Canım benim doktorum da 3lü test istememişti 2li testte bir sorun çıkmayınca...içini ferak tut sen 😄
Çikonun annesi 😍
Çikomla İnci tanesini beğenen arkadaşlara geliyor bunlar 😘😘😘
Evett kızlar İzmir buluşmamız gerçekleşti... Ben hepsini çok sevdim 😍😍😍 güzeldi bebişlerin izin verdiği süreceSelim bilindiği üzere yakışıklı ve kıpır kıpır anneciğini yordu anca , Asucuk tam bir minik hanımefendi, çok kibar çok narin, Mertimiz de yakışıklı güleç bir yavrucuk hepsi çoookk tatlı tabi annişleri de öyle 😘😘
Çikonun annesi 😍
İi pazarlar herkesee
Bütün dünya tatlısı fındık fıstık badem boncuk hepiniZ çoooook tatlısınız maşallah hepinize yaaa
Eee izmirliler hani foto yok mu foto
Az daha çatlayalım
Ayy ne güzel eğlenmişsinizdir çok özendimmm
Mmlk ben de kan ilacını kestim muhtemelen bizim de düşük çıkacaktır sen nie kendini üzüosun öle yetemiom falan ne demek sakın öle düşünme hiç bir anne bebeğine yetenenezlik yapamaz emin ol
benden bu resimler izmir buluşması çok hoş geçti😄Eki Görüntüle 1054817 Eki Görüntüle 1054818 Eki Görüntüle 1054819 Eki Görüntüle 1054820 Eki Görüntüle 1054821
selam kızlar..
annem ve kız kardeşimi dün akşam yolcu ettim kaldık yine oğlumla el elde baş başta :) 1 hafta harika geçti..bolca dinlendim. öğlen 11 lere kadar uyudum..arda da bolca eğlendi teyzesi ve anneannesiyle.. havayı güzel buldukça çıkıp gezdikher güzel şeyin bir sonu varmış. çok çabuk geçiverdi günler maalesef ://
geçmişe şöyle üstten bir göz attım hızlıca..
İnci ve Çikonun tontiş tatlılığına, Emirin yakışıklılığına, Selocanımın artizliğine bayıldıımmmmmkaçırdıklarım varsa nolur kusura bakmasınlar
İzmir buluşması bugün gerçekleşiyor dimi. çook kıskanıyorum ben de sizi ya keşke hepimiz aynı şehirde olabilseydikbolca yiyin o kuzucukları hepimizin yerine kızlar
godofmercy, reoc çok geçmiş olsun kızlar :/
bunlar da özleyenlere Arduştan bir kaç yeni kare:)
Eki Görüntüle 1054462 Eki Görüntüle 1054463 Eki Görüntüle 1054464 Eki Görüntüle 1054465
Çikomla İnci tanesini beğene
n arkadaşlara geliyor bunlar 😘😘😘
Evett kızlar İzmir buluşmamız gerçekleşti... Ben hepsini çok sevdim 😍😍😍 güzeldi bebişlerin izin verdiği süreceSelim bilindiği üzere yakışıklı ve kıpır kıpır anneciğini yordu anca , Asucuk tam bir minik hanımefendi, çok kibar çok narin, Mertimiz de yakışıklı güleç bir yavrucuk hepsi çoookk tatlı tabi annişleri de öyle 😘😘
Çikonun annesi 😍
benden bu resimler izmir buluşması çok hoş geçti😄Eki Görüntüle 1054817 Eki Görüntüle 1054818 Eki Görüntüle 1054819 Eki Görüntüle 1054820 Eki Görüntüle 1054821
Eki Görüntüle 1054880 Eki Görüntüle 1054882 Eki Görüntüle 1054885 Eki Görüntüle 1054886 Eki Görüntüle 1054887 Eki Görüntüle 1054888
Bunlar da bendekiler kızlar 😄
Çikonun annesi 😍
Evet canım çok güzel geçti, bir de pıtırcıklar uykuları geldiğinde kolayca uyuyabilselerdi daha otururduk... Bizimkisi bebek arabasında bildiğin keyif yapıyor canım kızlar da gördüler bugün. Ama biz kucak sevmiyoruz onun da etkisi var tabi...ayyy yaa yazlık alışveriş mi yaptınız?? Ben de bu hafta yapmayı düşünüyorum bıdık bıdık şortlar gördüm 😍😍Ardacim cok tatlisin sen masallah.
