2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Arastadan haberiniz var mıı? Söyledide ben mi kaçırdım? Biyere falan mı gitti acaba yok kaç gündür?

Topiğinizin sherlock'u olarak bir tahminim var. Bence sınava çalışıyordur Umarım İdoşun bir şeyi yoktur öyle düşünmek istemiyorum.

Evet canım ya 2 gündür hava harika... Evde olsam alırım kızımı parka giderim :))

yaaaa biz çıkacaktık ama babamız arabayla gitmiş, bebek arabamızın alt kısmı bagajdaydı

kızlarr bu arada dün brokoli, patates ve havuçtan çorba yaptım bayıla bayıla yedi çikom :)
bugünkü menümüzü de vereyim:
kahvaltı; 2 tatlı kaşığı labne, 1 tatlı k. pekmez, 5 cici bebe ıhlamurla bulamaç yaptım bu ara yumurtaya ara verdiğimiz için
öğlen ; tel şehriyeli tavuk çorbası
akşamüstü ;avokado

İşte geldim burdayım :)) Kızlar dün sorun vardı giremedim salı günü de sabahtan işleri halledip öğleden sonra idoşu anne bebek parkına götürdüm bayıldı kuşum. Bundan sonra daha sık götürücem. Masalarda bebek salıncağı var oraya oturttum etrafı izledi, ben de tost çay çekirdek kitap keyif yaptım anlayacağınız Evde mız mız mızlanan İda orda gıkını çıkarmadı ve sallanırken uyudu salıncakta sonra pusete yatırdım ve güneşin tadını çıkarmaya devam ettim. Bir kaç fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedim Ve günün özeti

Son düzenleme:

Süpersinizzzz işte hayat bu Çok güzel görünüyor cıvıl cıvıl İdoşun da keyfi yerinde daha ne olsun

Ohh ne güzel zaman geçmişsiniz canım. Önümüz yaz artık hepimiz sokaklara döküleciğizz

Evet istanbuldayız benimde burda kimsem yok sadece eşimin tarafı istanbulda.. Bunalımlardayım o yüsden
ben Allahtan annemlere yakınım :) sıksık görüşebiliyoruz... ama en başından beri eşim bilir İstanbulda yaşamak istemediğimi. sağolsun saygı da duyuyor. özel sektör olmasına ve sık sık yer değişikliği yapmak zorunda olmasına rağmen İst. düşünmüyor :)

yaaaa ne güzel kareler bunlar İdoş çok tatlı görünüyor kocaman kız olmuş prenses :)

Oooooh sefanız olsun.Ana kız felekten bir gün geçirmişsiniz.Bende dün elayı parka götürdüm.Salıncakta salladım.Hava aldık geldik.Ama bugün burnu akıyor.Yaz tamamen gelsede rahat rahat gezdirsek miniklerimizi.

Oy oy oyy maşallah Çok eğlenmiş yavrum yüzünden belli.. Bundan sonra inşallah bozmaz bidaha havalar ısınsın artık..

Çok uyumlu çook güzelsinizz. İdanın pek umrunda değil selfie Arabada sizi görünce bizimde vardı arabada hatırladımm karıştırıp buliciğimm şimdi

Bebekler selfieyi pek sevmemişler gibi çok güzelsiniz ikinizde canm benım öperim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Oy oy oyy maşallah Çok eğlenmiş yavrum yüzünden belli.. Bundan sonra inşallah bozmaz bidaha havalar ısınsın artık..

Arastaaa.. İyi insan lafının üstüne gelirmiş

Süpersinizzzz işte hayat bu Çok güzel görünüyor cıvıl cıvıl İdoşun da keyfi yerinde daha ne olsun

Ohh ne güzel zaman geçmişsiniz canım. Önümüz yaz artık hepimiz sokaklara döküleciğizz

Valla acayip eğlendik kızlar. Herkese tavsiye ederim. Bebişlerle iyi vakit geçireceğiniz parklar keşvedin ve çıkın dolaşın acayip iyi geliyo :) Çalışan annişler de üzülmesinler çünkülüm cumartesi pazar da her yer cıvıl cıvıl oluyor

Artık bahar geldi önümüzdeki kışa kadar avmlere veda ettim Bekleyin bizi parklar bahçeler plajlar

Nazlıbebiş çok tatlısın

Son düzenleme:

Teşekkür ederiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…