evet canım aynı şeyleri yaşıyormuşuz resmen. ben çalışıyorum, ve bebekle akşam gelip bir de yemek yapmam çok zor.Bebeği eşime bıraksam ben hazırlasam desem,o da geç geliyor.. hadi yemek yedik çıkalım evimize şöyle başbaşa bir çay içelim değil mi, olmaz çayı da orada içecek.. benim surat düşüyor tabi, sıkılıyorum. bu sefer,ben niye surat asıyorum,onlar bana hizmet ederken ben saygısızlık ediyorum oluyor.. Ben izinliyken evdeyken, daha öğlen yeni olmuş arıyordu, aşağıya uğradın mı diyordu..evde bile huzurlu olmuyordum.. ailesine sonsuz saygı bekliyor. sanki benimle evlemedi, ailesine kardeş aldı.. aslında bütün suç eşimin.. kv'ye kabahat bulmuyorum.. o kaynanalığını yapıyor görevini yani, ama eşim bana kocalık görevini yapmıyor..cnm benım yazdıklarında sankı bı an kendımı gördum ve yazmak ıstedım bende kvdeyle aynı sokak da oturuyorum ıstıyor kı dewamlı orda yıyıp ıcıp sadece yatmaya gıdelım ewlenelı ıkı sene olucak ılk senemız hep tartısmayla gectı kı bırbırımızı cok severek evlendık bende senın gıbı eskı gunlerımı özluyordum esıme anlatınca hep benı haksız göruyordu sen yanlıs anlamıssındı annem öle demek ıstememıstır öyle yapmak ıstememıstı bır sürü laf ve ben bır gun anladım kı anlatıs tarzımdan dolayı dırek aılesını savunmaya gecıyordu annen söle yaptı demek yerıne sımdı gulerek anlatıyorum bole oldu bende böle dedım fln sonra tartısmaya donusturmeden keske bole deseydı ozaman kırılmazdım fln dedım ve bır süre bıraktım sıkayet etmeyı smdı esım herseyın farkında ve bnm yanımda he gene aılesın laf soyletmez bende soylemem zaten ama en azından benım haklı oldugumu bılıyor bılıyomusun aıleler ıcın hıc bırbırnızı kırmaya degmez ben üzülüyorum en güzel zamanlarımızı neden kavga ederek gecırdık dıye ve sana bır tavsıye daha sorunlarını esınle degıl sorun kımse onunla konus ben esıme yansıtmıyorum bazen kv de yemege mı cagırdı ben yemek yaptım bugun sıze afıyet olsun dıyorum esıme de bısey soylemıyorum anlamıyorum kı neden anlamıyolar bızımde bı aıle oldugumuzu ben kvdeye dıyorum ewımızde yemek ıstıyoruz dıye bı hafta aramıyo sonra gene baslıyo bnde hergun yemek yaptım dıyorum nıye yaptın fln dıyo bazende cvbını verıp kapatıyorum telı bu aksam gene yemege cagırdı tamam dedım uyanık erken aradı kı yemek yaptım demıyım dıye oysa kı boyle baskı kurmasa zaten arada gıdıcez esımın aılesı asla hıc gıtmeyelım demem ama kadın benımle yarısıyo resmen canını sıkma bu modelden cok var
Senin sayende iyi görünüyorsunuz canım çok sineye çekiyorsun demek ki arada kulak çekmekte fayda hep içinde biriktirirsen patlayışın da şiddetli olabilir. Sırf kırılmamak için eğilme derim ben.
Allah'ım okudukça afakanlar bastı kızlarr nasıl insanlar bunlar yaaa... Çok sinirlendim😡 ne demek hem kendi çatalları hem de pasta çikolata yedirmek... Sen sabır ver yarabbim...ağzınla ezip yedirmiyorsun diyen zihniyete ne diyeyim... Hele hele insan torununa aptal der mi ya torununa aptal diyen insanın ben aklından şüphe ederim... Allah hepinize sabırlar versin kızlar... Benim kvle eşime çok bağlı olması dışında bir sorunum yok şükür ki aynı yerde otursak ayrılmaya kadar giderdi ama şükür ki eşim farkında ve İst.a taşınmayı hiç düşünmüyor. Diğer türlü yavruma hiç karışmaz sen çocuğunla ilgilen ben işleri yaparım der... O yüzden ben de hep ikisine de uzak olma taraftarıyım. Şimdi aileme 1 saat uzaklıkta oturuyorum diye fln soruyo arada ablanlar her h.sonu geliyor mu diye... Yok yok azıcıkın anlayış versin Allah bunlara...
