2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Geçmişi okuyamadım Emirim hastalandı doktora gittik buhar verdiler yavruma bronşları tıkanmış 8 aydır ilk defa kendim için bişey yaptım gezmeye gittik haftasonu, hasta ettim yavrumu ((

Uzun suredir yoktum. Nasilsiniz kizlar bebisleriniz ve sizler iyisinizdir umarim. Gecmisi okuyamiyorum. Dis cikariyor bizim kuzucuk huysuz ve gunduzleri hic uyumuyor. Uyku gozunden akiyor ama uyumuyor.

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok zor bihafta geçiriyorum. İda çok hareketlendi durduğu yerde durmuyor. Hasta hasta mahvetti beni. Faranjit oldum dudağım uçukladı burnum şapır şapır akıyor ve öksürüyorum. Tüm bunların üzerine bir dakika bile dinlenemiyorum. Şuan kkda kafa izni kullanıyorum haftaya inşallah iyileşmiş ve enerjik bi şekilde aranızda olucam. Öpüyorum canlarım

Ben bile bozuluyorum, Duru da bozulursa hak veririm gelinime :)
Meteoroloji gibisin cicim anlık bidiriyosun valla havayı
Teşekkür ederiz canım. Ben de hiç anlamadım o işi
Geçmişi okuyamadım Emirim hastalandı doktora gittik buhar verdiler yavruma bronşları tıkanmış 8 aydır ilk defa kendim için bişey yaptım gezmeye gittik haftasonu, hasta ettim yavrumu ((
Canım geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyiileşir Emir. Ama kendini suçlamana gerek yok, hava tam hastalık havası evde olanda oluyor, dışarı çıkanda.

Merhaba arkadaşlar.Birkaç gündür bende yokum.Ela hasta.Ben hasta.Yavrum öksürmekten gece uyuyamadı.Diğer hasta anne ve bebeklerimizede geçmiş olsun.Topikte bayağı hasta anne ve melek var.Herkese acil şifa.Umarım herkes çok çabuk iyileşir.

Huhuuuuu az önce en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim sevinçten ölücem Ben de hamileliğimi ilk ona söylemiştim çok duygulandım harika bi haber

Kızlar merhaba

bugün beni Adım adım gelişim adlı bir yerden aradılar ben sayfalarına üye olmuşum ordan bulmuşlar güya onlar aradıktan sonra bende sayfalarına bi baktım üstün kaba.bundan 5 6 ay öncede aramışlardı eşim istemedi kabul etmedik.bebeğin ayına göre aylık zeka gelişim kitapları,oyuncaklar,gönderiyorlarmış.bende hemen boş bulunup tamam dedim ama ödeme kredi kartıyla telefonda oluyor dediğinde bende bi durdum emin olamadım.eşimi aradım sakın kabul etme dedi.dolandırıcıdırlar dedi.bende korktum öyle diyince.kız tekrar aradı yok dedik öyle konu kapandı.siz duydunuz mu bu ismi? alan var mı acaba yoksa ben gerçekten dolandırılıcakmıydım :)

sizede geçmiş olsun canım. Gerçekten ne kadar çok hasta bebeğimiz oldu
Huhuuuuu az önce en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim sevinçten ölücem Ben de hamileliğimi ilk ona söylemiştim çok duygulandım harika bi haber
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)

Ben hiç duymadım canım, iptal etmekle iyi yapmışsın bence. Referans almadığım yerden krd kartı ile alışveriş yapmayı tercih etmiyorum ben.

Canım dolandırılmıyorsun var böyle bişey ama ne kadar yararlıdır o tartışılır kişisel tercihine kalmış. İçerik bilgisini al araştır kafana yatıyorsa öyle üye ol.

yani belli sitelerden alırım ben oda genellikle büyük şirketler bilet falan. bu şekilde hiç kullanmadım.zaten eşimin k.kartı o istemedi güvenmedi

Canım dolandırılmıyorsun var böyle bişey ama ne kadar yararlıdır o tartışılır kişisel tercihine kalmış. İçerik bilgisini al araştır kafana yatıyorsa öyle üye ol.

canım kafana yatmasada öyle güzel yatırıyorlarki telefonda yani ben istedim aslında annelik iç güdüsüyle :) ama eşim kabul etmedi öyle diyince bende tırstım başıma iş almayayım dedim. onun yerine kendim netten araştırıp kk sorup :) ona göre oyuncaklar alıyorum zaten

Ayy herkesler hasta ya kiyamam emir Kuzum cok gecmis olsun cemily ela cok gecmis olsun yaa kiyamam kuzucuklara

Kurubis sende hastaymissin cok gecmis olsun herkese hemen iyilesin ins 😘

CuCu

Kizlar nasilsiniz uzun zamandır ben de yokum. hasta bebisler ve anneler cook geçmiş olsun biz de hastayiz ana ogul önce ben hastaydim yagiza da geçti bi haftadir iyilesemedi hala oksuruyor bugün gene goturdum yine şurup yazdi.ben deseniz 2 hafta agir bi gripten sonra 3 gündür boğaz enfeksiyonu geciriyorum..ateş,titreme,yutkunamama,konuşamama...off kizlar ne geçmez illetmiş,tüm topigi yokladi inş iyileşirsiniz siz ve yavrulariniz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oglumun bu huysuzlugu arasinda dis hedigi konusuna takmis durumdayim yapsammi yapmasammi karar veremiyorum sonradan icimde kalmasin istiyorum dogum gununu cok buyuk kutlayamam cunku dedesinin olum yildonumunden birkac gun sonra dogdu hos olmaz bi kendi kendime is cikarmiyim cok huysuz diyorum bide bloklara baktikca ozeniyorum ne yapsam karar veremedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım.Evet bayağı hasta bebişimiz var.

