2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Afiyet olsun et olsun incimize ben de yapicam dun pazardan siyah havuç almistim sen onermistin onu da ne zamandir bulamadim dun görünce bi sevindim:)bugün onla corbis yapayim yarin senin tarifi..blendirdan gecirmismiydon canim..
Sorma parmecim ben de çok üzülüyorum aklimdan cikmiyor allah korusun yavrularimizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mercimeği blenderdan geçirmedim kolaylıkla yedi .

İyi hatırlattın siyah havucu yarın pazara gitmeyi düşünüyordum gidersem bakayım . Bir de pancarı cok tavsiye ediyorlar aklımızda bulunsun

Maalesef Pamirin cansız bedeni komşu villanın havuzunda bulunmuş. Umut vardı içimde sap olduğuna dair. Geçen haftalarda uykusunda ölen bebek bugün Pamir... Offf çok üzüldüm ikisine de Allah'ım ailesine sabır dayanma gücü versin

Benim de icim çok yandi cok uzuldum nasil bir aci allah yaşatmasin kimseye dayanma gücü ve sabir versin ailesine allahim

Anne olmak demek baskasinin cocugunada kendi yavrun gibi yanabilmek demekmis.
Cok uzuldum pamire ve denize dusen Ahmet bebege.Gecen haftaki haberden bilgim yok. Allahim hicbir aileyi evlat acisiyla sinamasin.Cok zor cok...sozun bittigi yer.

İzmirli guzel arkadaslarim cok guzel bir gun gecirmenizi dilerim.
Eminim cok hos bir tablo olusturacaksiniz.Resim bekleriz.

Benim eskiden uyesi oldugum bir forumdan cok siki dostluklarim var.
Gorusmeler sahane oluyor.Oyleki artik aile gibi olduk.
Baska sehirlerde yuz yuze gormedigin insanlar yeri geliyor en yakinindaki kisilerden dahi daha yakin oluyor.
Sizinde simdiden dostluguniz daim olsun.

Arkadaşlar 19+3 hamileyim ikili testimi yaptirdim herşey normal cikti doktorum uçlu test istemedi 14 nisanda dooplerim var sadece burada bazi şeyleri okuyunca uclu test istememesi normalmiki kafama takildi?

bir sürü bı yukarı bı aşşağı ok var inşallah hayradır kızlarr anlayan varmı

selam kızlar..

annem ve kız kardeşimi dün akşam yolcu ettim kaldık yine oğlumla el elde baş başta :) 1 hafta harika geçti..bolca dinlendim. öğlen 11 lere kadar uyudum..arda da bolca eğlendi teyzesi ve anneannesiyle.. havayı güzel buldukça çıkıp gezdik her güzel şeyin bir sonu varmış. çok çabuk geçiverdi günler maalesef ://

geçmişe şöyle üstten bir göz attım hızlıca..

İnci ve Çikonun tontiş tatlılığına, Emirin yakışıklılığına, Selocanımın artizliğine bayıldıımmmmm kaçırdıklarım varsa nolur kusura bakmasınlar

İzmir buluşması bugün gerçekleşiyor dimi. çook kıskanıyorum ben de sizi ya keşke hepimiz aynı şehirde olabilseydik bolca yiyin o kuzucukları hepimizin yerine kızlar

godofmercy, reoc çok geçmiş olsun kızlar :/

bunlar da özleyenlere Arduştan bir kaç yeni kare :)

MeRhaba ,

Ben de ikili test yaptırdıktan sonra üçlü teste gerek görmemişti doktorum . Sanıyorum risk durumuna gore bir orani vardı o oranın üstünde olursa sonuc üçlü test yapılıyordu . Sadece ikili testi kontrol amacı ile dörtlü test yapmıştık .

Tesekkur ederim canim benimde herhalde değerler normal olduğu için gerek duymadi demek

KIZLAR GÜNLÜK NELER YEDİRİYORSUNUZ BEBİŞLERİNİZE çorba tarifleriniz varmı?

yine bunalımlardayım hıc bıişiye yetemedıgımı düşünüyorum kızlar oğluma o kadar özen gosterırken kan tahlılı degerı duuk cıktı galıba besleyemıyorum ya ztn bu aralar zor zırrr devamlı bide kabız kanlı kaka yapıo yavrum cok zorlanıo napıcam aşırdım bıde ustune kendıme bır dakıka bıle vakıt ayıramadıgımıcın bunaldım ..bazen kaçasın gelıyorrr benım gıbı hısseden varmı:2::2:

Canım biz kan ilacı kullanmıyoruz ve bizim de kan değerimiz düşük çıkabilir. Hepimiz yavrularımız için elimizden geleni yapıyoruz eminim ki sen de yapıyorsundur...sıkma canını sakın. Tarifler için gurmebebel diye bir site var ona bak istersen...

Çikonun annesi 😍

Canım benim doktorum da 3lü test istememişti 2li testte bir sorun çıkmayınca...içini ferak tut sen 😄

Çikonun annesi 😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…