SULOZ geçmiş olsun canım 😟 eee emeklemeye başlayınca kazalar da kaçınılmaz oluyor di mi 😟 korkma ama hemencicik iyileşir annesi....
GÜNEBAKAN size de geçmiş olsun kuzum ucuz atlatmışsınız... Ben aylar var koltukta oturmuyorum da oturtmuyorum da korkumdan 😟
Günaydın herkese ben de pazardan beri annemdeyim çok iyi geldi. Çikocum sabah 6-6.30 arası uyandığı için salak gibi oluyordum.saolsun her sabah babam alıp ilgilendi ben de bir güzel uyudum. Ama yarın evime döneceğim neyse enerji depoladım 😄
NASYA seni unutuyordum daha iyi olmanıza sevindim 😘
Umarım herkesten iyileştik haberi alırız bugün 🙏
Çikonun annesi 😍
Tesekkür ederim canlarGünaydın arkadaşlar.İnşallah bugün hasta olan bebiş ve annelerimiz kendilerini biraz daha iyi hisseder.
Canım geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.Maalesef bazen kaşla göz arasında kazalar kaçınılmaz oluyor.
Ayy cnm içim derinden yandı inan kurban olurum ben bu kuzularaa hic dayanamiyorum annesiz kalmalarina heleGünaydın canlarım Asu da düşenler kervanına katılmış dünAnnemin mutfağındaki yüksek koltuktan düşmüş üstelik. Annem bir anlıktı diyor arkasını dönmesiyle Asu kendini atmış hemen dönüp tutmaya çalışmış ama kafası sürtmüş. Pat diye düşmemiş allahtan çünkü sert zemin. Meme meme diye ağlamış kıyamam ya Nasıl içim acıdı canı yanarken beni aramıştır ama yanında olamadım.
Günaydın kızlar,
Bir iki gündür bakamadım hiç. Umarım iyisinizdir, bebişler biraz olsun iyileşmiştir.
Biz dün ilk kazamızı yaşadıkSelim emeklerken yüz üstü oyuncağın üzerine düştü. ağlamaya başlayınca bir kaldırdım ağzının içi kan dolu. Oyuncak üst dudağının iç kısmını kesmiş. Allahtan yalnız değildim panikten ölebilirdim. Ağzını temizledik su içirdim emzirdim zor sakinleşti. Gün içinde de ağlayıp ağzı gerildiği zaman aynı yer yeniden kanadı hep. Gece hep kalkıp kontrol ettim, bişey yoktu çok şükür.
Annelik çook zor gerçekten. Allah yavrularımızı kazalardan belalardan korusun
Nasyacim sizede gecmis olsun ben ve kizimda hastayiz bende bugun öksürükte başladı benimde annem 13gun kaldı yanimda ben pesine takildim gittim 15gun daha onun yaninda kaldim sonrasinda hep yalnizdim cnm bazen bende diorum keske 1saat tutan olsada uyusam die ama malesef yalnızım burda üzülme sende lütfen. Kuzunda biran önce iilesir ikrada cok kötüydü gözü akiodu kongest die bi surup verdi doktor mucize gibi iciodu hemen duruodu akmasi. Sonra ben oldum aynı şekilde bi kasikta ben ictim suruptan ve hemen durdu gözümün akmasi bi sorun doktorunuza sizde isterseniz.
Teşekkür ederim kızlar.
Günebakancım sizede geçmiş olsun. Alışmamız lazım sanırım artık küçük kazalara.
Canım sizede geçmiş olsun ucuz atlatmış allahtan çektiğin acıyı tahmin edebiliyorumkeşke anneler hiç çalışmak zorunda olmasa yaa kesin nazar var üzerimizde ben ona inandım artık geçen eloşta anakucağında otururken oyuncağı yere düşmüş ona uzanırken kafa üstü düşmek üzereydi yakaladım ama kafa yere çarptı biraz tabi çok ağladı allaha emanet artık kuzularımız
SULOZ geçmiş olsun canım 😟 eee emeklemeye başlayınca kazalar da kaçınılmaz oluyor di mi 😟 korkma ama hemencicik iyileşir annesi....
