Ben bile bozuluyorum, Duru da bozulursa hak veririm gelinime :)Günaydın canım çabuk büyüdüler gerçekten ve geçen yıl bu zamanlar herkeste hareket hissetme telaşları vardıOoo siz de emeklemeye başlamışsınız hadi bakalım bütün topik harekete geçti
Ah bu Selim anneye mi aşıksın yavrucum sen :) Duru bozulur bak bu duruma
An itibariyle hava açıldıtabi parka gidilmez daha kurumamıştır :)
Teşekkür ederiz canım. Ben de hiç anlamadım o işiherkese merhabaaa
hava kasvetli yağmurlu hiç bişey yapasım yok ama öyküyü kontrole götürücez
herkes hasta topik sessizleşmiş
suloz selimi tebrik ederim emeklemeye başlamış ciddi ciddi büyüdü bunlar ama uykuları büyüdükçe düzene gireceğine sapıtıyormu ne? anlamadım ben bu işi
Canım geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyiileşir Emir. Ama kendini suçlamana gerek yok, hava tam hastalık havası evde olanda oluyor, dışarı çıkanda.Geçmişi okuyamadım Emirim hastalandıdoktora gittik buhar verdiler yavruma bronşları tıkanmış 8 aydır ilk defa kendim için bişey yaptım gezmeye gittik haftasonu, hasta ettim yavrumu ((
sizede geçmiş olsun canım. Gerçekten ne kadar çok hasta bebeğimiz olduMerhaba arkadaşlar.Birkaç gündür bende yokum.Ela hasta.Ben hasta.Yavrum öksürmekten gece uyuyamadı.Diğer hasta anne ve bebeklerimizede geçmiş olsun.Topikte bayağı hasta anne ve melek var.Herkese acil şifa.Umarım herkes çok çabuk iyileşir.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)Huhuuuuu az önce en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim sevinçten ölücemBen de hamileliğimi ilk ona söylemiştim çok duygulandım harika bi haber
Ben hiç duymadım canım, iptal etmekle iyi yapmışsın bence. Referans almadığım yerden krd kartı ile alışveriş yapmayı tercih etmiyorum ben.Kızlar merhaba
bugün beni Adım adım gelişim adlı bir yerden aradılar ben sayfalarına üye olmuşum ordan bulmuşlar güya onlar aradıktan sonra bende sayfalarına bi baktım üstün kaba.bundan 5 6 ay öncede aramışlardı eşim istemedi kabul etmedik.bebeğin ayına göre aylık zeka gelişim kitapları,oyuncaklar,gönderiyorlarmış.bende hemen boş bulunup tamam dedim ama ödeme kredi kartıyla telefonda oluyor dediğinde bende bi durdum emin olamadım.eşimi aradım sakın kabul etme dedi.dolandırıcıdırlar dedi.bende korktum öyle diyince.kız tekrar aradı yok dedik öyle konu kapandı.siz duydunuz mu bu ismi? alan var mı acaba yoksa ben gerçekten dolandırılıcakmıydım :)
Kızlar merhaba
bugün beni Adım adım gelişim adlı bir yerden aradılar ben sayfalarına üye olmuşum ordan bulmuşlar güya onlar aradıktan sonra bende sayfalarına bi baktım üstün kaba.bundan 5 6 ay öncede aramışlardı eşim istemedi kabul etmedik.bebeğin ayına göre aylık zeka gelişim kitapları,oyuncaklar,gönderiyorlarmış.bende hemen boş bulunup tamam dedim ama ödeme kredi kartıyla telefonda oluyor dediğinde bende bi durdum emin olamadım.eşimi aradım sakın kabul etme dedi.dolandırıcıdırlar dedi.bende korktum öyle diyince.kız tekrar aradı yok dedik öyle konu kapandı.siz duydunuz mu bu ismi? alan var mı acaba yoksa ben gerçekten dolandırılıcakmıydım :)
sizede geçmiş olsun canım. Gerçekten ne kadar çok hasta bebeğimiz oldu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
Ben hiç duymadım canım, iptal etmekle iyi yapmışsın bence. Referans almadığım yerden krd kartı ile alışveriş yapmayı tercih etmiyorum ben.
