Kizlar aile hekimligi 8.ayda kan alicaz dedi degerlerine bakilacakmis.
Bu carsambaya gun vermisti.
Size soylendimi?
Birde otri bebe burun asp.kullananlar yedek uclar kaldirilmis.Bir suru eczaneye sordum artik gelmyr dediler.Bende manuel elle cektiklerimizden aldim onuda beceremiyorum.Digeri iyidi agzimla hupp cekiyordum geliyordu mumukler.
Biz de uc gündür uyku uyumuyoruz incinin üst dusi çıktı ve bı sefer cok zordu ateş ishal surekli agliyor hala miz miz
Tüm bunların yani sıra memleket meselesicanim cok sikkin kaygiliyim korkuyorum
Dibe vurmadan yeniden kurtulus yok bize demek ki olsun . Kullerimizden Yeniden doğarız
Ayse, ben gercekten çıkoyu ısırmak istiyorum iyi ki izmirde değilim yoksa ben de geldim sonra sen oğlumu ısırdın diye bana küsersin
Gunebakan , asu ne kadar guzel gittikçe ışığı artıyor masallah cok ta sık olmuş bayıldım bayıldım
Arasta , idosum yine cok guzel cok sık cok tarz masallah size ve cok grcmis olsun
Ayrıca izmitliler lütfen beni de gâvur izmire alın mümkünse siz bulusuncaya kadar orali olayım acayip kıskandım
Kizlar otribebeler kaldirilmadi uzun zamandir bendd soruyordum eczanelere yok diyorlardi ama yenilenmis eski sert uclar gitmis silikon uc yapmislar bende buna cok sevindim eski uclar cok sertti kutunun uzerinde yeni yaziyor bir hafta oldu alali
Slm kizlar nolur kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım teşekkür ederim gecmis olsun dilekleriniz icin hala atlatamadik gribi kuzum sabah altida kalkti gagaga diyip duruo bengece boyu ateşine bakmaktsn yoruldum bi ara yükseldi ıslak bezle sildim calpol verdim sonra tekrar uyudu biraz önce doktora götürdüm yine, antibiyotige baslicaz bogazi kızarmış benim bademcik kafam kadar eşim geçen bana dio kiii birazkendine bak sacina falan ayy normalde hep kokostum ben cocuktan sonra saldim kendimi sanirim bugün hasta halimle full bakım yaptım bide cok taktm kafaya sanırım minielbise saclar falan gelince şok olacak haa secim mevzusuna hic gelmeyim cok cnm sıkkın. Benden haberler böyle kızlar fotolara bayildim ciko asu ida başka varmiydi bilmiyorum öptüm totolarindan tum bebisleri
ewt cnm ben yaptırdım 12 cıktı kan degerı sınır 11 dı sanırım genede dusuk dedı pekmez haftada uc gun et bırde kan damlasına dewam dedı ama ben zaten kan damlası kullanmamıstım drmuza gosterıcem sonucları kan damlası kullan derse öyle kullanıcam
ıkınızede kocaman masallah fıstıklar
Oyyöküçük idolüm benim daha nice aylara yıllara sizlerle inşallah
Amannbu asumun pozumuuuuu yerim ben onu pırıl pırıl bi kız bu maşallah kuşuma
Canım umarım incim daha iyidir bugün dişler bollaşıyo ne güzel biz hala beklıyoruz:44:
Günaydın kızlar bu arada bu sabahki kahvaltı savaşını kısmen ben kazandım bulamaç falan kesinlikle yemıyordu bende yumurta sarısı tereyağ peynir ve cevizden oluşan bir omlet yaptım yanındada portakal suyu verdim yedi biraz biraz oh be sevindim bu ara iştah yok kötü maalesef ama canımı sıkmıyorum geçicek umarım
Kizlar oglumun atesi var bugun alt disleri 15gun once cikardik ust dislerde bi belirti yok kusma ishal oksurme yok niye acaba bu ates
Maşallah idos sana o kurdeleni yerim seninn kocaman kız olmuşsun vallahi:))) daha nice aylar sanaaa
masallah kuzucuklara ida herzaman ki gibi cok şık kocaman kiz olmuş. Nice aylara yaslara
Asu kuzucukta cok citi piti pozda verirmis.
Afiyet olsun canim farkli bir tat denemek lazim.
