2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ahh canım sana ben havuçlu cevizli ister kakaolu kekler yaparım tşk ederim CNm ya zaman ayırıp Cvp yazdım ve öle güzel anlattı ki yorumlarına hasta oldum

Mağrur aslanım, eşinin burcunu bilmiyorum ki ben, yazdıysan atlamışım herhal:))

Canım bir sen bir ben kalmışız. Sen de geçmişte misin yoksa?? Dün lahana dolması yapayım dedim bir çıktım. O dolmayı yapana kadar bittim, öldüm açlıktan. Elimin ayarı yoktur, içini çok yapmışım, lahanalar bitti, iç bitmedi. Hazırda yaprak vardı, onları sarayım dedim, sardım da sardım:)) Oğlum ne güzel uyuyordu, dolmayla bu kadar zaman kaybedeceğime elimde bir kitap vardı onu okusaydım bari. Sinir oldum kendime.

Canım geçenlerde Selim de öyle hasta oldu öksüsüğü o kadar çoktu ki uykusundan uyandırıyordu yavrumu. Bildiğin grip oldu, İlaç kullandık bizde ciğerlere inmeden atlattık çok şükür. Sizede geçmişler olsun, çabucak atlatır inşallah Kuzey Aras.
kızlar balkabagı puresi yapıcam ama benım henuz buhar pısırıcım yok nasl yapabılırım ya sudamı haslıcam yada baska pratık yontemle buyharda pısıren var mı ?
canım benimde yok buhar makinam, cucunun dediği gibi çaydanlık üstüne süzgeçte pişireceğim bende
Ohh yavrum döktürmüşün vallahi, kaçmasaydın hemen. Fal bakmasan bile bir kahve içseydik, 40 yıl hatırı olurdu en azından

Bende bugün gezmeye gittim, gittiğim yerde yemekte ev yapımı yoğurt koydular önüme :d bende dayanamayıp Selim kuşuma yoğurt tattırdım, versem 1 kase yiyecekti. Ağladı vermiyorum diye
Ama ilk denememiz olduğundan korktum çok vermeye 10 çay kaşığı verdim sadece Çok sevdi kuzum yalandı durdu.

Heracimmm agzina saglik sekerim.bnm herifi tam anlatmisim diyebilirim eylulden daha bebek..be fazla girisken fzla guleryuzlu sicakkanli oldugumdan hic hayir diyemiyrm kocama .....desene ikisi bni oyuncak edicek ellerinde :-D cnm pastalar borekler sana feda olsun

Yuzunu burusturarak yiyisini severim senn ;-)

Kız ne hamaratsın, özendim valla...

Helal valla ben olmadı diye atardım peynir yapmak filan gelmezdi aklıma

vayy süper düşünmüşsün canım ben de yapabiliyorum kesilmiş sütten peynir çok da güzel oluyor ..

Sagolun kizlar yok öyle hamarat bir hatun degilim annemden gördüğümü yaptım sadece :) evet fundacim annem cok yapardi kahvaltida onu bir de tereyagiyla karistirinca cok güzel oluyor :)

Ecit sagol Canim teşekkür ederiz:)

Heracim bugun Esım evdeydi yarında haftasonu icin babaanneye yola çıkıyoruz evle uğraştım bütün gun cumaya gitmedim yani :)

Bir de o sarmaları yaparken beni de çağirsaydin ya yardım niyetine yarısı giderdi mideye :)

Suloz'cum uzaktan ancak bu kadar oluyor,keşke yakınlarda olaydık da kahve falına bakaydım:)) Kız içmem mi seninle kahve, içerim tabi, ama kızım okuldan gelecekti, yapmam gereken işler vardı. Selim çok şeker ya, gerçekten tam yemelik...
QUOTE=Suloz;33357196]Canım geçenlerde Selim de öyle hasta oldu öksüsüğü o kadar çoktu ki uykusundan uyandırıyordu yavrumu. Bildiğin grip oldu, İlaç kullandık bizde ciğerlere inmeden atlattık çok şükür. Sizede geçmişler olsun, çabucak atlatır inşallah Kuzey Aras.

canım benimde yok buhar makinam, cucunun dediği gibi çaydanlık üstüne süzgeçte pişireceğim bende

Ohh yavrum döktürmüşün vallahi, kaçmasaydın hemen. Fal bakmasan bile bir kahve içseydik, 40 yıl hatırı olurdu en azından

Bende bugün gezmeye gittim, gittiğim yerde yemekte ev yapımı yoğurt koydular önüme :d bende dayanamayıp Selim kuşuma yoğurt tattırdım, versem 1 kase yiyecekti. Ağladı vermiyorum diye
Ama ilk denememiz olduğundan korktum çok vermeye 10 çay kaşığı verdim sadece Çok sevdi kuzum yalandı durdu.
Eki Görüntüle 918108 Eki Görüntüle 918109 Eki Görüntüle 918110 Eki Görüntüle 918111 [/QUOTE]

Yapın kızlar, yerim ben pasta börekleri, bitmez bir iştah var ben de. Bebişlerinizi de tatlı niyetine:))

Son düzenleme:
kızkar biz ishal olduk kusmamız ateş yok çok şükür ama her pırtta gidioı günde kaç kez bez değiştiriyorum.. bugün dr. ishal mamasına başlattı (( inş. ilerlemez serum yemeyiz...

funda teyzesi kızımı mrk etmişsin bak bakalım büyümüşmüyüz :)

Cnm gcmis olsun ...biran once iyiler masal ins..ilk resmdeki tayttan bzdede var hmde suan eylusun ustunde ;-) kocaman olmus masallah

Anam grip oldum yatiyodm 2 gundr bugun biraz gozumu actim

Geçmiş olsun canim. Bol bol ihlamur ic sutte yapar.

Canim cok yogun bir menu degilmi. Bu sekilde beslenirse emmeye vakit bulamaz ki biz corbaya 6. Ayda baslayacagiz. Muhallebi nasil olacak icinde ne var..
Emme boyunca bir annenin yüzü bu kadar incelenir mi arkadaş ama inceliyor işte bi de bir güzel yoluyor incelerken kızımdan şiddet görüyorum şikayetçiyim

Aynen benim zillide meme ve yuzumle oynuyor. Bazende saçimi çekiyor. Yuzumde ve gogsumde cizikler var. Kesiyorum tirnaklarini cok cabuk uzuyor.
Eki Görüntüle 914982 .
Günaydın kızlar yeni yılımız kutlu olsun bebişlerimiz ve biz çok mutlu olalım bu yeni yılda sağlıkla büyüsünler hepinizi ve özellikle miniklerini kucaklıyorum

İşte bu da topiğin ikinci İncisi. Biraz minnak:)

İdoş da günaydın diyor teyzeleri :))

Eki Görüntüle 915051

İşte bunlar da benim canlarım :))

Eki Görüntüle 915866

Yilbasinin maskotu inci

Masallah kuzucuklara cok seker hepsi.

Perma cok guzel olmuş ellerine saglik.

İkinci inci de hoş gelmiş.

çok teşekkürler fundiş kullanmaya başladım zaten canım umarım faydasını gorurum

Hayatimsin ,

Masal masallar ülkesinin prensesi kadar guzel masallah ona :)
Ve cok gecmis olsun hemen toparlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…