oyy canım benim yaa atlayan sen ol kız canın sağ olsun yorum yapmasan da olurpastalar börekler sana feda olsun ayrıcaa
afiyet olsunnn
Eki Görüntüle 918263
kızkar biz ishal oldukkusmamız ateş yok çok şükür ama her pırtta gidioı günde kaç kez bez değiştiriyorum.. bugün dr. ishal mamasına başlattı (( inş. ilerlemez serum yemeyiz...
funda teyzesi kızımı mrk etmişsin bak bakalım büyümüşmüyüz :)
Eki Görüntüle 918180 Eki Görüntüle 918176 Eki Görüntüle 918178 Eki Görüntüle 918179 Eki Görüntüle 918182
kızkar biz ishal oldukkusmamız ateş yok çok şükür ama her pırtta gidioı günde kaç kez bez değiştiriyorum.. bugün dr. ishal mamasına başlattı (( inş. ilerlemez serum yemeyiz...
Eki Görüntüle 918180 Eki Görüntüle 918176 Eki Görüntüle 918178 Eki Görüntüle 918179 Eki Görüntüle 918182
oyy canım benim yaa atlayan sen ol kız canın sağ olsun yorum yapmasan da olurpastalar börekler sana feda olsun ayrıcaa
afiyet olsunnn
Eki Görüntüle 918263
Biri yemek mı dedi ?? Hemen geldim
Çok fena atlamışım hem de:)) Fundam şimdi sen iyi ki aslansın. Çünküm bu kova erkekleri biraz karmaşık, çözülmeyi bekleyen bilmece gibi oluyorlar. Çok üstüne gidersen kaçıyorlar filan:)) Aşk ve flörtte oyundan hoşlanıyorlar. Duygularını çok doğrudan söyleyen kadınlar bunları kesmiyor. Ona sen lazım yani. Parlak, ilgiyi ve bakışları bir şekilde üstünde toplayan ve farkedilen bir aslan kadını olan ve aşkta duygularını öyle hemencecik ele vermeyen Funda kocasını avucunun içine alır, o azcık ukala ve bilmiş bir kova erkeği olsa da. Yanında da yardımcı kuvvet olarak aslanlar gibi yakışıklı oğlu vardır. Evin tek hakimi aslan oğluşun, bir dişi aslan olarak avlanmak, erkekleri beslemek sana düşüyor ne yazık ki:))
Bu arada yemiş kadar oldum sağolasın. İlk senin hazırladığın yılbaşı sofrası sandım ama, yahu kim bu Yasemin, bizim için de mutfağa girer mi?? Kız Parme sen de gel, hemen yumulalım:))
Ah ah bilmez miyim, sizin inadınız var ya yıllarca sürebilir, o kadar istikrarlısınız yani:)) Taş olsa çatlar fekat, siz öyle bir donarsınız ki etraf buza kesebilir:)) Aslında eşin ve sen gayet istikrarlı, çok risk almayı sevmeyen mantıklı, mantıklı birbirinizi bulmuşsunuz. Ortamı şenlendirmek için Allah size bir aslan burcu göndermiş, ha ha inadınız ona sökmeyecek sanırım:)) Güzel kızınız sizi konforlu ve risksiz akışlarınızdan çıkaracak. Bu ortamda diplomasi ve uzlaşmayı sağlamak ise herkes tarafından sevilen, ballı bir burç olan terazi Çestır'ımıza düşüyor. Diplomat Çestır sayesinde kimse birbirine küs kalamayacak, bu da iyi bi şey:))
babamız bıze egıtıcı ve ögretıcı bılgısayar almıs cocugum cozmekte zorlanıyor :)Eki Görüntüle 916836 Eki Görüntüle 916837
Canim sütü isittim.oldukca isininca icine iki tane limon suyu ve iki yemek kasigi kadar da sirke koydum. Şöyle bir karistirdim. Putur putur peynir ve suyu birbirinden ayrildi.Kaynamadan altini kapattim. Kaynamamasina dikkat et. Sonra onu bir tulbentten gecirip bir kac saat sizmasini bekledim. Biraz da tuz ilave edince guzel oldu. :)
Canım bir sen bir ben kalmışız. Sen de geçmişte misin yoksa?? Dün lahana dolması yapayım dedim bir çıktım. O dolmayı yapana kadar bittim, öldüm açlıktan. Elimin ayarı yoktur, içini çok yapmışım, lahanalar bitti, iç bitmedi. Hazırda yaprak vardı, onları sarayım dedim, sardım da sardım:)) Oğlum ne güzel uyuyordu, dolmayla bu kadar zaman kaybedeceğime elimde bir kitap vardı onu okusaydım bari. Sinir oldum kendime.
