmem ıcın erkekmı demıstım ama benım gıbı dusunen annelerde varmıs ek gıda gıda konusunda da meyve purelerıyle baslamıstım ama oglum dılını ıterek tepkısını verıyor cok da zorlamak ıstemıyorum ama severek yıcegı zamanı da ıple cekıyorum kecı sutu bulmutum markette mayaladım bakalım bugun denıycez umarım sever

Peynir mı ?? Aa sanki cok kolay birşeymis gibi söylüyorsun :) anlat bakalım o nasil yapılıyor ki ?

Teşekkür ederiz Canim . Keçi sütü ile ilgili deneyimini sonra bizle de paylaşım olur mü . Merak ettim sevecek mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…