2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Fazla bir bilgim yok,yanlis bilgi vermeyeyim ama kabizlik ve huzursuzluk yaptigini duyuyorum ve cok kusuyorlarmis.
Saglik bakanligida 6.ayindan itibaren bazen 4.ay butun bebeklere verilmesi gerektigini soyluyor hic bir kan sayimi yapilmaksizin.
Bende bekledim ki kan degerleri normal cikarsa bosuna vermeyeyim diye.

QUOTE=tondora;34690584]Selam kızlar

Dün İlker'i dışarı çıkardık,hava hem hafif rüzgarlı hemde güneşliydi. eve geldikten sonra yüzünde kızarıklıklar farkettim baya belirgin hemde sizce ne olabilir doktora götürmelimiyim ?

Buda dünden bir kare Eki Görüntüle 1047804 [/QUOTE]

İkisi de birbirindren yakisikli. Kocaman oldular yaa zaman ne çabuk geçiyor.

niye yanlış anlıyayım canım.. daha önce de söylemiştim kadın çok iyi bir kadın bugüne kadar iyiliğimizden başka birşey düşünmemiştir. ve biz bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadık aramızda.. taaki bu olay olana dek...belki gerçekten kasıtlı yapmadı ama yaklaşık 10 gün boyunca bu muhabbetin sürmesi Öykünün benden uzaklaşmasına neden olacak diye korktum.. sonuçta herşeyi öğrenme aşamasındalar..
sen neden yardım göremiyorsun canım? torunu sonuçta hiç mi gelmiyor bakmaya?

maşallah sanaa saçlar çok hoş yalnız uzun uzunn

sana da maşallaahh paşaa alarji olabilir canım

sorunu çözdüğünüze sevindim canım... ne güzel daha çok burnunun dikine gitmeyip seni anlamış:)

bir çiko paşa dha.... çok tatlısın sen İlker maşallah sana :)

sen de çookkkk tatlısın Barış :) bayılıyorum saçlarına maşallah kuzuma

Masallah size kizinin saclari ayni benim kizin saclari gibi.. bencede saclarinin dogal hali bende boyatacam benim beyazlar cok ve boyalar kapatmiyor kahve ustune karemel ışıltı attiracam.

Gecmis olsun canim. Bende bir iki gun bakimli oluyorum. Sonra aman diyorum pijamalarla topuzla devam :)

Yanaklarda kizariklik bizde de oluyor. Yazin cok etkilenirse koruyucu ktrem kullanmak lazim. Masallah kuzucuguna dışarı cikmayi cok seviyorlar.

masallah cok guzel saclari var cok yakisikli olacak bariscik.

Kizlar bu agustos bocukleri cok guzel guluyorlar ya. Benim kizami özgü diyordum ama fotolara bakinca gulusleri gulumsemeleri hep ayni bu böcüklere gulmek cok yakisiyor. Rabbim gullen yuzlerini hic soldurmasin.

Sağol canım oh afiyet olsun Eloşuma. Yarasın, popişine et olsun

Bademcikleri şişmiş olmasın canım :26:

Yese geçecem canım da yemediği için geçemiyorum. Yiyorsa ver gitsin

Verdim gitti canım :) Enginar çıktı artık bol bol yemek yedirmek lazım

Kayınvaliden anlayışlı bir insanmış gerçekten. Uyuzluk yapıp uzatmamış. Gözünaydın canım herşey dilediğin gibi olsun

Al işte ısırmalık yanaklarrrr çok tatlısın İlker Ali çok güzel gülüyorsun

Kömür gözlüm yakışıklı bir delikanlı olmuşsun artık maşallah

Aminn canım hepsinin yüzü gülsün mutlu mutlu büyüsünler

Tesekkur ederiz teyzoslar begendiginiz icin.
Butun bebislerimiz cok guzel,cok yakisli Rabbim korusun meleklerimizi.

Baris yine cok sik uyandi heryanim agiriyor(
Dun nohut yemistim gazmi yapti acaba ( 9. Aya giriyoruz hala gaz belasi basimizda

Mutluluk canim diger eltimin cocuguna bakiyor gunde 3-4 kez okula gidip geliyor.
Bana gelisleri hep bu aralara sikistirilmis 10 dk en fazla 30 dk.
Anne otur bir cay koyayim derim hani tut isimi yapayim bile demem aa yok yok cocugun okul saati geldi,yok evde isim var,abine yemek yapicam vs.diyip gider.
Arada zorda olunca arar soylerm o zaman gelir durur barisin yaninda.
Neyse bosverr

