Hiç umudum yok;ama inşallah değişir. İda hep kollarımda demişsin ya, bizimki de kucakta olmak istiyor.Emekliyor; ama yine de dibimden ayrılmıyorSelim çok kuulsun dostum
Evet günebakancım mayo bikini bakmaya başladım idoşa. Çıpır çıpır yüzücez kız
Yaa çok özeniyorum ben de gelmek istiyorum ühühühühühü
Emir sırf karizmasın yavlum benim yaaa gözlerinin rengine hastayım maşallah sana
13 adımda bizi tarif etmiş. Yapmıycam dediğim her şeyi yaptım nerdeyse
Ayy canım yaa uykusuzluk çok kötü cidden. Allah kolaylık versin ama ay ay değişiyo sanki huyları dur bakalım önümüzdeki ay değişir belki
Ben de merak ediyorum nerde bu kız yaa
Oh ne güzel.Gözün aydın.Sizin uykular ne alemde Nasyacığım?İnşallah düzene girmiştir.Günaydın bacılar
Bugün annemle babam geliyo haftasonu için kollarımı dinlendiricim bol bol çünkü eloş artık hep kucakta dipdibeyiz belki kalabalık iyi gelir onada şimdi ne yemek yapsam diye düşünüyom pif:44:
Dilerim iznini uzatırlar da yavrunla biraz daha kalırsın.Hayırlısı olsun.Günaydın kızlar bugün cuma ve sizde kalbi temiz annelersiniz pazartesi Müdürümü aricam ve tam olarak iznim belli olacak yani ya üc ay daha yavrumla olacam y da Mayıs 21de baslicam nolur çoook dua edim 3ay daha alabileyim biz annelere böyle sikinti cektirenler izin vermeyrnler yavrumla benim hakkimi yiyenler dilerim allahtan bu dünyada iki yakaniz bir araya gelmesin ve öbür dünyada rabbim sorsun sizden...
Ooof oooof!Yandım ben o zaman. Yıllarca sabahın yedisinde kalkar.Hem de h.içi h. sonu demeden. Kendimden biliyorum.Malesef bana çekmiş.Ben de uykuyu sevmemCanım ablan doğru söylemiş malesef gaz acıkma gibi bir derdi yoksa huyu böyledir
İnşallah yer canım hepsini
Canım aynen yapmam dediğim çoğu şeyi yaptım insan yaşamadan bilmiyor ve her bebek farklıymış bir kalıba sokmak imkansız...
Çıkın gelin güzel arkadaşlarım başımın üstünde yeriniz var
Allah gönlüne göre versin canım inşallah kuzunla istediğin kadar kalırsın
Kırmayı okuyunca tüfek geldi aklıma dedim aha parme niyeti bozdu tüfeği kapmış geliyorBuluşmamızı mı basıcaksın nasıl kıyarsın bize :18:
Bensiz izmir ha bulusma ha ayyyyy yettim geliyorum valiz hazirlicm hemen ;-) ne sanslisnz kizlar ya
Gel kuzum gel sensiz olmazKeşke hepiniz gelebilseniz ne iyi olurdu
Hiç umudum yok;ama inşallah değişir. İda hep kollarımda demişsin ya, bizimki de kucakta olmak istiyor.Emekliyor; ama yine de dibimden ayrılmıyor
Oh ne güzel.Gözün aydın.Sizin uykular ne alemde Nasyacığım?İnşallah düzene girmiştir.
Dilerim iznini uzatırlar da yavrunla biraz daha kalırsın.Hayırlısı olsun.
