2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canım 9. ay kontrolünde bakılacak demişti bizim hemşiremiz. Ben bu ay baktırdım yinede.
Baya düşük değerlerimiz. Kan ilacı da kullanamıyoruz pekmee dayandım bakalım ne olacak sonuç.
Cnm hastaydm gripten kirildm resmen sukur eylule gecmedi dusundugn icn saol kuzm
Geçmiş olsun canım tam hastalık havası bu havalar, dikkat et kendine de eylüşe de..
İzmir' li anneler bu pazar buluşmayı planlıyoruz... Ben, ayse, kurabiye, suloz kesin katılımcılar. Başka gelmek isteyen varsa yazabilir :)
Benim oğluş yaramazlık yaparsa beni kovmayınn, çünkü problem çıkaracağından eminim

Canım bence hiçbiri uslu uslu oturmaz Sen rahat ol bi şekilde üstesinden geliriz

benimkıde 1agustosta geldi cnm bu arada sever sever dene sen kuymakı

Gecmiş olsun Ardaciğa hirilti sirtindan mi yoksa burnundan bogazindan mi geliyor. Melekte grip oldugunda hiriltisi vardi bogazinda 12 gun falan surdu sonra duzeldi. Sirtindan geliyorsa ihmal etme bronsit baslangici olabilir. Ben gece rahat uyusun diye pekmez ve zeytin yagini isitip verdim. Bogazina iyi geldi.

Benim eşimde sen sakin hasta olma diyor napariz biz diyor. Ama ilk melek hasta oldu babaya sonrada bana bulaşti cok zor oluyor. Atlattik neyseki.

Gozun aydin canim ne guzel annen geliyor.

Bencede dogal hali cok guzel ve gözlerini ortaya cikarmis. Sarida guzel ama bebekle hep bakim ve makyajli olman lazim zor olmaz mi. Canim acikcasi her halin guzel

Biz de uc gündür uyku uyumuyoruz incinin üst dusi çıktı ve bı sefer cok zordu ateş ishal surekli agliyor hala miz miz

Tüm bunların yani sıra memleket meselesicanim cok sikkin kaygiliyim korkuyorum

Dibe vurmadan yeniden kurtulus yok bize demek ki olsun . Kullerimizden Yeniden doğarız

Ayse, ben gercekten çıkoyu ısırmak istiyorum iyi ki izmirde değilim yoksa ben de geldim sonra sen oğlumu ısırdın diye bana küsersin

Gunebakan , asu ne kadar guzel gittikçe ışığı artıyor masallah cok ta sık olmuş bayıldım bayıldım

Arasta , idosum yine cok guzel cok sık cok tarz masallah size ve cok grcmis olsun

Ayrıca izmitliler lütfen beni de gâvur izmire alın mümkünse siz bulusuncaya kadar orali olayım acayip kıskandım

Biz de uc gündür uyku uyumuyoruz incinin üst dusi çıktı ve bı sefer cok zordu ateş ishal surekli agliyor hala miz miz

Tüm bunların yani sıra memleket meselesicanim cok sikkin kaygiliyim korkuyorum

Dibe vurmadan yeniden kurtulus yok bize demek ki olsun . Kullerimizden Yeniden doğarız

Ayse, ben gercekten çıkoyu ısırmak istiyorum iyi ki izmirde değilim yoksa ben de geldim sonra sen oğlumu ısırdın diye bana küsersin

Gunebakan , asu ne kadar guzel gittikçe ışığı artıyor masallah cok ta sık olmuş bayıldım bayıldım

Arasta , idosum yine cok guzel cok sık cok tarz masallah size ve cok grcmis olsun

Ayrıca izmrliler lütfen beni de gâvur izmire alın mümkünse siz bulusuncaya kadar orali olayım acayip kıskandım

Benim kizda emmez oldu keyif icin bir iki cekiyor. Mamayi fazla verirsen acikmaz canim. 4 yada 5 saat tok tutabiliyor. Ek gidayi yemek icin vakti kalmaz. Mamayi azaltmayi dene canim tabi en iyisini doktorunuz bilir canim.

