2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

iyi geceler kızlar

hafta sonu ıssızlığı hakim yine buraya kv ler konusunda yazdıklarınızı okudum okudum içim şişti az bucuk ben de dertliyim bu konuda bilirsiniz ama hiç girmeyelim şimdi bu konuya kv lerinize sayglarımı sevgilerimi gönderiyorum (nasyam özellikle seninkine müsaadenle)

gelelim bize Arda daha iyi çok şükür ama hırıltımız hala geçmedi korkutuyor bu beni açıkçası :/ tam bir hafta oldu hasta olalı.. pazartesiye kadar geçmezse götürcem tekrar doktora bakalım.. geçsin gitsin artık bu illet.. ben de hafiften hasta oluyorum galiba :18: burnum tıkalı hapşırıp duruyorum.. inşallah olmam yaa.. sevgili kocam diyo ki aman sen hasta olma error veririz sistem çöker te allaamm yaa

veee benim için harika bişey oldu yarın annem yanımızda olacakkk o kadar çok ihtiyacım vardı ki hızır gibi yetişti valla çoookk mutluyum o yüzden :118::119:

hasta olan bütün anneciklerim ve bebiklerim..hemen iyileşin lütfeenn öpüyorum hepiciğinizi

Kızlaar bana akıl verin.. Saçlarımı boyatmak istiyorum ama eşim dahil kimse sarı halini beğenmiyor.. Koyu olan kendi saçımın rengi.. Sizce napıyım sarı mı kendi rengi mi?

iyi akşamlar kızlar ve tatlı bebişler :) ben sık sık bakmaya çalışıyorum ama pek yazamıyorum gerçekten hiç vaktim olmuyor.bıcırık mı bıcırık kıpırdak bi oğluşum var ayrıca çalışıyorum gerisini tahmin edersiniz.benim bebeişimin beslenmesşyle ilgili kaygılarım var bana yardımcı olabilir misiniz.oğluşum 19 ağustos doğumlu ek besinlere geçtik geçmesine de biz hala hiç bir besini öğün miktarına çıkaramadık.gece emziriyorum gündüz de evde oldukça ve paşamın keyfi oldukça emiyor yani az emiyor.varsa yoksa mama bizim için.bir kutu mama 5 gün gidiyor.meyve püresi seviyor ama yediği miktar 4/1 çay bardağı kadar ve en fazla yediği miktar da bu zaten.muhallabi çorba püre denedim ama yemiyor.yese bile 2-3 mama kaşığını geçmiyor.hazır sütlaç biraz yiyor ama ev yapımı sevmiyor.sebze içeren şeyler hiç yemiyor ben nasıl alıştırcam bebeğimi çorbalara ek gıdalara çorbaları pişirip pişirip döküyorum.
ne tavsiye edersiniz bana arkadaşlar.bu kadar mama yamesi doğru mu.? elimden geldiği kadar emziriyorum ama süt te azaldı gündüzleri az emince haliyle..pof pof napcam ben ya.....

günaydın kızlar
nasıl bir güne, Türkiye ye uyandık bilmiyorum açıkcası.. hakkımızda hayırlısı diyorum ama pek umutlu da değilim..
çalındığı ve hatta yakıldığı iddia edilen oylar, boş pusulalara basılan mühürler, kesilen elektrikler, birbirine güvenmeyen insanlar...
nereye gidiyor bu Türkiye? sırf siyasi görüşü yüzünden birbirinden nefret eder oldu insanlar... yazık...

7. Ay hatırası çekecektim sözde... O kadar kıpırdak ki hiç güzel poz yakalayamadım 😔Eki Görüntüle 1042507 Eki Görüntüle 1042515 Eki Görüntüle 1042519

Çikonun annesi 😍

Bunlar harika bence o tombik elleri ısırırım tam mıncırmalıksın çiko yaa dişlerimi kamaştırıyosun

Geçmiş olsun canım kıyamam pamukçuktan iştahı da azalmıştır. Aftlara dut şurubu çok iyi geliyor pamukçuğa iyi gelir mi acaba :26:

Geçmiş olsun canım atlatamadınız mı hala İlaç kullandı mı İkracık?

Kendi rengin daha güzel görünüyor canım çevreni dinle :)

Doktoruna danıştın mı canım? Anne sütünün olmadığı durumlarda katı gıdaya ağırlık veriyorlar ama yemiyorsa aç bırakacak değilsin. Gerçi doktora sorsan aç bırak nasılsa yiyecek der :) Bilemedim canım ek gıdaya da alışması lazım artık.

