Ah canım ya kendine dikkat et sen çok iyi bir annesin sarılmak geldi içimdenBenim annem gerçekten çok fedakar aynı zamanda anneanneme de bakıyor ona çok yük oluyoruz diye üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor
Sağ ol canım.Haydi gel kucaklaşalım :127: Annen gerçekten de çok fedakar. Allah başınızdan eksik etmesin.
Canım seni niye sevmesin tabii ki çok seviyorMadem gezmeyi seviyor sen de gezdir küçük hanfendiyi :) Sevmediği şeylerle birlikte sevdiği şeyleri de yapın
Güzeller güzeli Öykü annesinin yaptığı bandı da takmış çok yakışmışKocaman kız olmuş artık annesi maşallah boncuk gözlüme
Sağ ol canım.Yalnız olmadığını bilmek hakikaten çok önemli.İnsan yeri geliyor en yakınına bile derdini açamıyor.Canım ya yalnız okmadığımı bilmek güzel hepimiz bir yerlerde benzer şeyleri yaşıyoruz bizi en iyi biz anlarız dediğin gibi bu günler tabiki geçecek yaşananlar unutulacak evlatlarımz büyüyecek ve biz onlara büyük bir gururla bakacağız hğastalığın hususundada dikkkatli ol üzülme önce senin iyi olmakn lazımki herşey güzel olsun
Canım anlattıklarının aynısıni görümcem kendi annesiyle yaşadı çocuk bir dönem hep anneannesine gitti annesine gel
Nce ağladı itti oda o ara çok üzüldü ama inan çok çabuk geçti onun önceliği herzaman sensin bütün derdinin dermanı sende unutma sakn öle düşünme geçip gidicek
Ah minik Ela! Azıcık annene izin ver de işini görsünKızlar çok yoruldum.Evi sildim, sağlık ocağına gittim, pazara gittim.Çoook yoruldum.
Mama sandalyesinde durmuyor canım.Bebek arabasına koyuyorum genelde.Ben nereye ela oraya.Ama süpürmenin sonuna doğru başlıyor ağlamaya.
Maşşallah annesi artık bebişlerimiz genç kız ve delikanlı oldular.
Canım ben biraz daha az bırakmaya çalışırdım ve onun sevdiği şeyleri beraber yapmaya özen gösterirdim.
Tesekkür ederim canlar
Evet artık kazalar ve yaramazlıklar kaçınılmaz oluyor malesef
Eki Görüntüle 1039654
kızlar bunlarda 8. ay fotolarımız :))
dün tam 8 aylık olduk büyüyor muyuz ne
Masallah kocaman kiz olmuş. Bandanasida ne guzel cok yakismis.
Canım anne babanin yerini kimse tutamaz. Anne baba cocuga kizar aglamaya baslar gelir annesinin babasinin kucaginda aglar. baska biri kizsa tavir alir yanina gitmez. Anne babayi kosulsuz sever. Kimsede yerini tutamaz. Annesi sensin canim kv de hosuna gidiyordur bosver kirma kadini.
Eki Görüntüle 1040265 Eki Görüntüle 1040266 Eki Görüntüle 1040267 Eki Görüntüle 1040268
Günaydın kızlar. Buruk bir gün benim için. Eşimle aramız kötü.Aynı evde yabancı gibiyiz.
Bu haftasonu nasıl geçecek bilmiyorum. Bütün tartışmalarımızın sebebi aiesiyle anlaşamamam.eşim de hep onların tarafında.beni kırmaktan, incitmekten hiç çekinmiyor.yakın olmak çok kötüymüş. başbaşa olsak herşey çok güzel olacak eminim.
Ne kadar tartışsak da ben uzatmazdım. gider sarılırdım. barışırdık. ama son zamanlarda söylediği sözler canımı acıtıyor artık. gittikçe uzaklaşıorum ondan. ve ben bir adım uzaklaşsam o benden hep beş adım uzaklaşır. eski günleri düşünüyorum, bir rüya gibi birlikteliğimiz vardı evlenmeden önce.o günleri düşünüp, o günlere ait mesajlaşmalarımızı okuyup okuyup ağlıyorum. bu kadar kısa sürede değişmemeliydi.. birileriyle konuşmak istiyorum ama insanlar çok güvensiz.. size açtım içimi , kusura bakmayın kızlar.. seviyorum sizi..
Günaydın kızlar. Buruk bir gün benim için. Eşimle aramız kötü.Aynı evde yabancı gibiyiz.