GÜNEBAKAN size de geçmiş olsun kuzum ucuz atlatmışsınız... Ben aylar var koltukta oturmuyorum da oturtmuyorum da korkumdan 😟
Günaydın herkese ben de pazardan beri annemdeyim çok iyi geldi. Çikocum sabah 6-6.30 arası uyandığı için salak gibi oluyordum.saolsun her sabah babam alıp ilgilendi ben de bir güzel uyudum. Ama yarın evime döneceğim neyse enerji depoladım 😄
NASYA seni unutuyordum daha iyi olmanıza sevindim 😘
Umarım herkesten iyileştik haberi alırız bugün 🙏
Çikonun annesi 😍
Offf sen deyince geçen haftalarda benim de başıma geliyordu. Sabahları erken kalkınca çikoyu yanıma alıp yastık koyuyordum yanına da... Babası giyinmeye gitmişti işe gidecekti ben de o gelecek oynayacaklar diye gözüm kapalı duruyorum öyle ama uyumuyordum... Bir baktım ıhh ıhh diye ses geliyor gözümü açmamla çikoyu kapmam bir oldu. Bizimki yastığı ittirmiş , kaymış kafası yataktan aşağı sarkmış.sinir oldum kendime aklıma arastanın söylediği beşikten düşen bebek geldi.allah korusun kafa üstü düşecekti... Aklınızda bulunsun artık yastık falan hak getire 😟
Çikonun annesi 😍
Çok içim sıkılıyor.Temizlik yapmam gerekiyor hiç canım istemiyor.Zaten elada izin vermiyor.Şöyle yarım bırakmadan, içime sine sine iş yapmayı özledim.
Aslında kv ve annem yakın ama kv geldiği zaman beni deli ediyor.Oyüzden elaya bakması için çağırmıyorum.Annemde anneannemize bakıyor gelemez.Elayıda sağlık ocağına götürmem lazım.Offf ruhum daraldı.
Tesekkür ederim canlar
Evet artık kazalar ve yaramazlıklar kaçınılmaz oluyor malesef
Eki Görüntüle 1039654
Karabulutlar coktu uzerimize her gun bir hastalik,bir kaza haberi duyar olduk.(
Suloz nasil icim yandi kurban olurum nasil cani acidi kimbilir hele sen kan gorunce insan ne yapacagini bilemez.
Gunebakan gecmis olsun sizede.Uzulme diyecegim ama biliyorum elinde degil.Her an yaninda olmak istemen,teselli etmek istemen cok normal ama daha iyi sartlar icin mecbur.
Barista uzun zamandir cekmeceleri aciyor yurutecindeyken ve gecen gun parmaklarini sikistirdi.Allahtan hemen gordum ve kostum misafir vardi mutfakta yemek yiyorduk.
Hemen kucagima aldim sakinlestirdim cok aglamadi.
Bu gecede cok sukur daha iyidi bendr kendimi dinlenmis hissediyorum.
Oglen bir arkadasim gelecek.2 hafta sonra dogum yapacak son gezmelerde
Onu ne zor gunler bekliyor ama anlatip moralini bozmayayim yasayip gorecek.
Nasyacim cok sevindim daha iyiymis pamuk prenses cok sukur.
Benim guzeller guzeli dunurm ang yok bayadir iyilerdir ins.
Ayy cnm içim derinden yandı inan kurban olurum ben bu kuzularaa hic dayanamiyorum annesiz kalmalarina hele(
Cnmm cok gecmis olsun ikrada sürekli koltuklara tirmanip ayaga kalkio sabah düştü yine baya agladi cok hareketlendiler allag korusun kuzularimizi(annelik cok zor zanaat. ..
Karabulutlar coktu uzerimize her gun bir hastalik,bir kaza haberi duyar olduk.(
Suloz nasil icim yandi kurban olurum nasil cani acidi kimbilir hele sen kan gorunce insan ne yapacagini bilemez.
