Kızlar bizim cimcime yine ekmeğe ve muza abanıyor. Yine diş gelecek sanırımYaptığım çorbalar, yoğurtlar, meyve püreleri hep dökülüyor.6-7 kaşık yiyor.Sonrası yok Acaba çorbalara azıcık tuz mu katsam? Siz katıyor musunuz? Kendi yemeğinizden veriyor musunuz? Bugün kıymalı arpa şehriye çorbası yaptım.Kıymayı kavurup şehriyeyi ve arpa soğanı ekledim. 3-4 kaşık yedi. Bizim yediğimiz nohut suyundan babası verince şapırdata şapırdata yedi.Ben de çorbaya nohut suyu ekledim.Biraz da öyle hüpletti.Ekmeğe "hayır" demiyor. Salata suyuna ekmek bandırıp verdim, onu da götürdü Bu konuda dr.unuz ne diyor?
Kızlar bizim cimcime yine ekmeğe ve muza abanıyor. Yine diş gelecek sanırımYaptığım çorbalar, yoğurtlar, meyve püreleri hep dökülüyor.6-7 kaşık yiyor.Sonrası yok Acaba çorbalara azıcık tuz mu katsam? Siz katıyor musunuz? Kendi yemeğinizden veriyor musunuz? Bugün kıymalı arpa şehriye çorbası yaptım.Kıymayı kavurup şehriyeyi ve arpa soğanı ekledim. 3-4 kaşık yedi. Bizim yediğimiz nohut suyundan babası verince şapırdata şapırdata yedi.Ben de çorbaya nohut suyu ekledim.Biraz da öyle hüpletti.Ekmeğe "hayır" demiyor. Salata suyuna ekmek bandırıp verdim, onu da götürdü Bu konuda dr.unuz ne diyor?
tarif verip kaçıyorum
nar suyu yarın çay bardağı
yarım çay bardağı su
2 ymk kaşığı pirinç unu kıvamını ayarlayın
1 çay kaşığı pekmez
afiyet olsun bıdık sevdi
öpüldünüz
okurken ahanda benim kız dedimtek fark bizimkinde diş yok daha ekmek ve muz favori yiyeceğimiz
benim mayaladığım yoğurtları sade olarak yemiyor içine tatlı bişiler istiyo babymix in elmalısını hüplete hüplete mideye indiriyo ama
çorbaları da tuz katmıyorum ama onları da yemiyor acaba tuz katsam mı diye bende size soracaktım sizler ne yapıyorsunuz diye ??
bide bizim kız tatlı düşkünü diğer tatlara alışmayacak diye korkuyorum
7. Ay hatırası çekecektim sözde... O kadar kıpırdak ki hiç güzel poz yakalayamadım 😔Eki Görüntüle 1042507 Eki Görüntüle 1042515 Eki Görüntüle 1042519
Çikonun annesi 😍
7. Ay hatırası çekecektim sözde... O kadar kıpırdak ki hiç güzel poz yakalayamadım 😔Eki Görüntüle 1042507 Eki Görüntüle 1042515 Eki Görüntüle 1042519
Çikonun annesi 😍
Nasyacim elos nasil oldu,daha iyidir ins.
Tesekkurler canim tarif icin.Nar suyu verebiliyoruz degilmi hic aklima gelmemisti denemek lazim.
evet canım aynı şeyleri yaşıyormuşuz resmen. ben çalışıyorum, ve bebekle akşam gelip bir de yemek yapmam çok zor.Bebeği eşime bıraksam ben hazırlasam desem,o da geç geliyor.. hadi yemek yedik çıkalım evimize şöyle başbaşa bir çay içelim değil mi, olmaz çayı da orada içecek.. benim surat düşüyor tabi, sıkılıyorum. bu sefer,ben niye surat asıyorum,onlar bana hizmet ederken ben saygısızlık ediyorum oluyor.. Ben izinliyken evdeyken, daha öğlen yeni olmuş arıyordu, aşağıya uğradın mı diyordu..evde bile huzurlu olmuyordum.. ailesine sonsuz saygı bekliyor. sanki benimle evlemedi, ailesine kardeş aldı.. aslında bütün suç eşimin.. kv'ye kabahat bulmuyorum.. o kaynanalığını yapıyor görevini yani, ama eşim bana kocalık görevini yapmıyor..