Bu haftasonu nasıl geçecek bilmiyorum. Bütün tartışmalarımızın sebebi aiesiyle anlaşamamam.eşim de hep onların tarafında.beni kırmaktan, incitmekten hiç çekinmiyor.yakın olmak çok kötüymüş. başbaşa olsak herşey çok güzel olacak eminim.
Ne kadar tartışsak da ben uzatmazdım. gider sarılırdım. barışırdık. ama son zamanlarda söylediği sözler canımı acıtıyor artık. gittikçe uzaklaşıorum ondan. ve ben bir adım uzaklaşsam o benden hep beş adım uzaklaşır. eski günleri düşünüyorum, bir rüya gibi birlikteliğimiz vardı evlenmeden önce.o günleri düşünüp, o günlere ait mesajlaşmalarımızı okuyup okuyup ağlıyorum. bu kadar kısa sürede değişmemeliydi.. birileriyle konuşmak istiyorum ama insanlar çok güvensiz.. size açtım içimi , kusura bakmayın kızlar.. seviyorum sizi..
Sağ ol canım.Yalnız olmadığını bilmek hakikaten çok önemli.İnsan yeri geliyor en yakınına bile derdini açamıyor.
Ah minik Ela! Azıcık annene izin ver de işini görsünCemileyd ben artık bazı şeylerden vazgeçtim. Yapabildiğim kadar iş yapıyorum.Gerisini h. sonu eşimle hallediyoruz.Bazen her şey üst üste geliyor ve ben yapamadığım işleri düşündükçe çıldırıyorum; ama elden ne gelir. Öyle zaman oluyor ki, evi süpürüp buharla silmişiz.Mobilyalar da temiz, tuvalet banyo her şey tamam; ama ben evi yine de pis hissediyorum. Anne olduktan sonra titizlik hastalığına yakalandım sanırım
Günaydınnn hafta sonu geldi çattı kızlar... Bu haftasonu çok yoğunum pıfff evime uğrayacak vaktim olur mu bilmiyorum sadece oyumu kullanıp dönerim herhalde. O gün alkol satışı yasakmış eşim belki dükkanı hiç açmaz. İnşallah açmaz da bir günü birlikte geçiririz.
Sen de benim gibisin canım ben de bazen tünelde sorun çıksın da eşim işe gitmesin diye dua ediyorum... Ama napalım birlikte vakit geçirmeyi özlüyorum😔
Çikonun annesi 😍
Hah aysecim geldin mi hadi kutlayalım bugün 7 aylık olduk
Teşekkür ederim canım. evet çok fazla düşüyorlar. Bizim tailhsizliğimiz sadece oyuncağın üzerine düşmemiz oldu. Çok şükür büyük bir kaza değildi..Cok gecmis olsun canim. Benimkide emekliyor ve surekli burnunun yada kafasinin ustune dusuyor.kafasini yada burnunu kiracak diye korkuyorum. Meloş ta hep masanin altinda yada tv nin onune gelip sehpa ile oynuyor. Napacagiz bilmiyorumm
gunebakan suba nasya seraye sizlere gecmis olsun ufak tefek kazalara alisacagiz artik. Gozumuzden de sakinsak oluyor. Ufak kazalarla atlatiriz bu donemi insallah.
HAdi bakalımmm nice aylarınız olsunnHah aysecim geldin mi hadi kutlayalım bugün 7 aylık olduk
Teşekkür ederiz ayşe deyzesiiSULOZ bakalım bu bızdıklar girilmedik delik bırakcaklar mı 😄 çok tatlısın Selim çookkk 😘😘😘
MUTLULUK hiç seni sevmiyor olur mu annesi onlar biZi çoookk seviyorlar. Arada çiko da yapıyor dedesinden fln bana gelmiyor... Ben de diyorum btn gün sadece beni görüyor insana hasret kalıyor yavrum. Değişik yüz istiyor...Öykücük koca kız olmuş bu arada annesi çok tatlı maşallah 😍😍
Çikonun annesi 😍
sizinde 7. ayınız kutlu olsun canım. Nice aylaraKutlayalım kuzum... Kocaman oldu yavrucaklarımız 😍😍😍 akşama foto yükleyelim 7. Ay hatırası 😄
Çikonun annesi 😍
Günaydın arkadaşlar.
Canım keşke yakın olsaydık.Yüzyüze konuşup dertleşirdik.Zira benimde zamanında görümce ve kv ile sorunlarım oldu.Görümcemle 3 yıl konuşmadım.Kv gittiğimde oda ordaysa yokmuş gibi davrandım.Ayrılırken herkesi öperdim onun yüzüne bile bakmazdım.Ama ben haklıydım.Allahtan yaşadığımız kavgaya eşim şahit oldu ve kimin haklı olduğunu gördü.Zaten onlarla araya mesafe koydum.Koymasaydım yanardım.İnşallah sende en kısa zamanda rahata kavuşup, eşinle aran düzelir.
