2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Selam kizlar Subacim çok sinir oldum gorumcene ne demek hem anne şutu ve ek gida aliyor hem de kilo almamis demek..ne dusuncesizlik ya.canim gerçekten sadece moral bozmak için yapiyor boyle bazilari..senin titizlendigini yeniliğe acik olduğunu,,bebegin için en iyisini dusundugunu gördükçe artik kendi yapamadiklarindan midr niye anlamıyorum eleştiri,eleştiri...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arasta,günebakan,tondora suba yavrulariniza maşallah 41 kere hep takipteyim ama yazamiyorum her bebis gordugumde tatil suratlarina bakip ne de büyüdüler diyorum
Parmecim ben de enginarin yemeğinden yapmistim kendimize yagiza da verdim senin tarifini de not ettim deniycem inci kizimiza da afiyet olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar iyisinizdir insallah burasi baya tenhalasmis baharin etkisi olmali herkes disarida geziyor heralde :)) bizim buraya daha bahar gelmeye çalisiyor daha 2 gun once kar firtinasi vardi...bu uygulama iyi oldu :)

Bu arada butun fotolara bakiyorum masallah kocaman oldular kuzucuklarimiz.

Eadem vermis oldugun biskuvi tarifi nasil oluyor yani biskuvi sertmi oluyor yumusakmi? Gecende netten bir tarif buldum yaptim baya sert oldu oglum ugrasiyor birsey gelmeyince agzina yere firlatiyor :) o yuzden sordum. Bende o biskuvileri kahvaltisina ekliyorum zaten cok fazla yapmamistim.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Hepinize afiyet olsun canım. Tarifi çok beğendim enginar 8 aydan önce yasak mıymış canım, pek bi yapasım geldi

sağolun kızlar bende sizin tatlı kuzularınızı yiyesim var :)

canım çorba tarifini denicem ama 8.ayın dolmasını beklicez

kızlar tarifler için teşekkür ederim hepsini not aldım ilk fırsatta yapıciiimm

Hepinize afiyet olsun canım. Tarifi çok beğendim enginar 8 aydan önce yasak mıymış canım, pek bi yapasım geldi

Teşekkürler kızlar size de afiyet olsun kesin deneyin size yazdıktan sonra inciye yedirdim cok sevdi .

Aysecim, gurme bebekte 8 ay ve ustu yazıyor Enginar icin ancak benim Dr sebzeler icin herhangi bir ayrım yapmadan altı ay sonrası istediğin sebzeyi verebilirsin demişti .

Kizlar sagolun vallahi iyiki varsiniz insan konusunca rahatliyor.
Sareya aynen oyle canim kendi yapamadiklarinin hirsini aliyor boyleleri.
Ayni gorumce daha gecen gun barisa karisik sebze corbasi verirken iyy cok kotu gorunuyor baris senin yerinde olmak istemezdim dedi.
Dusunebiliyormusunuz sacmaligi simdi gelde boyle insandan yardim,destek bekle.
Yahu senin olmaman en buyuk destek bana

Parmis gozumde canlandi corba superr bende yapicam kisa sure sonra.

Bizim doktor da patlıcana yasak dedi bir tek. Dur ya ben bi deneyeyim azıcık veririm ilk gün ya da gübeş kremi için doktorumuzu arayacağız zaten onu da soruveririz...

Yap Canim baris da yesin alsin vitaminleri :)

Bizim doktor da patlıcana yasak dedi bir tek. Dur ya ben bi deneyeyim azıcık veririm ilk gün ya da gübeş kremi için doktorumuzu arayacağız zaten onu da soruveririz...

Oh en iyi çözüm bu soruver gitsin :)

Merhaba kizlar ve kuzucuklarim..

yine cok uzun bir zaman sonra karsinizdayim. Malum Hataydan geldim surekli misafirim var. Ev tebrigine gelenler Naili gormeye gelenler derken bi kosturmacadir aldi basini gidiyor..
bu arada bizim alt dislerimiz cikti o yuksek atesin ertesinde ust dislerde bir haftaya kdr gelir sanirim cok kabarik hatta biri yuzeye cok yakin bembeyaz gozukuyor.
nail cok hasta oldu teyzeleri bir gece bi uyandi ki nefes alamio o gun cok onensemedim ihlamir vs verdim. Gunduzde iyiydi. Nitekim gece hem nefes daralmasi hem oksuruk hem de ates ama nasil bir hirilti anlatamam. Neyse hastanede aldik solugu. Direkt solunum cihazina baglayip ilac verdiler gittigimiz ana nispeten toparlandi. Ciger filmi tahliller derken onemli bisey cikmadi cok sukur ki. Nefes borusunun oraya virus yerlesiomus ve nefes alimi cok dar bi yerden yapiliomus. Vel hasil teshis bronsiolit ve salgin varmis. Biz bile kac kosi gorduk aman gelene gidene dikkat fena bisi. Eve cihaz aldik 10 gndur hava veriyoruz. Bugun sondu ve oglum cok sukur ki iyi.

gecmisi okuyamadim dilerim herkes iyidir guzel seyler olmustur hayatinizda.

