ve işteeee el emeği göz nuru kızımın saç bantlarııı
Eki Görüntüle 1030422 Eki Görüntüle 1030408 Eki Görüntüle 1030409 Eki Görüntüle 1030410 Eki Görüntüle 1030411 Eki Görüntüle 1030412 Eki Görüntüle 1030421 Eki Görüntüle 1030407 Eki Görüntüle 1030423
bu son modeli anne yaka- bebek saç bandı şeklinde takım yaptım bir örnek :)
daha yapılmış çiçek motiflerim var ama renkli saç bantlarına ihtiyacım var yaptıkça paylaşırım sizlerle de
umarım güzel olmuşlardır...
Allahım gozum gönlüm açıldı guzel gözlü Angy ile onun meleği mı dersin , dünya guzeli fındığım ve onun çikolatası Ardus mü dersiniz yerim ben sizin hallerinizi :)
Ah Canim aynı dert bende de 6-7 ayda bir oluyor çekip temizliğine hayatım normale donüyor bur de insaat sesi gibi pat pat ses oluyor surekli kulağımda temizlemeden once cok bela birşey
Hayırlı olsun güle güle kullanın asucuk bol bol Yesin
Canim cok gecmis olsun dua edeceğim
Günaydın iyi haftalar.
beğenen güzel sözleriniz için teşekkür ederiz.
fundam angel sizde çok hoşsunuz
nasya geçmiş olsun temizlenince geçecektir
tondoro annene Allahtan acil şifa diliyorum Rabbim nerde varsa dermanını versin dualarım sizinle
arasta uykusuz hergeceee kıyamamn geçecek bunlar az daha sabır bnm bızdıkta 1 saat içinde 2-3 kez kalkıo 😒
hafta sonu annemde kaldım öle iyi geldiki
buaradada Mert stüdyoda resim çekildi. Dedesi götürdü çektirdi😃😀
Merhaba
Nasya geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.
Tondora annen bir an önce şifa bulur inşallah.Allah yardımcınız olsun.
H. sonu dr. kontrolümüz vardı. Et, balık ve tavuğa (kolay haşlanması için kanat veya but kısmı) geçiş yapacağız. Dr.a sık uyandığını söylediğimde yapacak bir şey olmadığını söylediKeşke sebep şu, çözüm de bu dese
Uykusuzluk yine diz boyu. Artık 30 dk, 1 saat, 45 dk aklına ne zaman eserse uyanıyor. Dün uyuması için ilk kez pirinç unu verdim.3 kaşıktan yaptım. Çok sevdi.İnsan bu sevdanın hatırına az uyanır; ama nerdeeeee!Daha sık uyandı.
Kahvaltıda artık yumurta veremiyorum.3 hafta ara vereceğiz. Egzaması epey arttı.Kortizonlu krem kullanmam gerekiyor yine.Vücudu kaşınıp rahatsız ediyormuş.
Kahvaltılarımıza bisküvi de ekledik.Dün 3 bisküvinin içine armut rendeleyip yedirdim. Geçen akşam yaptığım çorbayı da çok sevmişti.Patates ve havucu rendeledim.Bir kapta arpacık soğan ve sarımsağı zeytinyağında soteledim. Patates ve havucu da soteleyip üstüne su katıp içine bulgur ekledim.Bulgur yerine aşurelik buğday, pirinç, irmik, kıyma, tavuk da olabilir. Bulgurun tadı bir başka olmuş
Guzel yorumlariniza tesekkur ediyrz eylusle canlarim sizi seviyrzz biz cok selfieleri devamini bkliyrzFUNDIS NAZLIBEBIS cok tatlisiniz minnoslarla ;-) NASYAM gcmis olsun cnm cok zor oldugunu thmin ediyrm temizlenince rahatlicksn ins TONDORA cok gecmis olsun dualrim annenle ARASTAM uykusuzluk basa bela sekerim..unuttugum yoktr ins alinti ypamiyrm telden kuzular
Canım çok geçmiş olsun. Dualarımız annenle 🙏
Maşallah sana da oğluna da bayılıyorum canım... Gözler çok çok güzel 😘
Ben kullanmak zorunda kalıyorum canım kulak akıntısı çok çikonun ama dışından alıveriyorum pisliği...
Bu arada bu iphone uygulamasında çoklu alıntı yapabilen var mı ben çözemedim??
