2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canım kendi doktoruna götürmedim sağlık ocağına gittim ciğerlerinde bişey yok dedi, beyaz tenli olduğu için alerjik olabilir dedi. Ananemizde bahar alerjisi var, bir de ateşi fln da çıkmadı sadece burnu tıkalı akıntısı olduğu için de öksürüyordu arada, hapşurma vardı ve bizimki de güneşe çıkınca gözleri şıpır şıpır akıyor açık renkli gözlülerde oluyormuş... 2 gündür çıkmıyoruz rahatladı baya... Kendimiz koyduk teşhisi ☺️ geçmese doktora götürcektim ama gerek kalmadı...

Çikonun annesi 😍

Hı bizde sizden fazla bi akşam ateş oldu o da geçti Dr götürmedim ben de o yüzden
Çiko nun gözleri ne renk☺️fotolarda tam seçemedim

Off bi de bizde gece uyanmaları had safhada şuan
Tam da odasını ayırma planlarım varken😔

Hera size de çok geçmiş olsun valla benim herhangi bi önerim yok ne yazık ki buhar kullandık bi ara biz De o ii geldi gibiydi ama size yaramamış

Belki sizin de alerjidir canım... Tabi doktora götürmeden de bişey denilemez gerçi sizin ateş de olmuş. Haca değişimi de çok etkiledi yavruları😟 bizim göz rengimiz daha belli değil canım açık kahve desem değil ela desem değil 😄 ben de merakla bekliyorum 😄 bizimkisi de sık uyanıyor eskiye nazaran biz de odasını ayırmayı düşünüyorduk ama hem bizden ayrı kalmayı hem de yatağını yadırgamasın diye alışıncaya kadar onun odasına taşınmayı düşünüyoruz...

Çikonun annesi 😍

Hos geldin canim. Bence iyi bir doktora götür. Bahara girdik alerjikte olabilir.

Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çook teşekkür ediyorum.. Allah yavrularımıza sağlık,sıhat versin.. Onlar hasta olunca resmen evin neşesi gidiyo emir biraz daha iyi bugünde buhar aldık yarın son inşallah.. Bütün hasta melekler dualarımdasınız bian önce iyileşinde musmutlu edin annelerinizi...

Of kızlar bugün benim netimde problem var sanırım ne zaman yazmaya kalksam alıntılar uçtu bişey oldu yönlendirme sayfasında takılı kalıyorum. Neyse küçük kuzucuklarımın hepsini öpüyorum çabucak iyileşin artık meleklerim Nasyacım böyle zamanlarda insan daha çok yalnız hissediyor kendini ama biz varız uzak da olsak yanındayız

Kizlar su telden alinti yapamiyorum bi turlu geçmiş olsun dilekleriniz icin tesekkur ederiz ben bugün ise gitmedim antibiyotik kullanmaya basladim bugün daha iyiyim yagizin da öksürüğü azaldi gibi çok şükür...
Nasya canim allah sana dayanma gücü versin bebisinin
sana ihtiyacı var..
Herasera evin kaloriferliyse hava kuruyodur belki nemlendirmeye calis canim bi de cold mix diye bi yağ varmis yastiga fln bi2 damla damlatinca burnu aciyormus bi eczaneye sor istersen..

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederiz.İnşallah hepimiz çok çabuk sağlığımıza kavuşuruz.

herkesee selammmm

ayy çok yoğunuzz yazamıyoruz wallaa

iş ew iş ew berkay berkay yedir içir uyut derken wakit geçioo

saolsun annem ewdede gözüm arkada kalmıoo yemeğim bile hazır oluoo

weee 24 marttaa gece aşırı b, fışkırarak kusmaylaa sabahına dişimiz patladı :))

ertesi gün ikinci dişte patladı...çok güsel yaa çook sewindik...diş buğdayı hazırlıklarına başladımm burayıda pek takip edemedim yaa yapanlar nasıl yaptı göremedm

internetten bakıyorum..bakalım fotoları paylaşırım yapınca...

birde 4 adım emekliyoruzzzz :)) yere pek koyamıyorum atıwerio kendini kafasını çarpıo yorgan serdimm

wee son olarak park yatak alanlar yere indirdinizmii artık tutunup kalkıo we park yatak çok kötü bişey bana nasıl tawsiye ettilerse ben gördüğüm herkese sakın almayın diyorumm yerde yatıo gibi oluo we çok derinn

neyse hasta bebişlere annelere çok geçmş olsunnnn özledk burayıı

Günaydın kızlar,
Bir iki gündür bakamadım hiç. Umarım iyisinizdir, bebişler biraz olsun iyileşmiştir.
Biz dün ilk kazamızı yaşadık Selim emeklerken yüz üstü oyuncağın üzerine düştü. ağlamaya başlayınca bir kaldırdım ağzının içi kan dolu. Oyuncak üst dudağının iç kısmını kesmiş. Allahtan yalnız değildim panikten ölebilirdim. Ağzını temizledik su içirdim emzirdim zor sakinleşti. Gün içinde de ağlayıp ağzı gerildiği zaman aynı yer yeniden kanadı hep. Gece hep kalkıp kontrol ettim, bişey yoktu çok şükür.
Annelik çook zor gerçekten. Allah yavrularımızı kazalardan belalardan korusun

