2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Hala geçmişteyim.

Bir bilgi vereyim dedim. Kizlar ek gidayi her gun ayni saatte verin. Bir gun oglen bir gun aksam vermeyin. Ben oglen veriyorum. O saatte alıştı ne meme ne mama kanmiyor. Uyku gibi yemek işide rutine baglaniyor.

Bugun muz verdim ve kabiz oldu yavrucugum. Hergun aksam 6gibi kaka saati idi. Yapamadi kiyameti kopardi. Dogru duzgun mama meme almadi. Benim sucum ilk gundu bir cay kasigi idi. Ben isteyince dayanamadim. Çeyrek cay bardagi kadar verdim. ( bu hataya dusmeyin sizde...

Peynir mı ?? Aa sanki cok kolay birşeymis gibi söylüyorsun :) anlat bakalım o nasil yapılıyor ki ?

Canim sütü isittim.oldukca isininca icine iki tane limon suyu ve iki yemek kasigi kadar da sirke koydum. Şöyle bir karistirdim. Putur putur peynir ve suyu birbirinden ayrildi.Kaynamadan altini kapattim. Kaynamamasina dikkat et. Sonra onu bir tulbentten gecirip bir kac saat sizmasini bekledim. Biraz da tuz ilave edince guzel oldu. :)

Kız ne hamaratsın, özendim valla...

Sağol canım 2 ocaktı yani dündü :) Hem de ne oğlak Senin de az kalmış kaç oluyon kız ??
Helal valla ben olmadı diye atardım peynir yapmak filan gelmezdi aklıma
İyi akşamlar canım teşekkür ederim:) Ek besine geçmişsiniz siz de hayırlı olsun popişine et olsun minik tavşanın :) Bakalım yoğurdu sevecek mi :)
Sağol canım uyardığın için ben pek saate dikkat etmedim bundan sonra ederim.
Ellerine sağlık helal valla.

Günaydın kızlar hala uyanamadıysanız yardımcı olayım :)))

[video=youtube;ECvadCkPpgY]http://www.youtube.com/watch?v=ECvadCkPpgY#t=10[/video]

Kizlar dun ilk yogurt deneyimim basriyla sonuclandi kuzey aras cok severek yedi bugun biraz daha mayaliycam 2gundur oksurugu va hapsirmasi vardi ihlamur kaynatip verdim elma suyu bana misin demedi. Gecede sabaha kadar uyumakta zorluk cekti aglayarak uykusundan uyaniyodu sabah doktora goturdum bronslari hafif dolmus dedi ve oksuruk surubu antibiyotik verdi kullanmak istememe ragmen ilerleyip bronsit olabilir dedi allah korusun disarda kotu bir salgin var ayni zamanda hastaneye bizim gibi sikayeti olan bir cok hastayla karsilastik aman bebislerinize dikkat edin bebegim hasta diye tadim tuzun yok bugun

Bir cay bardagi su mu? Ben hic vermiyordum. Iki gundur demir ilacindan sonra bir iki cay kasigi veriyorum. Daha fazla mi vermeliyim. Doktora sormayida unutmusum.
Bende silikon kasik kullaniyorum. Arada agzina alip cigniyor. Kendi kasigi tutuyor yemek istiyor:))
Benim doktor princ irmik bulgur koyabilirsin dedi. Bnde bulgur ve irmik koymayi dusunuyorum. Corbalara baslamadik daha altinci ayda insallah.

yüzdürerek yıkamayı denediniz mi? biz de filede zorlanıyorduk iyice ağırlaştı artık... yüzdürerek yıkadık en son çok daha kolay geldi bana :)

Bizde kuvetine su dolduruyoruz kopurtuyorumda icine yatiriyorum. Ilk korktu simdi alisti. Bu sekilde yikamak daha kolay oluyor.
işte bizden komik karelerrbir adet ekşimiş surat duru
Eki Görüntüle 914098
yılmak yok şimdi inek sütünden denicem bakalımm

Masallah cok seker. Alisacak insallah annesi. Benimki hic zorlanmadi. Ilk dogdugunda biberona alismasin diye kasikla vermistim. Ondanmidir nedir cok kolay alisti.

Sayfa 37 okumaya devam....

Dun kaka yapamadi dogru duzgun mamada almadi beni emdi kuzucugum. Bu saat oldu uyuyor. Hasta falan degildir dimi. Uyandirsam mi?

Uyanmis kuzum. Uyumaktan gozleri sismis. Aglamiyorda beni bekliyor yataginda beni gordu gulmeye basladi. Kiyamam kuzuma:))

Oh afiyet olsun yakisikli kuzuma . Gecmis olsun Canim ya Dr önerdi ise ver istersen ilaci ilerlemesin

vayy süper düşünmüşsün canım ben de yapabiliyorum kesilmiş sütten peynir çok da güzel oluyor

Ama hani beninki :-(

heracık bizi atlamış angym yaa üstüne gitmeyelim hemen kadıncağızın tek tek gelelim bari

hmmm aklıma yazdım bunu da canım sağ ol

geçmiş olsun Kuzey Aras'a canım ya :/ ilaçları kullanmalısın bence de.. daha başındayken tedavisi daha çabuk ve kolay olur. inşallah hemencecik iyileşir kuzucuk..

Arasta bu tefal clipso fan benim de var. Buharda pişirme zımbırtısı ile mi havucu pişirdin? Düdüklüde kaç dakika pişirmek gerekiyor? Bi de havucu rendeleyip koydun di mi?

