- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Günaydın kızlarrrr selfie pozumuz beğenen bütün arkidişlerim çok teşekkür ederiz
Biz dün bütün günü hastanede geçirdik kayınpederim safra kesesi ameliyatı oldu ameliyata girmesi çok uzun sürüdü falan filan neyse sorunsuz atlattı eloşta orada helak oldu tabi neyse sorun çıkarmadı herkesin maskotu oldu ama insanların düşüncesizliği beni çok üzdü pespembe giydirmiş olmama rağmen herkes erkekmü ne kadar çok erkeğe benziyooo deyip durdu tamam benziyosada söylemeyin arkadaş saçı yok diyemi anlamıyorum yüzden nasıl hemen erkeğe benzetilir bir bebek ve bir insan bunları söylerken karşınsında bir anne olduğunu ve üzülebileceğini nasıl düşünemez anlamıyorum
Seni cok iyi anliyrm nasyacm bnada kv dedi oglan cocuguna bnziyo diye.ne kdr uzuldm bzmde sacimiz cok az diye boyle bu yorum yapilirmi ya...
Günaydın kızlarrrr selfie pozumuz beğenen bütün arkidişlerim çok teşekkür ederiz
Biz dün bütün günü hastanede geçirdik kayınpederim safra kesesi ameliyatı oldu ameliyata girmesi çok uzun sürüdü falan filan neyse sorunsuz atlattı eloşta orada helak oldu tabi neyse sorun çıkarmadı herkesin maskotu oldu ama insanların düşüncesizliği beni çok üzdü pespembe giydirmiş olmama rağmen herkes erkekmü ne kadar çok erkeğe benziyooo deyip durdu tamam benziyosada söylemeyin arkadaş saçı yok diyemi anlamıyorum yüzden nasıl hemen erkeğe benzetilir bir bebek ve bir insan bunları söylerken karşınsında bir anne olduğunu ve üzülebileceğini nasıl düşünemez anlamıyorum
Ay bu benzetme olayı bizde de oldu yüzü kıza benziyor dedi biri sonraki bebeğim kız olacakmış mış mış ... Hamilenin kıçına göbeğine bakıp cinsiyet tayini yapanı duydum da bunu duymamıştım daha neler göreceğiz kim bilir... Geçenlerde biri uzaktan gördü oğlumu ay zayıflamış dedi ( ki kilosu gayet yerinde çok şükür ) hı hı diş çıkarıyor dedim. Bazen baş edemeyince onaylamak lazım sanırım gerilmeye gerek yok ...
kızlar, çiko için yemek tarifi ararken av yapımı labne tarifi buldum....önceden tarifi yazıldı mı bilmiyorum ama sizinle paylaşayım dedim. ben deneyeceğim....
http://www.gurmebebek.com/labne-ev-yapimi--66548
Teşekkür ederim kızlar bundan sonra böyle
Günebakancım güneşten nasıl koruyacağız ben de bilmiyorum canım doktorumuza soracağız bakalım.
Mutluluk bandanalara bayıldım çok profesyonelce olmuş kurs filan mı aldın :26:ben de yapmayı çok isterim.
Kurbişim her zamanki gibi çok güzeliniz ikiniz de mızmıZlık diştendir herhalde canım ya��
Mmlk hoşgeldin ben seni hatırladım
Harika olmuşlar canım maşallah bunlara vakit ayırabilmen de süper gerçekten tebrik ediyorum ellerine sağlık. Bunları satacaksan 15' den aşağı satma
Heyooo! Sonunda giriş yapabildim. Dün bir türlü giriş yapamadım.Önceki gün zaten sitede tadilat vardı. Mutluluk saç bantların haaaariiika olmuş.Arasta ne güzel bir gün geçirmişsiniz.Tam hayal ettiğim manzara :129: Nasya erkeğe benzetmelerini ben hiiiiç umursamıyorum. Bazı cahiller ben umursamadıkça "Ama ne kadar da erkeğe benziyor.Öyle değil mi?" diye ısrar ediyor.Ben de hala umursamayıp gülerek "Erkek Fatma'm o benim." diyorum.Hiç umurumda değil. Benim miniğimin kulakçığı da kepçe.Bazı densizler "Aaaa ne kadar kepçeee!" diyorlar. Ne yapayım?Allah vergisi.Hem ben minik kepçemi seviyorum. Boşver arkadaşım.İnsanlar kendi zayıflıklarını örtmek için hep başkalarında kusur arayarak kendilerini rahatlatırlar. Kıza benzese de erkeğe benzese de senin sevgin değişecek mi? Hayır. Önemli olan o.Gerisi teferruat
Dün benim miniş mercimek köftesi yediArkadaşa gitmiştim.Sağ olsun hazırlık yapmış.Hafif salça ve hafif tuzlu köfte vardı.Vermek istemedim; ama arkadaş o kadardan bir şey olmaz deyince ve bizimki de elime hamle yapınca ver coşkuyu dedim. Nerdeyse bir tane yedi. Bugün de yayla çorbası yapacağm inşallah. Günebakan ben tarifi kaçırmışım :18: Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için bir kez daha yayımlar mısın?