Bu arada enginar cok faydali dedi dr ben 6.ayda verdm bol bol yesin dedi haftada 2 kez kesin yapiyrm bayiliyo benimki.

patlican ve bakla ise 1.5 yasina kdr verilmemeliymis. Hele bakla cok tehlikeli aman diim.

bende havadisler boyle. Opuyrm sizi ve meleklerimi. Allaha emanet olun.

koca kız oldum ben teyzoşlar :))

Eki Görüntüle 1045787

Eki Görüntüle 1045812
İşte geç de olsa bizim 7 aylık fotomuz. Pozumuzu da veririz

masallah benim prens ve prenseslerimeeeeeeee :)) cinsiyetlerini yazdigimiz gunler geldi aklima hey gidi heeeyyy. Rabbim bahtinizi guzel etsin ins. Hayatin tum guzellikleri hepimizin olsnnnn

Canım çalışmayıp kendin bakmakla iyi yapmışsın. Görümcenin eline kalmamış bari

Ellerine sağlık canım çok lezzetli bir tarife benziyor. Ben de sadece enginar kıyma yoğurtlu yaptım geçen gün. Bu tarifi de deniycem

Teşekkürler canım paylaştığın için bunu da denemeliyim ama keçi tereyağı bulamıyorum sıvı yağla yapılsa olur mu

Ben yedirdim canım

Off çok geçmiş olsun canım zor zamanlar geçirmişsiniz Nailcik iyi atlatmış kıyamam ben ona Bir de bu hastalıkların arasında dişi gelmiş yavrum benim ya

Herkese butun bebislere musmutlu bi gun diliyrm kizlar

Günaydın tatlış

Günaydın herkese kızlaaaar labnem tuttu çok mutluyum Hazır keçi peynirini Asu sevmiyordu. Lor yaptım onu da severek yemedi krebin içinde yutturuyordum. Aysem sayesinde labne yapmaya karar verdim ve bu kez kıvamı tam tuttu nefis oldu Asu dün sabah itirazsız yemiş
Yapmak isteyenler için aynı yoğurt yapar gibi sütü kaynatıp soğumaya bırakıyoruz. Küçük parmağınızın birkaç saniye dayanabileceği kıvama gelince beyaz peyniri az sütle iyice ezip bununla mayalıyoruz. Aynı şekilde sıcakta bekletip buzdolabına koyuyoruz. Çıkarınca suyunu süzüp afiyetle yiyoruzzz :)

Çok sevindim canım 😄 benimki tutmamıştı peynirden sanırım...seninki tutunca gaza geldim şimdi. Bugün yine deneyeceğim

Günaydın kızlar bebişler ve sizler nasilsiniz ? Boynum tutulmuş sol tarafıma donemiyorum donmeye calisinca cok agriyor napsam gecer acaba.

Kizlar benim zilli zevk icin emiyor artik karnini doyurmak icin degil bir iki cekiyor birakiyor sizinkilerdemi öyle yapiyor.

Bir sorum daha var ne kadar ek gida veriyorsunuz kase dolusu deniyor ama hepsinin olcusu farkli. Cok mu az mi veriyorum kafam karisti. Doktor kontrolumuzde 9.aya kadar yok doktorada sormadim. Bizim kiz 150mllik kasede 2 yada 3 kase yiyor gun toplaminda sizlerde durum ne kizlar.a

normal tuzsuz inek tereyağı da olur alerjisi mi var bebeğinizin zeytin yağı da kullanabilirsiniz

1 paket instant maya
2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı ev yoğurdu
2 çay bardağı yulaf unu
yeteri kadar tam buğday unu
250 ml ılık su

yumuşak ele yapışmayan bir hamur elde edilene kadar tam buğday unu eklenip hamur yoğurulur 1 saat kadar mayalandırılır küçük ekmek şekli verilip 180 derecede pişirilir fazlası derin dondurucuda saklanır ihtiyaç oldukça bebeğinize verebilirsiniz parmak yiyeceği diş kaşıyıcı oluyor

herkese günaydıınnn
umarım güzel bir gün olur herkes için

1 yumurta sarısı
1 çay kaşığı karbonat
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı yoğurt
4-5 yemek kaşığı tem buğday unu
1 adet havuç
Yarım elma
3 adet dövülmüş ceviz
2 adet kuru kayısı

Elma, havuç, kayısı ve ceviz hariç tüm malzemeler çırpılır. Elma ve havuç cam rendede rendelenir. Kayısılar ılık suda bekletilip küçük küçük doğranır. Rendelenen meyveler, kuru kayısı ve cevizler kek karışımına eklenir. 175 derece fırında pişirilir.

Not: Pekmezin yüksek ısıya maruz kalması kansorejen etki oluşturduğundan pişirme esnasında pekmez kullanmak sakıncalıdır. Dilerseniz piştikten sonra üzerine pekmez sürüp bebeğinize yedirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…