Allah kolaylık versin. Sinirler iyice yıpranıyor.Zaten çocuk bakmak başlı başına zor, bir de uykusuzluk eklenince...Dün geceniz biraz daha iyi geçmiş çok şükür.İnşallah hep böyle sürer.Canım bende her seferinde emziriyorum süt gelmese bile illa memede uyuyacak ayaktada uyumuyor kucağımda kollarım kopuyo koltuk tepesinde uyutmaktan of dün gece 9 da uyudu 10:30 da bir uyandı sürekli kollarımda uyutmaya çalıştım ve başardığımda saat 3 tüsabah kalkış 6:30 haha şaka gibi sürekli ağladım sinirimden ve halüsülasyon gördüm çok kötü
cnm merak etmıssın cok sukur bısey cıkmadı kakamız da normale dondu neden oldu anlamadım artık
Çikoo Çikoo cidden küçük adamsın sen bebişim yaa :) Ayşecim sende çok tatlısın.
Çok tatlısınız ama sizzz, Barış ne kadar büyük çıkmış burda koca adam olmuşSelfie pozumuz burdan esinlendim facede ekledim
Güneşli mis gibi bir güne daha merhabaa
Günaydın kızlar.
Çikoo Çikoo cidden küçük adamsın sen bebişim yaa :) Ayşecim sende çok tatlısın.
Günaydın kızlar özledik dün sayfa kapalıydı buda bizim selfie ama eloş hoşlanmadı bakmadı hiç hehe ama kusur kalmayalım dedikEki Görüntüle 1029555
Nasyaa.
Günaydın canım. Evet elanın hiç umrunda değil selfieGünaydın kızlar özledik dün sayfa kapalıydı buda bizim selfie ama eloş hoşlanmadı bakmadı hiç hehe ama kusur kalmayalım dedikEki Görüntüle 1029555
Nasyaa.
Günaydın kızlar özledik dün sayfa kapalıydı buda bizim selfie ama eloş hoşlanmadı bakmadı hiç hehe ama kusur kalmayalım dedikEki Görüntüle 1029555
Nasyaa.
Nasyaa.
Arastadan haberiniz var mıı? Söyledide ben mi kaçırdım? Biyere falan mı gitti acaba yok kaç gündür?
benim de aklımdan geçti ama İloş çok mızmızdı herhalde ondan giremiyor dedim....
Günaydın canım evet hava nasıl güzel bende iyi hissediyorum kendimi parka falan çıkarıtıcam hava aldırcam bugün gecede fena değildi uykumuz çok şükür baharlık ceket aldım demişsin ya bizinde babaannemiz bir çeket almış öyle içi minik çiçekli dışı kapitoneli oy öyke tatlıkı giydirmeyi sabırsızlıkla beklıyorum birde bol bol elbise alıcam zaten ayaklanıcaklar inşallah yaza kadar mini min elbiseler çok tatlı olucaklar
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki biliyosun bende aynı durumdayım kendini telkin et bunlar geçecek geçmese bile azalıcak ve biz biraz rahatlıycaz öyle düşün karamsarlık çok kötü bişey kendini motive edicek bişeyler yap enerji verecek bişeyler ye iç mesela ben öyle yapıyorum kendimi bırakınca hepten kör kuyularda buluyorum çünkü sabır canım sabır
Nasyaa.
Ya ben kim hangi ilde yaşıyo pek bilmiyorum ve merak ediyorum :) çikocuk nerede mesela :)
Kızlar mirabaaa dün bütün gün forumda problem vardı açılmadı. Şuan hala yavaş ve bazı butonlar görünmüyor bende. Neyse herkes iyidir inşallah dünki enerjikliğim hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?