Arasta ve günebakan ben o cimcimelerinizi yerimm maşallah onlara
Saç konusundada herkes kendi saç rengimi beğendiğine göre boyatma sevdamdan vazgeçtim :)
Slm kizlar nolur kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım teşekkür ederim gecmis olsun dilekleriniz icin hala atlatamadik gribi kuzum sabah altida kalkti gagaga diyip duruo bengece boyu ateşine bakmaktsn yoruldum bi ara yükseldi ıslak bezle sildim calpol verdim sonra tekrar uyudu biraz önce doktora götürdüm yine, antibiyotige baslicaz bogazi kızarmış benim bademcik kafam kadar eşim geçen bana dio kiii birazkendine bak sacina falan ayy normalde hep kokostum ben cocuktan sonra saldim kendimi sanirim bugün hasta halimle full bakım yaptım bide cok taktm kafaya sanırım minielbise saclar falan gelince şok olacak haa secim mevzusuna hic gelmeyim cok cnm sıkkın. Benden haberler böyle kızlar fotolara bayildim ciko asu ida başka varmiydi bilmiyorum öptüm totolarindan tum bebisleri
ewt cnm ben yaptırdım 12 cıktı kan degerı sınır 11 dı sanırım genede dusuk dedı pekmez haftada uc gun et bırde kan damlasına dewam dedı ama ben zaten kan damlası kullanmamıstım drmuza gosterıcem sonucları kan damlası kullan derse öyle kullanıcam
ıkınızede kocaman masallah fıstıklar
Eki Görüntüle 1046803
bızdıkım ve annesı :)
Nazlı bebıs kendı sac rengın daha güzel yaz gelıyo bende sacımı boyamak ıstıyorm banada fıkır werırmısınızyukardakı resım suan kı halım Eki Görüntüle 1046805 buda cocuktan oncekı halım sizce hangısı kızlar boyatmalı8mıyım
vee buda evlenmeden önce kı halım Eki Görüntüle 1046807 sımdı aklıma geldı sayfaları ben doldurdum k.bakmayın esıme soruyorum farketmez hepsı güzel dıyo sınır edıyo benı bu arada ben sankı yavs yavas cokmusum
Biz de uc gündür uyku uyumuyoruz incinin üst dusi çıktı ve bı sefer cok zordu ateş ishal surekli agliyor hala miz miz
Tüm bunların yani sıra memleket meselesicanim cok sikkin kaygiliyim korkuyorum
Dibe vurmadan yeniden kurtulus yok bize demek ki olsun . Kullerimizden Yeniden doğarız
Ayse, ben gercekten çıkoyu ısırmak istiyorum iyi ki izmirde değilim yoksa ben de geldim sonra sen oğlumu ısırdın diye bana küsersin
Gunebakan , asu ne kadar guzel gittikçe ışığı artıyor masallah cok ta sık olmuş bayıldım bayıldım
Arasta , idosum yine cok guzel cok sık cok tarz masallah size ve cok grcmis olsun
Ayrıca izmitliler lütfen beni de gâvur izmire alın mümkünse siz bulusuncaya kadar orali olayım acayip kıskandım
Benim kizda emmez oldu keyif icin bir iki cekiyor. Mamayi fazla verirsen acikmaz canim. 4 yada 5 saat tok tutabiliyor. Ek gidayi yemek icin vakti kalmaz. Mamayi azaltmayi dene canim tabi en iyisini doktorunuz bilir canim.
Cok gecmis olsun canim. Sistit pesinizi birakmadi gitti. En kisa zamanda duzelir insallah.
Dis cikardiysa yada hastaysa kilo almiyorlar melekte kilo almadi bu ay sagligimiz yerinde. Sagligi yerindeyse artik kilo almasini takma hareketlendiler daha az kilo alacaklar yada kilo bile kaybedecekler. Gerci senin kizin alerjiside var duzelir insallah canim.
