Canım 9. ay kontrolünde bakılacak demişti bizim hemşiremiz. Ben bu ay baktırdım yinede.Kizlar aile hekimligi 8.ayda kan alicaz dedi degerlerine bakilacakmis.
Bu carsambaya gun vermisti.
Size soylendimi?
Birde otri bebe burun asp.kullananlar yedek uclar kaldirilmis.Bir suru eczaneye sordum artik gelmyr dediler.Bende manuel elle cektiklerimizden aldim onuda beceremiyorum.Digeri iyidi agzimla hupp cekiyordum geliyordu mumukler.
Geçmiş olsun canım tam hastalık havası bu havalar, dikkat et kendine de eylüşe de..Cnm hastaydm gripten kirildm resmen sukur eylule gecmedi dusundugn icn saol kuzm
Benim oğluş yaramazlık yaparsa beni kovmayınn, çünkü problem çıkaracağından eminimİzmir' li anneler bu pazar buluşmayı planlıyoruz... Ben, ayse, kurabiye, suloz kesin katılımcılar. Başka gelmek isteyen varsa yazabilir :)
Canım 9. ay kontrolünde bakılacak demişti bizim hemşiremiz. Ben bu ay baktırdım yinede.
Baya düşük değerlerimiz. Kan ilacı da kullanamıyoruz pekmee dayandım bakalım ne olacak sonuç.
Geçmiş olsun canım tam hastalık havası bu havalar, dikkat et kendine de eylüşe de..
Benim oğluş yaramazlık yaparsa beni kovmayınn, çünkü problem çıkaracağından eminim
teşekkür ederim canım iyiyim çalışıyorum, evdeyken ben de çok fırsat bulamıyorum işteyken daha rahat yazıyorum:)
evet 14 Ağustostu bizim tarihimiz ama benim oğlum aceleci davrandı 2 ağustosta doğdu.
sen ne zaman doğum yaptın ?
bu arada kuymağı çok severim ama hiç denemdim yedirmeyi ben de deneyeceğim umarım o da sever anası gibi
Teşekkürler teyzesi o senin güzelliğin
Bize öyle bişey söylemedi canım :26: Hiç kan değerlerine bakılmadı bizim. Aaa yedek uçlar niye kaldırılmış ki bizim evde yarım paket var daha
Uff yapamayacağım bi tarif sanırım. Lorla olurmu ki bu? Kendim yiyebilirim ama
k.v dem lorlada yaapıyorr ben denemedim ama onlarda yedıgımde onun tadıda cok güzel oluyor cnm dene bizle paylaş bı ara bakalım yıcekmı senın ufaklık
Teşekkürler teyzesi hayır iptal değil :)
iyi geceler kızlar
hafta sonu ıssızlığı hakim yine burayakv ler konusunda yazdıklarınızı okudum okudum içim şişti az bucuk ben de dertliyim bu konuda bilirsiniz ama hiç girmeyelim şimdi bu konuya kv lerinize sayglarımı sevgilerimi gönderiyorum (nasyam özellikle seninkine müsaadenle)
gelelim bizeArda daha iyi çok şükür ama hırıltımız hala geçmedi korkutuyor bu beni açıkçası :/ tam bir hafta oldu hasta olalı.. pazartesiye kadar geçmezse götürcem tekrar doktora bakalım.. geçsin gitsin artık bu illet.. ben de hafiften hasta oluyorum galiba :18: burnum tıkalı hapşırıp duruyorum.. inşallah olmam yaa.. sevgili kocam diyo ki aman sen hasta olma error veririz sistem çöker te allaamm yaa
veee benim için harika bişey olduyarın annem yanımızda olacakkk o kadar çok ihtiyacım vardı ki hızır gibi yetişti valla çoookk mutluyum o yüzden :118::119:
hasta olan bütün anneciklerim ve bebiklerim..hemen iyileşin lütfeennöpüyorum hepiciğinizi
Eki Görüntüle 1045090 Eki Görüntüle 1045091
Kızlaar bana akıl verin.. Saçlarımı boyatmak istiyorum ama eşim dahil kimse sarı halini beğenmiyor.. Koyu olan kendi saçımın rengi.. Sizce napıyım sarı mı kendi rengi mi?
iyi akşamlar kızlar ve tatlı bebişler :) ben sık sık bakmaya çalışıyorum ama pek yazamıyorum gerçekten hiç vaktim olmuyor.bıcırık mı bıcırık kıpırdak bi oğluşum var ayrıca çalışıyorum gerisini tahmin edersiniz.benim bebeişimin beslenmesşyle ilgili kaygılarım var bana yardımcı olabilir misiniz.oğluşum 19 ağustos doğumlu ek besinlere geçtik geçmesine de biz hala hiç bir besini öğün miktarına çıkaramadık.gece emziriyorum gündüz de evde oldukça ve paşamın keyfi oldukça emiyor yani az emiyor.varsa yoksa mama bizim için.bir kutu mama 5 gün gidiyor.meyve püresi seviyor ama yediği miktar 4/1 çay bardağı kadar ve en fazla yediği miktar da bu zaten.muhallabi çorba püre denedim ama yemiyor.yese bile 2-3 mama kaşığını geçmiyor.hazır sütlaç biraz yiyor ama ev yapımı sevmiyor.sebze içeren şeyler hiç yemiyor ben nasıl alıştırcam bebeğimi çorbalara ek gıdalaraçorbaları pişirip pişirip döküyorum.
ne tavsiye edersiniz bana arkadaşlar.bu kadar mama yamesi doğru mu.? elimden geldiği kadar emziriyorum ama süt te azaldı gündüzleri az emince haliyle..pof pof napcam ben ya.....
