2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Gunebakan ,

Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek diye buna denir tüfeği kaptim geliyorum .

Not : Şiddete hayir konuşulanlar ve kahramanlar hayal ürünüdür

Bensiz izmir ha bulusma ha ayyyyy yettim geliyorum valiz hazirlicm hemen ;-) ne sanslisnz kizlar ya

Hiç umudum yok;ama inşallah değişir. İda hep kollarımda demişsin ya, bizimki de kucakta olmak istiyor.Emekliyor; ama yine de dibimden ayrılmıyor

Oh ne güzel.Gözün aydın.Sizin uykular ne alemde Nasyacığım?İnşallah düzene girmiştir.
Dilerim iznini uzatırlar da yavrunla biraz daha kalırsın.Hayırlısı olsun.

Ooof oooof!Yandım ben o zaman. Yıllarca sabahın yedisinde kalkar.Hem de h.içi h. sonu demeden. Kendimden biliyorum.Malesef bana çekmiş.Ben de uykuyu sevmem

Ah canım yaramı deştingece de 5 yada 6 kez uyanırsa buna şükür diyorum hala çok geç uyuyoruz zar zor 12 ye doğru sabah kalkışımızda 6:30 benim kızım uykusuz ben artık durumu kabullendim ama zaman zaman patladığım oluyor tabi yinede çok şükür allah hastalık vermesin

ayy çok iyi olurdu hepiniz İzmirde olsaydınız.
nasipse biz buluşacağız. aylar sonra iyi gelecek toplu buluşma
en yakın arkadaşım Ankaraya gelin gitti. biraz yalnız kaldım.

mönü paylaşayım
kahvaltı ya ceviz yerîne fındık ekliyorum 1 haftadır
öğlen yoğurt yanında tavuk yada et tiftikliyorum yoğurrla herşeyi çok güzel yiyor
tavuk sulu tarhana
avakado armut yada muz karışımı
gece muhallebi çok vermiom kabız oluyo arada tahıllı pirinçli veriyom
akşamları bizim yediklerimizden merte göre varsa 2-3 çimdik de onlardan yiyo
gün içinde elinde salatalık durmadan kemiriyor

İnşallah gündüz uyuyordur da o arada dinlenebiliyorsundur. Bu iki günde bol bol uyu canım.Biz de sanırım uykusuzlar kervanına katılıyoruz.Ben durumu daha kabullenemedim.Şu an inkar safhasındayım Sonra kabullenme e sonra da cinnet... Dediğin gibi sağlıklı olmaları önemli.

Ben de çorba paylaşayım Geçen gün havuç, patates ve tavuktan müteşekkil bir çorba yaptım.Bugün de kabak,arpacık soğanı, azıcık salça, pirinç ve kıymadan oluşan bir çorba soframızı süsledi. Yumurcak çorbaları ekmekle daha bir iştahlı yiyor. Geçen gün ıhlamur içti.Bugün de portakal suyu vereyim dedim; ama pek sevmedi. İçine elma ve muzda koymuştum halbuki. Kızlar arada yedirdiğimiz çorbaları da yazalım.Mercimek, şehriye vs. gibi bilinen çorbalar olsa dahi yazalım derim; çünkü ne pişireceğim derdi oluyor. Herkese (Size yok bebişlere ) afiyet olsun

Yarım su bardağı yesil mercimek haslanir , kararan su dökülüp yeni kaynar su eklenir . Yumusayincaya kadar kaynar üstüne ince ince kıyılmış sogan eklenip bir kac dakika piser . Tencereye yaklaşık yarım cay bardağı tel Şehriye eklenip 10 15 dk birlikte piser . Kapandıktan sonra bir Tatli kasığı zeytinyağı ve kimyon ilave edilir .

Birazdan ilk kez deneyeceğiz umarım sever :)

Arasta kalk Hazirlan izmire gidiyoruz bizsiz buluşma ne demekmiş hih

Kırmaya degil tabi kornaya
Hahah çılgınlar
KahvAltıya çıko öğle yemeğine Selim aksam yemeğine asu ara öğünler de Mert Alirdik oh gel keyfim gel
Selim seni yer bence Parmiş
Kırmayı okuyunca tüfek geldi aklıma dedim aha parme niyeti bozdu tüfeği kapmış geliyor Buluşmamızı mı basıcaksın nasıl kıyarsın bize :18:
Hahahay çok güldüm buna
Anaaaaam boğumcuklar çoğalmışş, yerim ben bu tombişleriii

Kizlar hatirlayan vardir belki bir ara yazmistim
Bebegim
Kendi kendine uyuyor battaniye ile
Diye :) simdi yine uyudu kaldi aklima geldi size gostermek

Meshur uyku battaniyemiz :)

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Oyy yarabbim kizlar bebisleriniz birbirinden tatli güzel yakisikli maşallah 41 kere boncuklara..
Parmecim bu tarifini de not ettim yarin 8 aylik olcaz bizde yavaştan geçelim baklagillere diyorum afiyet olsun inciye sevmiştir inş..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin herkese iyi hafta sonlari bu sabah içim buruk uyandim hemen nete baktim kaybolan küçük Pamir bulundu mu diye ne yazik ki hala bulunamamış..bi de dun bebek arabasından denize düşen bebisi izledim haberde...allah yardimcilari olsun ailesine bagislasin inş...kizlar icinizi sisirdim ama anne olunca dayanamıyorum artik bu haberlere..allahim hic bi yavruyu ailesiz birakmasin
Hic bi ana babayi da evladiyla sinamasin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oy çok tatlılar gerçekten haha tombişkolar siziiii

Hahah çılgınlar

Selim seni yer bence Parmiş

Hahahay çok güldüm buna

Anaaaaam boğumcuklar çoğalmışş, yerim ben bu tombişleriii

Cok teşekkürler kızlar :)

Papatyalim hatırladım evet oy kuzucuk cok sevimli görünüyor masallah

Sareya , inci cok sevdi Canim gayet guzel oldu öğlen köfte yedirdigim icin kiyma koymadım ama bence icine kıymada yakıştırdı

Ve Canim dün gece dogru dürüst uyuyamadim surekli twitter a baktım ne oldu diye cok üzülüyorum ya

Allah yavrularımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…