Bu arada atopik dermatit olan bebişler için bir şey paylaşmak istiyorum.Yumurta sarısı dokunan bebişime bebek bisküvisi vermeye devam ediyordum.Sonra aklıma onda da yumurta old. geldi. Geldi; ama haftalardır bir şey olmayan yanağımız tekrar kızarmıştı.Şimdi bisküvi vermeyi kestim.Belki gözünüzden kaçmıştır arkadaşlar.
Merhaba kızlar ben geldim bu aralar İstanbul'daki teyzemiz geldiği için çok fazla giremiyorum ve işlerim de çok çok fena yoğun olduğu için de tabi.... Hepiniz nasılsınız herkesi ve böcükleri çok özledim...
Ah Canim benim bosver üzülme ela cok guzel bir kiz millet saçmalıyor iste bize de soyluyorlarbazen laf olsun diye konuşmak başka birşey degil
Mutluluk ,
İnanmıyorum bu kadar denk gelir dün keceleri çıkardım netten motifler buldum kalıpları falan inci bu ara guzel uyuyor ben de yapayım birşeyler dedim ve sen yapmissin bile :) yakayı inci icin düşünmüştüm anne kiz takım da iyi fıkirmis bur de ben kemer modellerine baktım sen de bak fikir olur . Ama sen cok guzel yapmissin bayıldım ellerine saglik süper olmuş :))
kızlarr slm ben işe başladım ...
1 hafta oldu artık girerim rahat rahat,
evden rahat burası
kızlarıma babannesi bakıyo
ağustos anneleri nolmuş dağılmış
Herkesle merabaaaa
Nasilsiniz bakalim 😊
Nasya kp cok gecmis olsun CNm
Elos icin soylenen sozlere kulagini Tika tatlim maleseff cok var bizim ulkede onlar bizim Pamuk helvalarimiz Kim ne derse Desin
CuCu
Selaaaam diyorum ve kaçıyorum :))
Selimin mızmızlığı hat safhada bugün
sağol canım.. kurs almadım canım el yatkınlığın varsa yap tabi canım rahatlatıyor insanı.. ben sanırım ticarete dökücem bu işi
biraz zor oluyor ama vakit ayırmaya çalışıyorum.. bazı modeller çok oyalayıcı tek tek dikiyosun falan
etrafımdaki arkadaşların baskısına dayanamıyorum artık sanırım yapıp yapıp satıcam ama fiyat verme konusunda pek bilgim yok sen 15 diyosun yaniii iyiymiişşş :)
kp geçmiş olsun canım..
ela çok güzel bir bebek bahtıda güzel olur inş.. ne saçmış beee iki kıl ile cinsiyet ayrımımı yapacaklar? nefret ediyorum şu tip insanlardanilk aylarda Öykünün saçları olduğu halde onuda erkeğe benzetenler olmuştu bende inadıma kazıtıcam Öykünün saçlarını o olacak alın size erkek dicem
canım sana mesaj attım msj kutuna bakarmısın?
hoşgeldin canım
teşekkür ederim canım.. keçe olayı derya deniz adamlar herşeyi yapıyorlar valla.. vakit olsa bende neler neler yapıcam da işte vakit kısıtlı bizde :)
benim aklımda da kapı süsü var şöyle detaylı detaylı balerinli falan :)) canım inci uyuyorsa hemen yap hemen
Hee diyip gectim cnm da insanin siniri bozuluyo :-(Amannn ang baska kisi bulamadinda kv sozunemi uzuldun.hee diyip gecseydin.
