Selim çok kuulsun dostum
Evet günebakancım mayo bikini bakmaya başladım idoşa. Çıpır çıpır yüzücez kız
Yaa çok özeniyorum ben de gelmek istiyorum ühühühühühü
Emir sırf karizmasın yavlum benim yaaa gözlerinin rengine hastayım maşallah sana
13 adımda bizi tarif etmiş. Yapmıycam dediğim her şeyi yaptım nerdeyse
Ayy canım yaa uykusuzluk çok kötü cidden. Allah kolaylık versin ama ay ay değişiyo sanki huyları dur bakalım önümüzdeki ay değişir belki
Ben de merak ediyorum nerde bu kız yaa
Arasta kalk Hazirlan izmire gidiyoruz bizsiz buluşma ne demekmiş hih
Günaydın bacılar
Bugün annemle babam geliyo haftasonu için kollarımı dinlendiricim bol bol çünkü eloş artık hep kucakta dipdibeyiz belki kalabalık iyi gelir onada şimdi ne yemek yapsam diye düşünüyom pif:44:
Günaydın bacılar
Bugün annemle babam geliyo haftasonu için kollarımı dinlendiricim bol bol çünkü eloş artık hep kucakta dipdibeyiz belki kalabalık iyi gelir onada şimdi ne yemek yapsam diye düşünüyom pif:44:
Günaydın bacılar
Süper senin adına cok sevindim Canim :)
Hahaha arasta yapmış yine arastaligini :))
Tamam kırmaya basınca çıkarsın dışarı
Günaydın kızlar bugün cuma ve sizde kalbi temiz annelersiniz pazartesi Müdürümü aricam ve tam olarak iznim belli olacak yani ya üc ay daha yavrumla olacam y da Mayıs 21de baslicam nolur çoook dua edim 3ay daha alabileyim biz annelere böyle sikinti cektirenler izin vermeyrnler yavrumla benim hakkimi yiyenler dilerim allahtan bu dünyada iki yakaniz bir araya gelmesin ve öbür dünyada rabbim sorsun sizden...
Günaydın kızlar bugün cuma ve sizde kalbi temiz annelersiniz pazartesi Müdürümü aricam ve tam olarak iznim belli olacak yani ya üc ay daha yavrumla olacam y da Mayıs 21de baslicam nolur çoook dua edim 3ay daha alabileyim biz annelere böyle sikinti cektirenler izin vermeyrnler yavrumla benim hakkimi yiyenler dilerim allahtan bu dünyada iki yakaniz bir araya gelmesin ve öbür dünyada rabbim sorsun sizden...
Saol canım valla benım bababmda hep kucağında tutar gezdirir o yüzden ayrı bi sevinçliyimAyy senin adına çok sevindim canım 2 gün de olsa dinleneceksin 😄 geçen hafta bir hafta boyunca sabahları babam bakmıştı da be rahat etmiştim 😄
Benide alın ya güzel izmirde gezsek ne güzel olar
Aynı canım dönemseldir dimi acık özgürlük yahuCanım senin adına çok sevindim.Seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü aynı durumdayım. Bütün gün tepemde. Baya kol kası yaptım
Anaamm ne güzel olurdu hee çıkıp gelseniz
Saol canım valla benım bababmda hep kucağında tutar gezdirir o yüzden ayrı bi sevinçliyim
Benide alın ya güzel izmirde gezsek ne güzel olar
Aynı canım dönemseldir dimi acık özgürlük yahu
Canım inşallah gönlünce olur dualarımız seninle
Alemsin parmişim tam kırna ney diycektim ah bu akıllı telefonlar
Ya hayali bile iyi geldi eminim ayşe ve çikocan bizi çok güzel ağırlardı çikonun yanaklarıda bol bol yerdikTamam kiz sanada basarız bir korna bak çıko da bizi misafir edecekmiş hem
yaa selimm yakışıklı jönn severim ben senii mucckkkk
Selocann adamimim yakiyosunnnn
Yakışıklı Selimmm pazar günü seni yerimmm 😍😍 ya ben de şapka almak istiyorum ama kafamız küçük bizim şapkalar büyük geliyor 😔
Bakalım peyniri değiştirince tutacak mı... Bîr de köy sütüyle yapmıştım annemde içim gitti dökerken... Malum İzmirde bulamıyorum 😔
Kod::72:
Selimmmm ben seni yirimmmm
Teşekkür ederiz hepinizeeyakışıklı jön ne tatlı Allah nazardan korusun
çok güzel bir gün olsun bol sebze çorbalarını yemeli birgün😃
Emircim çok yakışıklısın yavlumm. nice ayların olsun..Herkese merhabalar güzel anneler...