Çikonun annesi 😍
cnm benım yazdıklarında sankı bı an kendımı gördum ve yazmak ıstedım bende kvdeyle aynı sokak da oturuyorum ıstıyor kı dewamlı orda yıyıp ıcıp sadece yatmaya gıdelım ewlenelı ıkı sene olucak ılk senemız hep tartısmayla gectı kı bırbırımızı cok severek evlendık bende senın gıbı eskı gunlerımı özluyordum esıme anlatınca hep benı haksız göruyordu sen yanlıs anlamıssındı annem öle demek ıstememıstır öyle yapmak ıstememıstı bır sürü laf ve ben bır gun anladım kı anlatıs tarzımdan dolayı dırek aılesını savunmaya gecıyordu annen söle yaptı demek yerıne sımdı gulerek anlatıyorum bole oldu bende böle dedım fln sonra tartısmaya donusturmeden keske bole deseydı ozaman kırılmazdım fln dedım ve bır süre bıraktım sıkayet etmeyı smdı esım herseyın farkında ve bnm yanımda he gene aılesın laf soyletmez bende soylemem zaten ama en azından benım haklı oldugumu bılıyor bılıyomusun aıleler ıcın hıc bırbırnızı kırmaya degmez ben üzülüyorum en güzel zamanlarımızı neden kavga ederek gecırdık dıye ve sana bır tavsıye daha sorunlarını esınle degıl sorun kımse onunla konus ben esıme yansıtmıyorum bazen kv de yemege mı cagırdı ben yemek yaptım bugun sıze afıyet olsun dıyorum esıme de bısey soylemıyorum anlamıyorum kı neden anlamıyolar bızımde bı aıle oldugumuzu ben kvdeye dıyorum ewımızde yemek ıstıyoruz dıye bı hafta aramıyo sonra gene baslıyo bnde hergun yemek yaptım dıyorum nıye yaptın fln dıyo bazende cvbını verıp kapatıyorum telı bu aksam gene yemege cagırdı tamam dedım uyanık erken aradı kı yemek yaptım demıyım dıye oysa kı boyle baskı kurmasa zaten arada gıdıcez esımın aılesı asla hıc gıtmeyelım demem ama kadın benımle yarısıyo resmen canını sıkma bu modelden cok var
Selam kızlar okudukça dertlendim bende kılım biliyosunuz kvye
Geçen elanın iğnesi yaptırıp onlara uğradık evde sosyetik komşuları vardı zengin zübbeler neyse hemen bi tanesi elayı aldı kucağına ela zaren çok hasta öle masum masum duruyo kadının kucağında garibim(sonra kv ne dese beğenirsiniz ela niye öle aptal gibi duruyosun tipe bak!!!!!! Sırf onun komşularına şebeklik yapmadı öle durdu diye aptal dedi yavruma gerizekalı!!! Bende çocuk iğne yedi geldi ne yapıcaktı dedim çok bozamadım kalabalık diye ama içine oturdu yeri gelince sokucam lafımıbirde her gittiğimde bir yerine takıyolar yok bunun kafası çok büyük yok alnı çok geniş o kadar üzülüyorum ki her seferinde bir kusur bulmak niye allaha havale ettim
Senin kayınvalide uyanık sen ondan daha uyanıkÇok güldüm canım ya iyi başetme yöntemi geliştirmişsin
Ayyy aklımı yitiricem seviyesiz nasıl öyle bir kelime kullanırve benim de kayınvalidemin zengin züppe (sonradan görme desem daha doğru) bir çevresi var sürekli yarış halinde onlarla
Geçen elanın iğnesi yaptırıp onlara uğradık evde sosyetik komşuları vardı zengin zübbeler neyse hemen bi tanesi elayı aldı kucağına ela zaren çok hasta öle masum masum duruyo kadının kucağında garibim(sonra kv ne dese beğenirsiniz ela niye öle aptal gibi duruyosun tipe bak!!!!!! Sırf onun komşularına şebeklik yapmadı öle durdu diye aptal dedi yavruma gerizekalı!!! Bende çocuk iğne yedi geldi ne yapıcaktı dedim çok bozamadım kalabalık diye ama içine oturdu yeri gelince sokucam lafımıbirde her gittiğimde bir yerine takıyolar yok bunun kafası çok büyük yok alnı çok geniş o kadar üzülüyorum ki her seferinde bir kusur bulmak niye allaha havale ettim
off okurken delirdim resmen. Sensin aptal geri zekalı kadın. canım boşver yaa neden üzülüyorsun, onlar kendi insan olamadıklarına üzülsünler. ya gitme, ya da laf söyledierinde ver cevaplarını. dertleri neymiş sor bakalım..
