2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Tesekkür ederim canlar
Evet artık kazalar ve yaramazlıklar kaçınılmaz oluyor malesef

Karabulutlar coktu uzerimize her gun bir hastalik,bir kaza haberi duyar olduk.(
Suloz nasil icim yandi kurban olurum nasil cani acidi kimbilir hele sen kan gorunce insan ne yapacagini bilemez.

Gunebakan gecmis olsun sizede.Uzulme diyecegim ama biliyorum elinde degil.Her an yaninda olmak istemen,teselli etmek istemen cok normal ama daha iyi sartlar icin mecbur.

Barista uzun zamandir cekmeceleri aciyor yurutecindeyken ve gecen gun parmaklarini sikistirdi.Allahtan hemen gordum ve kostum misafir vardi mutfakta yemek yiyorduk.
Hemen kucagima aldim sakinlestirdim cok aglamadi.

Bu gecede cok sukur daha iyidi bendr kendimi dinlenmis hissediyorum.
Oglen bir arkadasim gelecek.2 hafta sonra dogum yapacak son gezmelerde
Onu ne zor gunler bekliyor ama anlatip moralini bozmayayim yasayip gorecek.

Nasyacim cok sevindim daha iyiymis pamuk prenses cok sukur.
Benim guzeller guzeli dunurm ang yok bayadir iyilerdir ins.

Ayy cnm içim derinden yandı inan kurban olurum ben bu kuzularaa hic dayanamiyorum annesiz kalmalarina hele(

Cnmm cok gecmis olsun ikrada sürekli koltuklara tirmanip ayaga kalkio sabah düştü yine baya agladi cok hareketlendiler allag korusun kuzularimizi(annelik cok zor zanaat. ..

Gunebakan ve Sulozcum geçmiş olsun kazalar başladı ne yazik ki..içiniz nasil acimistir tahmin ediyorum..gecen gün annem kucağında yagizla düştü yolda agladi yavrum cok öyle kotu oldum ki icim eridi gitti annem de cok agladi canim allahtan kafasında şapka vardi ve yüzüstü düşmedi kaza geliyorum demiyor iste allaha emanet yavrularimiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasyacim sizede gecmis olsun ben ve kizimda hastayiz bende bugun öksürükte başladı benimde annem 13gun kaldı yanimda ben pesine takildim gittim 15gun daha onun yaninda kaldim sonrasinda hep yalnizdim cnm bazen bende diorum keske 1saat tutan olsada uyusam die ama malesef yalnızım burda üzülme sende lütfen. Kuzunda biran önce iilesir ikrada cok kötüydü gözü akiodu kongest die bi surup verdi doktor mucize gibi iciodu hemen duruodu akmasi. Sonra ben oldum aynı şekilde bi kasikta ben ictim suruptan ve hemen durdu gözümün akmasi bi sorun doktorunuza sizde isterseniz.

Canım saol sizede çok geçmiş olsun senin hasta olmanda kötü dinlenemıyo insan daha zor iyileşiyo ama bebeklerin hasta olmasına hiç dayanamıyorum yüa daha çok küçükler
İnsan böyle zor zamanlarda dahada yalnız hissediyor kendini canım hastane odasında yavrum ateş içinde yanıyodu eşim işlemler için koşturuyodu durmadan ağladı ve ben o an o kadar çaresiz o kadar yalnız hissettimki kendimi böyle olunca anneme karşı dahada bilenıyorum maalesef unutamıyorum bazı şeyleri
Zaten hep yalnız baktım bundan da gurur duyuyyorum kendimle ama bazen zayıf düşüp yorulduğumu hissediyorum biraz şefkate ihtiyaç duyuyyorum ama olmayınca olmuyo allah önce bize sağlık versinki kimseye muhtaç olmayalım

Teşekkür ederim kızlar.
Günebakancım sizede geçmiş olsun. Alışmamız lazım sanırım artık küçük kazalara.

Evet canım alışıcaz sağolasın

Geçmiş olsun canım size de artık çok daha fazla dikkat lazım ama eninde sonunda bi kaza atlatmayı başarıyorlar.

Sağol canım Asu da yastığı itmiş arkasından bakmak için atlamış zilli. Ucuz atlattık allahtan siz de ucuz atlatmışsınız.

Evin işini salla canım ya al Elayı önce sağlık ocağına ordan da parka gidin en güzeli :) Daraltma kendini evin işi biter mi hiç?