Subacım yazdıkalrını okuduktan sonra bikez daha ''iyiki görümcem yok'' dedim valla.. Zaten herşeyi normal bebeğinin maşallahta öyle olmasa bile destek,moral olacağına söylediklerine bak.. Salla boşver..
Suloz, selime hastayım ya artist bu çocuk heleki emeklemesine bayıldım :)
Bebişi hasta olan herkese geçmiş olsun, ufak kazalar atlatanlar var herkese geçmiş olsun diyorum tek tek alıntılayamadım kusura bakmayıın..
Tarifler içinde çook teşekkürler not ettim hepsini..
Bizde dün 8 aylık olduk, bugün dr kontrolüne gittik herşey yolunda çok şükür.. Bişey sorcam size, doktor bi vitamin verdi 8 aylıktan sonra veririz dedi sizlerede verdiler mi merak ettim?
Buda bizden size 8. Ay fotoğrafı :)Eki Görüntüle 1050406 Eki Görüntüle 1050407
Teşekkür ederiz canım.selim vee emir çok yakışıklısınız ikinize de birer maşallah diyorum
subacım o görümceyi bence de salla gitsin çekemiyo belli yani.. samimi olsaydı o tarz cümleler kurmazdı zaten
Okumuştum bunu daha önce benimde çok hosuma gitmişti, çok doğru hepsiKızlar çok hoşuma gitti sizinle paylaşayım dedim
Annelik hikayesi ...
1. Okudum ki: Doğduğunda mutlaka sadece anne sütü verilecek. Yoksa biberona alışabilir veya "emzik karıştırma sorunu" yaşayabilirmiş.
Yaşadım ki: Bebişin kilosu önemli miktarda azalır ve doktor formula ver derse, aynen formula takviyesini dayıyormuşuz.
2. Okudum ki: Sallayarak uyutmaya alıştırmamak lazımmış.
Yaşadım ki: İlk 3 ay bebişin uyuması için her yol mübahmış.
3. Okudum ki: Bebeğimizi memede veya biberonda uyutmamak lazımmış.
Yaşadım ki: Bebiş uyuyacaksa uyusunmuş, ister memede, ister biberonda, ister bacakta sallanırken...
4. Duydum ki: Aman her gak guk dediğinde bebeği kucağa almayın; kucağa alışırmış, şımarırmış.
Yaşadım ki: Kucağa alışma diye diye birşey yokmuş. bebişimizi bol bol kucaklayıp, sarılıp öpecekmişiz. Güven duygusunun gelişmesi için ağladığında cevap verecekmişiz. Sonra çombak zaten kucaktan kaçmak için solucan gibi kıvranacakmış.
5. Okudum ki: 6-7 aylıktan sonra gece beslemelerini kesecekmişiz.
Yaşadım ki: Bu lafi edenler yavrularımız gece uyanıp ağladığında mıçlarında pireler uçuşarak beşinci uykularını uyuyorlarmış. Biz ise gidip güzelce beslemeye devam ediyormuşuz.
6. Okudum ki: İlk dişler ortalama 6. ayda çıkarmış.
Yaşadım ki: İlk dişler 11. - 12. ayda da çıkabilirmiş.
7. Okudum ki: Bebeklere TV seyrettirilmemesi gerekirmiş.
Yaşadım ki: Yavruya yapılacak başka animasyon kalmadığında ve yavru sıkıntıdan sınır küpü olduğunda (az da olsa) TV imdadımıza yetişirmiş.
8. Okudum ki: 1 yaşını geçtiğinde biberonla süt/su vermeyi bırakmak gerekirmiş.
Yaşadım ki: Başka türlü süt içmeyi kabul etmiyorsa biberonla vermeye devam edilirmiş.
