2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

oyyy büyümüş tabi Masal kuzum kocaman olmuş maşallah yaa ne kadar güzelsin sen böyle meleğim ya Allahım esirgesin seniii öp kokla annesi onu yerime

çok geçmiş olsun ayrıca canım inşallah ilerlemeden geçer gider en kısa zamanda..

Ay Hayatımsın bu ne güzel bir kız yahu! Boncuk gözlüm, tü tü tü maşallah. Ayrıca çok geçmiş olsun, hemen geçsin gitsin ishali.

Son düzenleme:
Çok fena atlamışım hem de:)) Fundam şimdi sen iyi ki aslansın. Çünküm bu kova erkekleri biraz karmaşık, çözülmeyi bekleyen bilmece gibi oluyorlar. Çok üstüne gidersen kaçıyorlar filan:)) Aşk ve flörtte oyundan hoşlanıyorlar. Duygularını çok doğrudan söyleyen kadınlar bunları kesmiyor. Ona sen lazım yani. Parlak, ilgiyi ve bakışları bir şekilde üstünde toplayan ve farkedilen bir aslan kadını olan ve aşkta duygularını öyle hemencecik ele vermeyen Funda kocasını avucunun içine alır, o azcık ukala ve bilmiş bir kova erkeği olsa da. Yanında da yardımcı kuvvet olarak aslanlar gibi yakışıklı oğlu vardır. Evin tek hakimi aslan oğluşun, bir dişi aslan olarak avlanmak, erkekleri beslemek sana düşüyor ne yazık ki:))
Bu arada yemiş kadar oldum sağolasın. İlk senin hazırladığın yılbaşı sofrası sandım ama, yahu kim bu Yasemin, bizim için de mutfağa girer mi?? Kız Parme sen de gel, hemen yumulalım:))

oyy canım benim yaa atlayan sen ol kız canın sağ olsun yorum yapmasan da olur pastalar börekler sana feda olsun ayrıcaa

afiyet olsunnn

Eki Görüntüle 918263

Biri yemek mı dedi ?? Hemen geldim

gel şekerim gel makarneks kesmemiş seni zaten bu masa hepimize yeter

(yeter dimi kız potansiyelleri tekrar düşündüm de )

çok teşekkür ettim canımmm süper olmuş yorumun ağzına sağlıkk

kız nerdee ben hazırlycam böyle bir masayı :) yıl başında da arkadaşlara giderek hazıra konduk zaten ayrıca şimdi başlasam anca bir aya yapmış olurum herhalde bu mamaları Yasemin kim bilmiyorum ama bi ara bizim de eve gelip dolabı doldurup gitse hiç fena olmazdı hani

herkesee slmm.. herkess iyidir umarımm. bebişlerrii öpüyrzz kızımlaa

Bende bende isterim. Ben yengeç, eşim koç , kızım aslan yoorumlarini bekliyorum canim:))
babamız bıze egıtıcı ve ögretıcı bılgısayar almıs cocugum cozmekte zorlanıyor :)Eki Görüntüle 916836 Eki Görüntüle 916837

Masallah kiz bu oturmayada başlamış. Hic zorlanıyor gibi gözükmüyor :))

Sütten mi yoksa yogurt yapmayi beceremeyincemi peynir yapacağız. Ilk kez yogurt yaptim acemilik :)

Bende geçmişteyim galiba cevap yazmamisim. Bazende takili kaliyor internet telde açıkken. Bencede kitap okusaymissin kiz. Ben lahana sarmasini hic sevmem de:)

Ben cezvede yapiyorum. Zaten bir lokma yiyecek. Birazcik su yarim kucuk havuc işimi görüyor. Icindeki su ile eziyorum çok katida olmuyor.
Sever tabi annesi kocaman oldu.sende yavastan basla kiz yazik kuzuya bak ne guzel yemiş.

Gecmis olsun canim. Masallah bu taytan bizdede var:)) boncuk boncuk gozleride allahim nazarlardan saklasin.

Bizde kabiz olduk. Muz ve patatesten vazgectik. Daha erken galiba. Bu gun ilk yogurdu caldim. 200g sutle:)) kucuk cam kavanoza hazir yogurtla caldim. Dolapta yarin eşime baktircam olmus mu olmamismi. Eşim benim kobayim :)) ilk ona tattirrim kendim bakmam :))
Sonrada mamadan mayalayacam tutarsa melloşa yedirecem.

Arastacim dogum gunun kutlu olsun. Biraz gec oldu ama. Kiz ne yaslanmasi kadinlar sarap gibidir yas aldikca guzellesirler. :))

Kizlar su veriyormusunuz bebislere veriyorsaniz ne kadar ?

Gecmis bitti. Hafta sonlari ssagolsun:)

Bugun kizin eline pirasayi verdim. Parmaklarini cigneyip duruyordu. Pirasayi cignedi iyi geldi galiba keyfi yerindeydi.

Bu sol olayi bizdede var. Soltarafina yatiyor. Sol eliyle tutuyor. Sola dönüyor. Hepsi ayni mi bu bebeklerin ne?

Solaklar hem sagi hem solu kullanirlarsa beyinlerinin iki lobuda aktif sekilde calisir. Benim kardesim yemegi solla yaziyi sag ile yazar kendini alistirdi. Cidden akilli ve zeki cabuk dusunur. Bizde saglaklar soluda kullanirsak ayni durum gecerli. Zaten beynimizin cok azini kullaniyormusuz kizlar..

Eklentiler

• $20140104_145914.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $20140104_145905.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 55
Çok tatlı bu pırasa seven bızdık ya! Sen pırasayı ye, ben seni! Ama dikkatimden de kaçmadı, pırasanın yanına parmağını da sokuşturmuş bir şekilde:))

Son düzenleme:
Hayatımsın çok geçmiş olsun tatlım nazar değmiştim bu güzelliğe. Bayılıyorum Masala Allah boş zamanında yaratmış derler ya hani. İşte öyle bişey

ay nasıl da kemiriyo yavrum yaa çok hoşuna gitmiş

Selim ben senin o yoğurtlu ağzını burnunu yerim. Hem bu kadar seviml hem de bu kadar yakışıklı olunmaz ki

Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederîm canlarım benim. Iyi pazarlar fıstıklar

bebeklerı gece sık sık uyanan anneler gece yatırmadan once muhallebı yedırmeye basladım gece uc defa uyanan cocuk bı kere kalkıyor bılgınıze :)

Alakasız bi konuya gireyim okulda hiç çalışmadım diyip 90-100 alan tipler vardı ne gıcık olurdum yav çalıştıysan çalıştım de bari ne bu kırkayaklar. Bu tipler annelikte de değişmiyo emmiyo emmiyo diyip içimi bağrımı yiyen insanlar çıkıyo bi de şöyle kilo aldı böyle kilo aldı şöyle uzadı böyle uzadı. Allahım beni net bi insan yaptığın için teşekkür ederim. Emiyosa emiyo emmiyosa emmiyo derim bu kadar net :))

Oyy ağzını burnunu yediğim tatlımı tatlı Selim kayganan yesin seni
Hayatımsın geçmiş olsun inş hemencicik iyileşir bu güzeller güzeli masal prensesi kıyamam ben bu güzelliğe
Ayy çok hoşuna gitmiş çok tatlı çok allahım esirgesin hepsini

Boşver tatlım ya bilimsel anne teorik anne diye bi kavram yok anne annedir ..
Net olmak her zaman iyidir nabza göre şerbetlemek korkaklık edip arkadan kuyu kazmak bize yakışmaz yakışanlar zaten kendine yakışanı yapıyo biz devam edelim doğru yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…