Tesekkür ederim canlar
Evet artık kazalar ve yaramazlıklar kaçınılmaz oluyor malesef
Eki Görüntüle 1039654

Bak yaa o yaramaz popoyu ısırırımmmm tamam başladı artık yaramazlıklar :)

Sağol canım benim. Arkadaşın da sağ salim alsın yavrusunu kucağına inşallah. Bize de söylerlerdi hep dimi şimdi iyi günlerin tadını çıkar diye :)

Sorma keltoş kafasındaki kırmızılığı görünce içim nasıl oldu anlatamam

Selam kızlar.Herkese geçmiş olsun.
NASYA yalnızken ne kadar zorlandığını tahmin ediyorum. Benim annemler de uzakta.Eşimle biz de yavrumuza yalnız bakıyoruz. Ne gelen var ne giden, ne de arayan Bir de ben şeker ve tiroit hastasıyım. Şeker hastalığım beni zaman zaman çok zorluyor.30-40'a düştüğü bile oldu. Şu son 3 ayda da müthiş derecede yükselmiş; ama bunları umursayan yok.Allah herkese vicdan ve merhamet versin. Öyle ya da böyle bebekler büyüyecek;ancak yaşananlar unutulmayacak. Eşimle baş başa gezmeyi, sinemaya gitmeyi çok özledim.İnsan biraz nefes almak istiyor; ama nafile Allah güç kuvvet versin sana.Üzülme demeyeceğim; çünkü mümkün değil. Bugünlerin bir şekilde atlatılacağını zaten biliyorsun. Sabır, sabır, sabır...
GÜNEBAKAN, Asu'nun düşünce "meme" diye ağlamasına çok üzüldüm, gözlerim doldu.Yavrucuğum ya! Allah uzun ayrılıklar vermesin. Güvendiğin birine emanet etmişsin, ne güzel.Allah annenden de razı olsun.
CEMİLEYD deneyip denemediğini bilmiyorum; fakat sen temizlik yaparken bebişi mama sandalyesinde oturtmayı denedin mi?Biz bugün öyle ev süpürdük. Meleğimin hoşuna da gitti. Çığlık çığlığa izledi.

merhabalar kızlar geçmişi okudum kesin nazar var topiğimizde
hastalıklar bitiyor kazalar başlıyor ama bu kazalara alışmak lazım çünkü büyüyorlar artık dur durak yok bunlara
günebakan ve suloz çok geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun
ayşecim sizde ucuz atlatmışsınız...

gelelim bize....
kızlar bir kaç gündür içimi kemiren bir şey var sizlere danışmak düşüncelerinizi almak istedim..
biz kv ile altlı üstlü oturuyoruz kendisi çok iyi bir insandır bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadık yalnız son günlerde benim biraz canım sıkkın
kızım önceleri geceleri nerdeyse hiç uyumazdı sabaha karşı yatardı bende haliyle zombiye döndüğüm için Öyküyü kv bırakıp bir kaç saat uyurdum gündüzleri. şimdilerde de gün içinde bıraktığım oluyor bende o ara ya işlerimi yapıyorum ya uyuyorum dinleniyorum falan. birde spora falan gidiyorum onun için de bırakıyorum mecbur. oda alıyor öyküyü habire gezdiriyor parklar amcalara gitmeler falan.. öykü bayıla bayıla geziyor tabi.. öykü onunla hep iyi vakit geçiriyor haliyle.. neyse son bir haftadır öykü kv ye karşı aşırı düşkünlük yaşamaya başladı nerdeyse bana gelmeyip ona gidecek arkasından ağlamalar falan çağırınca bana değil ona gitmeler falan.. eee ben annesiyim gönül koyuyorum tabi bu duruma içim acıyo resmen..
acaba diyorum kızım beni sevmiyormu o hep gezdiren iyi kakit geçirdiği biri bende hep sevmediği şeyleri yapan biri olarak şartladık mı acaba kızımı diyorum..
mesela burun,kulak temizliği, üst baş değiştirme, demir ilacı içirme, bazen iştahsızlıktan dolayı ek gıda yedirme mücadelesi, uyutma mücadelesi falan öykünün hiç sevmediği şeyler ve bunların hepsini ben yapıyorum acaba diyorum beni görünce onlarmı geliyor aklına? kızım beni yeterince sevmiyor mu diyorum?
bu durumu nasıl aşabilirim? kv kırmakta istemiyorum dünya iyisi bir insan her işime koşturuyor ama söz konusu evlat sevgisi olunca insan paylaşamıyor..
biraz uzun oldu kızlar ama her şeyi paylaşmak istedim sizlerle.. sizce ne yapmalıyım? kızımı bırakmasam mı acaba artık kv ye?

teşekkür ederiz kızlar :)
kızlar bunlarda 8. ay fotolarımız :))
dün tam 8 aylık olduk büyüyor muyuz ne

Eki Görüntüle 1040265 Eki Görüntüle 1040266 Eki Görüntüle 1040267 Eki Görüntüle 1040268
Büyümüşün tabi fıstık kocaman kız olmuşsun maşallah :)

Ah canım ya kendine dikkat et sen çok iyi bir annesin sarılmak geldi içimden Benim annem gerçekten çok fedakar aynı zamanda anneanneme de bakıyor ona çok yük oluyoruz diye üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor

Canım seni niye sevmesin tabii ki çok seviyor Madem gezmeyi seviyor sen de gezdir küçük hanfendiyi :) Sevmediği şeylerle birlikte sevdiği şeyleri de yapın

Eki Görüntüle 1040265 Eki Görüntüle 1040266 Eki Görüntüle 1040267 Eki Görüntüle 1040268

