2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kizlar otribebeler kaldirilmadi uzun zamandir bendd soruyordum eczanelere yok diyorlardi ama yenilenmis eski sert uclar gitmis silikon uc yapmislar bende buna cok sevindim eski uclar cok sertti kutunun uzerinde yeni yaziyor bir hafta oldu alali

koca kız oldum ben teyzoşlar :))

Eki Görüntüle 1045787

Oyyöküçük idolüm benim daha nice aylara yıllara sizlerle inşallah

Eki Görüntüle 1045812
İşte geç de olsa bizim 7 aylık fotomuz. Pozumuzu da veririz

Amannbu asumun pozumuuuuu yerim ben onu pırıl pırıl bi kız bu maşallah kuşuma

Canım umarım incim daha iyidir bugün dişler bollaşıyo ne güzel biz hala beklıyoruz:44:

Günaydın kızlar bu arada bu sabahki kahvaltı savaşını kısmen ben kazandım bulamaç falan kesinlikle yemıyordu bende yumurta sarısı tereyağ peynir ve cevizden oluşan bir omlet yaptım yanındada portakal suyu verdim yedi biraz biraz oh be sevindim bu ara iştah yok kötü maalesef ama canımı sıkmıyorum geçicek umarım

Kizlar oglumun atesi var bugun alt disleri 15gun once cikardik ust dislerde bi belirti yok kusma ishal oksurme yok niye acaba bu ates

Kizlar otribebeler kaldirilmadi uzun zamandir bendd soruyordum eczanelere yok diyorlardi ama yenilenmis eski sert uclar gitmis silikon uc yapmislar bende buna cok sevindim eski uclar cok sertti kutunun uzerinde yeni yaziyor bir hafta oldu alali

Oylemiii?
İyi bari sevindim canim sorayim tekrar.Peki o silikon olanlarin yedek uclarida satiliyor degilmi?
Ayrica gecmis olsun,kuzunun atesi varmis

Kizlar tesek.ederim cevaplariniz icin.Demek ki cogumuza soylenmis kan verme islemi.
Bende kan damlasi kullanmiyorum.
Yan etkilerinden korktugum icin ama degerimiz dusuk cikarsa mecbur kullanirim.

Parme gecmis olsun canim disler ne kadar etkiliyor yavrularimizi kiyamam
Bizim 6,5 aylikken alttan iki tane cikti,cok kotuydu geceleri aglayarak 15 dk 30 dk bir uyaniyordu.Digerleri ne zaman cikacak acaba uzerinden baya zaman gecti suan 8 ay 1 haftaligiz.

Kız hasta halinle bir de bakımla mı uğraştın tebrik ederim :) İkroşuma iyi gelir inşallah ilaçları

Teşekkürler teyzesi ve senin de doğal şuanki saç rengin daha güzel geldi bana hiç çökmüş gibi durmuyorsun canım

Teşekkürler teyzoş Omlet ben de deniycem cevizi bişeylerin içine koymam lazım

Kizlar oglumun atesi var bugun alt disleri 15gun once cikardik ust dislerde bi belirti yok kusma ishal oksurme yok niye acaba bu ates

Geçmiş olsun canım diş geliyordur inşallah hastalık olmasın :26:

Günaydınnn geç oldu biraz ama Kızlar bize doktorun yeni verdiği listede akşam yemeğinde köfte, dolma filan var merak ettim herkes geçti mi bu besinlere? Ve kızlar 2 hafta sonra nişan var giyecek bişeyim yok. Alışveriş yapasım da yok bu kilolarla...

Maşallah idos sana o kurdeleni yerim seninn kocaman kız olmuşsun vallahi:))) daha nice aylar sanaaa

masallah kuzucuklara ida herzaman ki gibi cok şık kocaman kiz olmuş. Nice aylara yaslara

Asu kuzucukta cok citi piti pozda verirmis.

Afiyet olsun canim farkli bir tat denemek lazim.