Ayy canım çok çok gecmis olsun Allah acil şifalar versin annişine 😔
CuCu
Canm allah anneciğine acil şifalar versin tabiki dua ederiz allah yardımcınız olsun
Ah ah benım doktorda uykusuzluğa yapacak bişey yok diyo bende senin gibi yedirip yatırıyorum sonuç dahada kötü oluyo hey allahım gecede 6 kere uyanıp geri uyursa bende mutlusu olmuyo o kadar kötülerini gördümki ben artık uykudan ümidimi kestim egzaması içinde geçmiş olsun canım inşallah azalır
Yaaaaa kızlar hepinize maşallah çok çok çok güzelsiniz ve minikler de birbirinden tatlı Allah hiçbirinizi birbirinizden ayırmasın
Tondora çok geçmiş olsun annene çok üzüldüm acil şifa versin Allah
Arasta valla ne diyim çok zor çokkkk ... Nie sapıttı bu bıdıkların uykusu yaa biz de öle deliksiz uyuyan çocuk artı kaç kere kalkıo sayamıom bu aylarda bi bozulma mı oluo hepsinde normal mi bu yaa 2 dişi çıktı oğlumun hani diş desem çıktılar yani devamı mı gelio bilemiom ki...:26:
İşe başladığımdan beri çok giremez oldum ama kk app yükledim bu iiymiş sevdim daha rahat
...
Geçmiş olsun canım Allah annene şifa versin. Dua edicem onun için.
Fırsat buldukça uyu canım gece uykusu olmayınca insan bütün gün kendine gelemiyor.
Çok merak ettim canım stüdyo resimlerini de görmek isterim :)
Teşekkür ederim canım
Kaşıntı çok kötü ya malesefMevsimin de etkisi var mı bilmiyorum ama Asu' nun da çok arttı kaşıntısı
Wuhuuuu süpersiniz boncuklar
maşallah sizee harikasınız ana-oğul
geçmiş olsun canım temizlenince tekrar eetmez umarım
çok geçmiş olsun canım yaa acil şifalar diliyorum
vay vay vaay 2 çift boncuk görüyorum doğal nazarlık :) maşallah sizee
Gecmis olsun umarim en kisa zamanda sagligina yeniden kavusur annecigin
Maşallah size çok güzelsiniz ikinizde maviş mavişş.
Canım geçmiş olsun :)
Sizin drlar yapılcak bişey yok demiş en azından.
Benimki "Bence uykusu gelince koy yatağına uyusun" demişti.
Şaka gibi
Uçup giden alıntılarım:
Tandora annene geçmiş olsun canım.
Günebakancım mama sandalyenizi güle güle kullanın
çok çok geçmiş olsun canım :S hamileyken 3 ay çekmiştim kulak yüzünden. belki 10 kere gittim geldim dr.a.. en son mantar çıktı kulakta. off berbattı yaa
canlarım güzel sözleriniz için çoooookk teşekkür ediyoruzzzhepinizi öpüyorum meleklerinizle beraber
çok geçmiş olsun canım yaa umarım bir an önce iyileşir anneciğin.. dualarım sizinle...
ben kaçırmışım canım ya kıyamam minişine ./ neyse ki geçmeye başlamış sevindim.. inşallah yakında tamamen geçer
NAZLIBEBİŞ alıntıda bulamadım sizi.. maşallah size boncuklar ana oğul çook tatlısınız kii
Canlarım ana kraliçelerim hepinize bayıldımPrens ve prenseslerimiz de 10 numara valla hepsi birbirinden tatlı hepsini çok seviyorum insan nasıl sevmez ki hepsi elime doğdular kız Bizi beğenen teyzelerimizi de kocaman öpüyorum çok sağolun kızlar Durmak yok selfielere devam
Günebakancım mama sandalyenizi güle güle kullanın canım bol bol mamalr yesin Asu kuşum
Subacım diş hediğiniz hayırlı olsun. O masaya dalasım geldi çok fena ahahaha çok güzel görünüyo kız ellerine sağlık. Küçük bir yazar yetişiyomuş öyle duydum
Tarifler içim çok sağolun kızlar günebakan o krebi mutlaka deniycem yavlum sabah kahvaltısı bizde de sıkıntı
Delimavi sen de özlendin kız sınavı hallet de daha sık gel kuşum
Penguen sesli okuyucu olarak da görmek isteriz
Tandoracım çok geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım
çook sağolun arkadaşlar allah razı olsun hepinizden... annem eve çıktı çok şükür..
