2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Guzel bir gune daha merhaba.
Dun ara ara baktim forumun olmamasi kotuydu cok alismisim.

Bizi begenen teyzoslara tesekkurlerimizi gonderiyoruz.

Nasya ve uykusuz prensesi cok guzelsiniz masallah size.Saclarinda cok yakismis canim.

Arasta supersiniz idosta kocaman kiz olmus masallah.
Ben tek cikmaya cesaret edemedim simdiye kadar ama artik alismam lazim.Nisanda yuruyuslere baslayacagim.

Baris kahvaltiyi yememeye basladi.
Gunebakan krepini yaptim onuda yemedi birara cok guzel yiyordu bitiriyordu.

Aysecim cici bebe sayisini arttirmissin demek ki hepsini yiyor masallah nazar degmesin.Baris bir taneyi bitiremiyor.

Bugunki menu;
Sabah sadece armut suyu
Oglen tavuklu tarhana
Ara ogunde yogurdunu veririm yemezs bir cici bebe katicam dun oyle verdim bitirdi.
Aksamda meyve veririm elma olur muhtemelen

Kızlar bakla mevsimi geliyor. Bebişlere değişik sebzeler yedirmeye can attığımız şu günlerde baklaları görünce hemen atlayamıycaz maalesef. 2 yaşına kadar bakla önerilmiyor. Sarılığı tetikleyen maddeler varmış içinde haberiniz olsun

evet canım normalde ekmekle yiyordu ama yumurta da olmayınca cici bebe koydum, maşallah bir kaç gündür iyi yiyor... umarım böyle de devam eder... inş. Barış da bir an önce yemeye döner...sanırım ara ara bu durumları yaşayacağız, arada ek gıdayı reddedecekler...ablam diyo bazen biz bile bişey yemek istemiyoruz sıkma çocuğu diye...sanırım haklı :)

Bilgi için teşekkürler canım.

Suba ve nasya cok guzelsiniz bebislerimiz sizden guzel siz onlardan nasya sacın cok guzel olmuş

Arasta park keyfinize bayıldım İdacim da cok mutlu olmuş öpüyor onu parme teyzesi

Yarından sonrayı iple çekiyorummmm Bu arada evet yaz geliyo hep dışarılarda olucaz. Bebişlerin cildini nasıl korumak lazım acaba :26:

Canı istemiyordur belki canım biraz ara verip tekrar verince yer belki üzülme

Evet ya öyleymiş bakla yedirmeyi düşünüyordum önce netten bakim dedim yasaklılar listesine takıldı İyi ki şu internet var

huhuuuu herkes yine kendini parklara bahçelere mi attı? nerde bu millet yalnız kaldım 1 üye 0 ziyaretçiiiii ziyaretçim bile yok Gezin kızlar gezin şimdi vakit D vitamini vaktidir

HahA artık benim de ikonlarım yazı stili ile oynama şansım varmis :)

Ama iki kalbim ve kusum eksilmiş niye kırdinız ki benim kalbimi durduk yere simdi ben anlamadım

Son düzenleme:
ooh ne güzel yaa millet parklarda bahçelerde :)
biz akşam yemeğine davetliyiz arkadaşa vakit gezme vaktidir hakkatende :))
arasta park sefanıza bayıldım havalar ısınıyor eve girmeyiz artık
nasya sen ve kızın çok hoşsunuz
parmecim inci kuzuma geçmiş olsun öpüyorum onu gıdısından
bu arada keçe saç bantlarımın bir kısmı biti resim çekip paylaşıcam sizlerlede bakalım beğenecekmisiniz

Günebakancım senin verdiğin bebiş usulü yayla çorbası çok güzeel oldu oğlum afiyetle yedi.. Çook teşekkür ederiz

Bizde bugun Eylüşle kndimizi disari attik hava cok guzeldi evde oturmaktan daral geldi artik......ARASTA idos cok mutlu gorunuyo ana kiz keyif yapmisinz ne guzel

kızlar mert burda bi ateşlendi hep böle mız mız pamuklale travertenlere götürdü kociş ağladı durdu keyfimiz yok. dişi sanırım iştahsızda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…