Sağol canım oh afiyet olsun Eloşuma. Yarasın, popişine et olsunOyyöküçük idolüm benim daha nice aylara yıllara sizlerle inşallah
Amannbu asumun pozumuuuuu yerim ben onu pırıl pırıl bi kız bu maşallah kuşuma
Canım umarım incim daha iyidir bugün dişler bollaşıyo ne güzel biz hala beklıyoruz:44:
Günaydın kızlar bu arada bu sabahki kahvaltı savaşını kısmen ben kazandım bulamaç falan kesinlikle yemıyordu bende yumurta sarısı tereyağ peynir ve cevizden oluşan bir omlet yaptım yanındada portakal suyu verdim yedi biraz biraz oh be sevindim bu ara iştah yok kötü maalesef ama canımı sıkmıyorum geçicek umarım
Bademcikleri şişmiş olmasın canım :26:Kizlar oglumun atesi var bugun alt disleri 15gun once cikardik ust dislerde bi belirti yok kusma ishal oksurme yok niye acaba bu ates
Yese geçecem canım da yemediği için geçemiyorum. Yiyorsa ver gitsinGünaydınnn geç oldu biraz amaKızlar bize doktorun yeni verdiği listede akşam yemeğinde köfte, dolma filan var merak ettim herkes geçti mi bu besinlere? Ve kızlar 2 hafta sonra nişan var giyecek bişeyim yok. Alışveriş yapasım da yok bu kilolarla...
Oylemiii?
İyi bari sevindim canim sorayim tekrar.Peki o silikon olanlarin yedek uclarida satiliyor degilmi?
Ayrica gecmis olsun,kuzunun atesi varmis
: son durum bilgisi :
kızlar geçen hafta kv ile aramızda sorun olan konuyu eşim annesine açmış bir daha yapmaması konusunda uyarmış.. bir değil iki değil her gün her gün aynı şeyler.. çağır bakalım annesi gelecekmi? hadi annesi biz gezmeye gidiiyoruz kaç kaç kaç.. gelmiyor mu sana hhahaha gibi gülmeler, geyikler falan çok canımı sıkmıştı ya bu durum ve dayanamayıp eşime söyledim iyi kide söylemişim.
netice de yeni yeni birşeyler öğrenmeye başlıyorlar sen daha şimdiden gezmeye gidiyoruz diye annesinden kaçmayı öğretirsen senden başkasına gitmemesi için kaç kızım kaç gibi cümlelerle çocuğun beynini yıkarsan gitmez tabi kimseye..
iki gün kv ile aramızda buz gibi bir hava esti ben geri adım atmadım o attı ben haklıyım çünkü.. evlatla anne arasına girmesin kimse! bunun şakaya vurulması bile kötü! güya kendisi bilerek artniyetle böyle bişi yapmamış ama düşünmesi lazım dı dedim bende eşime. artık çok dikkat ediyo önceden öykü ağlarken benden önce kucağına alıyordu ve hatta nerdeyse kucağımdan alacaktı ama artık bir adım geride duruyor önceliği bana tanıyor olması gerektiği gibi..
kızım da artık eskisi gibi babaanne varken ona gidicem diye ağlamıyor herşey olması gerektiği gibi yani 'anne' öncelikte:)
nihayetinde kendisi fazla kaptırdığı torun sevgisinde nerdeyse aramız bozulacaktı ki bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadık kendisiyle..
umarım bu da son olur çünkü aynı bina altında gerginlik çok kötü bir durummuş..
içinizi kv sorunları ile şişirmek istemiyorum kızlar bu sadece bir durum bildirisiydi
Selam kızlar
Dün İlker'i dışarı çıkardık,hava hem hafif rüzgarlı hemde güneşliydi. eve geldikten sonra yüzünde kızarıklıklar farkettim baya belirgin hemde sizce ne olabilir doktora götürmelimiyim ?
Buda dünden bir kare Eki Görüntüle 1047804
Kizlar tesek.ederim cevaplariniz icin.Demek ki cogumuza soylenmis kan verme islemi.
Bende kan damlasi kullanmiyorum.
Yan etkilerinden korktugum icin ama degerimiz dusuk cikarsa mecbur kullanirim.
Parme gecmis olsun canim disler ne kadar etkiliyor yavrularimizi kiyamam
Bizim 6,5 aylikken alttan iki tane cikti,cok kotuydu geceleri aglayarak 15 dk 30 dk bir uyaniyordu.Digerleri ne zaman cikacak acaba uzerinden baya zaman gecti suan 8 ay 1 haftaligiz.
Masallah agzini yerim seninnn
Acaba gunesmi etkiledi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?