2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Arkadaşlarım ve kuzucukları özledik sizi
Anca toparlanıyorum çamaşır eşya yerleltir vs derken anca yazabildim.
Mert in huyu değişti köyde ateşlendiğinden beri 3 gün sürdü ateşimiz henüz diş yok ama idrarına baktırdık temiz çıktı.
hava değişiminden oldu diye düşündük.
biberon almıyo çok az emiyo ek gıda kabul etmiyo.
sizler nasılsınız umarım iyisinizdir geçmişi fırsat buldukça okuyacağım
gelirim yine

Hoşgeldiniz canım topikte genel bir hastalık durumu var malesef Size de geçmiş olsun.. Bugün biraz sessiz burası herkes bebişiyle uğraşıyo tabi normal olarak

Geçmş olsunn, diş çıkarırken iştahsızlık olurmuş belki dişinz geliyırdur.

Merhaba canlar. Tum hasta bebislere ve annelerine geçmiş olsunlar diliyorum. Fundacim evet canim hasta olmadan büyümüyorlar gercekten. Biz de bir ay once grip olduk. Hafif oksurugunu atlatir diyerek doktora gitmedik ilac kullanmamak icin ama gittikce kötü oldu. Böylece 10 günden fazla sürdü keske hemen gidip ilaç kullansaydim dedim. İnşallah sizler kolaylikla atlatirsiniz.
Çok şükür bizim keyfimiz yerinde. Diş belirtisi falan yok henüz. Istahsiz bir çocuk benim oglum kilosu ayina gore 700gr kadar düşük dedi doktorumuz. Sağlıklı olsun da cok takmiyorum bu kilo sorununu.
Ama kendime gelince kiloyu problem etmeye basladim.7 kilo fazlam var ve istahim da cok acik nasil kurtulacagim bu kilolardan bilmiyorum

NASYA canım daha iyi olmanıza sevindim...umarım bir an önce iyileşeceksiniz 🙏
GÜNEBAKAN canım teşekkürler inş. Hakettiği puanı alır çok çok çalıştı çünkü... Ben de karşılaşmayı çok isterdim ama maalesef biz manisada gezdik kardeşime destek için girmiştik ki hala ordayım 😄 ama görüşmeyi çok isterim sizle 😄 offf miniklerin annelerinden ayrı kalmasına dayanamıyorum 😟g.emire de özel okul açılıyor şimdi acaba başvursam mı seneye çalışsam mı dedim eşime ama önümüzdeki yıl da çalışmayacağım karar verdim çünkü tanımadığım bir insana bırakmak istemiyorum o yönden çok şanslısın annene emanet ediyorsun. için rahat en azından öyle düşün
SULOZ anaamm Selim paşa emeklemeye mi başladı maşallah ona 😄ooo şimdi peşinden koştur dur artık işin iyice zorlaştı di mi ??
NAZLIBEBİŞ saol canım valla küçük adam oldular artık bunlar 😍
DURUSEL evet canım 1,5-2 kaşık koyuyorum. Bugün bi de kıyma kavurup içine koydum piştikten sonra...
MUTLULUK saol canım, haftaya belli olacak inş güzel bir puan gelir 🙏
KURABİYE canım geçmiş olsun... Bütün bebişlerde bir hastalık söz konusu ... Umarım atlatırlar hepsi bir an önce🙏
Kızlar bizim de bahar alerjimiz var sanırım. Bugün sağlık ocağına götürdüm ciğerlerinde bir şey çıkmadı... Yarın kendi doktoruna götüreceğim bakalım ne diyecek. Burnu tıkalı yavrucağımın çok sinir oluyo 😟

Çikonun annesi 😍

Allah sabır versin hepimize. Bizim kız sanırım ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyor Umarım düzelir. Yoksa çooook zorlanırım.

Bir ara kızımda kiloyu ben de sorun ediyordum.Geçen kontrolümüzde 200 gr aşağıda old. öğrendik; ama o kadar şeyi söz konusu bile etmiyorum artık; çünkü 3 ay boyunca kendimi çok hırpaladım Bugün parkta bir teyze ısrarla çok zayıf dedi.Ben normal dedikçe kadın ısrar ediyor.Torunu da 1.5 yaşında ve 11 küsur kiloymuş. Ortalamada yani.Kadın ısrar edince dayanamadım "Torununuz kaç kilo, 20 falan mı?" dedim.Terbiyesizliğini aleniyete döktü."Ooohaaa 20 kilo mu?" dedi. Başkası gelip minyon dedi.Çok sıkıldım bu tür insanlardan. Hangi hakla zayıf, minyon diyerek beni üzüyorsun ki? Kendi kilomdan ben de memnun değilim Abur cuburu kesmem lazım 1 haftadır yürüyorum; ama 200-300 gr ancak vermişimdir. Boğazımı tutmam şart. İştahı kontrol etmek için yarım yağlı süt, light yoğurt aldım. Diyet yapmıyorum; ama yaparken mutlaka kalsiyum alınmalıymış.Yoksa zayıflamak pek mümkün değilmiş.

