çok tatlı bebişler gördüm
çiko, ida, asu maşallah sizeee hepinize uzun güzel ömürler aylar yıllar versin rabbim yeni aylarınız kutlu mutlu olsun
buyur teyzesi neresinden istersen başlayabilirsin :)
evet GÜNEBAKANCIM benim herkül oğlum korur Asucuğu :) hiiiççç korkmasın Asucuk diyo :)
kızr oğluşa kuymak yediriyorumm cok seviyorrr
Kolay gelsin canım((
Teşekkürler teyzoşlar panpalarıma selmalar
Açelyacım ben de almak istiyorum canım araştırma aşamasındayım büyük ihtimal şöyle bişey alıcam ama net değil henüz.
Eki Görüntüle 1045900
Günebakancım Sobeden aldım canım pantolonu:))) Ve ben o kot tulumlu asuyu kıtır kıtır yerim elma şekerim benim yaa :))) Çok tatlı kız maşallah kuzuma
Aminnn sağol canım
oh tamam şimdi rahatladık :))
Afiyet olsun canım oğluşunatarifini verir misin?
kızr oğluşa kuymak yediriyorumm cok seviyorrr
Kizlar aile hekimligi 8.ayda kan alicaz dedi degerlerine bakilacakmis.
Bu carsambaya gun vermisti.
Size soylendimi?
Birde otri bebe burun asp.kullananlar yedek uclar kaldirilmis.Bir suru eczaneye sordum artik gelmyr dediler.Bende manuel elle cektiklerimizden aldim onuda beceremiyorum.Digeri iyidi agzimla hupp cekiyordum geliyordu mumukler.
afiyet olsun oğluşuna. bu arada hoşgeldin canım
Size soylendimi?
Birde otri bebe burun asp.kullananlar yedek uclar kaldirilmis.Bir suru eczaneye sordum artik gelmyr dediler.Bende manuel elle cektiklerimizden aldim onuda beceremiyorum.Digeri iyidi agzimla hupp cekiyordum geliyordu mumukler.
Evet canım ama korkma çiko asuyu korur bütün kötülüklerden
Angycim nerelerdesin görünmyorsun pek, iyimisin eylül nasıl ??
hoşbulduk canım.. nasılsın ? nasıl gidiyor ben oğluştan anca fırsat buluom gırıom bakıom cvp yazmadan bi ağıtşimdi uyudu kafa dınlıom
bızım bebısler aynı gundu galıbaaa degılmı
Ayşecim alıntı yapamadım Çiko ne kadar tatlı yaa nasıl öpesim geldi o yanakları maşallah
Kocaman bir genç kız olmuş sen ne tatlı bir şeysin, annesi de ne de güzel giydirmiş yaa sana da kocaman bir maşallah
Allahım bir şirine görüyorum burda, senin pozunu sevsinler Asu kuş çok güzelsinn
Allahım bu ağustos böcüklerinin hepsi birbirinden tatlı.yemeye doyum olmaz...
Size soylendimi?
cnm saol teyzesii... çok faydalıymış besleyiciymiş ve tok tutuyormus duyuncaa, eşimde Karadenizli olunca çocuk alışsın dedim
tereyağ
mısır unu
(tuzu az bnm kullandıgım )çeçil peynir
su
yapılışı bu benim yaptığım şekil cnm :) daha sulu oluyor mama gibi sünmüyor
bn 1 ç k.yarısı tere yağ eritiyorum üstüne 1 yk. mısır ununu atıyorum 20-25sanıye kavuruyorum cok degıl üstüne çeçil peyniri bı küçük avuç kadar atıyorum iki döndürüm su ekleyerek eritiyorum 1bardak su ıle kafana gore kıvamlandır cnm bitttiiiii fıyet olsun
Asu'm ne tatlısın öle 7. ayınız mşllh. sağlıklı aylar dilerim
buluşma iptal değil demi cnn
Canım labneyi yapabildin mi ?? Benimki başarısızlıkla sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?