Cok gecmis olsun canim. Sistit pesinizi birakmadi gitti. En kisa zamanda duzelir insallah.

Dis cikardiysa yada hastaysa kilo almiyorlar melekte kilo almadi bu ay sagligimiz yerinde. Sagligi yerindeyse artik kilo almasini takma hareketlendiler daha az kilo alacaklar yada kilo bile kaybedecekler. Gerci senin kizin alerjiside var duzelir insallah canim.

İnş.doğacağız küllerimizden de ne zaman... İnanıyorum ki bu kadar kör değil milletimiz... Gel canım gel ısırabilirsin de Çikoyu hiç küsmem çünkü artık biz de dayanamıyoruz

koca kız oldum ben teyzoşlar :))

Eki Görüntüle 1045787

Eki Görüntüle 1045812
İşte geç de olsa bizim 7 aylık fotomuz. Pozumuzu da veririz

masallah kuzucuklara ida herzaman ki gibi cok şık kocaman kiz olmuş. Nice aylara yaslara

Asu kuzucukta cok citi piti pozda verirmis.

kızr oğluşa kuymak yediriyorumm cok seviyorrr

Afiyet olsun canim farkli bir tat denemek lazim.

Oyy canım kolay gelsin sana üst dişler daha zor diyorlar. Kuzucuklara da hak veriyorum kim bilir nasıl ağrıyordur.
Teşekkür ederiz parme teyzesi gel biz seni bağrımıza basarız taşınıp gelin İzmire

Diş de yok hala canım ya Amaaan keyfi yerinde kızımın mutlu olsun neşeli olsun kafama takmıycam

Kesinlikle katılıyorum sana canım.... Eee hep derler ya çocuklu kadının gezme neyine dîye

Sen yine az ucundan tutturmuşsun. Benimki süt halinde kaldı

Aynen canım gezme neyimize çok kudururlarsa oyuncaklara götürürüz

Arasta ve günebakan ben o cimcimelerinizi yerimm maşallah onlara
Saç konusundada herkes kendi saç rengimi beğendiğine göre boyatma sevdamdan vazgeçtim :)

Ah Canim benim ac kollarını geliyom:13:

Slm kizlar nolur kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım teşekkür ederim gecmis olsun dilekleriniz icin hala atlatamadik gribi kuzum sabah altida kalkti gagaga diyip duruo bengece boyu ateşine bakmaktsn yoruldum bi ara yükseldi ıslak bezle sildim calpol verdim sonra tekrar uyudu biraz önce doktora götürdüm yine, antibiyotige baslicaz bogazi kızarmış benim bademcik kafam kadar eşim geçen bana dio kiii birazkendine bak sacina falan ayy normalde hep kokostum ben cocuktan sonra saldim kendimi sanirim bugün hasta halimle full bakım yaptım bide cok taktm kafaya sanırım minielbise saclar falan gelince şok olacak haa secim mevzusuna hic gelmeyim cok cnm sıkkın. Benden haberler böyle kızlar fotolara bayildim ciko asu ida başka varmiydi bilmiyorum öptüm totolarindan tum bebisleri

ewt cnm ben yaptırdım 12 cıktı kan degerı sınır 11 dı sanırım genede dusuk dedı pekmez haftada uc gun et bırde kan damlasına dewam dedı ama ben zaten kan damlası kullanmamıstım drmuza gosterıcem sonucları kan damlası kullan derse öyle kullanıcam
koca kız oldum ben teyzoşlar :))

Eki Görüntüle 1045787

Eki Görüntüle 1045812
İşte geç de olsa bizim 7 aylık fotomuz. Pozumuzu da veririz

ıkınızede kocaman masallah fıstıklar

Nazlı bebıs kendı sac rengın daha güzel yaz gelıyo bende sacımı boyamak ıstıyorm banada fıkır werırmısınız yukardakı resım suan kı halım buda cocuktan oncekı halım sizce hangısı kızlar boyatmalı8mıyım

vee buda evlenmeden önce kı halım sımdı aklıma geldı sayfaları ben doldurdum k.bakmayın esıme soruyorum farketmez hepsı güzel dıyo sınır edıyo benı bu arada ben sankı yavs yavas cokmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…