Günaydın arkadaşlar.Tek tek alıntı yapamadım ama o resimdeki minik yavrulaqrı totosundan ısırırım.Ya bunlar ne zaman büyüdülerde ısırmalık oldular.
Mutluluk canım sorunu halletmenize sevindim.İnşallah birdaha sorun yaşamazsınız.Bende hafta sonu kv deydim.Ela ağladıkça gel babaanneye diyip kucağımda almaya çalıştı.Kardeşim ben annesiyim.Çocuk bende ağlayacakta iki haftada bir gördüğü babaannesindemi susacak.Bende elayı vermedim.Aldım balkona çıkardım.Zaten onların kucağındayken belli bir süre sonra kollarını bana uzatıp mızmızlanıyor.Almamı istiyor.Sinir oldum ya.

iki tane kuş ağızlı yakışıklı gördümmm :) Kocaman olmuşsunuz gençlerr
Canım Vegaferon demir damlası bizde kusma yapıyordu. Dr. umuz değiştirip ferrum verdi. Ferrum da ciddi anlamda kabızlık yapıyOR. Şuan demir ilacı veremiyorum yan etkilerden dolayı. Kanımız çok düşük pekmezle takviye yapmaya çalışıyorum bakalım kan sayımında sonuc ne olacak.

Günaydın kızlar.Bu sabah çok üzgünüm.Minik kızım yataktan düştü Düşerken çıkan o tok ses beni benden aldı.Yavrum pek ağlamadı; ama beni susturabilene aşk olsun. Eşim zor sakinleştirdi. Bir de kendi kendime "Başıma böyle bir şey gelirse sakin olacağım." diyordum. Alnına hemen buz koydum.Şişme olmadı; ama alnı morardı ve kaşının kenarı kızardı.Allah'tan gözüne bir şey olmadı. Onun dışında keyfimiz yerinde sayılır. Malum geceleri 6-7 kez uyanıyor.Sanırım egzaması çok rahatsız ediyor.Dün kollarına bakalım dedik, bir de ne görelim! Kolları yara gibi olup kurumuş. Belki de uykusunu etkiliyordur.Dr. "Bu derece egzama rahatsız eder." demişti.Sebebini bir türlü anlamadım.Sanırım yoğurt tekrar alerji yaptı.Ev yoğurdunu yemiyor diye Babymix verdim. Hazır gıdalar bizi çok etkiliyor demek ki. Bir keresinde de benim yaptıklarımı mı yemiyor acaba diye kavanozda olan hazır elma-havuç karışımını verince öyle olmuştu.
Sizde keyifler nasıl?Bu arada fotolarını görüp totolarını mıncıklamak istediğim bebişlere maşallah. Tontoşlar, şirin, cilveli şeyler sizi.

Ne kadar tatlı bir gülüştür o yaa maşallah sana

Merhaba yakışıklı barışım yakıyosun yine bir maşallahta sana gelsin
Uff canım çok üzüldüm gerçekten ama bişey olmamasına sevindim olucağın önüne geçemıyoruz işte sen ne kadar hazırlasanda kendini annelik sonsuz kaygıdan ibaret sakin olabilmek mümkün değil çok iyi anlıyorum seni egzema için kalıcı bir çözüm yokmu bi ilaç gibi acaba ya

Geçmiş olsun canım ufak tefek berelerle atlatmışsınız şükür. Allah beterinden korusun meleklerimizi Bu egzama ne illet bişey ya bitip bitip başlıyo

sağlık ocağındaki hemşire beni korkutmuştu ilacı vermezsen zekasını etkiler demişti.kan sayımı bildiğim kadarıyla 1 yaşında oluyor . siz kan sayımı yaptırdınız mı? birde pekmezden çok et yedirmeye çalış daha etkiliymiş.

İkisi de birbirindren yakisikli. Kocaman oldular yaa zaman ne çabuk geçiyor.[/QUOTE]

çok teşekkürler kızlar zaman çabucak geçti hakikaten şimdi doğum günü için planlar yapıyorum çok heyecanlıyım :) siz neler planladınız? biraz tüyo alırım belki

Canım çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.İnşallah tekrar böyle kazalar yaşamazsınız.Yaşamayız.

Selam kızlar bugün harika bir gün. Işıl ışıl güneş parlıyor, hava sıcacık o vakit biz de parka gideceğiz demektir. Anne bebiş parkına götürücem bebiliçemi. Yemekleri hallettim sabahtan, öğleden sonra gidicez kısmetse :)) Ordan da babamızla pazara, markete gideriz. Gezicez yani kızlar bugün Şimdi hemencik şöyle bir geçmişe gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…