Canım ya kimle konuşsam iki tarafa da uzak oturmak en iyisi diyo...şu kv ler neden artık oğullarının peşini bırakmıyorlarsa. Huzursuzluğa sebep olduklarının farkında değiller mi acaba??İşin gerçekten de zor. Umarım en kısa zamanda eşin silkelenip kendine gelir...konuşup derdini anlatsan dicem ama ...Gunaydın canım. Bizim öyle sözlü kavgamız olmuyor aslında dışarıdan çok da iyi görünüyoruz. ama çocuğuma bakıyor ve hoşlanmadığım şeyler oluyor, söylediğimde, ya da canım sıkılıp yüzüm asıldığında eşim bunu bile sorun ediyor.ailesine çok düşkün. özel bir hayatımız yok, altlı üstlü oturuyoruz ve hep onlardayız. yemeği yiyoruz çayı içiyoruz eve uyumaya çıkıyoruz.eşime hadi çıkalım desem,sen çık diyor,o yine geç geliyor.gelince de bilgisayarın başından ayrılmıyor. ailesine o kadar saygı beslerken de, benim aileme bazı konularda saygısızlık ediyor.bu sorunları konuşmaya kalktığımda ise, öyle kırıcı şeyler söylüyor ki, pişman oluyorum artık konuşmuyorum.
eşinin yanında olması çok güzel canım. en önemlisi o.
Aile olamadık, bebek olunca değişir sandım ama nafile...
Canim seni çok iyi anliyorum. Ben de 6 ay sonra ise basladim ki cok küçük değildi artik etrafinin farkindaydi. Kayinvalideme biraktim oglumu ve ilk günler isten geldigimde hic yüzüme bakmiyordu istedigimde gelmiyordu. Onlara hic caktirmiyordum ama gelip evde agliyordum. Ama bir süre sonra beni görünce artik heyecandan cildiriyor ve kucağıma atliyor. Bir süre kimseye gitmiyor bana sarılıyor istediklerinde. Ama babasina aşırı düşkün. Bendeyken ona gitmek icin agliyor kucagimdan ona atliyor. Ondayken hic kimseye gitmiyor. Mesrla en az babadini görüyor. Ben cok gördüğü insandan sıkıldığını düşünüyorum. Farkli yuzler istiyotlar sosyallesiyorlar. Babanesine o yuzden gitmeyi seviyordur belki canim tipki bizim oglanin ben ise basladiktan sonra bana ve en az gördüğü babasina ilgisinin arttigi gibi. Ama sunu da hissediyorum ki bana çok düşkün degil oglum. Memeye düşkün olduğu halde bana değil. İnsan gerçekten kötü hissediyor ve kiskaniyor.
teşekkür ederiz :)))Maşallah sana güzellik
SULOZ bakalım bu bızdıklar girilmedik delik bırakcaklar mı 😄 çok tatlısın Selim çookkk 😘😘😘
MUTLULUK hiç seni sevmiyor olur mu annesi onlar biZi çoookk seviyorlar. Arada çiko da yapıyor dedesinden fln bana gelmiyor... Ben de diyorum btn gün sadece beni görüyor insana hasret kalıyor yavrum. Değişik yüz istiyor...Öykücük koca kız olmuş bu arada annesi çok tatlı maşallah 😍😍
Çikonun annesi 😍
umarım dediğin gibi olur canım yaa geçici bir süreçtir ve hemencecik geçer inşallah
bide işin kötü tarafı bu durum kvnin hoşuna gidiyor gururu okşanıyor zaarbilmiyorki ben içten içe kendimi yiyorum
canım bu arada eşinle ilgili sorunların içinde üzüldüm keşke uzak oturabilseydiniz kv ile
Canım ya kimle konuşsam iki tarafa da uzak oturmak en iyisi diyo...şu kv ler neden artık oğullarının peşini bırakmıyorlarsa. Huzursuzluğa sebep olduklarının farkında değiller mi acaba??İşin gerçekten de zor. Umarım en kısa zamanda eşin silkelenip kendine gelir...konuşup derdini anlatsan dicem ama ...
Çikonun annesi 😍
Teşekkür ederim canım. evet çok fazla düşüyorlar. Bizim tailhsizliğimiz sadece oyuncağın üzerine düşmemiz oldu. Çok şükür büyük bir kaza değildi..
