2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydınnn
Burda da hava miss bahar gelmişş
Dışarı çıkıp güzel bi hava almak lazım hazır bugün boş günümken

Kızlar kendi kendime nazar değdirmeyeyim ama bizim uykular iki gündür düzelio gibi sanki inş allahım inşşşş
Belki de dönemsel bişidi bütün Ağustos böcükleri aynı anda bu uyku düEnsizliğine başladılar inş sizinkiler de düzelir en kısa zamanda

Hı yazlık kıyafetlerden konu açılmışken bana gelen hediyelerin bi kısmı da yazlık 9-12 ay kıyafetler tshirt şort vs yani bi iki aya tam olur oğluşuma

H sonu ben de bi kısa kollu gömlek pantolon aldım ama hem Kv hem annem küçük bunlar değiştir dediler sanırım haklılar
Beden konusunu tutturmakta çok zorlanıom ya

Allah kolaylık versin. Sinirler iyice yıpranıyor.Zaten çocuk bakmak başlı başına zor, bir de uykusuzluk eklenince...Dün geceniz biraz daha iyi geçmiş çok şükür.İnşallah hep böyle sürer.

cnm merak etmıssın cok sukur bısey cıkmadı kakamız da normale dondu neden oldu anlamadım artık

Gözünüz aydın. Çok sevindim.

Günaydıııın.Kahvaltı, uyutma faslı, evi toparlama derken bu saat olmuş. Bugünümüz ve sonraki her gün innnnnşaaaallaaaaaah bölünmemiş ve uuupuzun olan uykularla geçer. Mamacıklar da dobüşlere gireeeeer
Kahvaltı için hurmalı labne yedik. 1 tane hurmayı sıcak suda çatal yardımıyla iyice ezip labneyle karıştırdım.Karışımın bandıra bandıra ye beni davetine ekmeğimizle icabet ettik. Yanında da ıhlamur çayımız vardı.
Hurma yerine kayısı da kullanılabilir.Hurma ara öğünlük de verilebilir.
Çorba olarak balkabağı düşünüp dondurucudan çıkarmıştım;ama İçi geçmiş. Kızçem balkabağını çok sevmişti Kime niyet kime kısmet.Ver elini tarhanaaaa! İnşallah severek yer.

Günaydın arkadaşlar.Nerdeyse 1,5-2 haftadır yokum.Sizi ve meleklerinizi çok özledim.Biraz annemde kaldım sonra ablamada kaldım.Evde bayağı bunalmıştım.Ela uyurken bende biraz uyuyayım diyecektimki uyandı sıpa.Çooooook uykum var.Neyse ben sıpaya bakayım.Sizleri seviyorum.YİNE GELİCEM.

Günaydın kızlar özledik dün sayfa kapalıydı buda bizim selfie ama eloş hoşlanmadı bakmadı hiç hehe ama kusur kalmayalım dedikEki Görüntüle 1029555

Nasyaa.

Evet canım yaza mini mini şortlar elbiseler uuuu çok cici olacaklar

Siz de anneli kızlı çok güzelsiniz maşallah Ela' nın güzelliğini kimden aldığı belli... Bu arada saçını komple sarı yapmamışsın ben öyle canlandırmıştım kafamda Yakışmış ama

Kızlar mirabaaa dün bütün gün forumda problem vardı açılmadı. Şuan hala yavaş ve bazı butonlar görünmüyor bende. Neyse herkes iyidir inşallah dünki enerjikliğim hala devam ediyor

Kızlar mirabaaa dün bütün gün forumda problem vardı açılmadı. Şuan hala yavaş ve bazı butonlar görünmüyor bende. Neyse herkes iyidir inşallah dünki enerjikliğim hala devam ediyor

enerjikliğin daim olsun canım :) bahar geldi ya İzmir'e insanın içi kıpır kıpır oluyor valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…