ahh cnm senı o kadar ıyı anlıyorum kı aslında sen esınle basbasa kalabılmek bı aıle olmak ıstıyosun naılesıne bı gıcıklıgın yok ama bu oluyo kı sen kıymet bılmıyosun senın ıyılıgını ıstıyorlar senın dusundugune bak aslında esın senı tamamen yanlıs anlıyor anlamak ıstemıyor anlatıklarının aynısını yasadım ama ınan bana gecıcek bılıyorum cok yorucu ınsan bı yerden sonra mucadele etmek bıle ıstemıyo bazı erkekler aıle olduklarını gec dank edıyorlar hep bızden fedakarlık beklıyolar annesını kırmak ıstemeyıp bızı kırıyorlar oysa kı senın ıstegın de bu degıl ama gel de o kalın kafalara anlat bnm esım onceden tasınmayı asla söz ettırmıyordu sımdı yazın tasınıcaz zamanla hersey oturuyor zamanla bıraz akısına bırak bosver dıcem ama verılmıyor bılıyorumevet canım aynı şeyleri yaşıyormuşuz resmen. ben çalışıyorum, ve bebekle akşam gelip bir de yemek yapmam çok zor.Bebeği eşime bıraksam ben hazırlasam desem,o da geç geliyor.. hadi yemek yedik çıkalım evimize şöyle başbaşa bir çay içelim değil mi, olmaz çayı da orada içecek.. benim surat düşüyor tabi, sıkılıyorum. bu sefer,ben niye surat asıyorum,onlar bana hizmet ederken ben saygısızlık ediyorum oluyor.. Ben izinliyken evdeyken, daha öğlen yeni olmuş arıyordu, aşağıya uğradın mı diyordu..evde bile huzurlu olmuyordum.. ailesine sonsuz saygı bekliyor. sanki benimle evlemedi, ailesine kardeş aldı.. aslında bütün suç eşimin.. kv'ye kabahat bulmuyorum.. o kaynanalığını yapıyor görevini yani, ama eşim bana kocalık görevini yapmıyor..
ben de artık aşağıda güle oynaya takılıyorum, hiç belli etmiyorum kırgınlığımı, sonra yemeği yiyince alıp oğlumu evime çıkıyorum.ister gelsin ister gelmesin.kendi halimde takılıyorum evimde oğlumla.o da çok sevdiği ailesiyle.artık bir çaba göstermek istemiyorum.hep başa dönüyor hiç br şey değişmiyor. çünkü eşimin düşünce yapısı değişmiyor..mutsuz olduğumu görüyor ve mutsuzluğum ona acı veriyor. o istiyor ki, bu koşullar altında mutlu olayım, benim mutluluğum için hiç bir şey değişmesin..
haklısın canım. bu vazgeçmişlik bile ben de bir patlama noktasının başlangıcı sayılır. hep görmezden geldim, hep hsklı olduğumu düşündüğümde bile boyun eğdim. ama artık yoruldum..
kafanızı şişirdim kızlar. beni dinleyip yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim..