hasta olan herkese annelere bebişlerinize hepinize geçmiş olsun bu nedir yahu hastalık kol geziyor umarım bir an önce terk eder hepimizi

sağlıkla kucağına alır inş..

içinde kalacaksa yap bence canım bir kez olacak birşey sonuçta

biz dr kontrolüne gittik geldik herşey yolundaymış ayda 400 gr almış dr iyi dedi ek gıdaya geçişi sordu et vermeye başladım dedim ohooo olmuş bu iş dedi :) dişlerine baktı damakları kabarmış yakında gelir dedi bizden haberler böyle işte...

Canım boş ver aldırma sen milletin dediğine. maalesef böyle insanlar etrafımızda hep olacak, seviyorlar boş konuşmayı, herkes kendi işine baksa yorum yapmasa ne güzel olur...ama olmuyor maalesef.

QUOTE=ayseerb;34585781]FUNDA....
Canım geçen ig da gezerken bunları gördüm. Aklıma sen geldin bir fikir olsun diye aldım fotoyu hemen bir kaç denemeyle sen de yapabilirsin belki
Eki Görüntüle 1036654

Çikonun annesi 😍[/QUOTE]

ayy canımmm teşekkür ederim yaa aklına gelmiş de yollamış çok tatlısın çok güzelmiş bunlar ayrıca hemen indiriyorum

niye öyle diyosun canım ya sen mi hasta ettin şimdi yani geçmiş olsun Emirciğe..iyileşsin bir an önce..

Uzun suredir yoktum. Nasilsiniz kizlar bebisleriniz ve sizler iyisinizdir umarim. Gecmisi okuyamiyorum. Dis cikariyor bizim kuzucuk huysuz ve gunduzleri hic uyumuyor. Uyku gozunden akiyor ama uyumuyor.

kaç gündür aklımdasın valla canım neden girmiyor acaba diyodum hatta dün de sayfana baktım son giriş zamanına falan :) kıyamam kuzucuğa bu aralar çoğu bebiş huzursuz uykusuz ve hasta maalesef

kıyamam sana hemencecik iyileş ve gel kuzum özletme çok

ikinize de geçmiş olsun cemilecm evet hastamız çok bu ara

hiiii harika bir habermiş gerçekten canımm ne kadar çok sevindiğini tahmin edebiliyorum Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh

siz de mi yaa Yağıza da sana da geçmiş olsun canım iyileşirsiniz inş.en kısa zamanda...

merhaba arkadaşlarım fırsat buldukça okudum bgn eltimdeydim oğluşu sünnet olduda. benim Mertim sünnet büyüğü😄 ege abisi 2 yaşında.
nazlıbebiş furuzan arasta cemıleyd saraye bıdıklar ve size geçmiş olsun
var bi huzursuzluk hasta halleri bu hafta
geçiş dönemi ağır oluyor
bizde yrn dr a götürcez ateşlendi geçti ama diş patlamadı neyin nesi bi baktıralım dedik
günebakan sağlıkla kucağına alır inş bebeğini arkdaşın bende hamile duyayım göreyim çok heycanlanıyom geçen şöle bi 2014 ağustos annelerine baktım çok duygusal oldum. Allh isteyen herkese nasip etsin yavrusunu.

Günaydın arkadaşlar topiğimiz çok sakin sessiz. Herkes biran önce iyileşsin neşemiz yerine gelsin

ayy canımmm teşekkür ederim yaa aklına gelmiş de yollamış çok tatlısın çok güzelmiş bunlar ayrıca hemen indiriyorum

niye öyle diyosun canım ya sen mi hasta ettin şimdi yani geçmiş olsun Emirciğe..iyileşsin bir an önce..

kaç gündür aklımdasın valla canım neden girmiyor acaba diyodum hatta dün de sayfana baktım son giriş zamanına falan :) kıyamam kuzucuğa bu aralar çoğu bebiş huzursuz uykusuz ve hasta maalesef

kıyamam sana hemencecik iyileş ve gel kuzum özletme çok

ikinize de geçmiş olsun cemilecm evet hastamız çok bu ara

hiiii harika bir habermiş gerçekten canımm ne kadar çok sevindiğini tahmin edebiliyorum Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh

siz de mi yaa Yağıza da sana da geçmiş olsun canım iyileşirsiniz inş.en kısa zamanda...[/QUOTE]

Teşekkürler canlarım

Günaydın kızlar uff hiç keyfim yok dünden beri burnu çeşme gibi akıyo gözler kıpkırmızı silmeye yetişemiyorum ve zaten çok kötü olna uyku düzenimiz iyice kötüleşti dün gece hiç uyumadı(ne zormuş çocuğun hasta olması evin bütün neşesi huzuru kaçtı ne yapacağımı şaşırdım vallabebeği daha önce nezle olmuş anneler kaç günde geçiyor bu illet eridi bitti yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…