2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canim biraz once barisla disariya ciktik.
Kirmizi mont,mavi sapka vardi uzerinde.
Kadinin biri ay sen ne tatli kizsin dedi.Barista guldu.
Yok kiz degil erkek teyze dedim aaa ama hic benzemiyor kiz gibi dedi,dur dedim pipisini gostereyim inanirsin.
Gelde gulme

Oh ne güzel Ben de günebakan çorbasını pişirdim.Öğleye yetiştiremedim. Benim elmalı yoğurda burun kıvıran kızım aç kalınca şapur şupur yoğurdu yedi Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin Uyanınca da tok olmasına rağmen çorbadan birkaç kaşık yedi.Demek ki beğendi. Beğenmesin diye gözünün içine bakmıştım halbuki.Beğenmediklerini ben yiyorum da

Baktım ve cevapladım canım

Ciddi misin?Dedin mi öyle Bizim komşu da kızımı erkek sanıyor hala.Geçen gün "Delikanlı naber?" dedi. Hiç ses çıkarmadım. Artık açıklama yapmakla uğraşmıyorum. Ne güzel gezmişsiniz. Sabah biz de çıkmıştık. Artık sokaklar bizim

Tam çikoyu giydiricem kıyafetlerini aldım geldim dışarı çıkarıcam biraz ,beni uyut dedi yaa bu güzel havayı kaçırdık maalesef 😟 şimdi uyumak için uğraşıyo paşam 😄neyse gezenler bugünlük bizim yerimize de gezmiş olsun artık 😄

Çikonun annesi 😍

Allah'ım insanlara akıl fikir versin yaa ... Birisi de bana demişti çok güzel çiko bunun arkası kız diye iyi hadi göster pipisini dememiş insanımızda bir pipi merakı var ya!!!

Çikonun annesi 😍

Afiyet olsun canım çok pişirseydin bari yavrucağın çorbasına sulanma

Aaaa çiko olmaz ama annişin hava almaya ihtiyacı var Haftasonu çıkarsınız canım havalar güzel artık

Herkese iyi tatiller canlarımmm güzelce gezin eğlenin baharın gelişini kutlayın

O gurmebebekteki labneyi ben yapamadım deneyip tutturabilen var mı kızlar
Açtığımda süt hala süt olarak duruodu kavanozda
Sanırım sıcaklığı az geldi :26:

Oy benim barışım ya gülmüş bide napsın çocuk yerim onu
Kız açıp göstereydin hahahaha hay allah ne bu cinsiyet merakı anlamadım gitti yaa

Ayşe ben uykusu gelincede zorla giydirip çıkıyorum valla haha ne kadar acımasızımpusette bir güzel uyuyo bende rahatça dolanıyom pusette uyutmayı dene gezdire gezdire hem hava alsınlar

Yuh diyorum ya bişey deme zaten bırak kendi haline

Bnm aslan gbi damadima kiz mi dedi bosbagaz ya bari konusup pot kirma

Yok kuzum zaten bizimki ne zaman dışarı çıksa uyur kalır. Daha dışarıda bir tane fotom yok çikomla 😟 ağladı uyur diye kıyamadım ben de. Zorla giydirsem ortalığı ayağa kaldırırdı inadı fena 😬

Çikonun annesi 😍

Günaydın kızlar h.sonu pek uğrayan olmaz ama yarın kardeşim YGSye girecek... Çok çalıştı umarım emeklerinin karşılığını alır...akşam süpriz yapıp gidicem...geçen yıl çiko karnımda kapıda beklemiştik bu yıl şans yine aynı okulda giriyor, kucağımda beklicem oğlumla ilk göz ağrımı 😍 HEP DESTEK TAM DESTEK😄 Siz de dua edin de istediği gibi atlatsın sınavı yavrucağım 🙏

Çikonun annesi 😍

Günaydın arkadaşlar.Dün okudum ama yazmaya fırsat kalmadı.Ela koltuktan düştü.Koltuğa enlemesine yatırdımki hemen dönemesin diye.Mutfağa gittim.1 dak.geçti bir ağlama.Ama bu ağlama farklıydı.Anladım dedim ya düştü ya yüzükoyun döndü (zira hiç hoşlanmaz).Hemen odaya geldim.Koltukta yok.Bir baktım yerde.Neyseki yavrum çok ağlamadı.Ama benim kalbim durdu sandım.Ne büyük eşşeklik ettimde koltuğa koydum.Sonra hediye gelen bir kıyafet vardı.Küçük geliyordu.Değiştirmek için beylikdüzünü bilenler bilir Marmara park avm ye gittim.O mağaza orda yokmuş.Sonra ordan çıktık torıum avm ye gittik.Kıyafetin büyüğünü aldık.Bu arada dikiş makinesi alacağım.Mağazalara baktım hangisinden alsam diye.Benim alacağım makine çok işlevli olmalı.Minicik kıyafetlere dünyanın parasını veriyoruz.Elimde modelistlik ve dikiş bilgisi varken neden o kadar para vereyimki.Gerçi ela rahat bırakırda yapabilirmiyim bilmiyorum.Şimdide ela uyuyor.Hemen temizliğe girişmek istiyorum.Biraz içimin rahatlatmam lazım.Temizlik yapınca huzur buluyorum.Evim mis oluyor.Akşama görüşürüz.

Gunaydib canm.ins kardesinin sinavi istedigi gbi gecer emeklerinin karsiligini alir allah yardimcisi olsun cnm...bu arada herkese guzel haftasonlari

Nasya canım kp çok geçmiş olsun.İnşallah çabucak iyileşir.Kızımın adaşına hakaret ederler ha.Gözleri mi kör bunların acaba.Sen pempişleri giydir yinede sorsunlar.Benim kızımında saçları yok.Ben 3 aylıken kendim kazımıştım.Şimdi büyüyor ama daha kısacık.Banada pembe giydirdiğim halde kızmı diye soruyorlar.

Kızlar kuzucum çok hasta dün geceden beri ateşi çok yüksek ve ishal offf doktorun hastaneye gelmesini beklıyoruz çok üzgünüm anlatamam dua edin önemli bişeyi olmasın ne olur offf

Kızlar kuzucum çok hasta dün geceden beri ateşi çok yüksek ve ishal offf doktorun hastaneye gelmesini beklıyoruz çok üzgünüm anlatamam dua edin önemli bişeyi olmasın ne olur offf

Canım çok geçmiş olsun korkma bişey çıkmayacak iyileşecek hemen Elacık 🙏

Çikonun annesi 😍

Allah zihin açıklığı versin Canim .

Gecmis olsun Canim Allah'tan birşey olmamış böyle bir yeteneğin varsa tabi ki değerlendirdi ne guzel olur

Ay cok üzüldüm cok gecmis olsun önemli birşey değildir insallah hemen haber ver bize olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…