Günaydın kızlar hastalığımı atlattım , toparlandım ve geldîm :))) idoşumun da uykuları normale döndü çünkü antibiyotik başladık, sistit olmuşuz da yine geçmişe göz gezdirelim ama alıntı yapamıycam sanırım. Koca hafta yoktum neredeyse okumayı bitirebilsem kafi

Günaydın kızlar iyi haftalar... bizim doktor kontrolümüz vardı bu ay yine gram alımı yok geçen ayki hevesim kursağımda kaldı. Bi tane mama önerdi doktor alerjik bebikler içinmiş bu hafta deniycez sorun çıkmazsa rapor çıkartıcakmış. Bütün hafta sonu koşturmacayla geçti. Asu şımardıkça şımardı babasına da doydu dün Poz vermeye başladı allahım çok komik ya birazdan fotosunu paylaşıcam zillinin.

Arastam seni gördüğüme sevindim çok şükür iyileşmişsin. İdoşum da iyileşir inşallah çabucak Şu sistitten bi kurtulamadı yavrum ya

Guzellik tam karsimda duruyor pozu bosver.
Tam isirmalik cok tatlisin cikooo

Çikocan tospikim maşallah sana

Masallah canim cok seker cikmis. Pozlarida guzel ve dogal cikmis. 7.aylar nice yaslara olsun canim.

O kadar tatlı, o kadar şirin ki, her zaman şansı açık olsun Çiko'nun...

Bunlar harika bence o tombik elleri ısırırım tam mıncırmalıksın çiko yaa dişlerimi kamaştırıyosun
kızlar Çikom sizi kocaman kocaman öpüyormuş

Günebakanım İdoş da bu ay 150 gram almış canım o mamadan doktor bize de yazdı infatrini.aldık ve sevmedi öylece duruyo mama şişeleri

Kizlar umarim hrkes iyidr. Okumam gereken bi gecmis var ..bi heves sandiga gittik yine hayal kirikligi...bu millet hakkinin rizkinin yenmesine raziysa dicek laf yapicak bsey yok yine entrikalar dondu ama hayirlisi ne diyelim..eylusle opuyrz hepinizi

canım inşallah iyileşmişsinizdir artık

canım geçmiş olsun . umarım Arduş da iyileşmiştir...gözün aydın annen gelmiş, şimdi senden mutlusu yoktur :)

Kızlaar bana akıl verin.. Saçlarımı boyatmak istiyorum ama eşim dahil kimse sarı halini beğenmiyor.. Koyu olan kendi saçımın rengi.. Sizce napıyım sarı mı kendi rengi mi?
kesinlikle kendi rengin canım ....

aslında söyleyecek çok şey var ama....çok üzülüyorum gerçekten

çok geçmiş olsun canım ne bela oldu şu sistit başınıza

ohhh canım süper olmuş...bizim de c.tesi günü babamız yanımızdaydı Çikom mutluluktan çıldırdı resmen :) gözünü babasından ayırmaı bütün gün :)

bu arada biz de doktor kontrolüne gittik, öksürüğümüz geçmemişti... 2 tane şurup verdi bahar alerjisi olup olmadığını anlamak için erken seneye de bu zamanlarda olacak mı ona bakacağız dedi...biz de 3 haftada 120 gr almışız ama doktorumuz mama falan önermedi,kilosu önde diye herhalde... sanırım kilo alımlarının yavaşladığı döneme girdik. bütün gün zıp zıp zıplıyor...

Nazlıbebiş kendi rengin kesinlikle
Daha genç dinç fresh göstermiş seni

Selam herkese
Mutsuz umutsuz bi güne uyandım.....

Evet canım hem de ne bela Bizim de boy kilo sorunumuz yok ayşecim de İda yumurta, peynir, yoğurt, yumurta ve meyve gibi temel ihtiyaçları yemediği için vermişti Şuan tek yediği ezogelin çorba ve tarhana. Napalım buna da şükür

Nazlıbebiş kesinlikle ama kesinlikle ve hatta kesinlikle kendi rengin :129::128::129:

zaten bizim doktor da sordu ek gıda alıyor mu diye... sorun yaşıyorum desem bize de yazacaktı demek ki...maşallah İdoşum selvi boylu zaten :) en azından yediği 2 şeyi bulmuşsun bak, zamanla alışacaklar inşallah diğer tatlara da...

Kizlar umarim hrkes iyidr. Okumam gereken bi gecmis var ..bi heves sandiga gittik yine hayal kirikligi...bu millet hakkinin rizkinin yenmesine raziysa dicek laf yapicak bsey yok yine entrikalar dondu ama hayirlisi ne diyelim..eylusle opuyrz hepinizi

Angym burası siyeset konuşma yeri değil ama dayanamıycam ben de yazıcam. Eğer ben muhalefet olsaydım bu sabah basmıştım istifayı. Bunca olana rağmen adam bu kadar oy alıyorsa muhalefetin artık hatalarını sorgulama zamanı gelmiş demektir

Gidelim buralardan dayanamıyorum !!

Sonuna kdr katiliyrm cnm

aynen canım ben de kendimi zor tutuyorum....diyorum ya söyleyecek çok şey var aslında!!!!
neyse bu konu beni fena geriyor. İdoş'umun 8. ayı kutlu mutlu huzurlu sağlık dolu olsun canım...nice aylara yıllara....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…