Canım dolandırılmıyorsun var böyle bişey ama ne kadar yararlıdır o tartışılır kişisel tercihine kalmış. İçerik bilgisini al araştır kafana yatıyorsa öyle üye ol.
Ben hiç duymadım canım, iptal etmekle iyi yapmışsın bence. Referans almadığım yerden krd kartı ile alışveriş yapmayı tercih etmiyorum ben.
Geçmişi okuyamadım Emirim hastalandıdoktora gittik buhar verdiler yavruma bronşları tıkanmış 8 aydır ilk defa kendim için bişey yaptım gezmeye gittik haftasonu, hasta ettim yavrumu ((
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok zor bihafta geçiriyorum. İda çok hareketlendi durduğu yerde durmuyor. Hasta hasta mahvetti beni. Faranjit oldum dudağım uçukladı burnum şapır şapır akıyor ve öksürüyorum. Tüm bunların üzerine bir dakika bile dinlenemiyorum. Şuan kkda kafa izni kullanıyorum haftaya inşallah iyileşmiş ve enerjik bi şekilde aranızda olucam. Öpüyorum canlarım
Merhaba arkadaşlar.Birkaç gündür bende yokum.Ela hasta.Ben hasta.Yavrum öksürmekten gece uyuyamadı.Diğer hasta anne ve bebeklerimizede geçmiş olsun.Topikte bayağı hasta anne ve melek var.Herkese acil şifa.Umarım herkes çok çabuk iyileşir.
Kizlar nasilsiniz uzun zamandır ben de yokum. hasta bebisler ve anneler cook geçmiş olsun biz de hastayiz ana ogul önce ben hastaydim yagiza da geçti bi haftadir iyilesemedi hala oksuruyor bugün gene goturdum yine şurup yazdi.ben deseniz 2 hafta agir bi gripten sonra 3 gündür boğaz enfeksiyonu geciriyorum..ateş,titreme,yutkunamama,konuşamama...off kizlar ne geçmez illetmiş,tüm topigi yokladi inş iyileşirsiniz siz ve yavrulariniz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Huhuuuuu az önce en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim sevinçten ölücemBen de hamileliğimi ilk ona söylemiştim çok duygulandım harika bi haber
içinde kalacaksa yap bence canım bir kez olacak birşey sonuçtaOglumun bu huysuzlugu arasinda dis hedigi konusuna takmis durumdayim yapsammi yapmasammi karar veremiyorum sonradan icimde kalmasin istiyorum dogum gununu cok buyuk kutlayamam cunku dedesinin olum yildonumunden birkac gun sonra dogdu hos olmaz bi kendi kendime is cikarmiyim cok huysuz diyorum bide bloklara baktikca ozeniyorum ne yapsam karar veremedim
Allah sabır versin hepimize. Bizim kız sanırım ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyorUmarım düzelir. Yoksa çooook zorlanırım.
Bir ara kızımda kiloyu ben de sorun ediyordum.Geçen kontrolümüzde 200 gr aşağıda old. öğrendik; ama o kadar şeyi söz konusu bile etmiyorum artık; çünkü 3 ay boyunca kendimi çok hırpaladımBugün parkta bir teyze ısrarla çok zayıf dedi.Ben normal dedikçe kadın ısrar ediyor.Torunu da 1.5 yaşında ve 11 küsur kiloymuş. Ortalamada yani.Kadın ısrar edince dayanamadım "Torununuz kaç kilo, 20 falan mı?" dedim.Terbiyesizliğini aleniyete döktü."Ooohaaa 20 kilo mu?" dedi. Başkası gelip minyon dedi.Çok sıkıldım bu tür insanlardan. Hangi hakla zayıf, minyon diyerek beni üzüyorsun ki? Kendi kilomdan ben de memnun değilim Abur cuburu kesmem lazım 1 haftadır yürüyorum; ama 200-300 gr ancak vermişimdir. Boğazımı tutmam şart. İştahı kontrol etmek için yarım yağlı süt, light yoğurt aldım. Diyet yapmıyorum; ama yaparken mutlaka kalsiyum alınmalıymış.Yoksa zayıflamak pek mümkün değilmiş.
