2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Sağ ol canım.Yalnız olmadığını bilmek hakikaten çok önemli.İnsan yeri geliyor en yakınına bile derdini açamıyor.

Ah minik Ela! Azıcık annene izin ver de işini görsün Cemileyd ben artık bazı şeylerden vazgeçtim. Yapabildiğim kadar iş yapıyorum.Gerisini h. sonu eşimle hallediyoruz.Bazen her şey üst üste geliyor ve ben yapamadığım işleri düşündükçe çıldırıyorum; ama elden ne gelir. Öyle zaman oluyor ki, evi süpürüp buharla silmişiz.Mobilyalar da temiz, tuvalet banyo her şey tamam; ama ben evi yine de pis hissediyorum. Anne olduktan sonra titizlik hastalığına yakalandım sanırım

Tesekkür ederim canlar
Evet artık kazalar ve yaramazlıklar kaçınılmaz oluyor malesef
Eki Görüntüle 1039654

Cok gecmis olsun canim. Benimkide emekliyor ve surekli burnunun yada kafasinin ustune dusuyor.kafasini yada burnunu kiracak diye korkuyorum. Meloş ta hep masanin altinda yada tv nin onune gelip sehpa ile oynuyor. Napacagiz bilmiyorumm

gunebakan suba nasya seraye sizlere gecmis olsun ufak tefek kazalara alisacagiz artik. Gozumuzden de sakinsak oluyor. Ufak kazalarla atlatiriz bu donemi insallah.

insallah araniz duzelir canim. Cok yakin olmakta cok uzak olmakta cok iyi degil. Şartlar işte ara yolu bulmak lazim.

Günaydın arkadaşlar.

Canım keşke yakın olsaydık.Yüzyüze konuşup dertleşirdik.Zira benimde zamanında görümce ve kv ile sorunlarım oldu.Görümcemle 3 yıl konuşmadım.Kv gittiğimde oda ordaysa yokmuş gibi davrandım.Ayrılırken herkesi öperdim onun yüzüne bile bakmazdım.Ama ben haklıydım.Allahtan yaşadığımız kavgaya eşim şahit oldu ve kimin haklı olduğunu gördü.Zaten onlarla araya mesafe koydum.Koymasaydım yanardım.İnşallah sende en kısa zamanda rahata kavuşup, eşinle aran düzelir.

Canım eşimin bana hiçbir şekilde faydası maalesefki yok.Çünkü izni yok.Mesela 1 ayda 1 gün izin kullanıyor.O derece yani.sABAH 6,20 de gidiyor.Akşam 21 de geliyor.Koltukta yorgunluktan uykusuzluktan uyuyakalıyor.

Sen de benim gibisin canım ben de bazen tünelde sorun çıksın da eşim işe gitmesin diye dua ediyorum... Ama napalım birlikte vakit geçirmeyi özlüyorum😔

Çikonun annesi 😍

Sen de benim gibisin canım ben de bazen tünelde sorun çıksın da eşim işe gitmesin diye dua ediyorum... Ama napalım birlikte vakit geçirmeyi özlüyorum😔

Çikonun annesi 😍

Hah aysecim geldin mi hadi kutlayalım bugün 7 aylık olduk

SULOZ bakalım bu bızdıklar girilmedik delik bırakcaklar mı 😄 çok tatlısın Selim çookkk 😘😘😘
MUTLULUK hiç seni sevmiyor olur mu annesi onlar biZi çoookk seviyorlar. Arada çiko da yapıyor dedesinden fln bana gelmiyor... Ben de diyorum btn gün sadece beni görüyor insana hasret kalıyor yavrum. Değişik yüz istiyor...Öykücük koca kız olmuş bu arada annesi çok tatlı maşallah 😍😍

Çikonun annesi 😍

Teşekkür ederim canım. evet çok fazla düşüyorlar. Bizim tailhsizliğimiz sadece oyuncağın üzerine düşmemiz oldu. Çok şükür büyük bir kaza değildi..
Hah aysecim geldin mi hadi kutlayalım bugün 7 aylık olduk
HAdi bakalımmm nice aylarınız olsunn
Teşekkür ederiz ayşe deyzesii valla nerde tehlike orda Selim. Zigon sehpalarımın arkasında üçlü var nerden gördüyse dvamlı oraya gidiyor. Önlem almak lazım artık yavaş yavaş.
Kutlayalım kuzum... Kocaman oldu yavrucaklarımız 😍😍😍 akşama foto yükleyelim 7. Ay hatırası 😄

