2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günebakanım İdoş da bu ay 150 gram almış canım o mamadan doktor bize de yazdı infatrini.aldık ve sevmedi öylece duruyo mama şişeleri

İnfatrini değil canım bizimkisi başka bişeydi de adını hatırlayamadım. Dün içirdim ama sonuç aynen hüsran Bugün de arada deniycek annem bakalım haftaya kadar durumu bildiricez doktora.

Kizlar umarim hrkes iyidr. Okumam gereken bi gecmis var ..bi heves sandiga gittik yine hayal kirikligi...bu millet hakkinin rizkinin yenmesine raziysa dicek laf yapicak bsey yok yine entrikalar dondu ama hayirlisi ne diyelim..eylusle opuyrz hepinizi

Günaydın melekim hayırlısı be gülüm demek istiyorum ama ne bileyim içimden bir kusma isteği yükseliyor bugün. Bağzı şeyler midemi bulandırıyor artık.

Günaydın kızlar umutsuzlukla başladık bu yeni güne içimden ağlamak gelıyor neredeyse evladım için kaygılanıyorum daha mührü kağıdın neresine basacağını bilmeyen cahillerin elinde olmak çıldırtıyor benı ne diyim allah yardımcımız olsun hiç keyfim yok kendimi temizliğe verdim bugün kafamı dağıtmam gerek öpüyorum hepinizi

aynen canım ben de kendimi zor tutuyorum....diyorum ya söyleyecek çok şey var aslında!!!!
neyse bu konu beni fena geriyor. İdoş'umun 8. ayı kutlu mutlu huzurlu sağlık dolu olsun canım...nice aylara yıllara....

Teşekkür ederim canım hepimiz daha nice aylarını görelim. Sağlıkla ve umutla :))

Canım Asu da sürekli zıplıyor ya bu zıplamayı unutturayım diyorum olmuyor

Nazlıbebiş kendi rengin kesinlikle
Daha genç dinç fresh göstermiş seni

Selam herkese
Mutsuz umutsuz bi güne uyandım.....

umutlar tükenmesin

Benim kuzu yiyor ya doktora da söyledim iştahı güzel diye... 7 aylık olduk 7 kilo olamadık

koca kız oldum ben teyzoşlar :))

Eki Görüntüle 1045787

Çok tatlı olmuş ya maşallah dev kurdeleni yesinler güzellik Pantolonuna da bayıldım canım nerden aldın acep :26:

cook gecmıs olsun kım bılır nasıl kormussundur o resmıde bayıldım bu arada masanın altında annesı yakında ararsın kı nerdeeee bu selımcık duru sunamı gıttı :44:

Teşekkür ederim canım, evet çok korktum ama geçti çok şükür.
Eveet Duruşumuza koşar gideriz biz

Geçmiş olsun canım, gece uyumayıp keyifli olması bile kötüyken hem uyanık olup hem hasta olup devamlı aglaması daha kötü. Allah yardımcın olsun iyileşsin en yakın zamanda.
Gözün aydın Fundacım annene kavuşuyorsun. Ardacımla en kısa sürede iyileşirsiniz umarım.
bencede kesinlikle kendi saç rengin.

koca kız oldum ben teyzoşlar :))

Eki Görüntüle 1045787
Canım geçmiş olsun, sistit bırakmadı bir türlü yakanızı kıyamam ben bu güzelliğe.
tarznı yidiğimmmm
Eki Görüntüle 1045812
İşte geç de olsa bizim 7 aylık fotomuz. Pozumuzu da veririz
7. Ay hatırası çekecektim sözde... O kadar kıpırdak ki hiç güzel poz yakalayamadım 😔Eki Görüntüle 1042507 Eki Görüntüle 1042515 Eki Görüntüle 1042519

Çikonun annesi 😍
az kaldı yiyiciğimm ikinizidee

Hehehhh aynen kas yaptırırlar insana :122: Aynen böyle bütün gün

gülüşünü yerim senin Asu kuşum :) çookkk tatlısın senn ama yaaaa :)

ya ben bu gülüşünü yerimmmmm
çok tatlı kuzucuk maşallah.

Teşekkür ederiz teyzoşlar

Kolay gelsin canım ((
aman da maşallah
Arasta ne kadar da tatlı olmuşşşş. maşallah kuzuna...

kızlarrr
kızıma salıncak almak istiyorum. önünde mama tepsisi olandan.
kullanan var mı? tavsiyeniz var mı?

Eki Görüntüle 1045812
İşte geç de olsa bizim 7 aylık fotomuz. Pozumuzu da veririz

Teşekkürler teyzoşlar panpalarıma selmalar
Açelyacım ben de almak istiyorum canım araştırma aşamasındayım büyük ihtimal şöyle bişey alıcam ama net değil henüz.

Günebakancım Sobeden aldım canım pantolonu:))) Ve ben o kot tulumlu asuyu kıtır kıtır yerim elma şekerim benim yaa :))) Çok tatlı kız maşallah kuzuma

CIKO IDOS ASUCUK szi yesemm ben izin varmi acaba bu kotu gunde ilac gbi geldiniz clvla

Günebakancım Sobeden aldım canım pantolonu:))) Ve ben o kot tulumlu asuyu kıtır kıtır yerim elma şekerim benim yaa :))) Çok tatlı kız maşallah kuzuma
CIKO IDOS ASUCUK szi yesemm ben izin varmi acaba bu kotu gunde ilac gbi geldiniz clvla

Teşekkürler deyzeleri yemek serbest Sobeye hiç gitmedim bakmam lazım :))

Evet canım ama korkma çiko asuyu korur bütün kötülüklerden

Angycim nerelerdesin görünmyorsun pek, iyimisin eylül nasıl ??

Evet güçlü çikom benim ona güveniyorum

çok tatlı bebişler gördüm
çiko, ida, asu maşallah sizeee hepinize uzun güzel ömürler aylar yıllar versin rabbim yeni aylarınız kutlu mutlu olsun

buyur teyzesi neresinden istersen başlayabilirsin :)

Evet canım ama korkma çiko asuyu korur bütün kötülüklerden

Angycim nerelerdesin görünmyorsun pek, iyimisin eylül nasıl ??

Teşekkürler deyzeleri yemek serbest Sobeye hiç gitmedim bakmam lazım :))
Evet güçlü çikom benim ona güveniyorum

evet GÜNEBAKANCIM benim herkül oğlum korur Asucuğu :) hiiiççç korkmasın Asucuk diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…