Senin kayınvalide uyanık sen ondan daha uyanıkÇok güldüm canım ya iyi başetme yöntemi geliştirmişsin
:) valla bu kvdeler ınsanı uyanık da yapar hersey de yapar napıcaksın mecbur
Ayyy aklımı yitiricem seviyesiz nasıl öyle bir kelime kullanırve benim de kayınvalidemin zengin züppe (sonradan görme desem daha doğru) bir çevresi var sürekli yarış halinde onlarla
Allah'ım okudukça afakanlar bastı kızlarr nasıl insanlar bunlar yaaa... Çok sinirlendim😡 ne demek hem kendi çatalları hem de pasta çikolata yedirmek... Sen sabır ver yarabbim...ağzınla ezip yedirmiyorsun diyen zihniyete ne diyeyim... Hele hele insan torununa aptal der mi ya torununa aptal diyen insanın ben aklından şüphe ederim... Allah hepinize sabırlar versin kızlar... Benim kvle eşime çok bağlı olması dışında bir sorunum yok şükür ki aynı yerde otursak ayrılmaya kadar giderdi ama şükür ki eşim farkında ve İst.a taşınmayı hiç düşünmüyor. Diğer türlü yavruma hiç karışmaz sen çocuğunla ilgilen ben işleri yaparım der... O yüzden ben de hep ikisine de uzak olma taraftarıyım. Şimdi aileme 1 saat uzaklıkta oturuyorum diye fln soruyo arada ablanlar her h.sonu geliyor mu diye... Yok yok azıcıkın anlayış versin Allah bunlara...
Çikonun annesi 😍
Hadiya benimkide onlarla yarışta hemde onlara maymunluk yapıp güldürmedi diye torununa aptal diyecek kadar gördüğün gibi
Sonradan görme gavurdan dönme derler aklıma geldivtöbe töbe
ahh cnm senı o kadar ıyı anlıyorum kı aslında sen esınle basbasa kalabılmek bı aıle olmak ıstıyosun naılesıne bı gıcıklıgın yok ama bu oluyo kı sen kıymet bılmıyosun senın ıyılıgını ıstıyorlar senın dusundugune bak aslında esın senı tamamen yanlıs anlıyor anlamak ıstemıyor anlatıklarının aynısını yasadım ama ınan bana gecıcek bılıyorum cok yorucu ınsan bı yerden sonra mucadele etmek bıle ıstemıyo bazı erkekler aıle olduklarını gec dank edıyorlar hep bızden fedakarlık beklıyolar annesını kırmak ıstemeyıp bızı kırıyorlar oysa kı senın ıstegın de bu degıl ama gel de o kalın kafalara anlat bnm esım onceden tasınmayı asla söz ettırmıyordu sımdı yazın tasınıcaz zamanla hersey oturuyor zamanla bıraz akısına bırak bosver dıcem ama verılmıyor bılıyorum
Benim kayınvalidemde bunun boyu kısa bilmemkiminki ne kadar uzun, bak o nasıl yiyo bu neden yemiyo, bak falanca bebeğine herşeyi yediriyo sen bişey vermiosun..... Bunun gibi birsürü sinir bozucu şey söylüyo.. Sonrada gözüm arkada değil sen çok iyi bakıyosun diyo laf arasında.. Nasıl sinir oluyırum nasıl laf sokasım geliyo son demlerimi yaşıyorum bi konuşucam o olacak..
teşekkür ederim canım bu topikteki tüm bebişler çok tatlı hepimiz çok şanslıyız o yüzdenBizde de var canım aynı durum. kızları anne bu çocuk seni çok seviyor dedikçe, bütün günümüz beraber geçiyor ya, ben onun her istediğini yapıyorum ya ondan diyor. benim geçmiyor diye sevmicek mi yani? inadına yapıyorlar canım. sakın hoşnutsuzluğunu belli etme, iyi insan diyorsun ya, babanesi seni çok seviyor de, sen de destekle o zaman emin ol bırakır aksi halde seninle yarışa girer.
bu arada öykü çok tatlı annesi. nasıl öpesim geldi o yanaklarından. nice aylarınız, yıllarınız olsun birlikte,sağlıcakla...
