Gavur İzmirdeyiz canım biz
Arastadan haberiniz var mıı? Söyledide ben mi kaçırdım? Biyere falan mı gitti acaba yok kaç gündür?
sen İstanbuldasın sanırım canım... kv ler İstanbuldalr...yani bir ayağımız orda bizim de :)Hımm uzakmışız.. Yazları Dikiliye geliyoruz Bucadada halamlar var :)
enerjikliğin daim olsun canım :) bahar geldi ya İzmir'e insanın içi kıpır kıpır oluyor valla :)
sen İstanbuldasın sanırım canım... kv ler İstanbuldalr...yani bir ayağımız orda bizim de :)
Evet canım ya 2 gündür hava harika... Evde olsam alırım kızımı parka giderim :))
İşte geldim burdayım :)) Kızlar dün sorun vardı giremedim salı günü de sabahtan işleri halledip öğleden sonra idoşu anne bebek parkına götürdüm bayıldı kuşum. Bundan sonra daha sık götürücem. Masalarda bebek salıncağı var oraya oturttum etrafı izledi, ben de tost çay çekirdek kitap keyif yaptım anlayacağınızEvde mız mız mızlanan İda orda gıkını çıkarmadı ve sallanırken uyudu salıncakta sonra pusete yatırdım ve güneşin tadını çıkarmaya devam ettim. Bir kaç fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedim Ve günün özeti
Eki Görüntüle 1029633 Eki Görüntüle 1029634 Eki Görüntüle 1029637 Eki Görüntüle 1029638
Ohh ne güzel zaman geçmişsiniz canım. Önümüz yaz artık hepimiz sokaklara döküleciğizzİşte geldim burdayım :)) Kızlar dün sorun vardı giremedim salı günü de sabahtan işleri halledip öğleden sonra idoşu anne bebek parkına götürdüm bayıldı kuşum. Bundan sonra daha sık götürücem. Masalarda bebek salıncağı var oraya oturttum etrafı izledi, ben de tost çay çekirdek kitap keyif yaptım anlayacağınızEvde mız mız mızlanan İda orda gıkını çıkarmadı ve sallanırken uyudu salıncakta sonra pusete yatırdım ve güneşin tadını çıkarmaya devam ettim. Bir kaç fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedim Ve günün özeti
Eki Görüntüle 1029633 Eki Görüntüle 1029634 Eki Görüntüle 1029637 Eki Görüntüle 1029638
ben Allahtan annemlere yakınım :) sıksık görüşebiliyoruz... ama en başından beri eşim bilir İstanbulda yaşamak istemediğimi. sağolsun saygı da duyuyor. özel sektör olmasına ve sık sık yer değişikliği yapmak zorunda olmasına rağmen İst. düşünmüyor :)Evet istanbuldayız benimde burda kimsem yok sadece eşimin tarafı istanbulda.. Bunalımlardayım o yüsden
İşte geldim burdayım :)) Kızlar dün sorun vardı giremedim salı günü de sabahtan işleri halledip öğleden sonra idoşu anne bebek parkına götürdüm bayıldı kuşum. Bundan sonra daha sık götürücem. Masalarda bebek salıncağı var oraya oturttum etrafı izledi, ben de tost çay çekirdek kitap keyif yaptım anlayacağınızEvde mız mız mızlanan İda orda gıkını çıkarmadı ve sallanırken uyudu salıncakta sonra pusete yatırdım ve güneşin tadını çıkarmaya devam ettim. Bir kaç fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedim Ve günün özeti
Bende istanbul beylikdüzündeyim canım.Sen neresindesin?Ya ben kim hangi ilde yaşıyo pek bilmiyorum ve merak ediyorum :) çikocuk nerede mesela :)
Bende istanbul beylikdüzündeyim canım.Sen neresindesin?