Arasta bu tefal clipso fan benim de var. Buharda pişirme zımbırtısı ile mi havucu pişirdin? Düdüklüde kaç dakika pişirmek gerekiyor? Bi de havucu rendeleyip koydun di mi?

Evet canım onla 5 dak buharda sadece soyup 2ye bölerek pişirdim yetti :)) Sonra cam rendede rendeleyip 1 çay kaşığı zeytinyağıyla mama kaşığının arkasıyla da ezdim. Metal değdirmedim soyma harcinide .

Geçmiş olsun CNm kuzucuğa kıyamam ya minnaklara
Ek gıdaya geçişte kolay olmuş maşallah harika
Alıştı CNm alıştı 2. Gün gayet güzel yedi hatta ağladı devamını istedi bügünde havuç siyi vericem

Ayy ben seni yerim koca adam nasıl da meraklı meraklı bakmış öyle

Parmecim sende dengesiz misin ? Benim eşim ikizler ve inanılmaz dengesiz

Ooo koca adam olmuş bu yaa :) Maşallah 1 yaşında sanır gören :)

Heraseraa bende yorum isterim bende
İkizler koca, Yay ben, Yengeç Selim

Zorlanmıyor annesi yeni yazilim geliştiriyor haberin yok

tskr ederi teyzeleri :)

kızlar balkabagı puresi yapıcam ama benım henuz buhar pısırıcım yok nasl yapabılırım ya sudamı haslıcam yada baska pratık yontemle buyharda pısıren var mı ?

Uzun bir aradan sonra döndüğümde ne göreyim, müşterilerim çoğalmış:)) Ama karşılığında bir ıslak kek, tarçınlı kek, limonlu kek var mı yok! Neyse zaten göbek aldı başını gidiyor Eti Hoşbeş falan yiyerek:)) Angy canım senin durumlar harbiden fena. Şimdi eşin egosu yüksek, kendine güveni tam, korumacı, kollayıcı bir adam olabilir. Öte yandan bir bebeğin ilgi ve sevgiye ihtiyacı olduğunu belli etmesi gibi net ve kuvvetli ilgi, alaka bekliyor olabilir. Onun bir değişik versiyonu Eylül pıtırcığı da aynı ilgi ve alakayı her ikinizden ama en çok da senden talep ediyor. Sen de dışarıdan az biraz soğuk görünen ama sosyal yanı ve oyuncu yanı kuvvetli olan bir ikizler olarak bu ikisine istediklerini verirken bunalıyor olabilirsin. Bak farazi konuşuyorum:)) Allahtan çok ağlak ve takıntılı bir yapın yok ve soğukkanlısın bu nedenle idare edebiliyorsun, ilgi alanların farklı, sağlam duruyorsun. Evde ve dışarda biraz farklı bir Angy görebiliriz değil mi?? Dışarda daha çok konuşmak, içerde susmak isteyen???

Hera bde bze el atsan ben ikizler kpcam koc eylul aslan durumlar fena ;-)

kızlar balkabagı puresi yapıcam ama benım henuz buhar pısırıcım yok nasl yapabılırım ya sudamı haslıcam yada baska pratık yontemle buyharda pısıren var mı ?

Geç bi Cvp olmaz inş CNm tel süZgecin varsa tencerede suyu kaynat tel süzgecide üstüne onun üstünede bal kabağı o şekilde yapabilirsin. Ben öle yapıcam benimde yom buhar pişiricim

Cücüm, yaratıcı, mantıklı, akıllı kadın. Eşinle sen iyi bulmuşsunuz birbirinizi zira ikiniz de anca aşık olduğunuzda bağlanabilen ve başkalarını gözü görmeyen insanlarsınız. Akrebin bazı aşırılıklarını sen artık o farklı çözüm bulabilme uslubunla ve taktiklerinle törpülüyorsun. Eşinin ilgisini de sen bazen ilgisiz bazen uzak davranarak canlı tutmayı başarıyorsundur. Bilmece seni!! Kocan da otursun çözsün bu bilmeceyi, güzel kızınız köşede kükrerken:)) Duru için sağduyulu, uzun vadeli planlar yapacak bir anne, aslan kızı çok güzel çaktırmadan kontrol eder.
[Heraseracimmm bit ara Bizde yorum isteriz Ayy nasil kusur kaldim Ben bu sohbetten
Ben kova kocis akrep kizim aslan
Yorunlarina hasta Oldum yaa

Neşeli, bardağın dolu tarafını görmeye eğilimli, gerektiğinde felsefi Suloz kadını, kocan o kadar şanslı ki bir İkizler erkeği ile doğru düzgün konuşabilmeyi başaran, onun değişken yapısını kısa süreli de olsa sabit tutmayı başaran bir Yay var karşısında! Yay kadını içten içe biraz gıcık olduğu özellikleri barındıran bir adama aşık olduğunda ne olur filmi sanırım sizin evde oynuyor:)) Sağduyulu, iyi bir dinleyici olan seni eşin kaçırmasın aman ha! Ah canım Selim, anne kuzusu, duygusal ve evcimen Yengeçim benim. O kabuğunun içinde derin bir aile ve anne sevgisi barındırmasının yanısıra evde sizi hep uyum içinde görmeyi arzu ediyor. Yemek konusunda da zaten özgür ruhlu annesine hiç zorluk çıkarmayacak. Aşık olduğu veya sorunlarla karşılaştığı zamanlar hariç!
Ve Herasera kaçar....

Dıp dıp dıp dıp çok heyecanlı Sen kahvefalıda bakıyosundur şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…