Canım geçenlerde Selim de öyle hasta oldu öksüsüğü o kadar çoktu ki uykusundan uyandırıyordu yavrumu. Bildiğin grip oldu, İlaç kullandık bizde ciğerlere inmeden atlattık çok şükür. Sizede geçmişler olsun, çabucak atlatır inşallah Kuzey Aras.
canım benimde yok buhar makinam, cucunun dediği gibi çaydanlık üstüne süzgeçte pişireceğim bende
Ohh yavrum döktürmüşün vallahi, kaçmasaydın hemen. Fal bakmasan bile bir kahve içseydik, 40 yıl hatırı olurdu en azından
Bende bugün gezmeye gittim, gittiğim yerde yemekte ev yapımı yoğurt koydular önüme :d bende dayanamayıp Selim kuşuma yoğurt tattırdım, versem 1 kase yiyecekti. Ağladı vermiyorum diye
Ama ilk denememiz olduğundan korktum çok vermeye 10 çay kaşığı verdim sadeceÇok sevdi kuzum yalandı durdu.
Eki Görüntüle 918108 Eki Görüntüle 918109 Eki Görüntüle 918110 Eki Görüntüle 918111
Bugun kizin eline pirasayi verdim. Parmaklarini cigneyip duruyordu. Pirasayi cignedi iyi geldi galiba keyfi yerindeydi.
Bu sol olayi bizdede var. Soltarafina yatiyor. Sol eliyle tutuyor. Sola dönüyor. Hepsi ayni mi bu bebeklerin ne?
Solaklar hem sagi hem solu kullanirlarsa beyinlerinin iki lobuda aktif sekilde calisir. Benim kardesim yemegi solla yaziyi sag ile yazar kendini alistirdi. Cidden akilli ve zeki cabuk dusunur. Bizde saglaklar soluda kullanirsak ayni durum gecerli. Zaten beynimizin cok azini kullaniyormusuz kizlar..
Hayatımsın çok geçmiş olsun tatlım nazar değmiştim bu güzelliğe. Bayılıyorum Masala Allah boş zamanında yaratmış derler ya hani. İşte öyle bişeykızkar biz ishal oldukkusmamız ateş yok çok şükür ama her pırtta gidioı günde kaç kez bez değiştiriyorum.. bugün dr. ishal mamasına başlattı (( inş. ilerlemez serum yemeyiz...
Bugun kizin eline pirasayi verdim. Parmaklarini cigneyip duruyordu. Pirasayi cignedi iyi geldi galiba keyfi yerindeydi.
Bu sol olayi bizdede var. Soltarafina yatiyor. Sol eliyle tutuyor. Sola dönüyor. Hepsi ayni mi bu bebeklerin ne?
Solaklar hem sagi hem solu kullanirlarsa beyinlerinin iki lobuda aktif sekilde calisir. Benim kardesim yemegi solla yaziyi sag ile yazar kendini alistirdi. Cidden akilli ve zeki cabuk dusunur. Bizde saglaklar soluda kullanirsak ayni durum gecerli. Zaten beynimizin cok azini kullaniyormusuz kizlar..
Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederîm canlarım benim. Iyi pazarlar fıstıklar
Bende bende isterim. Ben yengeç, eşim koç, kızım aslan yoorumlarini bekliyorum canim:))
Masallah kiz bu oturmayada başlamış. Hic zorlanıyor gibi gözükmüyor :))
Sütten mi yoksa yogurt yapmayi beceremeyincemi peynir yapacağız. Ilk kez yogurt yaptim acemilik :)
Bende geçmişteyim galiba cevap yazmamisim. Bazende takili kaliyor internet telde açıkken. Bencede kitap okusaymissin kiz. Ben lahana sarmasini hic sevmem de:)
Ben cezvede yapiyorum. Zaten bir lokma yiyecek. Birazcik su yarim kucuk havuc işimi görüyor. Icindeki su ile eziyorum çok katida olmuyor.
Sever tabi annesi kocaman oldu.sende yavastan basla kiz yazik kuzuya bak ne guzel yemiş.
Gecmis olsun canim. Masallah bu taytan bizdede var:)) boncuk boncuk gozleride allahim nazarlardan saklasin.
Bizde kabiz olduk. Muz ve patatesten vazgectik. Daha erken galiba. Bu gun ilk yogurdu caldim. 200g sutle:)) kucuk cam kavanoza hazir yogurtla caldim. Dolapta yarin eşime baktircam olmus mu olmamismi. Eşim benim kobayim :)) ilk ona tattirrim kendim bakmam :))
Sonrada mamadan mayalayacam tutarsa melloşa yedirecem.
yok cnm daha oturmuyoruz resım ıcın poz verdı oglusum :)
Nasilsinn kuzumm ;-)
Oyy ağzını burnunu yediğim tatlımı tatlı Selim kayganan yesin seniCanım geçenlerde Selim de öyle hasta oldu öksüsüğü o kadar çoktu ki uykusundan uyandırıyordu yavrumu. Bildiğin grip oldu, İlaç kullandık bizde ciğerlere inmeden atlattık çok şükür. Sizede geçmişler olsun, çabucak atlatır inşallah Kuzey Aras.
canım benimde yok buhar makinam, cucunun dediği gibi çaydanlık üstüne süzgeçte pişireceğim bende
Ohh yavrum döktürmüşün vallahi, kaçmasaydın hemen. Fal bakmasan bile bir kahve içseydik, 40 yıl hatırı olurdu en azından :
Bende bugün gezmeye gittim, gittiğim yerde yemekte ev yapımı yoğurt koydular önüme :d bende dayanamayıp Selim kuşuma yoğurt tattırdım, versem 1 kase yiyecekti. Ağladı vermiyorum diye
Ama ilk denememiz olduğundan korktum çok vermeye 10 çay kaşığı verdim sadeceÇok sevdi kuzum yalandı durdu.
Eki Görüntüle 918108 Eki Görüntüle 918109 Eki Görüntüle 918110 Eki Görüntüle 918111
Hayatımsın geçmiş olsun inş hemencicik iyileşir bu güzeller güzeli masal prensesi kıyamam ben bu güzelliğekızkar biz ishal oldukkusmamız ateş yok çok şükür ama her pırtta gidioı günde kaç kez bez değiştiriyorum.. bugün dr. ishal mamasına başlattı (( inş. ilerlemez serum yemeyiz...
Ayy çok hoşuna gitmiş çok tatlı çok allahım esirgesin hepsiniBugun kizin eline pirasayi verdim. Parmaklarini cigneyip duruyordu. Pirasayi cignedi iyi geldi galiba keyfi yerindeydi.
Alakasız bi konuya gireyim okulda hiç çalışmadım diyip 90-100 alan tipler vardı ne gıcık olurdum yav çalıştıysan çalıştım de bari ne bu kırkayaklar. Bu tipler annelikte de değişmiyo emmiyo emmiyo diyip içimi bağrımı yiyen insanlar çıkıyo bi de şöyle kilo aldı böyle kilo aldı şöyle uzadı böyle uzadı. Allahım beni net bi insan yaptığın için teşekkür ederim. Emiyosa emiyo emmiyosa emmiyo derim bu kadar net :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?