Gunebakan gecmis olsun sizede.Uzulme diyecegim ama biliyorum elinde degil.Her an yaninda olmak istemen,teselli etmek istemen cok normal ama daha iyi sartlar icin mecbur.
Barista uzun zamandir cekmeceleri aciyor yurutecindeyken ve gecen gun parmaklarini sikistirdi.Allahtan hemen gordum ve kostum misafir vardi mutfakta yemek yiyorduk.
Hemen kucagima aldim sakinlestirdim cok aglamadi.
Bu gecede cok sukur daha iyidi bendr kendimi dinlenmis hissediyorum.
Oglen bir arkadasim gelecek.2 hafta sonra dogum yapacak son gezmelerde
Onu ne zor gunler bekliyor ama anlatip moralini bozmayayim yasayip gorecek.
Nasyacim cok sevindim daha iyiymis pamuk prenses cok sukur.
Benim guzeller guzeli dunurm ang yok bayadir iyilerdir ins.
Ayy cnm içim derinden yandı inan kurban olurum ben bu kuzularaa hic dayanamiyorum annesiz kalmalarina hele(
Cnmm cok gecmis olsun ikrada sürekli koltuklara tirmanip ayaga kalkio sabah düştü yine baya agladi cok hareketlendiler allag korusun kuzularimizi(annelik cok zor zanaat. ..
Gunebakan ve Sulozcum geçmiş olsun kazalar başladı ne yazik ki..içiniz nasil acimistir tahmin ediyorum..gecen gün annem kucağında yagizla düştü yolda agladi yavrum cok öyle kotu oldum ki icim eridi gitti annem de cok agladi canim allahtan kafasında şapka vardi ve yüzüstü düşmedi kaza geliyorum demiyor iste allaha emanet yavrularimiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederiz kızlar :)merhabalar kızlar geçmişi okudum kesin nazar var topiğimizde
hastalıklar bitiyor kazalar başlıyor ama bu kazalara alışmak lazım çünkü büyüyorlar artık dur durak yok bunlara
günebakan ve suloz çok geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun
ayşecim sizde ucuz atlatmışsınız...
gelelim bize....
kızlar bir kaç gündür içimi kemiren bir şey var sizlere danışmak düşüncelerinizi almak istedim..
biz kv ile altlı üstlü oturuyoruz kendisi çok iyi bir insandır bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadık yalnız son günlerde benim biraz canım sıkkın
kızım önceleri geceleri nerdeyse hiç uyumazdı sabaha karşı yatardı bende haliyle zombiye döndüğüm için Öyküyü kv bırakıp bir kaç saat uyurdum gündüzleri. şimdilerde de gün içinde bıraktığım oluyor bende o ara ya işlerimi yapıyorum ya uyuyorum dinleniyorum falan. birde spora falan gidiyorum onun için de bırakıyorum mecbur. oda alıyor öyküyü habire gezdiriyor parklar amcalara gitmeler falan.. öykü bayıla bayıla geziyor tabi.. öykü onunla hep iyi vakit geçiriyor haliyle.. neyse son bir haftadır öykü kv ye karşı aşırı düşkünlük yaşamaya başladı nerdeyse bana gelmeyip ona gidecek arkasından ağlamalar falançağırınca bana değil ona gitmeler falan.. eee ben annesiyim gönül koyuyorum tabi bu duruma içim acıyo resmen..
acaba diyorum kızım beni sevmiyormuo hep gezdiren iyi kakit geçirdiği biri bende hep sevmediği şeyleri yapan biri olarak şartladık mı acaba kızımı diyorum..
mesela burun,kulak temizliği, üst baş değiştirme, demir ilacı içirme, bazen iştahsızlıktan dolayı ek gıda yedirme mücadelesi, uyutma mücadelesi falan öykünün hiç sevmediği şeyler ve bunların hepsini ben yapıyorum acaba diyorum beni görünce onlarmı geliyor aklına? kızım beni yeterince sevmiyor mu diyorum?
bu durumu nasıl aşabilirim? kv kırmakta istemiyorum dünya iyisi bir insan her işime koşturuyor ama söz konusu evlat sevgisi olunca insan paylaşamıyor..
biraz uzun oldu kızlar ama her şeyi paylaşmak istedim sizlerle.. sizce ne yapmalıyım? kızımı bırakmasam mı acaba artık kv ye?
