2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Seni cok iyi anliyrm nasyacm bnada kv dedi oglan cocuguna bnziyo diye.ne kdr uzuldm bzmde sacimiz cok az diye boyle bu yorum yapilirmi ya...

Merhabalar
Bu haftada bitti.Haftalar ne kadar cabuk geciyor,yetisemiyorum hizina.

Nasya kp gecmis olsun canim.Bebekle zor olmustur butun gun hast.olman.Ben bu gibi durumlarda gitmeme hakkimi kullaniyorum duzeni bozulmasin diye.Veya bir saat gidip donuyorum.Gerci kp de cok yakin gitmesende ayri bir dert.
Sen insanlara aldiris etme,onlar herhalukarda konusurlar.Barisi mavi giydirdigim halde kizmi derlerdi hic umursamazdim erkek ama KİZ GUZELLİGİ var derdim.
Bazilari sanki zayifmi diyor yoo ayina gore iyi diyorum gecip gidiyorum.

Ay bu benzetme olayı bizde de oldu yüzü kıza benziyor dedi biri sonraki bebeğim kız olacakmış mış mış ... Hamilenin kıçına göbeğine bakıp cinsiyet tayini yapanı duydum da bunu duymamıştım daha neler göreceğiz kim bilir... Geçenlerde biri uzaktan gördü oğlumu ay zayıflamış dedi ( ki kilosu gayet yerinde çok şükür ) hı hı diş çıkarıyor dedim. Bazen baş edemeyince onaylamak lazım sanırım gerilmeye gerek yok ...

Ah Canim benim bosver üzülme ela cok guzel bir kiz millet saçmalıyor iste bize de soyluyorlarbazen laf olsun diye konuşmak başka birşey degil

Mutluluk ,

İnanmıyorum bu kadar denk gelir dün keceleri çıkardım netten motifler buldum kalıpları falan inci bu ara guzel uyuyor ben de yapayım birşeyler dedim ve sen yapmissin bile :) yakayı inci icin düşünmüştüm anne kiz takım da iyi fıkirmis bur de ben kemer modellerine baktım sen de bak fikir olur . Ama sen cok guzel yapmissin bayıldım ellerine saglik süper olmuş :))

Hahahahah doğru bize de sürekli arkası oğlan bunun diyip duruyorlar

kızlarr slm ben işe başladım ...
1 hafta oldu artık girerim rahat rahat,
evden rahat burası
kızlarıma babannesi bakıyo
ağustos anneleri nolmuş dağılmış

Son düzenleme:
Herkesle merabaaaa
Nasilsiniz bakalim 😊
Nasya kp cok gecmis olsun CNm
Elos icin soylenen sozlere kulagini Tika tatlim maleseff cok var bizim ulkede onlar bizim Pamuk helvalarimiz Kim ne derse Desin

CuCu

sağol canım.. kurs almadım canım el yatkınlığın varsa yap tabi canım rahatlatıyor insanı.. ben sanırım ticarete dökücem bu işi

Harika olmuşlar canım maşallah bunlara vakit ayırabilmen de süper gerçekten tebrik ediyorum ellerine sağlık. Bunları satacaksan 15' den aşağı satma

biraz zor oluyor ama vakit ayırmaya çalışıyorum.. bazı modeller çok oyalayıcı tek tek dikiyosun falan
etrafımdaki arkadaşların baskısına dayanamıyorum artık sanırım yapıp yapıp satıcam ama fiyat verme konusunda pek bilgim yok sen 15 diyosun yaniii iyiymiişşş :)

kp geçmiş olsun canım..
ela çok güzel bir bebek bahtıda güzel olur inş.. ne saçmış beee iki kıl ile cinsiyet ayrımımı yapacaklar? nefret ediyorum şu tip insanlardan ilk aylarda Öykünün saçları olduğu halde onuda erkeğe benzetenler olmuştu bende inadıma kazıtıcam Öykünün saçlarını o olacak alın size erkek dicem

canım sana mesaj attım msj kutuna bakarmısın?

hoşgeldin canım

teşekkür ederim canım.. keçe olayı derya deniz adamlar herşeyi yapıyorlar valla.. vakit olsa bende neler neler yapıcam da işte vakit kısıtlı bizde :)
benim aklımda da kapı süsü var şöyle detaylı detaylı balerinli falan :)) canım inci uyuyorsa hemen yap hemen

evden rahat burası

poli hoşgeldin gel takıl boşver gerisini

Herkesle merabaaaa
Nasilsiniz bakalim 😊
Nasya kp cok gecmis olsun CNm
Elos icin soylenen sozlere kulagini Tika tatlim maleseff cok var bizim ulkede onlar bizim Pamuk helvalarimiz Kim ne derse Desin

CuCu

Selaaaam diyorum ve kaçıyorum :))
Selimin mızmızlığı hat safhada bugün

Miraba kızlar

Dök canım bu işi ticarete Kendine konu açarsın burda biz de destek veririz güzel işlerin var

Canım saol keçeden yaptıklarında çok güzel bu arada ticarete dökersen alıcı çok burda ona göre

Seni cok iyi anliyrm nasyacm bnada kv dedi oglan cocuguna bnziyo diye.ne kdr uzuldm bzmde sacimiz cok az diye boyle bu yorum yapilirmi ya...
Boş konulmak işte canımda ısrarla söyleyince ne oluyo hemde ona takıldım düz işte salaklar ya

Canım evet çok zor oldu bizim niyetimiz çok az durup gelmekti ama işler ters gitti uzadı neyse atlattık gitti

Cnm kayinpederine cok cok gecmis olsun allahim sifa versin en kisa zamanda

Saol angycım teşekkürler canım

Banada erkeğe benziyo gerisi erkek demektir diyolar te allahım millet uzman olmuş

Parmecim saol canım takılmamak lazım aslında ama olmuyo işte neyse sende keçe işine girersen haberimiz olsun

evden rahat burası

Poli hoşheldin seni görünce hamilelik günlerime geri dönmüş gibi oldum takıl buralarda gitme bi yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…