Çikonun annesi 😍
sizinde 7. ayınız kutlu olsun canım. Nice aylara

Gunaydın canım. Bizim öyle sözlü kavgamız olmuyor aslında dışarıdan çok da iyi görünüyoruz. ama çocuğuma bakıyor ve hoşlanmadığım şeyler oluyor, söylediğimde, ya da canım sıkılıp yüzüm asıldığında eşim bunu bile sorun ediyor.ailesine çok düşkün. özel bir hayatımız yok, altlı üstlü oturuyoruz ve hep onlardayız. yemeği yiyoruz çayı içiyoruz eve uyumaya çıkıyoruz.eşime hadi çıkalım desem,sen çık diyor,o yine geç geliyor.gelince de bilgisayarın başından ayrılmıyor. ailesine o kadar saygı beslerken de, benim aileme bazı konularda saygısızlık ediyor.bu sorunları konuşmaya kalktığımda ise, öyle kırıcı şeyler söylüyor ki, pişman oluyorum artık konuşmuyorum.
eşinin yanında olması çok güzel canım. en önemlisi o.
Aile olamadık, bebek olunca değişir sandım ama nafile...

Canım ya kimle konuşsam iki tarafa da uzak oturmak en iyisi diyo...şu kv ler neden artık oğullarının peşini bırakmıyorlarsa. Huzursuzluğa sebep olduklarının farkında değiller mi acaba??İşin gerçekten de zor. Umarım en kısa zamanda eşin silkelenip kendine gelir...konuşup derdini anlatsan dicem ama ...

Çikonun annesi 😍

umarım dediğin gibi olur canım yaa geçici bir süreçtir ve hemencecik geçer inşallah
bide işin kötü tarafı bu durum kvnin hoşuna gidiyor gururu okşanıyor zaar bilmiyorki ben içten içe kendimi yiyorum
canım bu arada eşinle ilgili sorunların içinde üzüldüm keşke uzak oturabilseydiniz kv ile

Maşallah sana güzellik
teşekkür ederiz :)))

sağol canım evet büyüdüler artık yaa
keşke benim kide arada yapsa babaanne oldu mu kimseye gitmiyor çok sinir oluyorum çok

günebakan ve ayşecim 7. ayınız kutlu mutlu olsun 7. ay fotolarınızı bekliyoruz artık
aslında bizlerde sizin gibi şuan 7. ayımızı kutluyor olacaktık ama benim 1 ay önce doğum yapmam gerekti o yüzden sizden büyük abla olduk ne abla amaa

Bizde de var canım aynı durum. kızları anne bu çocuk seni çok seviyor dedikçe, bütün günümüz beraber geçiyor ya, ben onun her istediğini yapıyorum ya ondan diyor. benim geçmiyor diye sevmicek mi yani? inadına yapıyorlar canım. sakın hoşnutsuzluğunu belli etme, iyi insan diyorsun ya, babanesi seni çok seviyor de, sen de destekle o zaman emin ol bırakır aksi halde seninle yarışa girer.
bu arada öykü çok tatlı annesi. nasıl öpesim geldi o yanaklarından. nice aylarınız, yıllarınız olsun birlikte,sağlıcakla...

kesinlikle iki tarafa uzak olmak en iyi canım. bazı arkadaşlar yalnızlıktan şikayet ediyor ya, keşke onların yerinde olsaydım diyorum.. zorlukları da vardır elbet hak veriyorum ama konu yuva huzursuzluğu olunca, varsın yalnız olayım yeter ki eşimle iyi olayım diye düşünüyorum. kv deye de hiç suç bulmuyorum, eşim dengeyi kuramadıktan sonra kimsede suç yok.tek suç onun.

cnm benım yazdıklarında sankı bı an kendımı gördum ve yazmak ıstedım bende kvdeyle aynı sokak da oturuyorum ıstıyor kı dewamlı orda yıyıp ıcıp sadece yatmaya gıdelım ewlenelı ıkı sene olucak ılk senemız hep tartısmayla gectı kı bırbırımızı cok severek evlendık bende senın gıbı eskı gunlerımı özluyordum esıme anlatınca hep benı haksız göruyordu sen yanlıs anlamıssındı annem öle demek ıstememıstır öyle yapmak ıstememıstı bır sürü laf ve ben bır gun anladım kı anlatıs tarzımdan dolayı dırek aılesını savunmaya gecıyordu annen söle yaptı demek yerıne sımdı gulerek anlatıyorum bole oldu bende böle dedım fln sonra tartısmaya donusturmeden keske bole deseydı ozaman kırılmazdım fln dedım ve bır süre bıraktım sıkayet etmeyı smdı esım herseyın farkında ve bnm yanımda he gene aılesın laf soyletmez bende soylemem zaten ama en azından benım haklı oldugumu bılıyor bılıyomusun aıleler ıcın hıc bırbırnızı kırmaya degmez ben üzülüyorum en güzel zamanlarımızı neden kavga ederek gecırdık dıye ve sana bır tavsıye daha sorunlarını esınle degıl sorun kımse onunla konus ben esıme yansıtmıyorum bazen kv de yemege mı cagırdı ben yemek yaptım bugun sıze afıyet olsun dıyorum esıme de bısey soylemıyorum anlamıyorum kı neden anlamıyolar bızımde bı aıle oldugumuzu ben kvdeye dıyorum ewımızde yemek ıstıyoruz dıye bı hafta aramıyo sonra gene baslıyo bnde hergun yemek yaptım dıyorum nıye yaptın fln dıyo bazende cvbını verıp kapatıyorum telı bu aksam gene yemege cagırdı tamam dedım uyanık erken aradı kı yemek yaptım demıyım dıye oysa kı boyle baskı kurmasa zaten arada gıdıcez esımın aılesı asla hıc gıtmeyelım demem ama kadın benımle yarısıyo resmen canını sıkma bu modelden cok var