Eki Görüntüle 1030422 Eki Görüntüle 1030408 Eki Görüntüle 1030409 Eki Görüntüle 1030410 Eki Görüntüle 1030411 Eki Görüntüle 1030412 Eki Görüntüle 1030421 Eki Görüntüle 1030407 Eki Görüntüle 1030423
daha yapılmış çiçek motiflerim var ama renkli saç bantlarına ihtiyacım var yaptıkça paylaşırım sizlerle de
kızlar mert burda bi ateşlendi hep böle mız mız pamuklale travertenlere götürdü kociş ağladı durdu keyfimiz yok. dişi sanırım iştahsızda
Eki Görüntüle 1030424
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar
SUBA ve BARIŞ , AYSE ve ÇİKOCUK, NASYA ve ELOŞ ; çok çookk güzelsiniz canlarımharika görünüyorsunuz analı yavrulu allah bozmasın bu güzel tabloları :naz4:
canım geçmiş olsun + iyi gezmeler :)kızlar mert burda bi ateşlendi hep böle mız mız pamuklale travertenlere götürdü kociş ağladı durdu keyfimiz yok. dişi sanırım iştahsızda
Eki Görüntüle 1030424
ellerine sağlık canım hepsi birbirinden güzel olmuş :)ve işteeee el emeği göz nuru kızımın saç bantlarııı
çook sağolun arkadaşlar allah razı olsun hepinizden... annem eve çıktı çok şükür..
İyi gezmeler kurabiyecim.ins mert biran once duzelir sizde ailece keyifle gezersiniz.
Buarada yanlismi gordum mertin ayaginda corap yokmu?
inş cnm. evet çorapsız 25 dereceydi hava soyduk hatta mert'i bacakları cıbıldı. Ateşi var diye çorapsız gezdik
Baktım cnm yazdım
ellerıne saglık cnm cok güzel olmuslarve işteeee el emeği göz nuru kızımın saç bantlarııı
kızlar mert burda bi ateşlendi hep böle mız mız pamuklale travertenlere götürdü kociş ağladı durdu keyfimiz yok. dişi sanırım iştahsızda
Eki Görüntüle 1030424
İşte geldim burdayım :)) Kızlar dün sorun vardı giremedim salı günü de sabahtan işleri halledip öğleden sonra idoşu anne bebek parkına götürdüm bayıldı kuşum. Bundan sonra daha sık götürücem. Masalarda bebek salıncağı var oraya oturttum etrafı izledi, ben de tost çay çekirdek kitap keyif yaptım anlayacağınızEvde mız mız mızlanan İda orda gıkını çıkarmadı ve sallanırken uyudu salıncakta sonra pusete yatırdım ve güneşin tadını çıkarmaya devam ettim. Bir kaç fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedim Ve günün özeti
Eki Görüntüle 1029633 Eki Görüntüle 1029634 Eki Görüntüle 1029637 Eki Görüntüle 1029638
kurabıyem , nasya size ve bebıslerımıze kocaman masallahGünaydın kızlar özledik dün sayfa kapalıydı buda bizim selfie ama eloş hoşlanmadı bakmadı hiç hehe ama kusur kalmayalım dedikEki Görüntüle 1029555
Nasyaa.
Güle güle giysin bıdık cicileriniben hamileyken almıştım muke bir kaç tane... Yavaştan bakayım diyorum ama çok tatlı olacaklar yazın
Siz de çok tatlısınız amayakışıklı barışşş 😘 bu ağustos annelerinin her birinin gözü ayrı güzel bir güzel gözlü hatun daha
İnş. Ela bugün annesini üzmez dinlenmesine izin verir. Sabah da bizi güzel bir selfieyle karşılarlar
Yazlık daha hiç almadım da baharlık ceket aldım astronotla çıkılmaz artık diye :) Bakalım yavaş yavaş almak lazım çok zevkli kızıma alışveriş yapmak
Çok güzelsiniz canımmm maşallah esmer güzelleri
Suloz,cucu tesekkur ederiz.
Aysecim cok guzelsiniz.
Nasyaa( of canim ne olacak bizim halimiz.
Bizimde birgun iyi ise diger gun kotu.
