- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
: son durum bilgisi :
kızlar geçen hafta kv ile aramızda sorun olan konuyu eşim annesine açmış bir daha yapmaması konusunda uyarmış.. bir değil iki değil her gün her gün aynı şeyler.. çağır bakalım annesi gelecekmi? hadi annesi biz gezmeye gidiiyoruz kaç kaç kaç.. gelmiyor mu sana hhahaha gibi gülmeler, geyikler falan çok canımı sıkmıştı ya bu durum ve dayanamayıp eşime söyledim iyi kide söylemişim.
netice de yeni yeni birşeyler öğrenmeye başlıyorlar sen daha şimdiden gezmeye gidiyoruz diye annesinden kaçmayı öğretirsen senden başkasına gitmemesi için kaç kızım kaç gibi cümlelerle çocuğun beynini yıkarsan gitmez tabi kimseye..
iki gün kv ile aramızda buz gibi bir hava esti ben geri adım atmadım o attı ben haklıyım çünkü.. evlatla anne arasına girmesin kimse! bunun şakaya vurulması bile kötü! güya kendisi bilerek artniyetle böyle bişi yapmamış ama düşünmesi lazım dı dedim bende eşime. artık çok dikkat ediyo önceden öykü ağlarken benden önce kucağına alıyordu ve hatta nerdeyse kucağımdan alacaktı ama artık bir adım geride duruyor önceliği bana tanıyor olması gerektiği gibi..
kızım da artık eskisi gibi babaanne varken ona gidicem diye ağlamıyor herşey olması gerektiği gibi yani 'anne' öncelikte:)
nihayetinde kendisi fazla kaptırdığı torun sevgisinde nerdeyse aramız bozulacaktı ki bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadık kendisiyle..
umarım bu da son olur çünkü aynı bina altında gerginlik çok kötü bir durummuş..
içinizi kv sorunları ile şişirmek istemiyorum kızlar bu sadece bir durum bildirisiydi
Selam kızlar
Dün İlker'i dışarı çıkardık,hava hem hafif rüzgarlı hemde güneşliydi. eve geldikten sonra yüzünde kızarıklıklar farkettim baya belirgin hemde sizce ne olabilir doktora götürmelimiyim ?
Buda dünden bir kare Eki Görüntüle 1047804
Tesekkur ederiz teyzoslar begendiginiz icin.
Butun bebislerimiz cok guzel,cok yakisli Rabbim korusun meleklerimizi.
Baris yine cok sik uyandi heryanim agiriyor(
Dun nohut yemistim gazmi yapti acaba( 9. Aya giriyoruz hala gaz belasi basimizda
Mutluluk canim diger eltimin cocuguna bakiyor gunde 3-4 kez okula gidip geliyor.
Bana gelisleri hep bu aralara sikistirilmis 10 dk en fazla 30 dk.
Anne otur bir cay koyayim derim hani tut isimi yapayim bile demem aa yok yok cocugun okul saati geldi,yok evde isim var,abine yemek yapicam vs.diyip gider.
Arada zorda olunca arar soylerm o zaman gelir durur barisin yaninda.
Neyse bosverr
Günaydın arkadaşlar.Tek tek alıntı yapamadım ama o resimdeki minik yavrulaqrı totosundan ısırırım.Ya bunlar ne zaman büyüdülerde ısırmalık oldular.
Mutluluk canım sorunu halletmenize sevindim.İnşallah birdaha sorun yaşamazsınız.Bende hafta sonu kv deydim.Ela ağladıkça gel babaanneye diyip kucağımda almaya çalıştı.Kardeşim ben annesiyim.Çocuk bende ağlayacakta iki haftada bir gördüğü babaannesindemi susacak.Bende elayı vermedim.Aldım balkona çıkardım.Zaten onların kucağındayken belli bir süre sonra kollarını bana uzatıp mızmızlanıyor.Almamı istiyor.Sinir oldum ya.
Günaydın kızlar.Bu sabah çok üzgünüm.Minik kızım yataktan düştüDüşerken çıkan o tok ses beni benden aldı.Yavrum pek ağlamadı; ama beni susturabilene aşk olsun. Eşim zor sakinleştirdi. Bir de kendi kendime "Başıma böyle bir şey gelirse sakin olacağım." diyordum. Alnına hemen buz koydum.Şişme olmadı; ama alnı morardı ve kaşının kenarı kızardı.Allah'tan gözüne bir şey olmadı. Onun dışında keyfimiz yerinde sayılır. Malum geceleri 6-7 kez uyanıyor.Sanırım egzaması çok rahatsız ediyor.Dün kollarına bakalım dedik, bir de ne görelim! Kolları yara gibi olup kurumuş. Belki de uykusunu etkiliyordur.Dr. "Bu derece egzama rahatsız eder." demişti.Sebebini bir türlü anlamadım.Sanırım yoğurt tekrar alerji yaptı.Ev yoğurdunu yemiyor diye Babymix verdim. Hazır gıdalar bizi çok etkiliyor demek ki. Bir keresinde de benim yaptıklarımı mı yemiyor acaba diye kavanozda olan hazır elma-havuç karışımını verince öyle olmuştu.
Sizde keyifler nasıl?Bu arada fotolarını görüp totolarını mıncıklamak istediğim bebişlere maşallah. Tontoşlar, şirin, cilveli şeyler sizi.
Kvlerinize çok ayar oluyorum kızlar
İlkercim yakışıklı bıdıkım noldu sana güneş alerjisi mi oldun kuzum
Sanada merhaba Barışçım seni özlemiştim yakışıklı prens
Reocçum geçmiş olsun canım illa ki düşüyolar. Sakın üzme kendini çok şükür bişeyi de yokmuş :)) Allah korusun yavruşlarımızı her şeylerden