Gunaydinlar
Herkes hasta cok gecmis olsun.Bu sene kisi yasamadigimiz icin mikroplar cogaldi yavrularimizi buldu.Allah sifa versin herkese.
Nasya off insan kiyamaz ya oyle gormeye biran once iyilessin ins.
Baris bir kere grip olmustu.Burun akintisi,huzursuzluk vardi sanirim 3-4 gunde gecmisti.
Sen yanlizmisin annen veya kv yanindami biraz dinlenebilsen fahvoldun(
Yalnızım canım en çok üzüldüğüm şeyde o annem uzakta uzak olması bi yana bir arkadaşının çocuğuna bakıyor bana inat burda torunu varken o kendini başka bir çocuğa adadı bana hiç faydası yok zaten zamanında yazmıştım loğusa iken 10 gün zor durmuştu yanımdakayınvalidede peder ameliyat oldu onunla ilgileniyo sanırım hiç aramıyo bile of çok sinirim bozuk şöyle biri alıp 2 saat baksa kendime gelicem sanki ama yok yok
Offf canım yakın olsak da alsak biz baksak bir kaç saat sen de rahat rahat dinlensen 😟 kıyamam yaaa...
Çikonun annesi 😍
Yalnızım canım en çok üzüldüğüm şeyde o annem uzakta uzak olması bi yana bir arkadaşının çocuğuna bakıyor bana inat burda torunu varken o kendini başka bir çocuğa adadı bana hiç faydası yok zaten zamanında yazmıştım loğusa iken 10 gün zor durmuştu yanımdakayınvalidede peder ameliyat oldu onunla ilgileniyo sanırım hiç aramıyo bile of çok sinirim bozuk şöyle biri alıp 2 saat baksa kendime gelicem sanki ama yok yok
Tatlım sen araba kullanabiliyor muydun ? Atla gel buraya al elayi da dinlen uyu ben bakayım ikisine de cok ciddi söylüyorum gelme imkanın varsa gel bize
Canım parmem ya çok duygulandım seviyorum hepinizi daha trafiğe çıkamıyorum ki maalesef keşke yakın olsaydık gelirdim gerçekten ama toparlanmaktan başka çarem yok birazdan iğneye gidicez yine dua okuyup duruyorum içimden hepsi geçicek inanıyorum
Ne iisin parme
Demeden geçemedim
Dimi birde şahsen tanısan ben tanıltığım için kendimi şanslı görüyorum bu harika insanla canımbenim
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok zor bihafta geçiriyorum. İda çok hareketlendi durduğu yerde durmuyor. Hasta hasta mahvetti beni. Faranjit oldum dudağım uçukladı burnum şapır şapır akıyor ve öksürüyorum. Tüm bunların üzerine bir dakika bile dinlenemiyorum. Şuan kkda kafa izni kullanıyorum haftaya inşallah iyileşmiş ve enerjik bi şekilde aranızda olucam. Öpüyorum canlarım
Merhaba arkadaşlar.Birkaç gündür bende yokum.Ela hasta.Ben hasta.Yavrum öksürmekten gece uyuyamadı.Diğer hasta anne ve bebeklerimizede geçmiş olsun.Topikte bayağı hasta anne ve melek var.Herkese acil şifa.Umarım herkes çok çabuk iyileşir.
Kizlar nasilsiniz uzun zamandır ben de yokum. hasta bebisler ve anneler cook geçmiş olsun biz de hastayiz ana ogul önce ben hastaydim yagiza da geçti bi haftadir iyilesemedi hala oksuruyor bugün gene goturdum yine şurup yazdi.ben deseniz 2 hafta agir bi gripten sonra 3 gündür boğaz enfeksiyonu geciriyorum..ateş,titreme,yutkunamama,konuşamama...off kizlar ne geçmez illetmiş,tüm topigi yokladi inş iyileşirsiniz siz ve yavrulariniz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
QUOTE=ayseerb;34585781]FUNDA....
