Sessiz okuyucuyum ama simdi yazmadan edemedim. Anneler ve bebekleri çoook guzeller masallah hepinize. Ben ve eşim yeşil gözlüyüz ama iki çocuğumuza kahverengi göz oldular bu biraz icimde kaldı belkide bu yüzden NAZLIBEBİS in ogluna bayildim Allahim o gözler nekadarda güzel rabbim nazardan saklasın.
Teşekkürler canlarım bütün bebişlerimiz afiyetle yesin mamasını
Afiyet olsun Emir' e annesi eminim çok lezzetli olmuştur
Yaşasın Çikonun da selfie pozu geldi :) Çok tatlısınız canım ya maşallah
Cok hos gorunuyosnz cnm çikoda sende
Aman tut bu yakışıklıyi yakalamisken bırakma isir :) cok guzelsiniz Canim masallah
Çikolatammmm ve tatlımı tatlı annesi çok güzel ve tatlısınız 😍😘
CuCu
Maşallah çikoya anneciği sana daig dan da beğenmiştim zaten çokkkk tatlı çıkmışsınız yaaa
Ya kızlar bişi sorcam ayy yine pis muhabbetlere gircem ama böle bi koku yok yaaaaaaa
Kızlar sizin miniklerin pırtları kakaları kokuo mu
Annem üşütmüşündür çocuğu Dio
O yüzden mi kokuo ki
Çok güzelsinizki siiiizz.. Çikocuk o yanakları ısırırımmm
Önemli bir şey yoktur inşallah.Başka dr.a götürecektin.Götürdün mü kuzuyu? Bizi habersiz bırakma olur mu?
Selfie pozumuz burdan esinlendim facede ekledim
Çok tatlısınız ya oy güzel anneler tatlı bebekler maşallah
Bende bu gece uyuyup biraz kendime gelebilirsem katılıcam selfie furyasına
Güle güle giysin bıdık cicilerinitek tek alıntılayamadım hepınıze kocaman bır masallah cok güzelsınız hepıniz .kızlar yazlık alısverıse basladınız mı bebıslerınız ıcın ben dayanamayıp aldım bırseyler malum gecen yaz hastane cıkısları zıbın takımlarından baska bırsey gıyemedıler ben oglusuma beyaz keten gömlek mavı keten pantolon lakos ve tsortler aldım sabırsızlanıyorum gıydırmek ıcın :)
Siz de çok tatlısınız amaSelfie pozumuz burdan esinlendim facede ekledim
Çok tatlısınız ya oy güzel anneler tatlı bebekler maşallah
Bende bu gece uyuyup biraz kendime gelebilirsem katılıcam selfie furyasına
tek tek alıntılayamadım hepınıze kocaman bır masallah cok güzelsınız hepıniz .kızlar yazlık alısverıse basladınız mı bebıslerınız ıcın ben dayanamayıp aldım bırseyler malum gecen yaz hastane cıkısları zıbın takımlarından baska bırsey gıyemedıler ben oglusuma beyaz keten gömlek mavı keten pantolon lakos ve tsortler aldım sabırsızlanıyorum gıydırmek ıcın :)
Günaydın canım evet hava nasıl güzel bende iyi hissediyorum kendimi parka falan çıkarıtıcam hava aldırcam bugün gecede fena değildi uykumuz çok şükür baharlık ceket aldım demişsin ya bizinde babaannemiz bir çeket almış öyle içi minik çiçekli dışı kapitoneli oy öyke tatlıkı giydirmeyi sabırsızlıkla beklıyorum birde bol bol elbise alıcam zaten ayaklanıcaklar inşallah yaza kadar mini min elbiseler çok tatlı olucaklarGünaydınÇok keyifliyim bu sabah bahar geldi sanırsam
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki biliyosun bende aynı durumdayım kendini telkin et bunlar geçecek geçmese bile azalıcak ve biz biraz rahatlıycaz öyle düşün karamsarlık çok kötü bişey kendini motive edicek bişeyler yap enerji verecek bişeyler ye iç mesela ben öyle yapıyorum kendimi bırakınca hepten kör kuyularda buluyorum çünkü sabır canım sabırBu uykusuzluk beni mafediyo kizlar gece sadece 1saat var yoktur yataginda yattigi butun gece kucagimdaydi artik bi ara oyle uyumusuz kalkinca korktum ya bogulsa ya kolumdan düşse diye suçluluk hisediyorum bu sefer yataginda yatmiyor diye yanimiza koyuyorum onuda anliyor bi saat uyutmak icin ugrasiyorum 10dakikada anlayip uyaniyor gece uykusuz olunca gunduzden de bisey anlamiyorum butun gum halsiz oluyorum basim agriyo ne evim isini yetistirebiliyorum ne yapmam gerekenleri nolcak boyle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?