- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Kızlar kuzucum çok hasta dün geceden beri ateşi çok yüksek ve ishal offf doktorun hastaneye gelmesini beklıyoruz çok üzgünüm anlatamam dua edin önemli bişeyi olmasın ne olur offf
Afiyet olsun canım çok pişirseydin bari yavrucağın çorbasına sulanma
Böylesi zevkli olan
Aaaa çiko olmaz ama annişin hava almaya ihtiyacı varHaftasonu çıkarsınız canım havalar güzel artık
Ayşe ben uykusu gelincede zorla giydirip çıkıyorum valla haha ne kadar acımasızımpusette bir güzel uyuyo bende rahatça dolanıyom pusette uyutmayı dene gezdire gezdire hem hava alsınlar
Yuh diyorum ya bişey deme zaten bırak kendi haline
Şimdi eve geldik hastanede ateş39.5 oldu yatırdılar fitil ve soğuk bezlerler biraz düştü ve enfeksiyon kapmış kuzum antibiyotik iğne verdi doktor bir haftalık allahım çok kötüyüm ama ona bakmak için iyi olmam lazım toparlanmam lazım kendimi şuçlayıp duruyorum inşallah kısa zamanda iyileşir yavrucum
Şimdi eve geldik hastanede ateş39.5 oldu yatırdılar fitil ve soğuk bezlerler biraz düştü ve enfeksiyon kapmış kuzum antibiyotik iğne verdi doktor bir haftalık allahım çok kötüyüm ama ona bakmak için iyi olmam lazım toparlanmam lazım kendimi şuçlayıp duruyorum inşallah kısa zamanda iyileşir yavrucum
Günaydın kızlarh.sonu pek uğrayan olmaz ama yarın kardeşim YGSye girecek... Çok çalıştı umarım emeklerinin karşılığını alır...akşam süpriz yapıp gidicem...geçen yıl çiko karnımda kapıda beklemiştik bu yıl şans yine aynı okulda giriyor, kucağımda beklicem oğlumla ilk göz ağrımı 😍 HEP DESTEK TAM DESTEK😄 Siz de dua edin de istediği gibi atlatsın sınavı yavrucağım 🙏
Çikonun annesi 😍
Günaydın arkadaşlar.Dün okudum ama yazmaya fırsat kalmadı.Ela koltuktan düştü.Koltuğa enlemesine yatırdımki hemen dönemesin diye.Mutfağa gittim.1 dak.geçti bir ağlama.Ama bu ağlama farklıydı.Anladım dedim ya düştü ya yüzükoyun döndü (zira hiç hoşlanmaz).Hemen odaya geldim.Koltukta yok.Bir baktım yerde.Neyseki yavrum çok ağlamadı.Ama benim kalbim durdu sandım.Ne büyük eşşeklik ettimde koltuğa koydum.Sonra hediye gelen bir kıyafet vardı.Küçük geliyordu.Değiştirmek için beylikdüzünü bilenler bilir Marmara park avm ye gittim.O mağaza orda yokmuş.Sonra ordan çıktık torıum avm ye gittik.Kıyafetin büyüğünü aldık.Bu arada dikiş makinesi alacağım.Mağazalara baktım hangisinden alsam diye.Benim alacağım makine çok işlevli olmalı.Minicik kıyafetlere dünyanın parasını veriyoruz.Elimde modelistlik ve dikiş bilgisi varken neden o kadar para vereyimki.Gerçi ela rahat bırakırda yapabilirmiyim bilmiyorum.Şimdide ela uyuyor.Hemen temizliğe girişmek istiyorum.Biraz içimin rahatlatmam lazım.Temizlik yapınca huzur buluyorum.Evim mis oluyor.Akşama görüşürüz.
canım kardeşine başarılar diliyorum..inşallah emeklerinin karşılığını fazlasıyla alır
off çok geçmiş olsun cemilecm neyse ki bişey olmamış kuzuya.. büyüdükçe düşmeler küçük kazalar artıyor maalesef
nasyamm çok üzüldüm canım ya çok geçmiş olsun Elacığıma( toparlanacak en kısa sürede bak görürsün annesi kendini suçlama sakınn öp kokla onu yerime...
Kızlar kuzucum çok hasta dün geceden beri ateşi çok yüksek ve ishal offf doktorun hastaneye gelmesini beklıyoruz çok üzgünüm anlatamam dua edin önemli bişeyi olmasın ne olur offf
Günaydın arkadaşlar.Dün okudum ama yazmaya fırsat kalmadı.Ela koltuktan düştü.Koltuğa enlemesine yatırdımki hemen dönemesin diye.Mutfağa gittim.1 dak.geçti bir ağlama.Ama bu ağlama farklıydı.Anladım dedim ya düştü ya yüzükoyun döndü (zira hiç hoşlanmaz).Hemen odaya geldim.Koltukta yok.Bir baktım yerde.Neyseki yavrum çok ağlamadı.Ama benim kalbim durdu sandım.Ne büyük eşşeklik ettimde koltuğa koydum.Sonra hediye gelen bir kıyafet vardı.Küçük geliyordu.Değiştirmek için beylikdüzünü bilenler bilir Marmara park avm ye gittim.O mağaza orda yokmuş.Sonra ordan çıktık torıum avm ye gittik.Kıyafetin büyüğünü aldık.Bu arada dikiş makinesi alacağım.Mağazalara baktım hangisinden alsam diye.Benim alacağım makine çok işlevli olmalı.Minicik kıyafetlere dünyanın parasını veriyoruz.Elimde modelistlik ve dikiş bilgisi varken neden o kadar para vereyimki.Gerçi ela rahat bırakırda yapabilirmiyim bilmiyorum.Şimdide ela uyuyor.Hemen temizliğe girişmek istiyorum.Biraz içimin rahatlatmam lazım.Temizlik yapınca huzur buluyorum.Evim mis oluyor.Akşama görüşürüz.
Arduşkom da hasta oldu teyzeleridün hafif öksürüğü vardı. gece de hırıltısı başladı uyuyamadı çok bugün de burun akıntısı,hapşırık,öksürük,hırıltıyla iyice hastalığın ortasında bulduk kendimizi. :2: ilk defa hastalanıyor Arduş o yüzden annesi biraz panik yaptı önce :18: ağladım, hastalığı bulaştıran kv yi suçladım uzak durmadı diye ama sonra toparladım kendimi. hasta olmayan çocuk mu varmış .. bu da bizim ilk tecrübemiz oluyor işte Allahım beterinden korusun inşallah daha fazla ilerlemeden geçer gider üstümüzden bir an önce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?