.
cnm aynı sorunu bende yasadım annesı gıbı goruyodu kendını resmen tam tersı taktık uyguladım bnm oglum cok yorucu bı cocuk dewamlı kucak ıstıyo daha uzun bıraktım baktı kı yoruluyo smdı sevıp bana verıya bı yere gıtsem bırakıp cabuk gel dıyo bazen öyle yoruluyo kı benı kendı ewıme gondermöek ıstemeyen kadın gotur ewde uyut dıyo asla kırıldıgını bellı etme bence babannesı bu senı ıstıyo de ver bak nasıl doyucak ozaman :) kötümüyüm ne
Su kvlere giciiiiikkkkk oluyorum yaaa uff icime sıkıntı basıyor çünkü benimkine baştan gicigim ben yanlarinda olsaymisim bakarmis kizima hattaaaaa kizim onlarda kalirmisss vr biz akşam yemek yer evimize gecermisiz lafa bakkkk.esime demis bakiciya guvenemem ben babanla gelip bakalım die o da yok bakıcı tutcaz biz demis 4 aylıkken yaspastayi kendi catalini yalayip kizin ağzına sokmaya olmadi parmaklarını yalatmaya calisan kadina bakin bi de övünüyorr ben şöyle çocuk bakarım die pehhh dedim. ..kpde gecen hafta çikolata alıp gelio yesin die kizima allahimm beni ve yavrumu bunlara muhtaç etmesin aminnn ha bide kızın eline limon kolonyasi dokuyolardi bunlar yakalayip engellediklerim ben gormesem neler yaparlar allah bilir.gecede 11bucukta yatarmis cocuk goturmeyecekmisim odasina kpden inciler. ..
Amin canım amin benimkiyle aramız iyidir ama çok içli dışlı olsak eminim birbirimizi yeriz
teşekkür ederim canım bu topikteki tüm bebişler çok tatlı hepimiz çok şanslıyız o yüzden
bak gördünmü gururu okşansın istiyor pohpohlanmak istiyor işte hepsi böyle bunların
hehe :) ters tepki yap diyorsunuz yani kızlar :)) denemek lazım bakalım o zaman ne yapacak bizim kız da çok oyun meraklısı hep bir şeyler istiyo boş bir saniyesi yok spora gidiyorum ya o zaman bile gelince bakıyorum ki yorulmuş kolları ağrımışhele yemek yedirmeyi hiç sevmiyor yemiyo bu diyo oyunla yedirceksin diyorum takla atıyorum resmen ama yemiyor diyor eee diyorum sevmesi kolay dimi
ayyyy delirdim resmen kızın onlarda kalacak oldu deseydin nerden geliyo bu özgüven yaaaaa
kendi çatalıyla yedirmek mi aynısını sen ona yapsan ne olur acaba çatalı ağzına sok yala yala sonra al anne bunla ye bakalım de iğrençlikte son nokta .
aman diyim kızını yalnız bırakma neler yapacakları belli olmaz
valla canım nutkum tutuldu yani gaza getirmek seni dolduruşa getirmek gibi olmasın ama ben aynı şeyi yaşamış olsam bir daha kapısını açmazdım kesinlikle ve eşime de resti çekerdim gitmicem diye.. kaldı ki ela çok güzel bir bebek Allah uzun ömürler versin sen hiç kafana takma bence o onun kendi ayıbı lafını da esirgeme valla bu ne yaaa sen elanın pokuna kurban ol
yaa kızlar bu arada içinizi şişeren bu kv konusunu ben açmış bulundum kusuruma bakmayın ne olur
azcık dertleşelim dedim hepimizin kanayan yarasına parmak bastım :26::26::26::26::26:
Kesinlikle haklısın canim. AminYaaa canım işte görüyosun hepimiz neler neler yaşıyoruz el işte ne kadar iyi olabilir yıllardır süre gelmiş gelin kaynana sürtüşmeleri boşa değil gördüğün gibi allah her birimize dayanma gücü versin
teşekkür ederim canım bu topikteki tüm bebişler çok tatlı hepimiz çok şanslıyız o yüzden
bak gördünmü gururu okşansın istiyor pohpohlanmak istiyor işte hepsi böyle bunların
hehe :) ters tepki yap diyorsunuz yani kızlar :)) denemek lazım bakalım o zaman ne yapacak bizim kız da çok oyun meraklısı hep bir şeyler istiyo boş bir saniyesi yok spora gidiyorum ya o zaman bile gelince bakıyorum ki yorulmuş kolları ağrımışhele yemek yedirmeyi hiç sevmiyor yemiyo bu diyo oyunla yedirceksin diyorum takla atıyorum resmen ama yemiyor diyor eee diyorum sevmesi kolay dimi
ayyyy delirdim resmen kızın onlarda kalacak oldu deseydin nerden geliyo bu özgüven yaaaaa
kendi çatalıyla yedirmek mi aynısını sen ona yapsan ne olur acaba çatalı ağzına sok yala yala sonra al anne bunla ye bakalım de iğrençlikte son nokta .
