Baris kahvaltiyi yememeye basladi.
Gunebakan krepini yaptim onuda yemedi birara cok guzel yiyordu bitiriyordu.
Aysecim cici bebe sayisini arttirmissin demek ki hepsini yiyor masallah nazar degmesin.Baris bir taneyi bitiremiyor.
Bugunki menu;
Sabah sadece armut suyu
Oglen tavuklu tarhana
Ara ogunde yogurdunu veririm yemezs bir cici bebe katicam dun oyle verdim bitirdi.
Aksamda meyve veririm elma olur muhtemelen
Özelden mesaj attım canım bak bakalım becerebilmişmiyim :)
Kızlar bakla mevsimi geliyor. Bebişlere değişik sebzeler yedirmeye can attığımız şu günlerde baklaları görünce hemen atlayamıycaz maalesef. 2 yaşına kadar bakla önerilmiyor. Sarılığı tetikleyen maddeler varmış içinde haberiniz olsun
canım ben de seni merak ediyordum... iyileşti mi inci tanesi ???
Valla acayip eğlendik kızlar. Herkese tavsiye ederim. Bebişlerle iyi vakit geçireceğiniz parklar keşvedin ve çıkın dolaşın acayip iyi geliyo :) Çalışan annişler de üzülmesinler çünkülüm cumartesi pazar da her yer cıvıl cıvıl oluyor
Artık bahar geldi önümüzdeki kışa kadar avmlere veda ettimBekleyin bizi parklar bahçeler plajlar
Nazlıbebiş çok tatlısın
Baris kahvaltiyi yememeye basladi.
Gunebakan krepini yaptim onuda yemedi birara cok guzel yiyordu bitiriyordu.
Aysecim cici bebe sayisini arttirmissin demek ki hepsini yiyor masallah nazar degmesin.Baris bir taneyi bitiremiyor.
Bugunki menu;
Sabah sadece armut suyu
Oglen tavuklu tarhana
Ara ogunde yogurdunu veririm yemezs bir cici bebe katicam dun oyle verdim bitirdi.
Aksamda meyve veririm elma olur muhtemelen
Kızlar bakla mevsimi geliyor. Bebişlere değişik sebzeler yedirmeye can attığımız şu günlerde baklaları görünce hemen atlayamıycaz maalesef. 2 yaşına kadar bakla önerilmiyor. Sarılığı tetikleyen maddeler varmış içinde haberiniz olsun
huhuuuu herkes yine kendini parklara bahçelere mi attı? nerde bu millet yalnız kaldım 1 üye 0 ziyaretçiiiii ziyaretçim bile yokGezin kızlar gezin şimdi vakit D vitamini vaktidir
Nazlıbebiş özel kutuna bakarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?