Çok uyumlu çook güzelsinizz.İdanın pek umrunda değil selfie Arabada sizi görünce bizimde vardı arabada hatırladımm karıştırıp buliciğimm şimdi
Bebekler selfieyi pek sevmemişler gibi çok güzelsiniz ikinizde canm benım öperim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tişikkürler canlar ihihih
Wuhuuu çok güzelsiniz süslüler siziİdoşun çenesi tam ısırmalık yav
Teşekkürler canım bekliyoruz senden deBu selfiede ben de pijamalıydım ahahhaha gecenin bi vaktiydi zaten :)
Bak gördünmü varmışÇok tatlısınız her zamanki gibi
canım bilinçsiz hecelemeler normal artık. baba mama dede gibi kelimeler söyleyebilirler :)
en son 3-4 aylıkken görmüştüm sanırım kendi kendine uyuduğunu :) ama şaşırttı 2. uykusunda da aynısını yaptı tabi böyle gider mi bilmiyorum... uykusu gelince gözlerini ovuşturur zaten çikom. biraz geç kalırsa uyumaya çok mızmızlanıyo, yatağına yatırdım ağladı kucağıma aldım ağladı. ben de yatağına koyup pepe kuklası var eline onu verdim. mızmızlanamızmızlana uyudu. bakalım akşam da deneyeceğim. inş. artık öyle uyumak istiyordur...
günebakan ben seni ilk defa görüyorum çookk tatlıymışsın :) Asu ma zaten lafım yokkk :) selfienizi yesinler sizin.... en kısa zamanda ben de çekeceğim:)
vayyy siz de çokk tatlısınız şekerler :)
yaaa Selim e atkı bere çok yakışmış ama size de 100 puan :)
Kızlar bu arada biri çirkin olmayı öğrendi
Eki Görüntüle 1022469 Eki Görüntüle 1022476
İstesende çirkin olamazsınki güzelliik :) Akıl küpü bunlar ya çok hızlı öğreniyorlar..
Maşallah sana..
Hepiniz çok güzel ve çok tatlısınız.. Bizde özendik oğluşumla selfie pozu çekilcez
Bayildim hepinize;-) topikte selfie cilginligi basladi;-) en kisa zamanda bzdende gelicek bi tane
Gunebakan,arasta,suloz masallah bebislerle birlikte cok cok cok tatlisiniz...
Kiz bu nasil selfie profesyonel fotoğrafçı çekmiş gibi cok guzelsiniz cok :)
Vayyy gözlerim kamaştı cok ama cok uyumlu ve guzelsiniz :)
GUNEBAKAN tatlım sizin alıntı gitmiş o asu kuşunun bakışını severim seni de görmek iyi geldi özlemisiz yavrum ya fıstıklar sizi
MEDCEZir hepimiz birşeylere katlanıyoruz gelecegimiz icin hem Çorlu kocaman yer istanbulda yakın kuşa zamanda kurarsınız düzeninizi icini daraltma buralara daha sık uğra :)
NASYA Canim benim bilmem mı beni kimler düşünür merak eder hic öpüyorum sizi
Gecmis olsun dileklerinizi de kızlar hepinizin ayri ayri aldım kalbime kaydettim alıntıların gidiyor ondan kişisel yazamadim hepinizi öpüyorum mucks
selfie pozlarınızı yesinler sizin
harikasınız kızlar ilk fırsatta bizde çekiliciiizz :)
Çok tatlisiniz canim Selim de atki beresiyle çok seker olmuş masallah
Süslü hanimlar sizi..cook guzelsiniz anali kizli arastacim
Günebakan ben de seni ilk kez görüyorum seni merak ediyordum fotodan bile sicakkanli ve ictenligin belli oluyor canim asu kusunla çok tatlisinizz
Parme,kurebiyem,blackr geçmiş olsun Yavrucuklariniza...