Büyümüşün tabi fıstık kocaman kız olmuşsun maşallah :)kızlar bunlarda 8. ay fotolarımız :))
dün tam 8 aylık olduk büyüyor muyuz ne
Eki Görüntüle 1040265 Eki Görüntüle 1040266 Eki Görüntüle 1040267 Eki Görüntüle 1040268
Selam kızlar.Herkese geçmiş olsun.
NASYA yalnızken ne kadar zorlandığını tahmin ediyorum. Benim annemler de uzakta.Eşimle biz de yavrumuza yalnız bakıyoruz. Ne gelen var ne giden, ne de arayanBir de ben şeker ve tiroit hastasıyım. Şeker hastalığım beni zaman zaman çok zorluyor.30-40'a düştüğü bile oldu. Şu son 3 ayda da müthiş derecede yükselmiş; ama bunları umursayan yok.Allah herkese vicdan ve merhamet versin. Öyle ya da böyle bebekler büyüyecek;ancak yaşananlar unutulmayacak. Eşimle baş başa gezmeyi, sinemaya gitmeyi çok özledim.İnsan biraz nefes almak istiyor; ama nafile Allah güç kuvvet versin sana.Üzülme demeyeceğim; çünkü mümkün değil. Bugünlerin bir şekilde atlatılacağını zaten biliyorsun. Sabır, sabır, sabır...
GÜNEBAKAN, Asu'nun düşünce "meme" diye ağlamasına çok üzüldüm, gözlerim doldu.Yavrucuğum ya! Allah uzun ayrılıklar vermesin. Güvendiğin birine emanet etmişsin, ne güzel.Allah annenden de razı olsun.
CEMİLEYD deneyip denemediğini bilmiyorum; fakat sen temizlik yaparken bebişi mama sandalyesinde oturtmayı denedin mi?Biz bugün öyle ev süpürdük. Meleğimin hoşuna da gitti. Çığlık çığlığa izledi.
merhabalar kızlar geçmişi okudum kesin nazar var topiğimizde
hastalıklar bitiyor kazalar başlıyor ama bu kazalara alışmak lazım çünkü büyüyorlar artık dur durak yok bunlara
gelelim bize....
kızlar bir kaç gündür içimi kemiren bir şey var sizlere danışmak düşüncelerinizi almak istedim..
biz kv ile altlı üstlü oturuyoruz kendisi çok iyi bir insandır bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadık yalnız son günlerde benim biraz canım sıkkın
kızım önceleri geceleri nerdeyse hiç uyumazdı sabaha karşı yatardı bende haliyle zombiye döndüğüm için Öyküyü kv bırakıp bir kaç saat uyurdum gündüzleri. şimdilerde de gün içinde bıraktığım oluyor bende o ara ya işlerimi yapıyorum ya uyuyorum dinleniyorum falan. birde spora falan gidiyorum onun için de bırakıyorum mecbur. oda alıyor öyküyü habire gezdiriyor parklar amcalara gitmeler falan.. öykü bayıla bayıla geziyor tabi.. öykü onunla hep iyi vakit geçiriyor haliyle.. neyse son bir haftadır öykü kv ye karşı aşırı düşkünlük yaşamaya başladı nerdeyse bana gelmeyip ona gidecek arkasından ağlamalar falançağırınca bana değil ona gitmeler falan.. eee ben annesiyim gönül koyuyorum tabi bu duruma içim acıyo resmen..
acaba diyorum kızım beni sevmiyormuo hep gezdiren iyi kakit geçirdiği biri bende hep sevmediği şeyleri yapan biri olarak şartladık mı acaba kızımı diyorum..
mesela burun,kulak temizliği, üst baş değiştirme, demir ilacı içirme, bazen iştahsızlıktan dolayı ek gıda yedirme mücadelesi, uyutma mücadelesi falan öykünün hiç sevmediği şeyler ve bunların hepsini ben yapıyorum acaba diyorum beni görünce onlarmı geliyor aklına? kızım beni yeterince sevmiyor mu diyorum?
