2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın kızlar benim pamuk daha iyi çok şükür sadece iğnelerimiz var işte çok yakıyomuş kıyameti koparıyo ama sağlığı için diyip katlanıyoruz allah hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın o ateş ondan çok beni yaktı annelik ne zormuş

Fundacım ardacıkta hasta olmuş of kıyamam geçmiş olsun böceğime inşallah çabucak iyileşir oda

Arastam sanada geçmiş olsun canım evlatlarımız için ayakta durmamız lazım yatıp dinlenmek yok artık inşallah hemencik iyileşirsin kuzum

Kızlar kuzucum çok hasta dün geceden beri ateşi çok yüksek ve ishal offf doktorun hastaneye gelmesini beklıyoruz çok üzgünüm anlatamam dua edin önemli bişeyi olmasın ne olur offf

Canım çok geçmiş olsun Eloşum çabucak iyileşsin inşallah.

Geçmiş olsun canım kimseye kızmaya gerek yok tabi nerede olsa karşılaşıcaklar mikroplarla kaçış yok. Arduş da iyileşsin inşallah hemencik.

Geçmiş olsun canım yatılmıyor artık hasta olup yatma zamanları geçmiş

Epey kalmışsın canım değişiklik olmuştur. Size de geçmiş olsun maşallah İkra atlatmış bile. İzninin uzamamasına üzüldüm alıştır şimdiden kendini

Canım inşallah kardeşinin istediği olur. Bakarsın tahmininden daha iyi gelir puanı. Gerçi bu yıl kaç doğru var diye kontrol de edemeyecekler soruların yayınlanması yasak Çikocukla karşılaşsaydık keşke biz de dışarıdaydık dün

Günaydın kızlar sabah Asu emzirirken uyandı sonra ben mecbur giyinicem anneme verdim uyutsun diye. Çıkarken kapıdan baktım annem yanına almış koynunda miniş miniş yatıyodu kuzucum off nasıl kıskandım benim koynumda uyusaydı keşkeee

Günaydın..
Kızlar cuma akşamından beri emekliyoruz biz.
Birde bu kabızlık bizim peşimizi bırakmadı bir türlü yaa

Kızlar geçmiş olsun hepinize, minişlerinize. İnşallah en yakın sürede iyileşirsiniz.
Canım böyle yazıyosun ya ben çalışmıyorum ama inan burnumun direği sızlıyor.. Kıyamam sana.

Bende kötü oldum canım of hayat işte maalesef şartlar böyle ana sen çok iyi bir annesin onun için tüm bunlara katlanıyosun moralini yüksek tut olurmu akşama az kaldı senin koynundada uyuyacak asucuk

Sulozum emeklemesi için özel bişey yqptınmı kendimi keşfetti bizde hiç emekleme çabası hatta dönme çabası bile yok sadece yelkovqn gibi kendi ekseninde dönüyo hiç dişte yok hep geriden geliyoruz yawkabızlık içinde geçmiş olsun bizde çok kötü ishaliz şuan nasıl geçirebilirim diye düşünüyorum ve ishal pişik yaparmış çok kötü oldu ön taraf

Boool uyanmanın söz konusu olduğu (8-9 kere) bir gecenin ardından günaydın. Bebişlere geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşallah. Emekleme bizde geri geri. 2-3 haftadır dizlerinin ve ellerinin üzerinde ileri geri popoşunu sallıyor; ama elleriyle adım atamıyor.Ne zaman öne doğru emekler acaba? Bir de benden 1 metre bile uzakta kalmaya dayanamıyor. Az uzaklaşsam mızmızlanıyor Geceden sonra gündüz uykularımız da mahvoldu.Zaten toplam 3 saat uyuyordu, 1 haftadır yaklaşık 2 saate düşürdü. Uyutmak tam bir çile. Gündüz 3 kere uyuyor. Birinde 15-20 (bazen 30) dk, diğerlerinde 45er dk.Uyutmak için dakikalarca uğraşıyorum.45 dklık uykularda da ilk 15 dk uyanıp sallanmak istiyor.Sonra devam ediyor. Çok yoruldum artık.Bu durumu yaşayıp uykusu düzelen var mı?

günaydınn kızlar kimler işe başladı ben 1 hafta oldu başlayalı kızıma kızlarıma babanne bakıyor ama bu sefer eve getiriyoruz pazar akşamı geliyor.
cuma akşamı gidiyor. çok rahat ettik sağolsun kırmadı bizi herşeye koşturuyor.
allah hepinize onun gibisini nasip etsin.
kızımdan ayrılmak zor geldi ama ben evde bunalıma girecektim büyük kızımın yaramazlığı kıskançlığı çocuk
iki tane olunca iş benim için kaçış gibii oldu.
farkındaysanız internete bile giremedim. ev işi yemek çamaşır vs vs...
ayy çalışmakk güzellll kim ne derse desin
kızlarımla kaliteli zaman geçiriyorum akşamları hafta sonları onlar yetiyor...
bu arada hayatımsın beyaz çekirge yaa kızlar nerde terk mi ettiler burayı.

Canım benim hiçbirşey yapmadım bizdede hiç çaba yoktu. Cuma akşamı ilerleyebildiğini farketti. Bir kere keşfedince gerisi geliyor zaten.
Pişik çok kötü ya, ben pişik için hametan kullanmıştım bir kere çok iyi gelmişti dene istersen. Şuan devamlı kullanıyorum hiç pişik olmadı.