Elam ve ardam çok geçmiş olsun minik kuzulAr ya bi an önce iyileşin inş melekler annişler size çok iyi bakar ballı lokmalar 😘

Arastam tatlım ya çok gecmiş olsun çok iyi bak kendine hemencik iyileş inş kuzum 😘

CuCu

Durusel sanada çok gecmiş olsun ya tam hastalık havası alıntılardan gördüm. Geçmişe gidemiyorum bi türlü

Dünüşümm selime kocaman bi maşallah yürümeye bi adımınız kaldı Oyy ya ne tatlıdır şimdi o 😘

CuCu

Saol cnm benim acaip kotu oldum bende tek gözle yaziyorum desem yalan olmaz akıyor gözlerim feci ilacta alamayinca beter oluyor gribim

DURUSEL, KURABİYEM

sizlere de çook geçmiş olsun kızlar yaa :/ herkesler dökülüyor valla ne illet bir dönemmiş bu geçiş mevsimi :2: :2:

HEPİNİZE GÜNAYDINNNN
Hasta bebişlerimize çoook geçmiş olsun. rabbim tez zamanda şifa versi.

günler ne kadar da hızlı geçiyor...
ne zaman doğacak? ne zaman gülecek? ne zaman agu diyecek?... derken koca kız oldu meleğim
bizim alt dişimiz 6,5 aylık iken 8 mart da çıktı. kızım artık yerinde durmuyor. emeklemeye de başladı ben mutfağa gidince peşimden gelmeye çalışıyo.
dün tuvalete girmiştim çıkarken bir baktım kapının önünde beni bekliyo
bulaşık makinasını çok sevio kapağını açınca hemen heyecanlanmaya başlıyo. çok kırıp dökücü olcak sanırım benim cimcimem

Günaydın herkese bugün burda hava yağmurlu... Bahar havasına alışmıştık :)

DURUSEL, KURABİYEM

sizlere de çook geçmiş olsun kızlar yaa :/ herkesler dökülüyor valla ne illet bir dönemmiş bu geçiş mevsimi :2: :2:

Saol cnm sizede geçmiş olsun. Ben bugün daha kötü oldum gözüm tamamen kapandi esim ise gec gitti ikranin kahvaltisini yaptirdi kollarimda derman yok valla cok illet bi hastalik.biz boyleysek bebekler nasıl acı cekiyordur(

ayşecim keşke gitse de sağa sola ben peşinden koşsam. Devamı üstümde olmak istiyor tepeme tırmanıyor, yerdeysede iki tur atıyor geliyor ayaklarımın dibinde ağlamaya başlıyor al beni diye. Uyku problemimiz var uykudan çatlıyor ama uyumuyor. Cinnetin eşiğinden bildiriyorum şuan bunları
Sağol canımm, darısı duruşuma

Günaydın herkese bugün burda hava yağmurlu... Bahar havasına alışmıştık :)
Günaydın canımm evett yaa ne güzel alışmıştık bahar havasına parka çıkacaktık bugün gerçi susuz kalmayalım da nasıl olsa parka çıkılır

Offf yani emeklese de durum sizde aynı... İnsan az yorulur sızıp kalır di mi?? Anlamıyorum uykusuzluktan çatlayıp da uyumadıkları zaman... Allah sabır versin canım valla sizi gördükçe gece 4-5 defa uyanmasına bişey demiyorum çikomun...tez zamanda uykular düzene girer inş 🙏

FUNDA....
Canım geçen ig da gezerken bunları gördüm. Aklıma sen geldin bir fikir olsun diye aldım fotoyu hemen bir kaç denemeyle sen de yapabilirsin belki

Çikonun annesi 😍

aynen canım bizde bir değişiklik yok :)) Alışmaya çalışıyorum hala, bazen tahammülüm kalmasa da . Amin canım inşallah :)

Günaydın canım çabuk büyüdüler gerçekten ve geçen yıl bu zamanlar herkeste hareket hissetme telaşları vardı Ooo siz de emeklemeye başlamışsınız hadi bakalım bütün topik harekete geçti

Ah bu Selim anneye mi aşıksın yavrucum sen :) Duru bozulur bak bu duruma

An itibariyle hava açıldı tabi parka gidilmez daha kurumamıştır :)

herkese merhabaaa
hava kasvetli yağmurlu hiç bişey yapasım yok ama öyküyü kontrole götürücez
herkes hasta topik sessizleşmiş
suloz selimi tebrik ederim emeklemeye başlamış ciddi ciddi büyüdü bunlar ama uykuları büyüdükçe düzene gireceğine sapıtıyormu ne? anlamadım ben bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…