2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın kızlar Nerelerdesiniz alüüüüüüüüüü:102::102:

Arasta kalk Hazirlan izmire gidiyoruz bizsiz buluşma ne demekmiş hih

Günaydın bacılar
Bugün annemle babam geliyo haftasonu için kollarımı dinlendiricim bol bol çünkü eloş artık hep kucakta dipdibeyiz belki kalabalık iyi gelir onada şimdi ne yemek yapsam diye düşünüyom pif:44:

Ayy senin adına çok sevindim canım 2 gün de olsa dinleneceksin 😄 geçen hafta bir hafta boyunca sabahları babam bakmıştı da be rahat etmiştim 😄

Canım senin adına çok sevindim.Seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü aynı durumdayım. Bütün gün tepemde. Baya kol kası yaptım

Günaydın kızlar bugün cuma ve sizde kalbi temiz annelersiniz pazartesi Müdürümü aricam ve tam olarak iznim belli olacak yani ya üc ay daha yavrumla olacam y da Mayıs 21de baslicam nolur çoook dua edim 3ay daha alabileyim biz annelere böyle sikinti cektirenler izin vermeyrnler yavrumla benim hakkimi yiyenler dilerim allahtan bu dünyada iki yakaniz bir araya gelmesin ve öbür dünyada rabbim sorsun sizden...

Hadi insallah Allah gönlüne gore verir Canim hakkınızda hayırlısı

Duruselcim tüm kalbimle diliyorum inşallah dilediğince yavruşunla kalırsın

Son düzenleme:
Ayy senin adına çok sevindim canım 2 gün de olsa dinleneceksin 😄 geçen hafta bir hafta boyunca sabahları babam bakmıştı da be rahat etmiştim 😄
Saol canım valla benım bababmda hep kucağında tutar gezdirir o yüzden ayrı bi sevinçliyim
Benide alın ya güzel izmirde gezsek ne güzel olar
Canım senin adına çok sevindim.Seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü aynı durumdayım. Bütün gün tepemde. Baya kol kası yaptım
Aynı canım dönemseldir dimi acık özgürlük yahu

Canım inşallah gönlünce olur dualarımız seninle

Süper senin adına cok sevindim Canim :)

Hahaha arasta yapmış yine arastaligini :))

Tamam kırmaya basınca çıkarsın dışarı

Alemsin parmişim tam kırna ney diycektim ah bu akıllı telefonlar

Canım inş. Dilediğin kadar izin alabilirsin yavruşunla daha çok vakit geçirirsin... Bu arada sevdi mi canım çorbayı?

Anaamm ne güzel olurdu hee çıkıp gelseniz

Tamam kiz sanada basarız bir korna bak çıko da bizi misafir edecekmiş hem

yaa selimm yakışıklı jönn severim ben senii mucckkkk

Selocann adamimim yakiyosunnnn

Kod:
:72:

Selimmmm ben seni yirimmmm

yakışıklı jön ne tatlı Allah nazardan korusun

çok güzel bir gün olsun bol sebze çorbalarını yemeli birgün😃
Teşekkür ederiz hepinizee
Emircim çok yakışıklısın yavlumm. nice ayların olsun..
selim vee emir çok yakışıklısınız ikinize de birer maşallah diyorum
subacım o görümceyi bence de salla gitsin çekemiyo belli yani.. samimi olsaydı o tarz cümleler kurmazdı zaten
Teşekkür ederiz canım.
Okumuştum bunu daha önce benimde çok hosuma gitmişti, çok doğru hepsi

Teşekkür ederizz

Son düzenleme:

Canım ablan doğru söylemiş malesef gaz acıkma gibi bir derdi yoksa huyu böyledir

İnşallah yer canım hepsini

Canım aynen yapmam dediğim çoğu şeyi yaptım insan yaşamadan bilmiyor ve her bebek farklıymış bir kalıba sokmak imkansız...

Arasta kalk Hazirlan izmire gidiyoruz bizsiz buluşma ne demekmiş hih

Çıkın gelin güzel arkadaşlarım başımın üstünde yeriniz var

Allah gönlüne göre versin canım inşallah kuzunla istediğin kadar kalırsın

Süper senin adına cok sevindim Canim :)

Hahaha arasta yapmış yine arastaligini :))

Tamam kırmaya basınca çıkarsın dışarı

Kırmayı okuyunca tüfek geldi aklıma dedim aha parme niyeti bozdu tüfeği kapmış geliyor Buluşmamızı mı basıcaksın nasıl kıyarsın bize :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…