9. Duydum ki: Çocuklar 1 yaşından evvel tuvalete alıştırılabilirmiş. (Ya da: annem, ben, kardeşim vs)
Yaşadım ki: Yavru hazır olmadan hiçbirşeyi zorla yaptıramazmışsınız.
10. Düşündüm ki: Biyoloji bilgilerime dayanarak ailede çoğunluk sarışın ise ben de kabak kafalı bebis bekleyebilirim.
Yaşadım ki: Çocuğun kesinlikle sana benzemeyebilir hatta uzak atalarından birine bile çekebilirmiş.
11. Düşündüm ki: Sonsuza kadar yavruşumu emzireceğim.
Yaşadım ki: Sütüm tahminimden evvel azalabilirmiş, hatta kesilebilirmiş.
12. Düşündüm ki: Bunların hepsini ben tek başına yaparım. Kimseye ihtiyacım yok.
Yaşadım ki: Annem olmasa bu çocuk 2 aylık olmazmıs. Belki olurmuş ama o zaman ben böyle olmazmışım.
13. Duydum ki: Ooooo onların zamanında onlar yokmuş, bunlar yokmuş, annelik çok zormuş.
Yaşadım ki: Annelik hala zor.......
Selim ve Emir masallah size yakiyorsunuz yine
Gorumceyi takmiyorum zaten cok bilmisin tekidir.
Allah muhtac etmesin ins.hicbir zaman.Sagolun yorumlariniz icin.
Suloz pekmezi ne sekilde veriyorsun?
Ben kahv.koyuyorum ama pek yemiyor,baska ne sekilde vermek lazim?
Selim tarz yapmis. Masallah hersey yakisiyor.
Emir cok canlar yakacak gozlere bak boncuk boncuk masallah.
aysecim benim zilli ac kalsada keyif icin emiyor. Illa yemek yada mama istiyor. Sutum azdi yetmedigi icin diye dusuncem ama sut varken de emmiyor. Diş i cikarken hep memedeydi bikti mi ne .
Teşekkür ederizzmasallaaaahhhh
Ya hayali bile iyi geldi eminim ayşe ve çikocan bizi çok güzel ağırlardı çikonun yanaklarıda bol bol yerdik
Tamam kiz sanada basarız bir korna bak çıko da bizi misafir edecekmiş hem
Ya hayali bile iyi geldi eminim ayşe ve çikocan bizi çok güzel ağırlardı çikonun yanaklarıda bol bol yerdik
Suloz ve Füruzan geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Kızlar ben artık uykusuzluğa dayanamıyorum.Bizimki geceleri saatte bir uyuyor.Sadece bir kez 2 saat uyuyor.Çıldırıyorum.Gündüz de 5-6 gündür emeklemesine rağmen beni hep yanında istiyor. Gece yatmadan pirinç unu muh, yoğurt, çorba gibi şeyleri denedim; ama nafileAblam belki de huyu böyledir diyor.Of offff!
bu da bugünün menüsüumarım yer
sabah: kahvaltı ( yumurta, keçi peyniri,ceviz,pekmez,bir tane bebe bisküvisi,tereyağ,tam buğday ekmeği ufalıyorum içine)
öğle: brokoli çorbası
ara: muzlu avokado
akşam üzeri: yoğurt
akşam: yatmadann evvel pirinç unlu-7 tahıllı-devam sütlü muhallebi
bu arada benim kız çorba yemiyor kesinlikle o yüzden öğün sayısını arttırdım çorbayı yine yemezse muzlu avokadoyu öğlen veririm diye düşündüm
Selim çok kuulsun dostum
Evet günebakancım mayo bikini bakmaya başladım idoşa. Çıpır çıpır yüzücez kız
Yaa çok özeniyorum ben de gelmek istiyorum ühühühühühü
Emir sırf karizmasın yavlum benim yaaa gözlerinin rengine hastayım maşallah sana
13 adımda bizi tarif etmiş. Yapmıycam dediğim her şeyi yaptım nerdeyse
Ayy canım yaa uykusuzluk çok kötü cidden. Allah kolaylık versin ama ay ay değişiyo sanki huyları dur bakalım önümüzdeki ay değişir belki
Ben de merak ediyorum nerde bu kız yaa
Arasta kalk Hazirlan izmire gidiyoruz bizsiz buluşma ne demekmiş hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?