Güzeller güzeli Öykü annesinin yaptığı bandı da takmış çok yakışmış Kocaman kız olmuş artık annesi maşallah boncuk gözlüme

Canım ya yalnız okmadığımı bilmek güzel hepimiz bir yerlerde benzer şeyleri yaşıyoruz bizi en iyi biz anlarız dediğin gibi bu günler tabiki geçecek yaşananlar unutulacak evlatlarımz büyüyecek ve biz onlara büyük bir gururla bakacağız hğastalığın hususundada dikkkatli ol üzülme önce senin iyi olmakn lazımki herşey güzel olsun

Canım anlattıklarının aynısıni görümcem kendi annesiyle yaşadı çocuk bir dönem hep anneannesine gitti annesine gel
Nce ağladı itti oda o ara çok üzüldü ama inan çok çabuk geçti onun önceliği herzaman sensin bütün derdinin dermanı sende unutma sakn öle düşünme geçip gidicek

Kızlar çok yoruldum.Evi sildim, sağlık ocağına gittim, pazara gittim.Çoook yoruldum.

Mama sandalyesinde durmuyor canım.Bebek arabasına koyuyorum genelde.Ben nereye ela oraya.Ama süpürmenin sonuna doğru başlıyor ağlamaya.

Maşşallah annesi artık bebişlerimiz genç kız ve delikanlı oldular.

Canım ben biraz daha az bırakmaya çalışırdım ve onun sevdiği şeyleri beraber yapmaya özen gösterirdim.

sağolun kızlar çok teşekkür ederim günebakancım sevdiği şeyleride yapıyorum tabi ki gün içinde zaten durmuyor durduğu yerde hep keşif halinde oyun istiyo bende onun temposuna ayak uydurmaya çalışıyorum işte
nasyacım umarım dediğin g,ibi çabuk geçer bu dönem yoksa ben üzüntümden kendimi yicem
acaba çalışan annelerde böyle bir sorun yaşayan varmıdır ki?
ben evde olduğum halde böyle oldu

aynen canım büyüdüler artık çok şükür ki
haklısın canım sanırım dinlenmelerimden evimin temizliğinden ıvırımdan zıvırımdan ödün verip daha az bırakmaya çalışıcam artık yoksa iş çığrından çıkacak

Canim seni çok iyi anliyorum. Ben de 6 ay sonra ise basladim ki cok küçük değildi artik etrafinin farkindaydi. Kayinvalideme biraktim oglumu ve ilk günler isten geldigimde hic yüzüme bakmiyordu istedigimde gelmiyordu. Onlara hic caktirmiyordum ama gelip evde agliyordum. Ama bir süre sonra beni görünce artik heyecandan cildiriyor ve kucağıma atliyor. Bir süre kimseye gitmiyor bana sarılıyor istediklerinde. Ama babasina aşırı düşkün. Bendeyken ona gitmek icin agliyor kucagimdan ona atliyor. Ondayken hic kimseye gitmiyor. Mesrla en az babadini görüyor. Ben cok gördüğü insandan sıkıldığını düşünüyorum. Farkli yuzler istiyotlar sosyallesiyorlar. Babanesine o yuzden gitmeyi seviyordur belki canim tipki bizim oglanin ben ise basladiktan sonra bana ve en az gördüğü babasina ilgisinin arttigi gibi. Ama sunu da hissediyorum ki bana çok düşkün degil oglum. Memeye düşkün olduğu halde bana değil. İnsan gerçekten kötü hissediyor ve kiskaniyor.

Günaydınnn hafta sonu geldi çattı kızlar... Bu haftasonu çok yoğunum pıfff evime uğrayacak vaktim olur mu bilmiyorum sadece oyumu kullanıp dönerim herhalde. O gün alkol satışı yasakmış eşim belki dükkanı hiç açmaz. İnşallah açmaz da bir günü birlikte geçiririz.

Günaydın kızlar. Buruk bir gün benim için. Eşimle aramız kötü.Aynı evde yabancı gibiyiz.
Bu haftasonu nasıl geçecek bilmiyorum. Bütün tartışmalarımızın sebebi aiesiyle anlaşamamam.eşim de hep onların tarafında.beni kırmaktan, incitmekten hiç çekinmiyor.yakın olmak çok kötüymüş. başbaşa olsak herşey çok güzel olacak eminim.
Ne kadar tartışsak da ben uzatmazdım. gider sarılırdım. barışırdık. ama son zamanlarda söylediği sözler canımı acıtıyor artık. gittikçe uzaklaşıorum ondan. ve ben bir adım uzaklaşsam o benden hep beş adım uzaklaşır. eski günleri düşünüyorum, bir rüya gibi birlikteliğimiz vardı evlenmeden önce.o günleri düşünüp, o günlere ait mesajlaşmalarımızı okuyup okuyup ağlıyorum. bu kadar kısa sürede değişmemeliydi.. birileriyle konuşmak istiyorum ama insanlar çok güvensiz.. size açtım içimi , kusura bakmayın kızlar.. seviyorum sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…