evden rahat burası
Herkesle merabaaaa
Nasilsiniz bakalim 😊
Nasya kp cok gecmis olsun CNm
Elos icin soylenen sozlere kulagini Tika tatlim maleseff cok var bizim ulkede onlar bizim Pamuk helvalarimiz Kim ne derse Desin
Dimi canım pamuk helvalarımız tabi millet ne dersin desin ya aman
CuCu
sağol canım.. kurs almadım canım el yatkınlığın varsa yap tabi canım rahatlatıyor insanı.. ben sanırım ticarete dökücem bu işi
biraz zor oluyor ama vakit ayırmaya çalışıyorum.. bazı modeller çok oyalayıcı tek tek dikiyosun falan
etrafımdaki arkadaşların baskısına dayanamıyorum artık sanırım yapıp yapıp satıcam ama fiyat verme konusunda pek bilgim yok sen 15 diyosun yaniii iyiymiişşş :)
kp geçmiş olsun canım..
ela çok güzel bir bebek bahtıda güzel olur inş.. ne saçmış beee iki kıl ile cinsiyet ayrımımı yapacaklar? nefret ediyorum şu tip insanlardanilk aylarda Öykünün saçları olduğu halde onuda erkeğe benzetenler olmuştu bende inadıma kazıtıcam Öykünün saçlarını o olacak alın size erkek dicem
canım sana mesaj attım msj kutuna bakarmısın?
hoşgeldin canım
teşekkür ederim canım.. keçe olayı derya deniz adamlar herşeyi yapıyorlar valla.. vakit olsa bende neler neler yapıcam da işte vakit kısıtlı bizde :)
benim aklımda da kapı süsü var şöyle detaylı detaylı balerinli falan :)) canım inci uyuyorsa hemen yap hemen
Boş konulmak işte canımda ısrarla söyleyince ne oluyo hemde ona takıldım düz işte salaklar yaSeni cok iyi anliyrm nasyacm bnada kv dedi oglan cocuguna bnziyo diye.ne kdr uzuldm bzmde sacimiz cok az diye boyle bu yorum yapilirmi ya...
Merhabalar
Bu haftada bitti.Haftalar ne kadar cabuk geciyor,yetisemiyorum hizina.
Nasya kp gecmis olsun canim.Bebekle zor olmustur butun gun hast.olman.Ben bu gibi durumlarda gitmeme hakkimi kullaniyorum duzeni bozulmasin diye.Veya bir saat gidip donuyorum.Gerci kp de cok yakin gitmesende ayri bir dert.
Sen insanlara aldiris etme,onlar herhalukarda konusurlar.Barisi mavi giydirdigim halde kizmi derlerdi hic umursamazdim erkek ama KİZ GUZELLİGİ var derdim.
Bazilari sanki zayifmi diyor yoo ayina gore iyi diyorum gecip gidiyorum.
Cnm kayinpederine cok cok gecmis olsun allahim sifa versin en kisa zamanda
Ay bu benzetme olayı bizde de oldu yüzü kıza benziyor dedi biri sonraki bebeğim kız olacakmış mış mış ... Hamilenin kıçına göbeğine bakıp cinsiyet tayini yapanı duydum da bunu duymamıştım daha neler göreceğiz kim bilir... Geçenlerde biri uzaktan gördü oğlumu ay zayıflamış dedi ( ki kilosu gayet yerinde çok şükür ) hı hı diş çıkarıyor dedim. Bazen baş edemeyince onaylamak lazım sanırım gerilmeye gerek yok ...
Ah Canim benim bosver üzülme ela cok guzel bir kiz millet saçmalıyor iste bize de soyluyorlarbazen laf olsun diye konuşmak başka birşey degil
Mutluluk ,
İnanmıyorum bu kadar denk gelir dün keceleri çıkardım netten motifler buldum kalıpları falan inci bu ara guzel uyuyor ben de yapayım birşeyler dedim ve sen yapmissin bile :) yakayı inci icin düşünmüştüm anne kiz takım da iyi fıkirmis bur de ben kemer modellerine baktım sen de bak fikir olur . Ama sen cok guzel yapmissin bayıldım ellerine saglik süper olmuş :))
evden rahat burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?