A aaa selimtoşum emekliyormu kuzum benim ya ne kadar büyüdüler maşallah Bazı şeyler çok dokunuyor insana ama buna da şükrediyorum annemin bakıyor olması büyük şans.

Bende kötü oldum canım of hayat işte maalesef şartlar böyle ana sen çok iyi bir annesin onun için tüm bunlara katlanıyosun moralini yüksek tut olurmu akşama az kaldı senin koynundada uyuyacak asucuk

Sağol canım desteğin için evet şurda akşama ne kaldı

Canım ben hametan kullanıyorum hemen geçiriyor. İshal olduğu zaman bizim de kötü olmuştu altı açılınca çok seviniyordu yavrum nasıl rahatlıyorsa

Kızlar kuzucum çok hasta dün geceden beri ateşi çok yüksek ve ishal offf doktorun hastaneye gelmesini beklıyoruz çok üzgünüm anlatamam dua edin önemli bişeyi olmasın ne olur offf

Bütün kuzucuklara geçmiş olsun Allah şifa versin.. Kızlar durusel arasta sizede çok geçmiş olsun..

Bizde haftasonu gezenlerdeniz.. Sürekli sırtım ağrıyo,belim ağrıyo oram buram ağrıyo diyo yakınıp duruyodum kociş kaplıcaya götürdü haftasonu:) Emirin üsttende bir dişi patlatmak üzere o yüzden hiiç keyfi yok sürekli ağlıyo, ne gece ne gündüz uykusu düzenli değil sürekli ağlayarakuyanıyor.. Kimbilir nasıl canları yanıyodur bu dişler yüzünden

Maşallah Kuzucuğaa artık tut tutabilrsen :) emir geri geri gitmekten helak oldu yavrum bi türlü öne gitmeyi beceremiyo :)

Canım kardeşin için inşallah hayırlısı olur istdiği bölümü kazanır.. Buarada çikonun o fenerbahçeli gömleğini kotunu yerim küçüm adam olmuş resmen maşallah

Evet cnm cok degisiklik oldu ama bide iznimden ii haber gelseydi ii olacakti kuzum baya grip oldu gözleri akti kongest die bi surup verdi doktor mucize gibi iciodu hemen duruodu akmasi.
Olsun cnm en azindan annen bakio biz mecbur bakici tutcaz annem alisana kadar bakicyla beraber durcak.
Teşekkür ederiz cnn.seninde gözün aydin emekliyormusunuz ikra tutunup kalkmaya başladı eminim cokk kilo daha vercem duvara besige koltuga heryere tutunup kalkio sonra küt yerearkasinda kosmaktan helak olduk valla.park yatağı en alt seviyeye indirdik artik
Bütün kuzucuklara geçmiş olsun Allah şifa versin.. Kızlar durusel arasta sizede çok geçmiş olsun..
Saol cnm aminn...

Saol cnm yazmıştın ama 1cay bardagi suya 2tatli kasigi miydi baska bise koyuuyoz mu tarhana ya. Izin mevzusuna bende üzüldüm ama bakici aramaya baslamam lazım artikmalesef.

Son düzenleme:
Emeklemeniz hayirli olsun artik cekmecelerde acilmaya baslar yavas yavas kabizlik konusundada hergun mutlaka 1 yada 2 kayisi veriyormusun canim ben ya yogurduna ya muhallebisine mutlaka koyuyorum eger atlarsam fileye koyup eline veriyorum

Ayni durum bizdede mevcut kopamama ve uyumama 1 1bucuk aydir boyle dahada duzelmedi normalde disari ciktigimizda arabasinda gezen oglum dun disarda bile kucakta gezmek istedi ne olacak boyle bilmiyorum

evet canım en azından gözün arkada kalmıyor.
Maşallah Kuzucuğaa artık tut tutabilrsen :) emir geri geri gitmekten helak oldu yavrum bi türlü öne gitmeyi beceremiyo :)
Teşekkür ederiz canım. Öğrenir canım zamanla hergün yeni birşey öğreniyorlar.
Sağol canım ikra arkadşlarının arasında başı çekiyor bakarsın yürümede de öyle olur :)

canım çok geçmiş olsun

geçmiş olsun düşe kalka büyücekler napalım

size de geçmiş olsun canım yaa bu ne herkes hasta

Cok gecmis olsun kizlar.(

Nasyacim elos nasil,daha iyimi?

kızlar çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için..

dün Arda'yı hastaneye götürdük biraz ateşlenince.. doktor faranjit olmuş dedi. :2: peditus şurup, klamoks antibiyotik bir de fizyosol sprey verdi.. kullanıp gözlemlycez durumunu bakalım.. hemen geçsin gitsin yaa çok zormuş çookkkk

dünüş sana da çok geçmiş olsun canım yaa kıyamam yatıp dinlenmek gibi bir şansımız yok artık hastalandığımızda.. inşallah İdoşa da geçmeden iyileşirsin kuzum bir an önce

durusel arasta sizlere de çok geçmiş olsun
nasyacım pişiğiniz için zeytinyağı öneririm aylar önce poposunda vardı hafif hafif sürdüm iyi gelmişti
ayşecim umarım kardeşin istediği yeri kazanır
fundacım kıyamam ben kuzumaaa faranjit mi olmuş çabuk iyileşir inş..
günebakan canım üzülme akşamda senin koynunda yatacak asucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…