Canım geçen ig da gezerken bunları gördüm. Aklıma sen geldin bir fikir olsun diye aldım fotoyu hemenbir kaç denemeyle sen de yapabilirsin belki
Eki Görüntüle 1036654
Çikonun annesi 😍
Uzun zamandır giremiyordum kızlar. Biz oğlumla şehir şehir dolaştık, geldik. Sizleri çok özledim ben, uzaktan tanışsak da, duygularımız yaşadıklarımız o kadar benzer ki. Geçmişe baktım hızlıca ve nerdeyse herkesin ve bebişlerin hasta olduğunu gördüm. Çok geçmiş olsun, herkes bir an önce iyileşir umarım ve bebişlerimiz güzel güzel, sağlıkla büyürler. Nasya kıyamam ya bir de iğne mi oluyor kuzum. Benim kızım da bebeklikten beri çok iğneler oldu. İnşallah bebişlerimiz bir daha hiç bu kadar hasta olmaz. Ara ara eve geliyordum, her şey iyi gidiyordu. Fakat üç gündür kızım hasta benim de. Ateşi 39 dereceye çıktı, ben evde oğlumla kaldım, uyuyordu çünkü. Babası doktora götürdü gece, serum takmışlar. İki gün okula göndermedim. Burnu sürekli tıkalı benim kızımın nerdeyse bütün kış. Alerjik bir bünyesi olduğunu düşünüyorum ve tıkalı burun sonunda hasta yapıyor. Eğitim ve araştırma hastanesinde alerji testlerini yaptırmıştım geçen yıl, her ay üç kere antibiyotik kullanıyordu çünkü. Ama ne hikmetse alerji yok dediler. Ee babası alerjik, dedesi ve halası astım, çocuk sürekli faranjit, bronşit hatta zatürre başlangıcı bile oldu. Nasıl alerjik değil. Sanırım özel bir uzmana gitmem gerekecek. Kızlar sizler de kendi derdinize düşmüşsünüz ama akıl akıldan üstündür. Acaba bu tıkalı burna bir çözüm var mı? Buhar makinesi denendi, pek yaramadı bize. Kızımın hastalıklarından bana gına geldi gerçekten. Çok çok hasta oldu yavrum bu yaşına kadar. Oğlum şükür Allah'a iyi. Sanırım şimdiye dek hasta olmamasını emmesine borçluyum. Kendisi nerdeyse hiç ek gıda yemiyor. Zorlarsam çok ağlıyor. Bu konuda bir başarı kaydetmeyi geç, çocuğu zorlayarak ağlatmayı bile başardım. Sonra da kendime çok kızdım. Aman zaten hastasınız bir de kendi derdimle şişirdim içinizi. Affedin kızlar ve hemen iyileşin tamam mı:)) Kucakladımmmmmmmmm
((( annen sonucta bisey diyemem baska br cocuga bakmak kendi karari ama sanada yazik bunu gormesi lazim ne kadar zor bir bebegin var yaninda olmalilar.
Bosver uzme kendini Allah sana guc kuvvet versin kimseye muhtac olma.
Ben kendime hep boyle dua ediyorum.Cogu zaman bende yanlizim yeri gelyor cok uzuluyorm,agliyorum ama kendime guc ve sabir diliyorum.
İns kisa surede iyilesecek prenses o gulucukler sacinca sende kendini cok iyi hissedeceksin.
Ne iisin parme
Demeden geçemedim
Dimi birde şahsen tanısan ben tanıltığım için kendimi şanslı görüyorum bu harika insanla canımbenim
Ne güzel ya görüşme şansınız oldu çok şanslısınız
Güzel Elacık çabuk iileş olur mu
Uzun zamandır giremiyordum kızlar. Biz oğlumla şehir şehir dolaştık, geldik. Sizleri çok özledim ben, uzaktan tanışsak da, duygularımız yaşadıklarımız o kadar benzer ki. Geçmişe baktım hızlıca ve nerdeyse herkesin ve bebişlerin hasta olduğunu gördüm. Çok geçmiş olsun, herkes bir an önce iyileşir umarım ve bebişlerimiz güzel güzel, sağlıkla büyürler. Nasya kıyamam ya bir de iğne mi oluyor kuzum. Benim kızım da bebeklikten beri çok iğneler oldu. İnşallah bebişlerimiz bir daha hiç bu kadar hasta olmaz. Ara ara eve geliyordum, her şey iyi gidiyordu. Fakat üç gündür kızım hasta benim de. Ateşi 39 dereceye çıktı, ben evde oğlumla kaldım, uyuyordu çünkü. Babası doktora götürdü gece, serum takmışlar. İki gün okula göndermedim. Burnu sürekli tıkalı benim kızımın nerdeyse bütün kış. Alerjik bir bünyesi olduğunu düşünüyorum ve tıkalı burun sonunda hasta yapıyor. Eğitim ve araştırma hastanesinde alerji testlerini yaptırmıştım geçen yıl, her ay üç kere antibiyotik kullanıyordu çünkü. Ama ne hikmetse alerji yok dediler. Ee babası alerjik, dedesi ve halası astım, çocuk sürekli faranjit, bronşit hatta zatürre başlangıcı bile oldu. Nasıl alerjik değil. Sanırım özel bir uzmana gitmem gerekecek. Kızlar sizler de kendi derdinize düşmüşsünüz ama akıl akıldan üstündür. Acaba bu tıkalı burna bir çözüm var mı? Buhar makinesi denendi, pek yaramadı bize. Kızımın hastalıklarından bana gına geldi gerçekten. Çok çok hasta oldu yavrum bu yaşına kadar. Oğlum şükür Allah'a iyi. Sanırım şimdiye dek hasta olmamasını emmesine borçluyum. Kendisi nerdeyse hiç ek gıda yemiyor. Zorlarsam çok ağlıyor. Bu konuda bir başarı kaydetmeyi geç, çocuğu zorlayarak ağlatmayı bile başardım. Sonra da kendime çok kızdım. Aman zaten hastasınız bir de kendi derdimle şişirdim içinizi. Affedin kızlar ve hemen iyileşin tamam mı:)) Kucakladımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?