Günaydın kızlarhastalığımı atlattım , toparlandım ve geldîm :))) idoşumun da uykuları normale döndü çünkü antibiyotik başladık, sistit olmuşuz da yine geçmişe göz gezdirelim ama alıntı yapamıycam sanırım. Koca hafta yoktum neredeyse okumayı bitirebilsem kafi
Günaydın kızlar iyi haftalar... bizim doktor kontrolümüz vardı bu ay yine gram alımı yokgeçen ayki hevesim kursağımda kaldı. Bi tane mama önerdi doktor alerjik bebikler içinmiş bu hafta deniycez sorun çıkmazsa rapor çıkartıcakmış. Bütün hafta sonu koşturmacayla geçti. Asu şımardıkça şımardı babasına da doydu dün Poz vermeye başladı allahım çok komik ya birazdan fotosunu paylaşıcam zillinin.
Canım bence hiçbiri uslu uslu oturmazSen rahat ol bi şekilde üstesinden geliriz
Biz de uc gündür uyku uyumuyoruz incinin üst dusi çıktı ve bı sefer cok zordu ateş ishal surekli agliyor hala miz miz
Tüm bunların yani sıra memleket meselesicanim cok sikkin kaygiliyim korkuyorum
Dibe vurmadan yeniden kurtulus yok bize demek ki olsun . Kullerimizden Yeniden doğarız
Ayse, ben gercekten çıkoyu ısırmak istiyorum iyi ki izmirde değilim yoksa ben de geldim sonra sen oğlumu ısırdın diye bana küsersin
Gunebakan , asu ne kadar guzel gittikçe ışığı artıyor masallah cok ta sık olmuş bayıldım bayıldım
Arasta , idosum yine cok guzel cok sık cok tarz masallah size ve cok grcmis olsun
Ayrıca izmrliler lütfen beni de gâvur izmire alın mümkünse siz bulusuncaya kadar orali olayım acayip kıskandım
kızr oğluşa kuymak yediriyorumm cok seviyorrr
Biz de uc gündür uyku uyumuyoruz incinin üst dusi çıktı ve bı sefer cok zordu ateş ishal surekli agliyor hala miz miz
Tüm bunların yani sıra memleket meselesicanim cok sikkin kaygiliyim korkuyorum
Dibe vurmadan yeniden kurtulus yok bize demek ki olsun . Kullerimizden Yeniden doğarız
Ayse, ben gercekten çıkoyu ısırmak istiyorum iyi ki izmirde değilim yoksa ben de geldim sonra sen oğlumu ısırdın diye bana küsersin
Gunebakan , asu ne kadar guzel gittikçe ışığı artıyor masallah cok ta sık olmuş bayıldım bayıldım
Arasta , idosum yine cok guzel cok sık cok tarz masallah size ve cok grcmis olsun
Ayrıca izmrliler lütfen beni de gâvur izmire alın mümkünse siz bulusuncaya kadar orali olayım acayip kıskandım
Benim kizda emmez oldu keyif icin bir iki cekiyor. Mamayi fazla verirsen acikmaz canim. 4 yada 5 saat tok tutabiliyor. Ek gidayi yemek icin vakti kalmaz. Mamayi azaltmayi dene canim tabi en iyisini doktorunuz bilir canim.
Cok gecmis olsun canim. Sistit pesinizi birakmadi gitti. En kisa zamanda duzelir insallah.
Dis cikardiysa yada hastaysa kilo almiyorlar melekte kilo almadi bu ay sagligimiz yerinde. Sagligi yerindeyse artik kilo almasini takma hareketlendiler daha az kilo alacaklar yada kilo bile kaybedecekler. Gerci senin kizin alerjiside var duzelir insallah canim.
Kesinlikle katılıyorum sana canım.... Eee hep derler ya çocuklu kadının gezme neyine dîye
Sen yine az ucundan tutturmuşsun. Benimki süt halinde kaldı
Oyy canım kolay gelsin sana üst dişler daha zor diyorlar. Kuzucuklara da hak veriyorum kim bilir nasıl ağrıyordur.
Teşekkür ederiz parme teyzesi gel biz seni bağrımıza basarız taşınıp gelin İzmire
Diş de yok hala canım yaAmaaan keyfi yerinde kızımın mutlu olsun neşeli olsun kafama takmıycam
Aynen canım gezme neyimize çok kudururlarsa oyuncaklara götürürüz
ewt cnm ben yaptırdım 12 cıktı kan degerı sınır 11 dı sanırım genede dusuk dedı pekmez haftada uc gun et bırde kan damlasına dewam dedı ama ben zaten kan damlası kullanmamıstım drmuza gosterıcem sonucları kan damlası kullan derse öyle kullanıcamKizlar aile hekimligi 8.ayda kan alicaz dedi degerlerine bakilacakmis.
Bu carsambaya gun vermisti.
Size soylendimi?
Birde otri bebe burun asp.kullananlar yedek uclar kaldirilmis.Bir suru eczaneye sordum artik gelmyr dediler.Bende manuel elle cektiklerimizden aldim onuda beceremiyorum.Digeri iyidi agzimla hupp cekiyordum geliyordu mumukler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?