Kızlar ya dökülüo topiczira benim oğluşum da hasta hasta olan anne ve bebişlerimize acil şifalar diliom inş çabucacık geçer
Ayşe Dr mu dedi bahar alerjisi die
Çünkü biz De h sonu iki gün çimlere fln yayıldık Güneş'te oturttum baya bi öğleden sonra güneşiydi aslında ama
Ertesi gün şırıl şırıl burun göz akmaya başladı ilk gün ateş de oldu
Offf((
Canım kendi doktoruna götürmedim sağlık ocağına gittim ciğerlerinde bişey yok dedi, beyaz tenli olduğu için alerjik olabilir dedi. Ananemizde bahar alerjisi var, bir de ateşi fln da çıkmadı sadece burnu tıkalı akıntısı olduğu için de öksürüyordu arada, hapşurma vardı ve bizimki de güneşe çıkınca gözleri şıpır şıpır akıyor açık renkli gözlülerde oluyormuş... 2 gündür çıkmıyoruz rahatladı baya... Kendimiz koyduk teşhisi ☺️ geçmese doktora götürcektim ama gerek kalmadı...
Çikonun annesi 😍
Hı bizde sizden fazla bi akşam ateş oldu o da geçti Dr götürmedim ben de o yüzden
Çiko nun gözleri ne renk☺️fotolarda tam seçemedim
Off bi de bizde gece uyanmaları had safhada şuan
Tam da odasını ayırma planlarım varken😔
Hera size de çok geçmiş olsun valla benim herhangi bi önerim yok ne yazık ki buhar kullandık bi ara biz De o ii geldi gibiydi ama size yaramamış
Uzun zamandır giremiyordum kızlar. Biz oğlumla şehir şehir dolaştık, geldik. Sizleri çok özledim ben, uzaktan tanışsak da, duygularımız yaşadıklarımız o kadar benzer ki. Geçmişe baktım hızlıca ve nerdeyse herkesin ve bebişlerin hasta olduğunu gördüm. Çok geçmiş olsun, herkes bir an önce iyileşir umarım ve bebişlerimiz güzel güzel, sağlıkla büyürler. Nasya kıyamam ya bir de iğne mi oluyor kuzum. Benim kızım da bebeklikten beri çok iğneler oldu. İnşallah bebişlerimiz bir daha hiç bu kadar hasta olmaz. Ara ara eve geliyordum, her şey iyi gidiyordu. Fakat üç gündür kızım hasta benim de. Ateşi 39 dereceye çıktı, ben evde oğlumla kaldım, uyuyordu çünkü. Babası doktora götürdü gece, serum takmışlar. İki gün okula göndermedim. Burnu sürekli tıkalı benim kızımın nerdeyse bütün kış. Alerjik bir bünyesi olduğunu düşünüyorum ve tıkalı burun sonunda hasta yapıyor. Eğitim ve araştırma hastanesinde alerji testlerini yaptırmıştım geçen yıl, her ay üç kere antibiyotik kullanıyordu çünkü. Ama ne hikmetse alerji yok dediler. Ee babası alerjik, dedesi ve halası astım, çocuk sürekli faranjit, bronşit hatta zatürre başlangıcı bile oldu. Nasıl alerjik değil. Sanırım özel bir uzmana gitmem gerekecek. Kızlar sizler de kendi derdinize düşmüşsünüz ama akıl akıldan üstündür. Acaba bu tıkalı burna bir çözüm var mı? Buhar makinesi denendi, pek yaramadı bize. Kızımın hastalıklarından bana gına geldi gerçekten. Çok çok hasta oldu yavrum bu yaşına kadar. Oğlum şükür Allah'a iyi. Sanırım şimdiye dek hasta olmamasını emmesine borçluyum. Kendisi nerdeyse hiç ek gıda yemiyor. Zorlarsam çok ağlıyor. Bu konuda bir başarı kaydetmeyi geç, çocuğu zorlayarak ağlatmayı bile başardım. Sonra da kendime çok kızdım. Aman zaten hastasınız bir de kendi derdimle şişirdim içinizi. Affedin kızlar ve hemen iyileşin tamam mı:)) Kucakladımmmmmmmmm
Günaydın kızlar,
Bir iki gündür bakamadım hiç. Umarım iyisinizdir, bebişler biraz olsun iyileşmiştir.
Biz dün ilk kazamızı yaşadıkSelim emeklerken yüz üstü oyuncağın üzerine düştü. ağlamaya başlayınca bir kaldırdım ağzının içi kan dolu. Oyuncak üst dudağının iç kısmını kesmiş. Allahtan yalnız değildim panikten ölebilirdim. Ağzını temizledik su içirdim emzirdim zor sakinleşti. Gün içinde de ağlayıp ağzı gerildiği zaman aynı yer yeniden kanadı hep. Gece hep kalkıp kontrol ettim, bişey yoktu çok şükür.
Annelik çook zor gerçekten. Allah yavrularımızı kazalardan belalardan korusun
Günaydın kızlar,
Bir iki gündür bakamadım hiç. Umarım iyisinizdir, bebişler biraz olsun iyileşmiştir.
Biz dün ilk kazamızı yaşadıkSelim emeklerken yüz üstü oyuncağın üzerine düştü. ağlamaya başlayınca bir kaldırdım ağzının içi kan dolu. Oyuncak üst dudağının iç kısmını kesmiş. Allahtan yalnız değildim panikten ölebilirdim. Ağzını temizledik su içirdim emzirdim zor sakinleşti. Gün içinde de ağlayıp ağzı gerildiği zaman aynı yer yeniden kanadı hep. Gece hep kalkıp kontrol ettim, bişey yoktu çok şükür.
Günaydın kızlar,
Ya of bizim pamuklarımıza nazar değdi ya çok üzüldüm canım gerçekten ama hızlı yenileniyo dokular allahtan hemen toparlar inşallahbiz düne göre daha iyiyiz neşemiz yerine geliyo allahıma şükür bütün bebeklerimiz bir an önce iyileşsin anneler mutlu olsun artık tek dileğim bu
Günaydın herkese.. herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum. tüm bebişler sağlıklı bir güne uyansın inşallah..
çok geçmiş olsun canım. ınsan çok panik oluyor gerçekten. bir de kan görünce hepten için gitmiştir. Amin canım allah korusun bebeklerimizi.
Canım siz de kaza atlatmışsınız geçmiş olsun. Allah korusun meleklerimizi. Kıyamam ona kanamış üstelikGörünmez kaza işte olacak böyle şeyler alışmamız lazım
Günaydın canlarım Asu da düşenler kervanına katılmış dünAnnemin mutfağındaki yüksek koltuktan düşmüş üstelik. Annem bir anlıktı diyor arkasını dönmesiyle Asu kendini atmış hemen dönüp tutmaya çalışmış ama kafası sürtmüş. Pat diye düşmemiş allahtan çünkü sert zemin. Meme meme diye ağlamış kıyamam ya Nasıl içim acıdı canı yanarken beni aramıştır ama yanında olamadım.
Günaydın kızlar,
Canım sizede geçmiş olsun ucuz atlatmış allahtan çektiğin acıyı tahmin edebiliyorumkeşke anneler hiç çalışmak zorunda olmasa yaa kesin nazar var üzerimizde ben ona inandım artık geçen eloşta anakucağında otururken oyuncağı yere düşmüş ona uzanırken kafa üstü düşmek üzereydi yakaladım ama kafa yere çarptı biraz tabi çok ağladı allaha emanet artık kuzularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?