Ben de 5 gündür cok hastayim kizlar yagiz da öksürmeye basladi ona da geçmemiştir inş..biz yine agiz kapatmalara,yemek istememelere,uykusuzluklara,mizmizliklara ,sut arttirmanin yollarini aramaya devam ediyoruz...bizden haberler boyle iyi haberlerimiz de var 2.disimiz geldi, hoyyt,deh gibi tuhaf kelimelerden sonra anne baba demeye basladik ve artik biri öpücük atinca karsiligini veriyoruzz..hepinize iyi hafta sonlari güzeller ben de artik iyileşmek istiyorum:;((
süpersiniz anneler ve bebişler
Çok güzelsinizzz siz selfienizi yediklerim ������
CuCu
Gunebakan,arasta,suloz bebislerle çok tatlisiniz...
ayrıca çikin olamaz idoş
parme incime geçmiş olsun
medcezir alışmak için çorluyu sev herşey güzel olacak öle düşün cnm
mert mama dede baba anne diyor eli ile gel gel yapıyor ben hergün bişi çalıştırıyorum. ellerin nerde diom gösterio fış fış kayıkçıyı bilio öne arkaya sallanıo bullum bullum diom elini ağzına götürüo ses çıkarmaya çalışıo 1 hafta hergün aynı şey üzerinde durunca öğrenio sonra unutabiliyo istem dışı yaptıkları tekrar ettikleride var dedededede vs.
selfie çılgınlığıEki Görüntüle 1023464
sen çok tatlısınn ya telefondan alıntılayamadım bi türlü seni : )maşallah sanaa
anne kız size özeniyorumm böyle uyumlu giyiniyosunuz kız olcağını bilsem bi tane daha doğurcam :)
hımm bizdede oldu ama uyurken sadece tek tük.şimdi nasıl iyidir umarım
allahım yarebbimmmm çok tatlısınız yaaa vallahi ben modadan epey uzak kalmışım selfie de neymiş sayenizde öğrenmiş oldum
Cucu ve kurabiye supersiniz masallah...
Gunebakan bencede kopyalayip bir calisma yap tatlim hos bir ani olur.
Bizde en kisa zamanda ekleriz.
Genca canim hedik soyle yapiliyor;
Asurelik bugdayi hasliyorsun,soguyunca icine kuru meyvelerden(kayisi,findik,ceviz,uzum vs.)koyuyorsun.Renkli sekerlerle susleyip tamamliyrsun.
Gelen misafirlere ne ikram edecegin sana kalmis.Biz borek,acma,sarma,mercimek koftesi,islak kek,revani yapiyoruz.
Dis seklinde kurabiye yaptirdim hediye olarak misafirlere dagiticam.
Evi balonlarla vs.susleyecegiz.İste hedik dedigimiz olay budur.
bu da bızdennnn :)Eki Görüntüle 1025077
Asu' ya mama sandalyesi aldık Kraft Basic modelinden. Malum annemin evinde fazla yer kaplamayalım derdindeyiz :) Çok pratik katlanınca küçücük kalıyor. Pikniğe bile götürülür o kadar pratik :) Biz beğendik kızımla tavsiye ederim
kızlar sizede iyi haftalar...
Annem dün rahatsızlandı geçen yıl bu sıralar yoğun bakımda kaldı çok uzun bir süre böbrekleri çalışmıyor birde kalp krizi yaşamış yine .. kalbe bakılır ama eğer anjio olursa kesin diyalize bağlanması lazım (anjio sırasında verilen ilaç zararlı çünkü ) ama annem yürüyemiyor gidip gelmesi epey zor olur diye istemiyoruz annemde istemedi..doktorlarda gidebildiği kadar dayansın diye müdahale etmediler . bu seferde akciğerleri ödem yapmış vücudu su toplamış kalbi zorlamış çünkü kalbindende rahatsız şimdi hastanede ve benim aklım onda kızlar nolur dua edin ve tüm diğer hastalar şifasını bulsun inşallah.
Hepinşze musmutlu, huzurlu bir hafta diliyorum kızlar...
NASYA çok geçmiş olsun.. Hamilelikte benimde bikez olmuştu çok kötü bişey Allah şifa versin tez vakitte inşallah..
Selfie paylaşan arkadaşlar ve minikleri hepinşz çok güzelsiniz kocaman bi maşallah herkese..
Emircik dün gezerken gayet keyifliydi ama bugün mız mız mız sürekli ağlıyobusaat oldu daha hiçbişey yapamadım ev aldı gidiyo...
