2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar kuzucum çok hasta dün geceden beri ateşi çok yüksek ve ishal offf doktorun hastaneye gelmesini beklıyoruz çok üzgünüm anlatamam dua edin önemli bişeyi olmasın ne olur offf

Canm cok gecmis olsun kiyamam elosa..hber ver bizede

Aynen öyle. Ben kulak tıkamayı artık öğrendim.Yoksa inan bazı şeylere dayanılacak gibi değil.Kızımı erkeğe benzetmeleri devede kulak kalıyor.

Nasya çok geçmiş olsun elacığa

Ayşe kardeşine ve tüm ygs gireceklere başarılarrr
Ben görevliyim yarın sınavda pff sıkıcı ii hoş para gelio ama vakit geçmio bee bi de bebişimden ayrı

Şimdi eve geldik hastanede ateş39.5 oldu yatırdılar fitil ve soğuk bezlerler biraz düştü ve enfeksiyon kapmış kuzum antibiyotik iğne verdi doktor bir haftalık allahım çok kötüyüm ama ona bakmak için iyi olmam lazım toparlanmam lazım kendimi şuçlayıp duruyorum inşallah kısa zamanda iyileşir yavrucum

Canım ben de senden haber bkliyordum...çok çok geçmiş olsun 😔 salma kendini bak dediğin gibi sana ihtiyacı var... Hiç hastalık atlatmadan büyüyen bebek yoktur herhalde, hepimiz yaşayacağız hastalıkları... Atlatacaksınız canım bunu da....kendini hiç suçlama kim ister yavrusu hasta olsun....

Çikonun annesi 😍

kendını nıye sucluyosn cnm senn elınde olan bsey degılkı hsta olucaklar tabıkı cokk gecmıs olsun elosuma sende canını skma moralını yüksek tut cnm

Ayyy Canim ya kıyamam cok üzüldüm cok

Hemen iyileşsin insallah hadi annesi toparlan ne yapman gerektiğini söylemişin zaten elanin sana ihtiyacı var pamuk kizim ya göze mı geldin sen

Oy yavrum yaaa Allah acil şifalar versin kendini suçlama sakın senin elinde olan bişi diil ki kendine dikkat et ki ona da faydan dokunsun inş çabucak iileşir antibiyotik fayda eder hemen merak etmr

Canım çok geçmiş olsun.Kendini suçlama.Sen bile bilemi hasta ettin.Olacağı varmış.Allah beterinden korusun.Bu elalara aynı şeyler oluyor.Benim elamda hasta.Burun musluk gibi akıyor.Öksürük o biçim.Geçen gecede ateşi çıktı.Soyarak düşürdük.Şimdi burun akıntısı biraz azaldı.Öksürük şurubu kullanıyorum.İnşallah en kısa zamanda düzelecekler canım.Hadi sirkelen ve yavrucuğunu kollarına al öp, kokla senin kokunu hissetsin.Senden güç alsın yavrum.Çok çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.Bir konuda haksızsın Bebeğin senin yüzünden hasta olmadı. Kendini hırpalama. Biz de İYE yüzünden 1 hafta antibiyotik kullanmıştık. Ne demiş Vasfiye Teyze? E mecbuuuur, napacaaaan? Daha iyi olacak miniğin. Haydi toparlan bakalım.

Nasyacim cok uzuldum.(
İns.biran once toparlanacak kuzum merak etme.

Aysecim kardesine basarilar dilerim.

Bugun esim evdeydi,sahile indik guzel bir gun gecirdik.
Kuzuma balik yedirdim disarida keyifliydi oda sakindi fakat eve gelince disaridaki uslu baris gitti ozune donduyine bir mizmizlik,huysuzluk hakim.

canım kardeşine başarılar diliyorum..inşallah emeklerinin karşılığını fazlasıyla alır

off çok geçmiş olsun cemilecm neyse ki bişey olmamış kuzuya.. büyüdükçe düşmeler küçük kazalar artıyor maalesef

nasyamm çok üzüldüm canım ya çok geçmiş olsun Elacığıma ( toparlanacak en kısa sürede bak görürsün annesi kendini suçlama sakınn öp kokla onu yerime...

Arduşkom da hasta oldu teyzeleri dün hafif öksürüğü vardı. gece de hırıltısı başladı uyuyamadı çok bugün de burun akıntısı,hapşırık,öksürük,hırıltıyla iyice hastalığın ortasında bulduk kendimizi. :2: ilk defa hastalanıyor Arduş o yüzden annesi biraz panik yaptı önce :18: ağladım, hastalığı bulaştıran kv yi suçladım uzak durmadı diye ama sonra toparladım kendimi. hasta olmayan çocuk mu varmış .. bu da bizim ilk tecrübemiz oluyor işte Allahım beterinden korusun inşallah daha fazla ilerlemeden geçer gider üstümüzden bir an önce...

Teşekkür ederim canım.İçim yandı.Nasıl yaparım böyle birşeyi.

Kızlar kuzucum çok hasta dün geceden beri ateşi çok yüksek ve ishal offf doktorun hastaneye gelmesini beklıyoruz çok üzgünüm anlatamam dua edin önemli bişeyi olmasın ne olur offf

canım çok geçmiş olsun

geçmiş olsun düşe kalka büyücekler napalım

size de geçmiş olsun canım yaa bu ne herkes hasta

Nasya ve dünüş çok geçmiş olsun kızlar 😓😭😪 bir an önce iyileşip eski neşelerine kavuşurlar inşallah. Kendinizi sakın suçlamayın ben o kadar dikkat ettim koskoca kadınken hasta oldum onlar minicik nasıl olmasın 😩 havalar tam hastalık havası, çok fena. Örtü döşek yatmayı çok isterdim. Ben de şuan
kafamı zor kaldırıyorum ama İdoş var mecburum

Slm kızlar 17 gündür annemdeydim ohhh miss ama hastalandik ikrada bende grip olduk ikra düzeldi biraz şükür de ben kötüyüm. Aysecim tarhanayi esim aldi dolaba koydu tekrardan çoook teşekkür ederim cnm yarın denicem inşallah. Bugün müdür ümü gördüm 3ay izin daha cok ısrar ettim ama olmucak galiba yavas yavas calismaya alissam ii olcak kaldi 2 ay(

Slm kızlar 17 gündür annemdeydim ohhh miss ama hastalandik ikrada bende grip olduk ikra düzeldi biraz şükür de ben kötüyüm. Aysecim tarhanayi esim aldi dolaba koydu tekrardan çoook teşekkür ederim cnm yarın denicem inşallah. Bugün müdür ümü gördüm 3ay izin daha cok ısrar ettim ama olmucak galiba yavas yavas calismaya alissam ii olcak kaldi 2 ay(

ARASTA ve FUNDA çookk geçmiş olsun.. Hasta olan bütün bebişler iyileşmiştir umarım... Biz de bugün dayımız sınavdan çıktıktan sonra aZıcık gezelim dedik güneş çarptı sanırım çikoyu 😟 yanaklar kırmızı kırmızı oldu burnu aktı... Bakalım sabah nasıl olacak... Kardeşime başarı dileyen herkese çok teşekkürler... İyi geçmiş ama Tıp istiyordu olmayacak dedi sağlık olsun.... DURUSELCİM afiyet bal şeker olsun...izinini uzatamamana üzüldüm...

Çikonun annesi 😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…