Geçmişi okuyamadım Emirim hastalandıdoktora gittik buhar verdiler yavruma bronşları tıkanmış 8 aydır ilk defa kendim için bişey yaptım gezmeye gittik haftasonu, hasta ettim yavrumu ((
Uzun suredir yoktum. Nasilsiniz kizlar bebisleriniz ve sizler iyisinizdir umarim. Gecmisi okuyamiyorum. Dis cikariyor bizim kuzucuk huysuz ve gunduzleri hic uyumuyor. Uyku gozunden akiyor ama uyumuyor.
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok zor bihafta geçiriyorum. İda çok hareketlendi durduğu yerde durmuyor. Hasta hasta mahvetti beni. Faranjit oldum dudağım uçukladı burnum şapır şapır akıyor ve öksürüyorum. Tüm bunların üzerine bir dakika bile dinlenemiyorum. Şuan kkda kafa izni kullanıyorum haftaya inşallah iyileşmiş ve enerjik bi şekilde aranızda olucam. Öpüyorum canlarım
Merhaba arkadaşlar.Birkaç gündür bende yokum.Ela hasta.Ben hasta.Yavrum öksürmekten gece uyuyamadı.Diğer hasta anne ve bebeklerimizede geçmiş olsun.Topikte bayağı hasta anne ve melek var.Herkese acil şifa.Umarım herkes çok çabuk iyileşir.
Huhuuuuu az önce en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim sevinçten ölücemBen de hamileliğimi ilk ona söylemiştim çok duygulandım harika bi haber
Kizlar nasilsiniz uzun zamandır ben de yokum. hasta bebisler ve anneler cook geçmiş olsun biz de hastayiz ana ogul önce ben hastaydim yagiza da geçti bi haftadir iyilesemedi hala oksuruyor bugün gene goturdum yine şurup yazdi.ben deseniz 2 hafta agir bi gripten sonra 3 gündür boğaz enfeksiyonu geciriyorum..ateş,titreme,yutkunamama,konuşamama...off kizlar ne geçmez illetmiş,tüm topigi yokladi inş iyileşirsiniz siz ve yavrulariniz...
hasta olan herkese annelere bebişlerinize hepinize geçmiş olsun bu nedir yahu hastalık kol geziyor umarım bir an önce terk eder hepimizi
sağlıkla kucağına alır inş..
içinde kalacaksa yap bence canım bir kez olacak birşey sonuçta
biz dr kontrolüne gittik geldik herşey yolundaymış ayda 400 gr almış dr iyi dedi ek gıdaya geçişi sordu et vermeye başladım dedim ohooo olmuş bu iş dedi :) dişlerine baktı damakları kabarmış yakında gelir dedi bizden haberler böyle işte...
QUOTE=ayseerb;34585781]FUNDA....
Canım geçen ig da gezerken bunları gördüm. Aklıma sen geldin bir fikir olsun diye aldım fotoyu hemenbir kaç denemeyle sen de yapabilirsin belki
Eki Görüntüle 1036654
Çikonun annesi 😍
merhaba arkadaşlarım fırsat buldukça okudum bgn eltimdeydim oğluşu sünnet olduda. benim Mertim sünnet büyüğü😄 ege abisi 2 yaşında.
nazlıbebiş furuzan arasta cemıleyd saraye bıdıklar ve size geçmiş olsun
var bi huzursuzluk hasta halleri bu hafta
geçiş dönemi ağır oluyor
bizde yrn dr a götürcez ateşlendi geçti ama diş patlamadı neyin nesi bi baktıralım dedik
günebakan sağlıkla kucağına alır inş bebeğini arkdaşın bende hamile duyayım göreyim çok heycanlanıyom geçen şöle bi 2014 ağustos annelerine baktım çok duygusal oldum. Allh isteyen herkese nasip etsin yavrusunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?