Bi selfiede bizden gelsin, öptük hepinizi :)Eki Görüntüle 1026359
Yaaaaa kızlar hepinize maşallah çok çok çok güzelsiniz ve minikler de birbirinden tatlı Allah hiçbirinizi birbirinizden ayırmasın
Tondora çok geçmiş olsun annene çok üzüldüm acil şifa versin Allah
Arasta valla ne diyim çok zor çokkkk ... Nie sapıttı bu bıdıkların uykusu yaa biz de öle deliksiz uyuyan çocuk artı kaç kere kalkıo sayamıom bu aylarda bi bozulma mı oluo hepsinde normal mi bu yaa 2 dişi çıktı oğlumun hani diş desem çıktılar yani devamı mı gelio bilemiom ki...:26:
İşe başladığımdan beri çok giremez oldum ama kk app yükledim bu iiymiş sevdim daha rahat
...
Çok sevindim canım gecmisler olsun �� kulak çubuğu inanılmaz tehlikeli bişey kullanmamak lazım hele bebeklerde aman aman havluyla bi suyunu alıyorum tamam
CuCu
Buyrunn dis bugdayimizdan bir kac resim.
Meslek seciminde kitabi aldi oglusum yazar olacak ins.
Sessiz okuyucuyum ama simdi yazmadan edemedim. Anneler ve bebekleri çoook guzeller masallah hepinize. Ben ve eşim yeşil gözlüyüz ama iki çocuğumuza kahverengi göz oldular bu biraz icimde kaldı belkide bu yüzden NAZLIBEBİS in ogluna bayildim Allahim o gözler nekadarda güzel rabbim nazardan saklasın.
Aydın'a gidiyoruz hava çok güzellll tşklee kızlar öptük sizi Eki Görüntüle 1027726
Kızlar geçen hafta Asuya krep yedirmeyi deneyeceğimden bahsetmiştim. İlk denememde devam sütüyle yaptım yemedi malesef. Bu keçi bazlı devam sütüne dilini değdirmiyor ya tuhaf bişey çorbaya bile koysak anlıyorNeyse bu hafta suyla yaptım ve hapur hupur yedi
İşte yapılışı 5 dakikanızı alacak pratik tarif
Malzemeler;
1 yumurtanın sarısı
1 yemek kaşığı tam buğday unu
1 fincan kadar su (devam sütü de kullanılabilir)
Yapılışı;
Küçük bir kapta hepsini karıştırıp krep tavasında pişiriyoruz. Minik yaramazlara yedirirken labne yiyenler sürüp pekmeze batırabilirler ııımmmm çok lezzetli
Kızlar benden size bi çorba tarifi..
5-6 parça balkabağı
1 havuç
1 patates
Yarım çay bardağı kadar irmik
1 diş sarımsak
1 çay kaşığının ucuylada kimyon
Bunların hepsini tencreye koyup 2,5-3 bardak suyla pişirdim.. Emir çok sevdii..
Çikoyu yakalamak biraz zor oldu ama bu da bizdenEki Görüntüle 1028093
Çikonun annesi ��
kızlar oyle ozledım kı sızı...en cokda kuzucuklarınızı...:))
bu aralar ders calısmaktan pek gıremıyorumm..ama aklımın hep bı kosesındesınız..acaba ne yapıyolar,nasıllar dıyeee...arada idili emzirriken tel den okuyabılıyorum ama cevap yazamıyorum....özlendınız bılesınız...ne guzel bı aıle olmusuz bız boyleee
kaç gündür neler çekiyorum bir bilsen poz yakalamak için.. adam 2 sn durmuyor yerinde :) en iyisi bu oldu artık :) çok teşekkürler canım :)
kızlar bu arada biraz önce bir çorba yaptım çiko bayıla bayıla yedi....gerçi sizin de yapıyor olma olasılığınız yüksek ama ben yine de yazayım :)
2 yaprak ıspanak
küçük bir parça pırasa
yarım patates
yarım havuç
1 tatlı kaşığı irmik
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
sebzeleri göz kararı suda haşladım, altını kapatmaya yakın irmiği koydum...mikserden geçirip zeytin yağını ilave ettim...