aman diyim kızını yalnız bırakma neler yapacakları belli olmaz
valla canım nutkum tutuldu yani gaza getirmek seni dolduruşa getirmek gibi olmasın ama ben aynı şeyi yaşamış olsam bir daha kapısını açmazdım kesinlikle ve eşime de resti çekerdim gitmicem diye.. kaldı ki ela çok güzel bir bebek Allah uzun ömürler versin sen hiç kafana takma bence o onun kendi ayıbı lafını da esirgeme valla bu ne yaaa sen elanın pokuna kurban ol
yaa kızlar bu arada içinizi şişeren bu kv konusunu ben açmış bulundum kusuruma bakmayın ne olur
azcık dertleşelim dedim hepimizin kanayan yarasına parmak bastım :26::26::26::26::26:
Allah kolaylık versin. Epey zorlanıyorsundur. İnşallah bir çözüm bulursunuz da beraber daha çok zaman geçirirsiniz.Günaydın arkadaşlar.
Canım keşke yakın olsaydık.Yüzyüze konuşup dertleşirdik.Zira benimde zamanında görümce ve kv ile sorunlarım oldu.Görümcemle 3 yıl konuşmadım.Kv gittiğimde oda ordaysa yokmuş gibi davrandım.Ayrılırken herkesi öperdim onun yüzüne bile bakmazdım.Ama ben haklıydım.Allahtan yaşadığımız kavgaya eşim şahit oldu ve kimin haklı olduğunu gördü.Zaten onlarla araya mesafe koydum.Koymasaydım yanardım.İnşallah sende en kısa zamanda rahata kavuşup, eşinle aran düzelir.
Canım eşimin bana hiçbir şekilde faydası maalesefki yok.Çünkü izni yok.Mesela 1 ayda 1 gün izin kullanıyor.O derece yani.sABAH 6,20 de gidiyor.Akşam 21 de geliyor.Koltukta yorgunluktan uykusuzluktan uyuyakalıyor.
Ben hiç lafımı esirgemem ne sinirimi bozuyorsa anında söylerim. O yüzden bana pek bişey söyleyemezler bilirler altta kalmayacağımı ki bu bütün çevrem için geçerli😄 o yüzden içinize atıp kendinizi yıpratacağınıza söyleyin gitsin...kimse çekirdek ailemizden daha önemli değil 👪 benim de kv ilk tanıştığımız zaman keşke boyun az daha uzun olsaymış demişti (kısayımdır 1.55fln boyum, eşim de 1.82 fln) demiştim oğlunuz keşke daha uzununu bulsaymış diye...ilk zamanlarda da bize sormadan oraya buraya cv dağıtıyorlardı. Eşim de ben hamileyken en sonunda dedi benim İzmirde rahatım iyi ben burda mutluyum diye daha da lafını açmadılar şükür 🙏
Çikonun annesi 😍
Ben hiç lafımı esirgemem ne sinirimi bozuyorsa anında söylerim. O yüzden bana pek bişey söyleyemezler bilirler altta kalmayacağımı ki bu bütün çevrem için geçerli😄 o yüzden içinize atıp kendinizi yıpratacağınıza söyleyin gitsin...kimse çekirdek ailemizden daha önemli değil 👪 benim de kv ilk tanıştığımız zaman keşke boyun az daha uzun olsaymış demişti (kısayımdır 1.55fln boyum, eşim de 1.82 fln) demiştim oğlunuz keşke daha uzununu bulsaymış diye...ilk zamanlarda da bize sormadan oraya buraya cv dağıtıyorlardı. Eşim de ben hamileyken en sonunda dedi benim İzmirde rahatım iyi ben burda mutluyum diye daha da lafını açmadılar şükür 🙏
Çikonun annesi 😍
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?