2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

günaydın canım :) valla bu haftadan ben bir şey anlamadım ne çabuk geçti yaaa :)

Aynen canım ben son zamanlarda
aylardan bile bişey anlamıyorum resmen su gibi akıp gidiyo 😕

Son düzenleme:
Günebakancım senin verdiğin bebiş usulü yayla çorbası çok güzeel oldu oğlum afiyetle yedi.. Çook teşekkür ederiz

Öylemiii çok mutlu oldum afiyet olsun emirciğe

Kuzucukkk inşallah keyfin yerine gelir rahat rahat gezersiniz. İyi gezmeler canım

Harika olmuşlar canım maşallah bunlara vakit ayırabilmen de süper gerçekten tebrik ediyorum ellerine sağlık. Bunları satacaksan 15' den aşağı satma

slm kızlar sizi buldum 2013 1ağustos annesıolarak

A-aa nasıl buldun o kadar da saklanmıştık halbusi hoşgeldin...

Geçmiş olsun canım doktorunun dediği gibi yanlış duymuş olma olasılığı yüksek öyle olsa şimdiye kadar duyulurdu :26: Sen içini ferah tut biliyorum evlat olunca insanın içi içini yiyor ama sakin ol bişeyciği yoktur. Bak bizim deliğimiz vardı kapandı bile

Günaydın kızlar hafta sonunu yaptık yine :)) Neşeli , enerjik ve sorunsuz bir gün olsun 😘😘

Günaydın canımmm inşallahh hepimiz için harika bir gün olsun

Günaydın kızlarr
Toplu alıntı yapanların alıntıları tek bi kişiden gibi görünüo bende sizde de öle ni
Günebakan sadece bazlıbebişten alıntı yapmış mesela bütün mesajlar ona ait gibi
Ama diil aslında
Fln fln...
Nası bişi bu yaa kk app tam oturmadı daha heralde :))

Şu krepi ben de deniyim h sonu unutmuşum ben onu kahvaltı ne versem die düşünüp duruom
Ekmek verir gibi elimle bölüp bölüp versem yer dimi

Günaydın kızlarrrr selfie pozumuz beğenen bütün arkidişlerim çok teşekkür ederiz
Biz dün bütün günü hastanede geçirdik kayınpederim safra kesesi ameliyatı oldu ameliyata girmesi çok uzun sürüdü falan filan neyse sorunsuz atlattı eloşta orada helak oldu tabi neyse sorun çıkarmadı herkesin maskotu oldu ama insanların düşüncesizliği beni çok üzdü pespembe giydirmiş olmama rağmen herkes erkekmü ne kadar çok erkeğe benziyooo deyip durdu tamam benziyosada söylemeyin arkadaş saçı yok diyemi anlamıyorum yüzden nasıl hemen erkeğe benzetilir bir bebek ve bir insan bunları söylerken karşınsında bir anne olduğunu ve üzülebileceğini nasıl düşünemez anlamıyorum

canım kp ne çok geçmiş olsun.... takma sen milleti dangalak çok memlekette... saçının olup olmaması senin elinde sanki...onlar konuşsun da ne konuştuklarının önemi yok, düşünmezler acaba kırar mıyım diye....Eloş çoookk güzel bir kız annesi sen boşver kim ne derse desin

Canım benım çok saol yani bebek diye sevilir kız erkek ayrımı yapmakta niye bide ısrarla sanki kötü bileymiş gibi söylemeler falan dayanamıyorum böyle tiplere erkek desem aaa ne kadar kıza benziyo derler eminim doğru dedin dangalaklar işte

Ben bilgisayardan girdiğim için herşey normal görünüyor canım kendine gelemedi bir türlü kk :) Krebi ben de öyle yediriyorum canım dene bakalım inşallah sever

Kayınpederine geçmiş olsun canım. Haklısın bazı insanlar çok acayip... Asuyu da hep erkeğe benzetiyolar. Şu cinsiyetçiliği bebeklere bile bulaştırıyolar ona kızıyorum.

Heyooo! Sonunda giriş yapabildim. Dün bir türlü giriş yapamadım.Önceki gün zaten sitede tadilat vardı. Mutluluk saç bantların haaaariiika olmuş.Arasta ne güzel bir gün geçirmişsiniz.Tam hayal ettiğim manzara :129: Nasya erkeğe benzetmelerini ben hiiiiç umursamıyorum. Bazı cahiller ben umursamadıkça "Ama ne kadar da erkeğe benziyor.Öyle değil mi?" diye ısrar ediyor.Ben de hala umursamayıp gülerek "Erkek Fatma'm o benim." diyorum.Hiç umurumda değil. Benim miniğimin kulakçığı da kepçe.Bazı densizler "Aaaa ne kadar kepçeee!" diyorlar. Ne yapayım?Allah vergisi.Hem ben minik kepçemi seviyorum. Boşver arkadaşım.İnsanlar kendi zayıflıklarını örtmek için hep başkalarında kusur arayarak kendilerini rahatlatırlar. Kıza benzese de erkeğe benzese de senin sevgin değişecek mi? Hayır. Önemli olan o.Gerisi teferruat
Dün benim miniş mercimek köftesi yedi Arkadaşa gitmiştim.Sağ olsun hazırlık yapmış.Hafif salça ve hafif tuzlu köfte vardı.Vermek istemedim; ama arkadaş o kadardan bir şey olmaz deyince ve bizimki de elime hamle yapınca ver coşkuyu dedim. Nerdeyse bir tane yedi. Bugün de yayla çorbası yapacağm inşallah. Günebakan ben tarifi kaçırmışım :18: Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için bir kez daha yayımlar mısın?
Bu arada atopik dermatit olan bebişler için bir şey paylaşmak istiyorum.Yumurta sarısı dokunan bebişime bebek bisküvisi vermeye devam ediyordum.Sonra aklıma onda da yumurta old. geldi. Geldi; ama haftalardır bir şey olmayan yanağımız tekrar kızarmıştı.Şimdi bisküvi vermeyi kestim.Belki gözünüzden kaçmıştır arkadaşlar.