tek tek alıntılayamadım hepınıze kocaman bır masallah cok güzelsınız hepıniz .kızlar yazlık alısverıse basladınız mı bebıslerınız ıcın ben dayanamayıp aldım bırseyler malum gecen yaz hastane cıkısları zıbın takımlarından baska bırsey gıyemedıler ben oglusuma beyaz keten gömlek mavı keten pantolon lakos ve tsortler aldım sabırsızlanıyorum gıydırmek ıcın :)
Selfie pozumuz burdan esinlendim facede ekledim
kızlar herkese iyi akşamlar diliyoruummm uzunca bir msj yazacaktım ama Öykü izin vermiyor
selfieler çok güzel hepinize birer maşallah diyorum
umarım herkese az uyanmalı bir gece olur
Günaydın kızlar özledik dün sayfa kapalıydı buda bizim selfie ama eloş hoşlanmadı bakmadı hiç hehe ama kusur kalmayalım dedikEki Görüntüle 1029555
Nasyaa.
Canlarım ana kraliçelerim hepinize bayıldımPrens ve prenseslerimiz de 10 numara valla hepsi birbirinden tatlı hepsini çok seviyorum insan nasıl sevmez ki hepsi elime doğdular kız Bizi beğenen teyzelerimizi de kocaman öpüyorum çok sağolun kızlar Durmak yok selfielere devam
Günebakancım mama sandalyenizi güle güle kullanın canım bol bol mamalr yesin Asu kuşum
Subacım diş hediğiniz hayırlı olsun. O masaya dalasım geldi çok fena ahahaha çok güzel görünüyo kız ellerine sağlık. Küçük bir yazar yetişiyomuş öyle duydum
Tarifler içim çok sağolun kızlar günebakan o krebi mutlaka deniycem yavlum sabah kahvaltısı bizde de sıkıntı
Delimavi sen de özlendin kız sınavı hallet de daha sık gel kuşum
Penguen sesli okuyucu olarak da görmek isteriz
Tandoracım çok geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım
Şakaaaabende Beylikdüzündeyiim :)
Oy oy oyy maşallahÇok eğlenmiş yavrum yüzünden belli.. Bundan sonra inşallah bozmaz bidaha havalar ısınsın artık..
Oooooh sefanız olsun.Ana kız felekten bir gün geçirmişsiniz.Bende dün elayı parka götürdüm.Salıncakta salladım.Hava aldık geldik.Ama bugün burnu akıyor.Yaz tamamen gelsede rahat rahat gezdirsek miniklerimizi.
ben Allahtan annemlere yakınım :) sıksık görüşebiliyoruz... ama en başından beri eşim bilir İstanbulda yaşamak istemediğimi. sağolsun saygı da duyuyor. özel sektör olmasına ve sık sık yer değişikliği yapmak zorunda olmasına rağmen İst. düşünmüyor :)
yaaaa ne güzel kareler bunlarİdoş çok tatlı görünüyor kocaman kız olmuş prenses :)
Arastaaa.. İyi insan lafının üstüne gelirmiş
Süpersinizzzz işte hayat buÇok güzel görünüyor cıvıl cıvıl İdoşun da keyfi yerinde daha ne olsun
Ohh ne güzel zaman geçmişsiniz canım. Önümüz yaz artık hepimiz sokaklara döküleciğizz
Valla acayip eğlendik kızlar. Herkese tavsiye ederim. Bebişlerle iyi vakit geçireceğiniz parklar keşvedin ve çıkın dolaşın acayip iyi geliyo :) Çalışan annişler de üzülmesinler çünkülüm cumartesi pazar da her yer cıvıl cıvıl oluyor
Artık bahar geldi önümüzdeki kışa kadar avmlere veda ettimBekleyin bizi parklar bahçeler plajlar
Nazlıbebiş çok tatlısın
Aaaaaa süper.En kısa zamanda tanışalım o zaman.Beylikdüzünün neresindesin.İstersen özelden msj. atabilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?