HAdi bakalımmm nice aylarınız olsunn
Teşekkür ederiz ayşe deyzesiivalla nerde tehlike orda Selim. Zigon sehpalarımın arkasında üçlü var nerden gördüyse dvamlı oraya gidiyor. Önlem almak lazım artık yavaş yavaş.
sizinde 7. ayınız kutlu olsun canım. Nice aylara
Gunaydın canım. Bizim öyle sözlü kavgamız olmuyor aslında dışarıdan çok da iyi görünüyoruz. ama çocuğuma bakıyor ve hoşlanmadığım şeyler oluyor, söylediğimde, ya da canım sıkılıp yüzüm asıldığında eşim bunu bile sorun ediyor.ailesine çok düşkün. özel bir hayatımız yok, altlı üstlü oturuyoruz ve hep onlardayız. yemeği yiyoruz çayı içiyoruz eve uyumaya çıkıyoruz.eşime hadi çıkalım desem,sen çık diyor,o yine geç geliyor.gelince de bilgisayarın başından ayrılmıyor. ailesine o kadar saygı beslerken de, benim aileme bazı konularda saygısızlık ediyor.bu sorunları konuşmaya kalktığımda ise, öyle kırıcı şeyler söylüyor ki, pişman oluyorum artık konuşmuyorum.
eşinin yanında olması çok güzel canım. en önemlisi o.
Aile olamadık, bebek olunca değişir sandım ama nafile...
umarım dediğin gibi olur canım yaa geçici bir süreçtir ve hemencecik geçer inşallah
bide işin kötü tarafı bu durum kvnin hoşuna gidiyor gururu okşanıyor zaarbilmiyorki ben içten içe kendimi yiyorum
canım bu arada eşinle ilgili sorunların içinde üzüldüm keşke uzak oturabilseydiniz kv ile
teşekkür ederiz :)))
sağol canım evet büyüdüler artık yaa
keşke benim kide arada yapsa babaanne oldu mu kimseye gitmiyor çok sinir oluyorum çok
günebakan ve ayşecim 7. ayınız kutlu mutlu olsun 7. ay fotolarınızı bekliyoruz artık
aslında bizlerde sizin gibi şuan 7. ayımızı kutluyor olacaktık ama benim 1 ay önce doğum yapmam gerekti o yüzden sizden büyük abla oldukne abla amaa
aynen canım büyüdüler artık çok şükür ki
haklısın canım sanırım dinlenmelerimden evimin temizliğinden ıvırımdan zıvırımdan ödün verip daha az bırakmaya çalışıcam artık yoksa iş çığrından çıkacak
Günaydın kızlar,
Bir iki gündür bakamadım hiç. Umarım iyisinizdir, bebişler biraz olsun iyileşmiştir.
Biz dün ilk kazamızı yaşadıkSelim emeklerken yüz üstü oyuncağın üzerine düştü. ağlamaya başlayınca bir kaldırdım ağzının içi kan dolu. Oyuncak üst dudağının iç kısmını kesmiş. Allahtan yalnız değildim panikten ölebilirdim. Ağzını temizledik su içirdim emzirdim zor sakinleşti. Gün içinde de ağlayıp ağzı gerildiği zaman aynı yer yeniden kanadı hep. Gece hep kalkıp kontrol ettim, bişey yoktu çok şükür.
Annelik çook zor gerçekten. Allah yavrularımızı kazalardan belalardan korusun
Su kvlere giciiiiikkkkk oluyorum yaaa uff icime sıkıntı basıyor çünkü benimkine baştan gicigim ben yanlarinda olsaymisim bakarmis kizima hattaaaaa kizim onlarda kalirmisss vr biz akşam yemek yer evimize gecermisiz lafa bakkkk.esime demis bakiciya guvenemem ben babanla gelip bakalım die o da yok bakıcı tutcaz biz demis 4 aylıkken yaspastayi kendi catalini yalayip kizin ağzına sokmaya olmadi parmaklarını yalatmaya calisan kadina bakin bi de övünüyorr ben şöyle çocuk bakarım die pehhh dedim. ..kpde gecen hafta çikolata alıp gelio yesin die kizima allahimm beni ve yavrumu bunlara muhtaç etmesin aminnn ha bide kızın eline limon kolonyasi dokuyolardi bunlar yakalayip engellediklerim ben gormesem neler yaparlar allah bilir.gecede 11bucukta yatarmis cocuk goturmeyecekmisim odasina kpden inciler. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?