Teşekkürler canım

Senin sayende iyi görünüyorsunuz canım çok sineye çekiyorsun demek ki arada kulak çekmekte fayda hep içinde biriktirirsen patlayışın da şiddetli olabilir. Sırf kırılmamak için eğilme derim ben.

Sağol canım inşallah çekip yüklerim bugün anneanne yeni ciciler alıcaktı kızıma akşam deneyip çekeriz fotosunu

cnm aynı sorunu bende yasadım annesı gıbı goruyodu kendını resmen tam tersı taktık uyguladım bnm oglum cok yorucu bı cocuk dewamlı kucak ıstıyo daha uzun bıraktım baktı kı yoruluyo smdı sevıp bana verıya bı yere gıtsem bırakıp cabuk gel dıyo bazen öyle yoruluyo kı benı kendı ewıme gondermöek ıstemeyen kadın gotur ewde uyut dıyo asla kırıldıgını bellı etme bence babannesı bu senı ıstıyo de ver bak nasıl doyucak ozaman :) kötümüyüm ne

cook gecmıs olsun kım bılır nasıl kormussundur o resmıde bayıldım bu arada masanın altında annesı yakında ararsın kı nerdeeee bu selımcık duru sunamı gıttı :44:

Su kvlere giciiiiikkkkk oluyorum yaaa uff icime sıkıntı basıyor çünkü benimkine baştan gicigim ben yanlarinda olsaymisim bakarmis kizima hattaaaaa kizim onlarda kalirmisss vr biz akşam yemek yer evimize gecermisiz lafa bakkkk.esime demis bakiciya guvenemem ben babanla gelip bakalım die o da yok bakıcı tutcaz biz demis 4 aylıkken yaspastayi kendi catalini yalayip kizin ağzına sokmaya olmadi parmaklarını yalatmaya calisan kadina bakin bi de övünüyorr ben şöyle çocuk bakarım die pehhh dedim. ..kpde gecen hafta çikolata alıp gelio yesin die kizima allahimm beni ve yavrumu bunlara muhtaç etmesin aminnn ha bide kızın eline limon kolonyasi dokuyolardi bunlar yakalayip engellediklerim ben gormesem neler yaparlar allah bilir.gecede 11bucukta yatarmis cocuk goturmeyecekmisim odasina kpden inciler. ..

aaa cok kızdım sımdı bak sana nıye öyle dıyosun kı onlar hastalıklımı agzılarında ellerınde bısey mı var bıde böyle derler ben ogluma kendı kasıgımdan yemek vermıyorum dıye elestırılıyorum bılıyomusun saka gıbı nıye agzında ezıp vermıyosun dıyen bıle var ya ılla hastalıklımı olmak lazım kucucuk bebe onlar hassaslar nıye anlamıyorlarsa kpderlere de hıc bısey demıyorum hastayım cok bılmıslıklerıne bazen sanırsınız kı bu adam dort bes tane cocuk buyutmus

Selam kızlar okudukça dertlendim bende kılım biliyosunuz kvye

Geçen elanın iğnesi yaptırıp onlara uğradık evde sosyetik komşuları vardı zengin zübbeler neyse hemen bi tanesi elayı aldı kucağına ela zaren çok hasta öle masum masum duruyo kadının kucağında garibim(sonra kv ne dese beğenirsiniz ela niye öle aptal gibi duruyosun tipe bak!!!!!! Sırf onun komşularına şebeklik yapmadı öle durdu diye aptal dedi yavruma gerizekalı!!! Bende çocuk iğne yedi geldi ne yapıcaktı dedim çok bozamadım kalabalık diye ama içine oturdu yeri gelince sokucam lafımıbirde her gittiğimde bir yerine takıyolar yok bunun kafası çok büyük yok alnı çok geniş o kadar üzülüyorum ki her seferinde bir kusur bulmak niye allaha havale ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…