Ya of bizim pamuklarımıza nazar değdi ya çok üzüldüm canım gerçekten ama hızlı yenileniyo dokular allahtan hemen toparlar inşallah biz düne göre daha iyiyiz neşemiz yerine geliyo allahıma şükür bütün bebeklerimiz bir an önce iyileşsin anneler mutlu olsun artık tek dileğim bu

Günaydın herkese.. herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum. tüm bebişler sağlıklı bir güne uyansın inşallah..

çok geçmiş olsun canım. ınsan çok panik oluyor gerçekten. bir de kan görünce hepten için gitmiştir. Amin canım allah korusun bebeklerimizi.

Günaydın canlarım Asu da düşenler kervanına katılmış dün Annemin mutfağındaki yüksek koltuktan düşmüş üstelik. Annem bir anlıktı diyor arkasını dönmesiyle Asu kendini atmış hemen dönüp tutmaya çalışmış ama kafası sürtmüş. Pat diye düşmemiş allahtan çünkü sert zemin. Meme meme diye ağlamış kıyamam ya Nasıl içim acıdı canı yanarken beni aramıştır ama yanında olamadım.

Canım siz de kaza atlatmışsınız geçmiş olsun. Allah korusun meleklerimizi. Kıyamam ona kanamış üstelik Görünmez kaza işte olacak böyle şeyler alışmamız lazım

Canım siz de kaza atlatmışsınız geçmiş olsun. Allah korusun meleklerimizi. Kıyamam ona kanamış üstelik Görünmez kaza işte olacak böyle şeyler alışmamız lazım

Teşekkür ederim kızlar.
Günebakancım sizede geçmiş olsun. Alışmamız lazım sanırım artık küçük kazalara.

Canım sizede geçmiş olsun ucuz atlatmış allahtan çektiğin acıyı tahmin edebiliyorumkeşke anneler hiç çalışmak zorunda olmasa yaakesin nazar var üzerimizde ben ona inandım artık geçen eloşta anakucağında otururken oyuncağı yere düşmüş ona uzanırken kafa üstü düşmek üzereydi yakaladım ama kafa yere çarptı biraz tabi çok ağladı allaha emanet artık kuzularımız

SULOZ geçmiş olsun canım 😟 eee emeklemeye başlayınca kazalar da kaçınılmaz oluyor di mi 😟 korkma ama hemencicik iyileşir annesi....
GÜNEBAKAN size de geçmiş olsun kuzum ucuz atlatmışsınız... Ben aylar var koltukta oturmuyorum da oturtmuyorum da korkumdan 😟

Günaydın herkese ben de pazardan beri annemdeyim çok iyi geldi. Çikocum sabah 6-6.30 arası uyandığı için salak gibi oluyordum.saolsun her sabah babam alıp ilgilendi ben de bir güzel uyudum. Ama yarın evime döneceğim neyse enerji depoladım 😄
NASYA seni unutuyordum daha iyi olmanıza sevindim 😘
Umarım herkesten iyileştik haberi alırız bugün 🙏

Çikonun annesi 😍

Günaydın arkadaşlar.İnşallah bugün hasta olan bebiş ve annelerimiz kendilerini biraz daha iyi hisseder.

Canım geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.Maalesef bazen kaşla göz arasında kazalar kaçınılmaz oluyor.

Offf sen deyince geçen haftalarda benim de başıma geliyordu. Sabahları erken kalkınca çikoyu yanıma alıp yastık koyuyordum yanına da... Babası giyinmeye gitmişti işe gidecekti ben de o gelecek oynayacaklar diye gözüm kapalı duruyorum öyle ama uyumuyordum... Bir baktım ıhh ıhh diye ses geliyor gözümü açmamla çikoyu kapmam bir oldu. Bizimki yastığı ittirmiş , kaymış kafası yataktan aşağı sarkmış.sinir oldum kendime aklıma arastanın söylediği beşikten düşen bebek geldi.allah korusun kafa üstü düşecekti... Aklınızda bulunsun artık yastık falan hak getire 😟

Çikonun annesi 😍

Çok içim sıkılıyor.Temizlik yapmam gerekiyor hiç canım istemiyor.Zaten elada izin vermiyor.Şöyle yarım bırakmadan, içime sine sine iş yapmayı özledim.
Aslında kv ve annem yakın ama kv geldiği zaman beni deli ediyor.Oyüzden elaya bakması için çağırmıyorum.Annemde anneannemize bakıyor gelemez.Elayıda sağlık ocağına götürmem lazım.Offf ruhum daraldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…