bu durumu nasıl aşabilirim? kv kırmakta istemiyorum dünya iyisi bir insan her işime koşturuyor ama söz konusu evlat sevgisi olunca insan paylaşamıyor..
biraz uzun oldu kızlar ama her şeyi paylaşmak istedim sizlerle.. sizce ne yapmalıyım? kızımı bırakmasam mı acaba artık kv ye?
kızlar bunlarda 8. ay fotolarımız :))
Eki Görüntüle 1040265 Eki Görüntüle 1040266 Eki Görüntüle 1040267 Eki Görüntüle 1040268
NASYA yalnızken ne kadar zorlandığını tahmin ediyorum. Benim annemler de uzakta.Eşimle biz de yavrumuza yalnız bakıyoruz. Ne gelen var ne giden, ne de arayanBir de ben şeker ve tiroit hastasıyım. Şeker hastalığım beni zaman zaman çok zorluyor.30-40'a düştüğü bile oldu. Şu son 3 ayda da müthiş derecede yükselmiş; ama bunları umursayan yok.Allah herkese vicdan ve merhamet versin. Öyle ya da böyle bebekler büyüyecek;ancak yaşananlar unutulmayacak. Eşimle baş başa gezmeyi, sinemaya gitmeyi çok özledim.İnsan biraz nefes almak istiyor; ama nafile Allah güç kuvvet versin sana.Üzülme demeyeceğim; çünkü mümkün değil. Bugünlerin bir şekilde atlatılacağını zaten biliyorsun. Sabır, sabır, sabır...
GÜNEBAKAN, Asu'nun düşünce "meme" diye ağlamasına çok üzüldüm, gözlerim doldu.Yavrucuğum ya! Allah uzun ayrılıklar vermesin. Güvendiğin birine emanet etmişsin, ne güzel.Allah annenden de razı olsun.
CEMİLEYD deneyip denemediğini bilmiyorum; fakat sen temizlik yaparken bebişi mama sandalyesinde oturtmayı denedin mi?Biz bugün öyle ev süpürdük. Meleğimin hoşuna da gitti. Çığlık çığlığa izledi.
gelelim bize....
gelelim bize....
Canım seni niye sevmesin tabii ki çok seviyorMadem gezmeyi seviyor sen de gezdir küçük hanfendiyi :) Sevmediği şeylerle birlikte sevdiği şeyleri de yapın
Güzeller güzeli Öykü annesinin yaptığı bandı da takmış çok yakışmışKocaman kız olmuş artık annesi maşallah boncuk gözlüme
Canım anlattıklarının aynısıni görümcem kendi annesiyle yaşadı çocuk bir dönem hep anneannesine gitti annesine gel
Nce ağladı itti oda o ara çok üzüldü ama inan çok çabuk geçti onun önceliği herzaman sensin bütün derdinin dermanı sende unutma sakn öle düşünme geçip gidicek
Kızlar çok yoruldum.Evi sildim, sağlık ocağına gittim, pazara gittim.Çoook yoruldum.
Mama sandalyesinde durmuyor canım.Bebek arabasına koyuyorum genelde.Ben nereye ela oraya.Ama süpürmenin sonuna doğru başlıyor ağlamaya.
Maşşallah annesi artık bebişlerimiz genç kız ve delikanlı oldular.
Canım ben biraz daha az bırakmaya çalışırdım ve onun sevdiği şeyleri beraber yapmaya özen gösterirdim.
sağolun kızlar çok teşekkür ederim günebakancım sevdiği şeyleride yapıyorum tabi ki gün içinde zaten durmuyor durduğu yerde hep keşif halinde oyun istiyo bende onun temposuna ayak uydurmaya çalışıyorum işte
nasyacım umarım dediğin g,ibi çabuk geçer bu dönem yoksa ben üzüntümden kendimi yicem
acaba çalışan annelerde böyle bir sorun yaşayan varmıdır ki?
ben evde olduğum halde böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?