2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

ve işteeee el emeği göz nuru kızımın saç bantlarııı

bu son modeli anne yaka- bebek saç bandı şeklinde takım yaptım bir örnek :)
daha yapılmış çiçek motiflerim var ama renkli saç bantlarına ihtiyacım var yaptıkça paylaşırım sizlerle de
umarım güzel olmuşlardır...

Çok güzel olmuş valla bravoo ellerine sağlık..

Ayy canım çok çok gecmis olsun Allah acil şifalar versin annişine 😔

CuCu

Gecmis olsun umarim en kisa zamanda sagligina yeniden kavusur annecigin

selam kızlar

kk yıne bakıma girmiş bunalımdaki kadın gibi mübarek rütbeler de geriye gitmiş o kadar terfi etmiştik oldu mu şimdi bu

SUBA ve BARIŞ , AYSE ve ÇİKOCUK, NASYA ve ELOŞ ; çok çookk güzelsiniz canlarım harika görünüyorsunuz analı yavrulu allah bozmasın bu güzel tabloları

ARASTAM ve iDOŞUM park keyfinize bayıldım bayıldımm Arduşu da alıp yanınıza gelesim geldi ne kadar da mutlu görünüyor İdoş ya güzelim benim

MUTLULUK canım ellerine sağlık hepsi harika olmuş

TONDORA çok sevindim canım bununla geçmiş gitmiş olsun inş.

Ayy bayildim canim ellerine saglik.
Ben cok severim sac bandi veya tac takmayi kizim olsaydi bir ornek takar cikardik herhalde.

İyi gezmeler kurabiyecim.ins mert biran once duzelir sizde ailece keyifle gezersiniz.
Buarada yanlismi gordum mertin ayaginda corap yokmu?

kızlar mert burda bi ateşlendi hep böle mız mız pamuklale travertenlere götürdü kociş ağladı durdu keyfimiz yok. dişi sanırım iştahsızda
Eki Görüntüle 1030424
canım geçmiş olsun + iyi gezmeler :)

ellerine sağlık canım hepsi birbirinden güzel olmuş :)

çook sağolun arkadaşlar allah razı olsun hepinizden... annem eve çıktı çok şükür..

çok sevindim canım gelmiş geçmiş olsun...

İyi gezmeler kurabiyecim.ins mert biran once duzelir sizde ailece keyifle gezersiniz.
Buarada yanlismi gordum mertin ayaginda corap yokmu?

inş cnm. evet çorapsız 25 dereceydi hava soyduk hatta mert'i bacakları cıbıldı. Ateşi var diye çorapsız gezdik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş cnm. evet çorapsız 25 dereceydi hava soyduk hatta mert'i bacakları cıbıldı. Ateşi var diye çorapsız gezdik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy ben de ilk onu gördüm cıbıl ayaklar
Çok tatlı çıkmışsınız

Arasta ve idoş siz de yemek durumları nası gidio iyileşme var mı

Mutluluk bantlar gerçekten harika olmuş ellerine sağlık
GüEl saçlı kızına da çok yakışmış noldu saç kestirme mevzusu inş vazgeçmişindir

Hava bi iki gündür süper baharın gelişi hemen belli oldu

Ben bu aralar diş buğdayı olayına takmış durumdayım ikramlıklar fln onları Raştırıom haftaya yapıcam kısmetse
Ve bi telsiz alabilirsek haftaya da büyük gün odaları ayırıcaZ bakalım

slm kızlar sizi buldum 2013 1ağustos annesıolarak

ellerıne saglık cnm cok güzel olmuslar

Günaydın kızlar özledik dün sayfa kapalıydı buda bizim selfie ama eloş hoşlanmadı bakmadı hiç hehe ama kusur kalmayalım dedikEki Görüntüle 1029555

Nasyaa.
kurabıyem , nasya size ve bebıslerımıze kocaman masallah

arasta ohh ne ıyı etmıssın benım bıle gozum gonlum acıldı

sagolun teyzelerı ben smdıden arada evde yazlık gıydırıyom hemen gerı cıkartıyorum denemek amaclı

kızlar dıceksınız kı ne zaman gelsen bı sorun bu bır aydır gercekten de öyle bırı bıtıyor bıtı baslıyor kaka problemımız vardı bılıyosunuz düzeldı neyse kı sımdıde grıbız burun tıkalı oksuruk dun bı dra götureyım dedım asırı mızmızlandıgı ıcın acıle gıttık muane sırasında dr kalbınde bı sorun var mı dıye sordu suana kadar bı sıkıntı olmadı dedım ufurum var mutlaka kardıyolog gorucek dedı akcıger flmı fln cekıldı neyse kı o temız cıktı hafıf bı soguk algınlı varmıs smdı yarın kardıyologa gıdıcez dua edın noılur bısey cıkmasın kendı drmuzu aradım anlattım durumu 8 aylık böle bısey olsa farkederdık bu zamana kadar dedı hırıltısı varsa karıstırmıstır yada kucuk bı ufurum olabılır kardıyolog degerlendırmeden hemen canını skma dedı ama ıhtımalı bıle üzüyo benı offf

Çok güzel olmuş valla bravoo ellerine sağlık..

Ayy bayildim canim ellerine saglik.
Ben cok severim sac bandi veya tac takmayi kizim olsaydi bir ornek takar cikardik herhalde.

çok sağolun kızlar beğenmenize sevindim :)
o zaman üretime devam :)) şimdiki planım ayakkabı yapmak umarım o da olur
Alishia canım şimdilik askıya aldım saç kazıtma fikrini sayenizde ama arkalar çok döküldü ve sertleştiler önler rapunzel gibi arkalara bi çözüm bulmam lazım
minkm umarım birşeyi yoktur drunuzun dediği gibi

Ayy şu toplu alıntı işini bi çözemedim ya
Arasta idoşla ne güzel bi gün geçirmişsiniz tatlım ya 😍 çok mutlu bundan sonra bol bol çıkarız
Kurubiş gecmiş olsun ya
Mutluluk ellerine emeğine sağlık :) çok güzel olmuş

CuCu

Günaydın kızlar hafta sonunu yaptık yine :)) Neşeli , enerjik ve sorunsuz bir gün olsun 😘😘

Bilgi için teşekkürler canım.
Rica ederim canım ��
Suba ve nasya cok guzelsiniz bebislerimiz sizden guzel siz onlardan nasya sacın cok guzel olmuş

Arasta park keyfinize bayıldım İdacim da cok mutlu olmuş öpüyor onu parme teyzesi

Bizde bugun Eylüşle kndimizi disari attik hava cok guzeldi evde oturmaktan daral geldi artik......ARASTA idos cok mutlu gorunuyo ana kiz keyif yapmisinz ne guzel

slm kızlar sizi buldum 2013 1ağustos annesıolarak

Teşekkür ederim kızlar bundan sonra böyle
Günebakancım güneşten nasıl koruyacağız ben de bilmiyorum canım doktorumuza soracağız bakalım.
Mutluluk bandanalara bayıldım çok profesyonelce olmuş kurs filan mı aldın :26:ben de yapmayı çok isterim.
Kurbişim her zamanki gibi çok güzeliniz ikiniz de mızmıZlık diştendir herhalde canım ya��
Mmlk hoşgeldin ben seni hatırladım

Son düzenleme:
Nasyacım her zamanki gibi çok güzelsin arkadaşım ELoşum da bir içim su. Anne kız yakıyosunuz 😍😍😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…