Cücüm, yaratıcı, mantıklı, akıllı kadın. Eşinle sen iyi bulmuşsunuz birbirinizi zira ikiniz de anca aşık olduğunuzda bağlanabilen ve başkalarını gözü görmeyen insanlarsınız. Akrebin bazı aşırılıklarını sen artık o farklı çözüm bulabilme uslubunla ve taktiklerinle törpülüyorsun. Eşinin ilgisini de sen bazen ilgisiz bazen uzak davranarak canlı tutmayı başarıyorsundur. Bilmece seni!! Kocan da otursun çözsün bu bilmeceyi, güzel kızınız köşede kükrerken:)) Duru için sağduyulu, uzun vadeli planlar yapacak bir anne, aslan kızı çok güzel çaktırmadan kontrol eder.
Yilbasinin maskotu inci
vayy süper düşünmüşsün canım ben de yapabiliyorum kesilmiş sütten peynir çok da güzel oluyor
heracık bizi atlamış angym yaaüstüne gitmeyelim hemen kadıncağızın tek tek gelelim bari
hmmm aklıma yazdım bunu da canım sağ ol
geçmiş olsun Kuzey Aras'a canım ya :/ ilaçları kullanmalısın bence de.. daha başındayken tedavisi daha çabuk ve kolay olur. inşallah hemencecik iyileşir kuzucuk..
Canım geçenlerde Selim de öyle hasta oldu öksüsüğü o kadar çoktu ki uykusundan uyandırıyordu yavrumu. Bildiğin grip oldu, İlaç kullandık bizde ciğerlere inmeden atlattık çok şükür. Sizede geçmişler olsun, çabucak atlatır inşallah Kuzey Aras.Kizlar dun ilk yogurt deneyimim basriyla sonuclandi kuzey aras cok severek yedi bugun biraz daha mayaliycam 2gundur oksurugu va hapsirmasi vardi ihlamur kaynatip verdim elma suyu bana misin demedi. Gecede sabaha kadar uyumakta zorluk cekti aglayarak uykusundan uyaniyodu sabah doktora goturdum bronslari hafif dolmus dedi ve oksuruk surubu antibiyotik verdi kullanmak istememe ragmen ilerleyip bronsit olabilir dedi allah korusun disarda kotu bir salgin var ayni zamanda hastaneye bizim gibi sikayeti olan bir cok hastayla karsilastik aman bebislerinize dikkat edin bebegim hasta diye tadim tuzun yok bugun
canım benimde yok buhar makinam, cucunun dediği gibi çaydanlık üstüne süzgeçte pişireceğim bendekızlar balkabagı puresi yapıcam ama benım henuz buhar pısırıcım yok nasl yapabılırım ya sudamı haslıcam yada baska pratık yontemle buyharda pısıren var mı ?
Ohh yavrum döktürmüşün vallahi, kaçmasaydın hemen. Fal bakmasan bile bir kahve içseydik, 40 yıl hatırı olurdu en azındanNeşeli, bardağın dolu tarafını görmeye eğilimli, gerektiğinde felsefi Suloz kadını, kocan o kadar şanslı ki bir İkizler erkeği ile doğru düzgün konuşabilmeyi başaran, onun değişken yapısını kısa süreli de olsa sabit tutmayı başaran bir Yay var karşısında! Yay kadını içten içe biraz gıcık olduğu özellikleri barındıran bir adama aşık olduğunda ne olur filmi sanırım sizin evde oynuyor:)) Sağduyulu, iyi bir dinleyici olan seni eşin kaçırmasın aman ha! Ah canım Selim, anne kuzusu, duygusal ve evcimen Yengeçim benim. O kabuğunun içinde derin bir aile ve anne sevgisi barındırmasının yanısıra evde sizi hep uyum içinde görmeyi arzu ediyor. Yemek konusunda da zaten özgür ruhlu annesine hiç zorluk çıkarmayacak. Aşık olduğu veya sorunlarla karşılaştığı zamanlar hariç!
Ve Herasera kaçar....
Uzun bir aradan sonra döndüğümde ne göreyim, müşterilerim çoğalmış:)) Ama karşılığında bir ıslak kek, tarçınlı kek, limonlu kek var mı yok! Neyse zaten göbek aldı başını gidiyor Eti Hoşbeş falan yiyerek:)) Angy canım senin durumlar harbiden fena. Şimdi eşin egosu yüksek, kendine güveni tam, korumacı, kollayıcı bir adam olabilir. Öte yandan bir bebeğin ilgi ve sevgiye ihtiyacı olduğunu belli etmesi gibi net ve kuvvetli ilgi, alaka bekliyor olabilir. Onun bir değişik versiyonu Eylül pıtırcığı da aynı ilgi ve alakayı her ikinizden ama en çok da senden talep ediyor. Sen de dışarıdan az biraz soğuk görünen ama sosyal yanı ve oyuncu yanı kuvvetli olan bir ikizler olarak bu ikisine istediklerini verirken bunalıyor olabilirsin. Bak farazi konuşuyorum:)) Allahtan çok ağlak ve takıntılı bir yapın yok ve soğukkanlısın bu nedenle idare edebiliyorsun, ilgi alanların farklı, sağlam duruyorsun. Evde ve dışarda biraz farklı bir Angy görebiliriz değil mi?? Dışarda daha çok konuşmak, içerde susmak isteyen???