Allah yardimcimiz olsun,aglayip yipratma canim kendiniesin biraz baksada sen uyusan canim olmaz boyle sinirlerimiz yipraniyor. (
Minkm hayirli olsun cicileriniz nede yakisir melegine hayal ettim bizimkileri yazlik kiyafetle kollar,bacaklar disarida oyy tam isirmalik
Günaydın kızlar özledik dün sayfa kapalıydı buda bizim selfie ama eloş hoşlanmadı bakmadı hiç hehe ama kusur kalmayalım dedikEki Görüntüle 1029555
Nasyaa.
Çok güzel olmuş valla bravooellerine sağlık..
selam kızlar
kk yıne bakıma girmiş bunalımdaki kadın gibi mübarekrütbeler de geriye gitmiş o kadar terfi etmiştik oldu mu şimdi bu
SUBA ve BARIŞ , AYSE ve ÇİKOCUK, NASYA ve ELOŞ ; çok çookk güzelsiniz canlarımharika görünüyorsunuz analı yavrulu allah bozmasın bu güzel tabloları
ARASTAM ve iDOŞUM park keyfinize bayıldım bayıldımmArduşu da alıp yanınıza gelesim geldi ne kadar da mutlu görünüyor İdoş ya güzelim benim
MUTLULUK canım ellerine sağlık hepsi harika olmuş
TONDORA çok sevindim canım bununla geçmiş gitmiş olsun inş.
Ayy bayildim canim ellerine saglik.
Ben cok severim sac bandi veya tac takmayi kizim olsaydi bir ornek takar cikardik herhalde.
Ayyy ben de ilk onu gördüm cıbıl ayaklar
Çok tatlı çıkmışsınız
Arasta ve idoş siz deyemek durumları nası gidio iyileşme var mı
Mutluluk bantlar gerçekten harika olmuş ellerine sağlık
GüEl saçlı kızına da çok yakışmış noldu saç kestirme mevzusu inş vazgeçmişindir
Hava bi iki gündür süper baharın gelişi hemen belli oldu
Ben bu aralar diş buğdayı olayına takmış durumdayım ikramlıklar fln onları Raştırıom haftaya yapıcam kısmetse
Ve bi telsiz alabilirsek haftaya da büyük gün odaları ayırıcaZ bakalım
ellerıne saglık cnm cok güzel olmuslar
kurabıyem , nasya size ve bebıslerımıze kocaman masallah
arasta ohh ne ıyı etmıssın benım bıle gozum gonlum acıldı
sagolun teyzelerı ben smdıden arada evde yazlık gıydırıyom hemen gerı cıkartıyorum denemek amaclı
kızlar dıceksınız kı ne zaman gelsen bı sorun bu bır aydır gercekten de öyle bırı bıtıyor bıtı baslıyor kaka problemımız vardı bılıyosunuz düzeldı neyse kı sımdıde grıbız burun tıkalı oksuruk dun bı dra götureyım dedım asırı mızmızlandıgı ıcın acıle gıttık muane sırasında dr kalbınde bı sorun var mı dıye sordu suana kadar bı sıkıntı olmadı dedım ufurum var mutlaka kardıyolog gorucek dedıakcıger flmı fln cekıldı neyse kı o temız cıktı hafıf bı soguk algınlı varmıs smdı yarın kardıyologa gıdıcez dua edın noılur bısey cıkmasın kendı drmuzu aradım anlattım durumu 8 aylık böle bısey olsa farkederdık bu zamana kadar dedı hırıltısı varsa karıstırmıstır yada kucuk bı ufurum olabılır kardıyolog degerlendırmeden hemen canını skma dedı ama ıhtımalı bıle üzüyo benı offf
Rica ederim canım ��Bilgi için teşekkürler canım.
