2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

kızr oğluşa kuymak yediriyorumm cok seviyorrr

Kızlar o değil de sabah sabah getirdikleri işin ayakkabı kutusu olması çok manidar Gülme krizine girdim...

çok tatlı bebişler gördüm
çiko, ida, asu maşallah sizeee hepinize uzun güzel ömürler aylar yıllar versin rabbim yeni aylarınız kutlu mutlu olsun

Aminnn sağol canım

buyur teyzesi neresinden istersen başlayabilirsin :)

evet GÜNEBAKANCIM benim herkül oğlum korur Asucuğu :) hiiiççç korkmasın Asucuk diyo :)

oh tamam şimdi rahatladık :))

kızr oğluşa kuymak yediriyorumm cok seviyorrr

Afiyet olsun canım oğluşuna tarifini verir misin?

ben mama tepsisi olandan düşündüm canım. sabitlenebiliyor. yatırılabiliyor.
mama sandalyesi gibi de kullanabilirmiyim dye düşünmüştüm ama ...

Sabah girdim okudum ciktim.İcimden yazmak gelmedi,evladimin geleceginden kaygiliyim(
Ruyamda bile balkondakileri gordum.

Arastam cok gecmis olsun idosuma
Cok tatli cikmis koca kiz oldu vallahi

Asucuk,minik kus tatlim masallah sana.

Nazli kesinlikle kendi rengin.

Acelya ben kullaniyorum senin istegin tarz sandelyedn memnunum canim.
Ayhan bebedeb aldin yonca markali.

Ayşecim alıntı yapamadım Çiko ne kadar tatlı yaa nasıl öpesim geldi o yanakları maşallah

koca kız oldum ben teyzoşlar :))

Eki Görüntüle 1045787

Kocaman bir genç kız olmuş sen ne tatlı bir şeysin, annesi de ne de güzel giydirmiş yaa sana da kocaman bir maşallah

Eki Görüntüle 1045812
İşte geç de olsa bizim 7 aylık fotomuz. Pozumuzu da veririz

Allahım bir şirine görüyorum burda, senin pozunu sevsinler Asu kuş çok güzelsinn

Allahım bu ağustos böcüklerinin hepsi birbirinden tatlı.yemeye doyum olmaz...

Kizlar aile hekimligi 8.ayda kan alicaz dedi degerlerine bakilacakmis.
Bu carsambaya gun vermisti.
Size soylendimi?

Birde otri bebe burun asp.kullananlar yedek uclar kaldirilmis.Bir suru eczaneye sordum artik gelmyr dediler.Bende manuel elle cektiklerimizden aldim onuda beceremiyorum.Digeri iyidi agzimla hupp cekiyordum geliyordu mumukler.

Aminnn sağol canım

oh tamam şimdi rahatladık :))

Afiyet olsun canım oğluşuna tarifini verir misin?

cnm saol teyzesii... çok faydalıymış besleyiciymiş ve tok tutuyormus duyuncaa, eşimde Karadenizli olunca çocuk alışsın dedim

tereyağ
mısır unu
(tuzu az bnm kullandıgım )çeçil peynir
su

yapılışı bu benim yaptığım şekil cnm :) daha sulu oluyor mama gibi sünmüyor

bn 1 ç k.yarısı tere yağ eritiyorum üstüne 1 yk. mısır ununu atıyorum 20-25sanıye kavuruyorum cok degıl üstüne çeçil peyniri bı küçük avuç kadar atıyorum iki döndürüm su ekleyerek eritiyorum 1bardak su ıle kafana gore kıvamlandır cnm bitttiiiii fıyet olsun

Son düzenleme:

offff cesaret edip yavrumu goturemıyorum bı kere almışlardı kan yarım saat ağlattılarrrrr kıyamıyorum ama haftasonu mecbur götürücemmm kan alacak hastaneyı ıyı secın tecrubelı bıyer olsun kızlarrr çocukları mahfedıyorlarr bazı yerlerr ...

mümük şeyisine gelınceee amanın o zmn olan yerlerden almak laızm depolamalı neden kaldırılmış yaa :S yadaeskıler atılmasın

afiyet olsun oğluşuna. bu arada hoşgeldin canım

hoşbulduk canım.. nasılsın ? nasıl gidiyor ben oğluştan anca fırsat buluom gırıom bakıom cvp yazmadan bi ağıt şimdi uyudu kafa dınlıom

bızım bebısler aynı gundu galıbaaa degılmı

subacım bizede 9. ayda bakılcak dedi doktorumuz
bnde Nuk un kullanıyorum çok rahat başlıklarıda değişiyor

hoşbulduk canım.. nasılsın ? nasıl gidiyor ben oğluştan anca fırsat buluom gırıom bakıom cvp yazmadan bi ağıt şimdi uyudu kafa dınlıom

bızım bebısler aynı gundu galıbaaa degılmı

teşekkür ederim canım iyiyim çalışıyorum, evdeyken ben de çok fırsat bulamıyorum işteyken daha rahat yazıyorum:)
evet 14 Ağustostu bizim tarihimiz ama benim oğlum aceleci davrandı 2 ağustosta doğdu.
sen ne zaman doğum yaptın ?
bu arada kuymağı çok severim ama hiç denemdim yedirmeyi ben de deneyeceğim umarım o da sever anası gibi

Teşekkürler teyzesi o senin güzelliğin

Bize öyle bişey söylemedi canım :26: Hiç kan değerlerine bakılmadı bizim. Aaa yedek uçlar niye kaldırılmış ki bizim evde yarım paket var daha

Uff yapamayacağım bi tarif sanırım. Lorla olurmu ki bu? Kendim yiyebilirim ama

Asu'm ne tatlısın öle 7. ayınız mşllh. sağlıklı aylar dilerim
buluşma iptal değil demi cnn

Teşekkürler teyzesi hayır iptal değil :)

İzmir' li anneler bu pazar buluşmayı planlıyoruz... Ben, ayse, kurabiye, suloz kesin katılımcılar. Başka gelmek isteyen varsa yazabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…