Cok teşekkürler kızlar :)
Papatyalim hatırladım evet oy kuzucuk cok sevimli görünüyor masallah
Sareya , inci cok sevdi Canim gayet guzel oldu öğlen köfte yedirdigim icin kiyma koymadım ama bence icine kıymada yakıştırdı
Ve Canim dün gece dogru dürüst uyuyamadim surekli twitter a baktım ne oldu diye cok üzülüyorum ya
Allah yavrularımızı korusun
Afiyet olsun et olsun incimize ben de yapicam dun pazardan siyah havuç almistim sen onermistin onu da ne zamandir bulamadim dun görünce bi sevindim:)bugün onla corbis yapayim yarin senin tarifi..blendirdan gecirmismiydon canim..
Sorma parmecim ben de çok üzülüyorum aklimdan cikmiyor allah korusun yavrularimizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok teşekkürler kızlar :)
Papatyalim hatırladım evet oy kuzucuk cok sevimli görünüyor masallah
Sareya , inci cok sevdi Canim gayet guzel oldu öğlen köfte yedirdigim icin kiyma koymadım ama bence icine kıymada yakıştırdı
Ve Canim dün gece dogru dürüst uyuyamadim surekli twitter a baktım ne oldu diye cok üzülüyorum ya
Allah yavrularımızı korusun
Maalesef Pamirin cansız bedeni komşu villanın havuzunda bulunmuş. Umut vardı içimde sap olduğuna dair. Geçen haftalarda uykusunda ölen bebek bugün Pamir... Offf çok üzüldüm ikisine de Allah'ım ailesine sabır dayanma gücü versin
Benim de icim çok yandi cok uzuldum nasil bir aci allah yaşatmasin kimseye dayanma gücü ve sabir versin ailesine allahim
kızlar yarınla ilgili haber bekliyorum kesin görüşüyormuyuz
Evet canım 13.00 de optimumda
Çikonun annesi 😍
bi aksilik çıkmazsa görüşürüzz özelden tel yazarmısınız nası buluşcaz
Arkadaşlar 19+3 hamileyim ikili testimi yaptirdim herşey normal cikti doktorum uçlu test istemedi 14 nisanda dooplerim var sadece burada bazi şeyleri okuyunca uclu test istememesi normalmiki kafama takildi?
MeRhaba ,
Ben de ikili test yaptırdıktan sonra üçlü teste gerek görmemişti doktorum . Sanıyorum risk durumuna gore bir orani vardı o oranın üstünde olursa sonuc üçlü test yapılıyordu . Sadece ikili testi kontrol amacı ile dörtlü test yapmıştık .
yine bunalımlardayım hıc bıişiye yetemedıgımı düşünüyorum kızlar oğluma o kadar özen gosterırken kan tahlılı degerı duuk cıktı galıba besleyemıyorum ya ztn bu aralar zor zırrr devamlı bide kabız kanlı kaka yapıo yavrum cok zorlanıo napıcam aşırdım bıde ustune kendıme bır dakıka bıle vakıt ayıramadıgımıcın bunaldım ..bazen kaçasın gelıyorrr benım gıbı hısseden varmı:2::2:
Arkadaşlar 19+3 hamileyim ikili testimi yaptirdim herşey normal cikti doktorum uçlu test istemedi 14 nisanda dooplerim var sadece burada bazi şeyleri okuyunca uclu test istememesi normalmiki kafama takildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?