Suba ve nasya cok guzelsiniz bebislerimiz sizden guzel siz onlardan nasya sacın cok guzel olmuş
Arasta park keyfinize bayıldım İdacim da cok mutlu olmuş öpüyor onu parme teyzesi
Yarından sonrayı iple çekiyorummmmBu arada evet yaz geliyo hep dışarılarda olucaz. Bebişlerin cildini nasıl korumak lazım acaba :26:
Canı istemiyordur belki canım biraz ara verip tekrar verince yer belki üzülme
Evet ya öyleymiş bakla yedirmeyi düşünüyordum önce netten bakim dedim yasaklılar listesine takıldıİyi ki şu internet var
ooh ne güzel yaa millet parklarda bahçelerde :)
biz akşam yemeğine davetliyiz arkadaşa vakit gezme vaktidir hakkatende :))
arasta park sefanıza bayıldım havalar ısınıyor eve girmeyiz artık
nasya sen ve kızın çok hoşsunuz
parmecim inci kuzuma geçmiş olsun öpüyorum onu gıdısından
bu arada keçe saç bantlarımın bir kısmı biti resim çekip paylaşıcam sizlerlede bakalım beğenecekmisiniz
Bizde bugun Eylüşle kndimizi disari attik hava cok guzeldi evde oturmaktan daral geldi artik......ARASTA idos cok mutlu gorunuyo ana kiz keyif yapmisinz ne guzel
Eki Görüntüle 1030424
selam kızlar
kk yıne bakıma girmiş bunalımdaki kadın gibi mübarekrütbeler de geriye gitmiş o kadar terfi etmiştik oldu mu şimdi bu
SUBA ve BARIŞ , AYSE ve ÇİKOCUK, NASYA ve ELOŞ ; çok çookk güzelsiniz canlarımharika görünüyorsunuz analı yavrulu allah bozmasın bu güzel tabloları
ARASTAM ve iDOŞUM park keyfinize bayıldım bayıldımmArduşu da alıp yanınıza gelesim geldi ne kadar da mutlu görünüyor İdoş ya güzelim benim
MUTLULUK canım ellerine sağlık hepsi harika olmuş
TONDORA çok sevindim canım bununla geçmiş gitmiş olsun inş.
Ayyy ben de ilk onu gördüm cıbıl ayaklar
Çok tatlı çıkmışsınız
Arasta ve idoş siz deyemek durumları nası gidio iyileşme var mı
Mutluluk bantlar gerçekten harika olmuş ellerine sağlık
GüEl saçlı kızına da çok yakışmış noldu saç kestirme mevzusu inş vazgeçmişindir
Hava bi iki gündür süper baharın gelişi hemen belli oldu
Ben bu aralar diş buğdayı olayına takmış durumdayım ikramlıklar fln onları Raştırıom haftaya yapıcam kısmetse
Ve bi telsiz alabilirsek haftaya da büyük gün odaları ayırıcaZ bakalım
slm kızlar sizi buldum2013 1ağustos annesıolarak
ellerıne saglık cnm cok güzel olmuslar
kurabıyem , nasya size ve bebıslerımıze kocaman masallah
arasta ohh ne ıyı etmıssın benım bıle gozum gonlum acıldı
sagolun teyzelerı ben smdıden arada evde yazlık gıydırıyom hemen gerı cıkartıyorum denemek amaclı
kızlar dıceksınız kı ne zaman gelsen bı sorun bu bır aydır gercekten de öyle bırı bıtıyor bıtı baslıyor kaka problemımız vardı bılıyosunuz düzeldı neyse kı sımdıde grıbız burun tıkalı oksuruk dun bı dra götureyım dedım asırı mızmızlandıgı ıcın acıle gıttık muane sırasında dr kalbınde bı sorun var mı dıye sordu suana kadar bı sıkıntı olmadı dedım ufurum var mutlaka kardıyolog gorucek dedıakcıger flmı fln cekıldı neyse kı o temız cıktı hafıf bı soguk algınlı varmıs smdı yarın kardıyologa gıdıcez dua edın noılur bısey cıkmasın kendı drmuzu aradım anlattım durumu 8 aylık böle bısey olsa farkederdık bu zamana kadar dedı hırıltısı varsa karıstırmıstır yada kucuk bı ufurum olabılır kardıyolog degerlendırmeden hemen canını skma dedı ama ıhtımalı bıle üzüyo benı offf
Teşekkür ederim kızlar bundan sonra böyleçok sağolun kızlar beğenmenize sevindim :)
o zaman üretime devam :)) şimdiki planım ayakkabı yapmak umarım o da olur
Alishia canım şimdilik askıya aldım saç kazıtma fikrini sayenizde ama arkalar çok döküldü ve sertleştiler önler rapunzel gibi arkalara bi çözüm bulmam lazım
minkm umarım birşeyi yoktur drunuzun dediği gibi
Günaydın kızlar hafta sonunu yaptık yine :)) Neşeli , enerjik ve sorunsuz bir gün olsun 😘😘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?