Vayyy yorumlara gel
İkizler anne balık koca Aslan kiz cocuk ve balık kopek icin de bir yorum alabilirmiyim :)
Ah ah bilmez miyim, sizin inadınız var ya yıllarca sürebilir, o kadar istikrarlısınız yani:)) Taş olsa çatlar fekat, siz öyle bir donarsınız ki etraf buza kesebilir:)) Aslında eşin ve sen gayet istikrarlı, çok risk almayı sevmeyen mantıklı, mantıklı birbirinizi bulmuşsunuz. Ortamı şenlendirmek için Allah size bir aslan burcu göndermiş, ha ha inadınız ona sökmeyecek sanırım:)) Güzel kızınız sizi konforlu ve risksiz akışlarınızdan çıkaracak. Bu ortamda diplomasi ve uzlaşmayı sağlamak ise herkes tarafından sevilen, ballı bir burç olan terazi Çestır'ımıza düşüyor. Diplomat Çestır sayesinde kimse birbirine küs kalamayacak, bu da iyi bi şey:))
babamız bıze egıtıcı ve ögretıcı bılgısayar almıs cocugum cozmekte zorlanıyor :)Eki Görüntüle 916836 Eki Görüntüle 916837
Parme'cim bu işi ticarete çevirebilir miyim sen onu söyle:)) Şaka bir yana, azıcık alıngan, azıcık takıntılı, biraz geçmişte yaşayabilen, duygusal yoğunluk talep eden ve bir anı bir anına uymayabilen bir kocanın hakkından ancak senin gibi entellektüel ve sosyal yanı kuvvetli, olayların üzerinde gereksiz yere durmayı sevmeyen, daha pratik ve soğukkanlı bir ikizler gelebilirdi:)) Ama bak bunlar benim burda zaruri yaptığım genellemeler tabi, yoksa köpek balığı da var, küçük sevimli japon balığı da:)) Köpeğimiz dişi miydi, zira bu önemli. Dişi balıklar severse sonuna kadar yani:)) Kızımız ise senden sosyal çıkarsa şaşırma, ortamlarda ışıldayan parlak bir kelebek olacak o:))
aynen öyle canım ilk doktorumuz bize de ilaç vermişti Motillium.. daha çok kusturunca bıraktım. şimdiki dr. 6.ayda da azalmazsa ilaç tedavisi uygularız dedi. ben de sabır ve umutla bekliyorum geçmesini
eneee Eylüşe bak başlamış o da mamacıkları yemeyefoto isteriz ondan da angym haberin olsun
kıyamam ben kuzuya yaadiş çıkarma olayı baya sıkıntı yaratıyor dimi duruselcm hiç heveslenmeyelim bence :/ pırasayı ben de duymuştum canım acıyı azaltıyormuş diye. dr.una da sor bakalım. inşallah geçer ağrısı İkra nın ya :/
Heracım ağzım açık okudum o nasıl yorumlar öyle vay vay vay içimizde astrolog var da haberimiz yok arkadaşBi de dipnot ekliyim İdanın terazi olmasını çok istemiştim ama aslana kısmetmiş
Parmecim sende dengesiz misin ? Benim eşim ikizler ve inanılmaz dengesizVayyy yorumlara gel
İkizler anne balık koca Aslan kiz cocuk ve balık kopek icin de bir yorum alabilirmiyim :)
Ooo koca adam olmuş bu yaa :) Maşallah 1 yaşında sanır gören :)babamız bıze egıtıcı ve ögretıcı bılgısayar almıs cocugum cozmekte zorlanıyor :)Eki Görüntüle 916836 Eki Görüntüle 916837
Heracım ağzım açık okudum o nasıl yorumlar öyle vay vay vay içimizde astrolog var da haberimiz yok arkadaşBi de dipnot ekliyim İdanın terazi olmasını çok istemiştim ama aslana kısmetmiş
Parmecim sende dengesiz misin ? Benim eşim ikizler ve inanılmaz dengesiz
Ooo koca adam olmuş bu yaa :) Maşallah 1 yaşında sanır gören :)
Heraseraa bende yorum isterim bende
İkizler koca, Yay ben, Yengeç Selim
babamız bıze egıtıcı ve ögretıcı bılgısayar almıs cocugum cozmekte zorlanıyor :)Eki Görüntüle 916836 Eki Görüntüle 916837
Dıp dıp dıp dıp çok heyecanlıKız dur yoruldum, yemek falan da yok, bak seninki son yorum olur ha ona göre:)) Az sonra!!!
Benimki dengesiz kuzuSulozz biz ikizler dengesiz degiliz cnm degiskenizz :-D
Yeni yılın ilk gunünden herkese selamlar . Ancak kendime gelip yazabildim kusura bakmayın . Hepimiz icin harika bir yıldı diyebileceğimiz bir sene bizi bekliyordur umarım . Muhtemelen öyle olcak pek cok şeyi evlatlarımızla ilk kez tadacagiz .
Bizim planlar değişti ve tüm aile annemlerdeydik ve iyi ki gitmisiz cok guzel bir gece geçirdik . İnci yeni yil maskotumuz oldu uyumadı hic ama cok tatliydi bütün aksam güldü durdu . Sabahta kocisle kahvaltıya dışarı gittik . Geldik eve miskin miskin yatiyorduk su saate kadar
Denaz Hosgeldin Canim özlemiştik seni :)
hoşbulduk canım bende ozlemısım sızlerı:)
Selam kızlar. Ben de gecen hafta ailemin yanindayim annemin inek sutunden yaptığı yoğurtla basladim tattirmaya.ilk gun yuzunu burusturdu. Ikinci ve üçüncü gun icine biraz muz pure yaptim biraz daha sevdi. Sonraki 3 gün elma suyu verdim. Hatta suyunu sıkıp biberona koydum boylece biberona da alisir duye cunku biberon almiyor benim oglan. Bayila bayila cekmedi ama agzina ajan damlalari yaladi yuttu.yarin da havuc deneyecegim. Bu arada memleketten gelirken sut getirdim mayalayip yogurt yapmak icin.ama mayalik yoğurt almayi unutunca hazir yogurttan denedim ve tutmadi. Ben de peynir yaptim o sütü ilk defa denedim ve harika oldu tadi. Our da mayaniz tutmazsa ziyan etmeyin peynir yapin kizlar :)
iyı aksamlar herkese ıncı ve ida ısırmalık bunlar.... arasta doğum gunun gutlu olsun nıce senelere oğlum da sol elını sag elıne gore fazla kullanıyor hatta bunu dusunmem ıcın erkekmı demıstım ama benım gıbı dusunen annelerde varmıs ek gıda gıda konusunda da meyve purelerıyle baslamıstım ama oglum dılını ıterek tepkısını verıyor cok da zorlamak ıstemıyorum ama severek yıcegı zamanı da ıple cekıyorum kecı sutu bulmutum markette mayaladım bakalım bugun denıycez umarım sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?