Ooof oooof!Yandım ben o zaman. Yıllarca sabahın yedisinde kalkar.Hem de h.içi h. sonu demeden. Kendimden biliyorum.Malesef bana çekmiş.Ben de uykuyu sevmem
Ah canım yaramı deştingece de 5 yada 6 kez uyanırsa buna şükür diyorum hala çok geç uyuyoruz zar zor 12 ye doğru sabah kalkışımızda 6:30 benim kızım uykusuz ben artık durumu kabullendim ama zaman zaman patladığım oluyor tabi yinede çok şükür allah hastalık vermesin
Kesinlikle katılıyorum canım sana keşke herkes gelebilseydi 😞 hatta hatta hepimiz aynı yerde olsaydık bir piknik düzenlerdik süper olurdu 😍😍
Kızlar alın size iki şirin çiko 😍😍Eki Görüntüle 1052679 Eki Görüntüle 1052680 Eki Görüntüle 1052681 Eki Görüntüle 1052682
Çikonun annesi 😍
Kızlar alın size iki şirin çiko 😍😍Eki Görüntüle 1052679 Eki Görüntüle 1052680 Eki Görüntüle 1052681 Eki Görüntüle 1052682
Çikonun annesi 😍
Arasta kalk Hazirlan izmire gidiyoruz bizsiz buluşma ne demekmiş hih
Hahah çılgınlar
Kırmaya degil tabi kornaya
Selim seni yer bence ParmişKahvAltıya çıko öğle yemeğine Selim aksam yemeğine asu ara öğünler de Mert Alirdik oh gel keyfim gel
Hahahay çok güldüm bunaKırmayı okuyunca tüfek geldi aklıma dedim aha parme niyeti bozdu tüfeği kapmış geliyorBuluşmamızı mı basıcaksın nasıl kıyarsın bize :18:
Anaaaaam boğumcuklar çoğalmışş, yerim ben bu tombişleriiiKızlar alın size iki şirin çiko 😍😍Eki Görüntüle 1052679 Eki Görüntüle 1052680 Eki Görüntüle 1052681 Eki Görüntüle 1052682
Çikonun annesi 😍
Kizlar hatirlayan vardir belki bir ara yazmistim
Bebegim
Kendi kendine uyuyor battaniye ile
Diye :) simdi yine uyudu kaldi aklima geldi size gostermek
Meshur uyku battaniyemiz :)
Eki Görüntüle 1053304
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Yarım su bardağı yesil mercimek haslanir , kararan su dökülüp yeni kaynar su eklenir . Yumusayincaya kadar kaynar üstüne ince ince kıyılmış sogan eklenip bir kac dakika piser . Tencereye yaklaşık yarım cay bardağı tel Şehriye eklenip 10 15 dk birlikte piser . Kapandıktan sonra bir Tatli kasığı zeytinyağı ve kimyon ilave edilir .
Birazdan ilk kez deneyeceğiz umarım sever :)
Çikonun annesi 😍
Herkese merhabalar güzel anneler...
Subacım yazdıkalrını okuduktan sonra bikez daha ''iyiki görümcem yok'' dedim valla.. Zaten herşeyi normal bebeğinin maşallahta öyle olmasa bile destek,moral olacağına söylediklerine bak.. Salla boşver..
Suloz, selime hastayım ya artist bu çocuk heleki emeklemesine bayıldım :)
Bebişi hasta olan herkese geçmiş olsun, ufak kazalar atlatanlar var herkese geçmiş olsun diyorum tek tek alıntılayamadım kusura bakmayıın..
Tarifler içinde çook teşekkürler not ettim hepsini..
Bizde dün 8 aylık olduk, bugün dr kontrolüne gittik herşey yolunda çok şükür.. Bişey sorcam size, doktor bi vitamin verdi 8 aylıktan sonra veririz dedi sizlerede verdiler mi merak ettim?
Buda bizden size 8. Ay fotoğrafı :)Eki Görüntüle 1050406 Eki Görüntüle 1050407
Günaydın kızlar..
Reoc geçmiş olsun allahtan birşey olmamış, kazalar artıyor artık hergün. Allah korusun kuzularımızı..
Subacım senin görümcene de diyecek bişey bulamıyorum. Takma kafana arkadaşım,bazı zamanlarda kulak tıkamak gerekiyor.
--
Selim'den "artiz ne arar la bazarda" pozu
Eki Görüntüle 1050231
Oy çok tatlılar gerçekten haha tombişkolar siziiii
Hahah çılgınlar
Selim seni yer bence Parmiş
Hahahay çok güldüm buna
Anaaaaam boğumcuklar çoğalmışş, yerim ben bu tombişleriii
Oyy yarabbim kizlar bebisleriniz birbirinden tatli güzel yakisikli maşallah 41 kere boncuklara..
Parmecim bu tarifini de not ettim yarin 8 aylik olcaz bizde yavaştan geçelim baklagillere diyorum afiyet olsun inciye sevmiştir inş..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin herkese iyi hafta sonlari bu sabah içim buruk uyandim hemen nete baktim kaybolan küçük Pamir bulundu mu diye ne yazik ki hala bulunamamış..bi de dun bebek arabasından denize düşen bebisi izledim haberde...allah yardimcilari olsun ailesine bagislasin inş...kizlar icinizi sisirdim ama anne olunca dayanamıyorum artik bu haberlere..allahim hic bi yavruyu ailesiz birakmasin
Hic bi ana babayi da evladiyla sinamasin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar hatirlayan vardir belki bir ara yazmistim
Bebegim
Kendi kendine uyuyor battaniye ile
Diye :) simdi yine uyudu kaldi aklima geldi size gostermek
Meshur uyku battaniyemiz :)
Eki Görüntüle 1053304
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?