Arasta ve günebakan ben o cimcimelerinizi yerimm maşallah onlara
Saç konusundada herkes kendi saç rengimi beğendiğine göre boyatma sevdamdan vazgeçtim :)

Teşekkür ederiz kızımın teyzeleri çok tatlısınız
Durusell Parme çok geçmiş olsun kızlar nedir bu yaa hastalık yakamızı bırakmıyor

Minkm bızdıkın da sen de çok tatlısınız canım. Bence doğal rengin çok güzel ama illa değişiklik istiyosan kızıl gider sanki sana :26: Ayrıca ne çökmesi kız gayet genç ve dinamik duruyosun şekerim

Burakmadı Firuzancım yaa bıktım valla nerdeyse kronik diycem (

Tünaydın kızlar bugün sabahtan işlerim vardı onları hallettim, yemeğimi filan yaptım. Nasılsınız bakem geçmişe bakınayım azcık

Sağol canım oh afiyet olsun Eloşuma. Yarasın, popişine et olsun
Bademcikleri şişmiş olmasın canım :26:
Yese geçecem canım da yemediği için geçemiyorum. Yiyorsa ver gitsin

Oylemiii?
İyi bari sevindim canim sorayim tekrar.Peki o silikon olanlarin yedek uclarida satiliyor degilmi?
Ayrica gecmis olsun,kuzunun atesi varmis

Tesekkur ederiz..
uclar yenilenmis zaten ayni sekilde 10lu olarak kutuda satiliyor

: son durum bilgisi :

kızlar geçen hafta kv ile aramızda sorun olan konuyu eşim annesine açmış bir daha yapmaması konusunda uyarmış.. bir değil iki değil her gün her gün aynı şeyler.. çağır bakalım annesi gelecekmi? hadi annesi biz gezmeye gidiiyoruz kaç kaç kaç.. gelmiyor mu sana hhahaha gibi gülmeler, geyikler falan çok canımı sıkmıştı ya bu durum ve dayanamayıp eşime söyledim iyi kide söylemişim.
netice de yeni yeni birşeyler öğrenmeye başlıyorlar sen daha şimdiden gezmeye gidiyoruz diye annesinden kaçmayı öğretirsen senden başkasına gitmemesi için kaç kızım kaç gibi cümlelerle çocuğun beynini yıkarsan gitmez tabi kimseye..
iki gün kv ile aramızda buz gibi bir hava esti ben geri adım atmadım o attı ben haklıyım çünkü.. evlatla anne arasına girmesin kimse! bunun şakaya vurulması bile kötü! güya kendisi bilerek artniyetle böyle bişi yapmamış ama düşünmesi lazım dı dedim bende eşime. artık çok dikkat ediyo önceden öykü ağlarken benden önce kucağına alıyordu ve hatta nerdeyse kucağımdan alacaktı ama artık bir adım geride duruyor önceliği bana tanıyor olması gerektiği gibi..
kızım da artık eskisi gibi babaanne varken ona gidicem diye ağlamıyor herşey olması gerektiği gibi yani 'anne' öncelikte:)

nihayetinde kendisi fazla kaptırdığı torun sevgisinde nerdeyse aramız bozulacaktı ki bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadık kendisiyle..
umarım bu da son olur çünkü aynı bina altında gerginlik çok kötü bir durummuş..
içinizi kv sorunları ile şişirmek istemiyorum kızlar bu sadece bir durum bildirisiydi

Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?Birkaç gğndür yine yokum.Gezmelerdeyim.Ela başka biryerde kaldığı zaman çok huzursuz.Ne uyuyor ne yemek yiyor.Eve gelince rahatlayıp huzur buluyor.Uykusu düzene giriyor ve yemesi düzeliyor.Yine geçmişi okuyamayacağım sanırım.Birde sorum olacak.Temizlik şirketinden evine kadın çağıran oldumu?Acaba neler yapıyorlar?Yaz temizliği yapmam lazım ama elayla yapamayacağım.o yüzden kadın almak istiyorum.

Selam kızlar

Dün İlker'i dışarı çıkardık,hava hem hafif rüzgarlı hemde güneşliydi. eve geldikten sonra yüzünde kızarıklıklar farkettim baya belirgin hemde sizce ne olabilir doktora götürmelimiyim ?

Buda dünden bir kare

Canim olayi cozdugunuze sevindim,icin rahatlamis gibi gozukuyor.Tabi bide kv acisindan baktim.Beni yanlis anlama ama senin anlkattiklarin neticesinde bu kaniya vardim bence kv bilerek yapmadi bu davranislari elbette bir adim geride dursun once annesi kossun ama artniyetli bir kv de sana kolayliklar sunmaz.Hani brakip dinlenmen,uyuman,isini gucunu yapman veya spora gitmen gibi.
Bu sekilde yardimci olmaya calismasi guzel bir sey.Ben 5 dk.lik mesafemde olmasina ragmen bu sekilde yardim goremiyorum.

merhaba subacım konuya dahil olamadım giremedim birkaç haftadır.kan ilacının nasıl yan etkileri var? bende tam bu konuyu sormayı düşünüyordum çünkü bizde doğru düzgün demir ilacı kullanmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…