ben de artık aşağıda güle oynaya takılıyorum, hiç belli etmiyorum kırgınlığımı, sonra yemeği yiyince alıp oğlumu evime çıkıyorum.ister gelsin ister gelmesin.kendi halimde takılıyorum evimde oğlumla.o da çok sevdiği ailesiyle.artık bir çaba göstermek istemiyorum.hep başa dönüyor hiç br şey değişmiyor. çünkü eşimin düşünce yapısı değişmiyor..mutsuz olduğumu görüyor ve mutsuzluğum ona acı veriyor. o istiyor ki, bu koşullar altında mutlu olayım, benim mutluluğum için hiç bir şey değişmesin..
haklısın canım. bu vazgeçmişlik bile ben de bir patlama noktasının başlangıcı sayılır. hep görmezden geldim, hep hsklı olduğumu düşündüğümde bile boyun eğdim. ama artık yoruldum..
kafanızı şişirdim kızlar. beni dinleyip yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim..
Çikonun annesi 😍
Ben de yememeye devam ederse mecburen tuz koyacağım.Vallahi ağızlarının tadını iyi biliyor bu bilmişler.Ben bizim yemeklerden tattiriyorum. Onun icin cok tuzlu aci yapmiyorum. Bizle masaya oturuyor yiyemiyecegi birseyse salatalik yada elma veriyorum eline yiyor. Doktorumuza hic sormadim kendine yaptigim yemekleri yiyor. Tuz koymuyorum corbalarina sabah zeytinden biraz aliyor yetiyordur ona. Bir yerde okudugum yazida gunluk yarim cay kasigindan az tuz alabilirler yaziyordu. Fazlasi ilerde tansiyon kalp damar hastaliklarina neden olabiliyormus.
Kizlar kv lerle hep sorunlariniz var galiba Allah yardim etsin sizlere. Kizlar genis olup gormemek duymamak lazim diyecem ama olmuyor dimi.
Evet evet bizimkisi de öyle. Hep kendi çorbalarına burun kıvırıyor.1-2 kez bizimkinden verince ağız bir o yana bir bu yana dans etti.Ben yedigimiz yemeklerin suyuna ekmek batirip veriyorum canim.
Tuzuda arastirdim kimi gerekli diyor,kimi vermeyin diyor.
Bende bazi corbalarina katiyorum.
Onun icin hazirladigim karisik sebze corbalarinin yerine,bizim yedigimiz corbalari daha cok seviyor.
He heh!Al bir cimcime daha.Ben de bugün dışarıda old. için ilk kez sade Babymix verdim.Hanımefendide baş çevirme, kulak çekme (bir şey yapmak istemeyince kulağını çekiştirirokurken ahanda benim kız dedimtek fark bizimkinde diş yok daha ekmek ve muz favori yiyeceğimiz
benim mayaladığım yoğurtları sade olarak yemiyor içine tatlı bişiler istiyo babymix in elmalısını hüplete hüplete mideye indiriyo ama
çorbaları da tuz katmıyorum ama onları da yemiyor acaba tuz katsam mı diye bende size soracaktım sizler ne yapıyorsunuz diye ??
bide bizim kız tatlı düşkünü diğer tatlara alışmayacak diye korkuyorum
Aaaa annesi, Çikocan darılır bak!"Hiç güzel poz yakalayamadım." ne demek? Maşallah o göbüşlüyeGünlük ısırma hakkımızı almayı da unutmayalım.
Çikonun annesi 😍
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?