Canım ya evet canımı sıkan fazla ısrar etmeleri zaten minicik bir bebeği yok kulağı kepçe yok kafası kel diye eleştirmek nasıl bir zayıflıktır aklım almıyor ben bebeği sadece bebek olduğu için severim hiç birini eleştirmem asla keşke insanlarda biraz duyarlı olsa bu konuda seni gibimercimek köfteside yemiş afiyet olsun benımkinin gözüde hep bizim yemeklerde az tuzlu ve salçasız yapılan bütün yemeklerden yiyebilşrler artık bence

Canım benim kızım da biraz kepçe ve ben de onu küçük kepçem diye seviyorum senden okuyunca aynı şeyi tuhaf oldum ve tabi paylaşırım kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için sonra vay ben görmedim vay ben bilmiyordum olmasın

Bebiş usulü yayla çorbası :)
Malzemeler;
Tavuk göğsü
Havuç
Pirinç
İrmik
Nane
Yoğurt

Yapılışı;
Önce tavuk göğsünü haşladım. Küçük bir tencerenin içine yarım havucu rendeledim üstüne bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağı gezdirip az kavurdum. Sonra Tavuğun suyundan 3 kepçe koyup pişmeye bıraktım. Bu arada yarım fincan kadar pirinci de ekledim. Onlar pişerken bir kabın içine 3 tatlı kaşığı kadar keçi yoğurdu, 1 tatlı kaşığı irmik ve bir parça tavuk göğsünü ince ince kıyıp koydum. Kapta iyice karıştırdım. Pirinçler iyice lapa kıvamına gelince bu karışımı da tencereye ekledim. Çok az kaynatıp ocağı söndürdüm. Üstüne de hafif nane serptim.

Haaa bu arada Asu dün akşam bizim kereviz yemeğimizden yedi 2 küp kereviz 2 dilim havucundan çatalla ezip yedirdim bayıldı sıpa

Onlar bizim ipek saçlı, pamuk tenli meleklerimiz.Kim ne derse desin Kız ya da erkek fark etmez. Allah herkesin gönlüne göre versin.Benim de gönlüme göre verdi.Hep bir kızım olmasını istemişimdir. Vay minnoş vay!Demek sizin yemeklere dadandı Bizimki de tarhanayı sevmedi. Gerçi alerjisi var diye şimdiye dek 3 kez verebildim.son verişimde yine yemedi.Azıcık tuz koydum, yedi. Alerji devam ediyor diye vermeyeceğim yine o ayrı.

Sağ ol canım.Bu defa akıllandım, hemen kaydettim.Artık kaçıranlardan olmayacağım.Tekrar izlemek isteyenlerden olabilirim tabiiki Kerevizi yedi ha!Maşallah. Benim boncuk sevmemişti. Portakal suyu da eklemiştim; ama

Canım kp geçmiş olsun ve sene boşver o densizleri laf olsun torba dolsun işte. Bebek yahu sev işte sana ne kız mı erkek mi
Benim avatarım neredeee?

Oh afiyet olsun yarasın mercimek köftişler
Haaa bu arada Asu dün akşam bizim kereviz yemeğimizden yedi 2 küp kereviz 2 dilim havucundan çatalla ezip yedirdim bayıldı sıpa
Idoş da kerevizi seviyo canım ben de kendimize yaptığım şeylerden veriyorum. Etli patates yapmıştım ezdim paratesleri tam 3 küp yedi kendimize yaptığım köfteden de yarım köfte yedi. Cadı yetişkin yemekleri seviyor

Maşallah nazar değmesin kahvaltı dışında bir problemimiz yok yiyecekler konusunda

Annem pişirdiği yemeklerin içine bütün olarak 1 küçük patates atıyor canım akşam yemeklerinde bizimle mutlaka yemek istiyor bu patatesten yediriyorum :) Hem patates bütün olunca tuzu çok fazla girmiyor içine. Ona uygun yemek varsa patatese gerek kalmıyor. Her daim gözü bizim yemeklerde ama Biz damak zevkleri oluşacak sanıyoruz ama bu sıpalar doğuştan gurme

Günaydın canım çok geçmiş olsun kayınpederine Allah acil şifalar versin.. Bu kız- erkek muhabbeti emşr küçükken bizdede oluyodu.. Çocuğu baştan aşağı masmavi giydirmişim battaniyesi mavi ne deseler beğenirsinşz??? KIZ DİMİİİ ! Bari erkek dimi diye sorsunlar yok.. Yani takma kafana dengesiz insan çok..

Merhaba kızlar ben geldim bu aralar İstanbul'daki teyzemiz geldiği için çok fazla giremiyorum ve işlerim de çok çok fena yoğun olduğu için de tabi.... Hepiniz nasılsınız herkesi ve böcükleri çok özledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…