2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ayy subacım nasıl görümce o kız sabah sabah sinirlerimi tepeme çıkardı. Boşver sen onu canım belli ki densizin teki İşi gücü kalmamış senle uğraşıyor gıcık yaa

Parmiş ve İedam tariflerinize bayıldım hemencik not alıyorum. İda yemeye başladığı ilk fırsatta deniycem sağolun kızlar
Geziyoz canım. Herkes işlerini güçlerini bitirip bakıyor arada. Aslında baya kalabalığız ama aynı anda denk gelemiyoruz artık. 70 cmlik malum şahıslar yüzünden

Çok geçmiş olsun canım çok şükür önemli bişeyi yokmuş. Allah korusun yavrularımızı
Herkese butun bebislere musmutlu bi gun diliyrm kizlar

Sana da günaydın Angyşkom

Günaydın kızlar su gibi akıp giden bir haftayı daha bitirdik nerdeyse. Yarın cuma vay be

Bugün herkes için güzel bir gün olsun. Kolay gelsin kızlar

şimdiden bebeğinize afiyet bal şeker olsun ben ve eşim de beğenerek yiyoruz onunla birlikte

Amacım öğretici olsun diye harf ve sayılardan kurabiye yapmakti sizin tarifiniz tam denk geldi :) teşekkür ederiz

Eminim senin yaptığın da cok lezzetli olmuştur :)

Arastam bence cok yakında yaparsın sen bu tarifleri idosuma

Günaydın kızlar..
Reoc geçmiş olsun allahtan birşey olmamış, kazalar artıyor artık hergün. Allah korusun kuzularımızı..
Subacım senin görümcene de diyecek bişey bulamıyorum. Takma kafana arkadaşım,bazı zamanlarda kulak tıkamak gerekiyor.
--
Selim'den "artiz ne arar la bazarda" pozu

Çok sevindim canım 😄 benimki tutmamıştı peynirden sanırım...seninki tutunca gaza geldim şimdi. Bugün yine deneyeceğim

peynirden olabilir canım dene tekrar tutuyor çok basit :)

Emme konusu bizde de aynı şekilde canım zaten akşamdan akşama emiyor. Onda da oynayıp zıplayıp 1 dakika emip bırakıyor. Saat başı bu böyle ama Bir tek gece uzun emiyor...

normal tuzsuz inek tereyağı da olur alerjisi mi var bebeğinizin zeytin yağı da kullanabilirsiniz

evet canım alerjisi olduğu için keçi ürünü dedim. zeytinyağı da kötü mü kokutur acaba denemek lazım.

Günaydın kızlar su gibi akıp giden bir haftayı daha bitirdik nerdeyse. Yarın cuma vay be

Evet canım günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bile... Yaz kapıda Yakında bikinili mayolu bebik fotolarıyla dolar burası

Ahahaah Selimimmm çok yakışmış tatlım harikasın! Pazar günü bu şapka ve gözlükle görmek istiyorum

Son düzenleme:
Ahahaah Selimimmm çok yakışmış tatlım harikasın! Pazar günü bu şapka ve gözlükle görmek istiyorum

Gözlüğü almadım canım malesef :) bilmem ne camı, zarar vermez falan dediler ama güvenemedim gözleri bozulur diye. Şapkamızı takarız

masallah benim prens ve prenseslerimeeeeeeee :)) cinsiyetlerini yazdigimiz gunler geldi aklima hey gidi heeeyyy. Rabbim bahtinizi guzel etsin ins. Hayatin tum guzellikleri hepimizin olsnnnn

teşekkürler kızlar . godofmercy geçmiş olsun canım havalar düzeliyor diyip hava değişiminden daha çok etkileniyoruz çok dikkat etmeliyiz.inşallah bir daha tekrarlamaz.

Bizim doktor da patlıcana yasak dedi bir tek. Dur ya ben bi deneyeyim azıcık veririm ilk gün ya da gübeş kremi için doktorumuzu arayacağız zaten onu da soruveririz...

Ayse gübeşin ne olduğunu bilmiyorum ama güneş kremini soracaksan bir sorun var mı yoksa güneşten etkilenmesin diye mi kullanıcaksın?

Herkese butun bebislere musmutlu bi gun diliyrm kizlar

günaydın bebişimm :)

günaydınn krebi nasıl yediriyorsun canım yaa boğulur diye korkuyorum ben :) denemekte istiyorum üşendim yapmaya :) labne tarifini hemen denicem sağol canım

sanada günaydın :) bizim bıdıkta tam tersi ek besin yememek için memeye saldırıyor memeden hiç vazgeçemiyor :) bende gıdaları göz kararı veriyorum net bir ölçüm yok zaten o doyduğunda versemde ağzını açmıyor :)

yaa selimm yakışıklı jönn severim ben senii mucckkkk

Selocann adamimim yakiyosunnnn

Yakışıklı Selimmm pazar günü seni yerimmm 😍😍 ya ben de şapka almak istiyorum ama kafamız küçük bizim şapkalar büyük geliyor 😔

peynirden olabilir canım dene tekrar tutuyor çok basit :)

Bakalım peyniri değiştirince tutacak mı... Bîr de köy sütüyle yapmıştım annemde içim gitti dökerken... Malum İzmirde bulamıyorum 😔

günaydınlar
amanın ben kaçırmışım bu tarifi hemen yapacağım
afiyet olsun asu kuşuma

Çok geçmiş olsun canım... Çikomun emme konusunda bir sorunu yok canım. Ama dün baya az emmişti bugün telafi etti ağzının suyu akmaya başladı dişten diye düşünüyorum... Ek gıdayı da ben genelde bir çay bardağı veriyorum ama bazen daha az yiyor çok emdiği için fazla geliyor arada.psikolojisine bağlı çikomun yeme durumu ama çok fazla da vermiyorum emmeyi bırakır diye korkuyorun 😁

Canım geçenlerde dışarı çıktık biraz güneşte kaldı yanakları fena kızardı. Zaten alerjik olduğu için korktum ben de o yüzden kremsiz çıkarmak istemiyorum...

Kod:
:72:

Selimmmm ben seni yirimmmm

yakışıklı jön ne tatlı Allah nazardan korusun

çok güzel bir gün olsun bol sebze çorbalarını yemeli birgün😃

Herkese merhabalar güzel anneler...
Subacım yazdıkalrını okuduktan sonra bikez daha ''iyiki görümcem yok'' dedim valla.. Zaten herşeyi normal bebeğinin maşallahta öyle olmasa bile destek,moral olacağına söylediklerine bak.. Salla boşver..
Suloz, selime hastayım ya artist bu çocuk heleki emeklemesine bayıldım :)
Bebişi hasta olan herkese geçmiş olsun, ufak kazalar atlatanlar var herkese geçmiş olsun diyorum tek tek alıntılayamadım kusura bakmayıın..
Tarifler içinde çook teşekkürler not ettim hepsini..
Bizde dün 8 aylık olduk, bugün dr kontrolüne gittik herşey yolunda çok şükür.. Bişey sorcam size, doktor bi vitamin verdi 8 aylıktan sonra veririz dedi sizlerede verdiler mi merak ettim?
Buda bizden size 8. Ay fotoğrafı :)

ayın 6 sında gideceği dr a sorarım bnde.
nice 8 aylara 😃
maşallh mavişime küçük adam oldular👶

çookk yakışıklısım Emirr, maşallahh sana nice aylara yıllara canım

Emir cok can yakacak annesi cok :)

Hayir Canim ne vitamini adı ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…