Canım geçenlerde Selim de öyle hasta oldu öksüsüğü o kadar çoktu ki uykusundan uyandırıyordu yavrumu. Bildiğin grip oldu, İlaç kullandık bizde ciğerlere inmeden atlattık çok şükür. Sizede geçmişler olsun, çabucak atlatır inşallah Kuzey Aras.
canım benimde yok buhar makinam, cucunun dediği gibi çaydanlık üstüne süzgeçte pişireceğim bende
Ohh yavrum döktürmüşün vallahi, kaçmasaydın hemen. Fal bakmasan bile bir kahve içseydik, 40 yıl hatırı olurdu en azından
Bende bugün gezmeye gittim, gittiğim yerde yemekte ev yapımı yoğurt koydular önüme :d bende dayanamayıp Selim kuşuma yoğurt tattırdım, versem 1 kase yiyecekti. Ağladı vermiyorum diye
Ama ilk denememiz olduğundan korktum çok vermeye 10 çay kaşığı verdim sadeceÇok sevdi kuzum yalandı durdu.
Eki Görüntüle 918108 Eki Görüntüle 918109 Eki Görüntüle 918110 Eki Görüntüle 918111
Kız ne hamaratsın, özendim valla...
Helal valla ben olmadı diye atardım peynir yapmak filan gelmezdi aklıma
vayy süper düşünmüşsün canım ben de yapabiliyorum kesilmiş sütten peynir çok da güzel oluyor..
Heracimmm agzina saglik sekerim.bnm herifi tam anlatmisim diyebilirim eylulden daha bebek..be fazla girisken fzla guleryuzlu sicakkanli oldugumdan hic hayir diyemiyrm kocama .....desene ikisi bni oyuncak edicek ellerinde :-D cnm pastalar borekler sana feda olsun
kızkar biz ishal oldukkusmamız ateş yok çok şükür ama her pırtta gidioı günde kaç kez bez değiştiriyorum.. bugün dr. ishal mamasına başlattı (( inş. ilerlemez serum yemeyiz...
funda teyzesi kızımı mrk etmişsin bak bakalım büyümüşmüyüz :)
Eki Görüntüle 918180 Eki Görüntüle 918176 Eki Görüntüle 918178 Eki Görüntüle 918179 Eki Görüntüle 918182
Anam grip oldum yatiyodm 2 gundr bugun biraz gozumu actim
kızlar bugun dr kontrlmz vardı ek gıdaya baslayalı bır ay oldu demıstım artık sabah 10 da meyve puresı oglen corba 4 de yogurt gecede muhallebı dedı drmz tabı bunların hemn arkasından da emzıreceksın dedı dr eger redderse emmeyı once emzırıp sonra yedırmemı onerdı 8500 kılo olmusuz boyumuzda 66 cm
Emme boyunca bir annenin yüzü bu kadar incelenir mi arkadaş ama inceliyor işte bi de bir güzel yoluyor incelerken kızımdan şiddet görüyorum şikayetçiyim
Eki Görüntüle 914982 .
Günaydın kızlar yeni yılımız kutlu olsun bebişlerimiz ve biz çok mutlu olalım bu yeni yılda sağlıkla büyüsünler hepinizi ve özellikle miniklerini kucaklıyorum
İşte bu da topiğin ikinci İncisi. Biraz minnak:)
Yilbasinin maskotu inci
Oh afiyet olsun yakisikli kuzuma . Gecmis olsun Canim ya Dr önerdi ise ver istersen ilaci ilerlemesin
vayy süper düşünmüşsün canım ben de yapabiliyorum kesilmiş sütten peynir çok da güzel oluyor
geçmiş olsun Kuzey Aras'a canım ya :/ ilaçları kullanmalısın bence de.. daha başındayken tedavisi daha çabuk ve kolay olur. inşallah hemencecik iyileşir kuzucuk..
waayy ne güzel yorum yapmışsın heracm astrolojiden anlıyoruz galibaaben aslan oğlum aslan kociş kova bir yorum da biz alabilir miyizz
Mağrur aslanım, eşinin burcunu bilmiyorum ki ben, yazdıysan atlamışım herhal:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?