İzmirli guzel anneler coook begendim sizide kuzucuklarida masallah imrenilmeyecek gibi degilsiniz.Enerjinizi ve samimiyetinizi hissettim ben buralardan cook guzel...
Bizde avm gittik bugun.Alisveris yaptik barisima guzel bir gundu.
Tabi bizimki yine bebek arabasini bos surdurdubinmek istemiyor ancak uyursa o zaman sizinkiler seviyormu arabalarini?
Aaaa ben Arduşu kaçırmışım nasıl gözden kaçar bu yakışıklı ☺️☺️ çokk tatlısın çok yakışıklısın Arduşş 😘😘
Parmecim biz de siz yanımızda olum çok isterdikk 😘😘😘 neyse İst.a geliriz yakında orda da sizinle toplaşırız ☺️
Çikonun annesi 😍
Bütün bebişler çook tatlıı kocaman maşallah hepsine,ardayada
Yaaa ben çok özendiiim İstanbul grubuu bizde buluşalııım
Arduşumm seni yerler yerleeeer, kara kuzum benimm.selam kızlar..
annem ve kız kardeşimi dün akşam yolcu ettim kaldık yine oğlumla el elde baş başta :) 1 hafta harika geçti..bolca dinlendim. öğlen 11 lere kadar uyudum..arda da bolca eğlendi teyzesi ve anneannesiyle.. havayı güzel buldukça çıkıp gezdikher güzel şeyin bir sonu varmış. çok çabuk geçiverdi günler maalesef ://
İnci ve Çikonun tontiş tatlılığına, Emirin yakışıklılığına, Selocanımın artizliğine bayıldıımmmmmkaçırdıklarım varsa nolur kusura bakmasınlar
İzmir buluşması bugün gerçekleşiyor dimi. çook kıskanıyorum ben de sizi ya keşke hepimiz aynı şehirde olabilseydikbolca yiyin o kuzucukları hepimizin yerine kızlar
Eki Görüntüle 1054462 Eki Görüntüle 1054463 Eki Görüntüle 1054464 Eki Görüntüle 1054465
Bizde sizi çoook sevdik kiiÇikomla İnci tanesini beğenen arkadaşlara geliyor bunlar 😘😘😘
Çikonun annesi 😍
Canım benim sende çok güzelsin kendine haksızlık etme, çirkin hatun mu var topimizde :)bizde çok sevdik hepinizi.memnun oldum tanıştığıma.
ya sen çikonun annesi benzerliğiniz bi harika yanaklara bayıldım ısırmalık tabi öpemedik hiç bi kuzuyu hassas oldukları için.
inşallah en kısa sürede yine görüşürüz.
Ayrıca hediyemiz için çok teşekkür ederim ayşecim.
selimim yakışıklım
asu kuşum senin hanımlığın maşallah
annelerde ayrı güzel. sulozum zayıflığın süpersin formuna hayranım.
şimdilik öpüyorum Mert yordu bugün azcık dinleneyim
Keşke olabilseydin parmişimYakışıklı ardusum senin her bir kareni ayri ayri severim . :*
Ay ay ay cok guzel görünüyorsunuz hepiniz bir arada. Kızlar ya siz de bebislerede cok guzelsiniz cok imrendim size gercekten aranızda olmak cok isterdim .
Teşekkür ederiz canım, keşke hepimiz görüşebilsek :)Ardacim cok tatlisin sen masallah.
İzmirli guzel anneler coook begendim sizide kuzucuklarida masallah imrenilmeyecek gibi degilsiniz.Enerjinizi ve samimiyetinizi hissettim ben buralardan cook guzel...
Tabi bizimki yine bebek arabasini bos surdurdubinmek istemiyor ancak uyursa o zaman sizinkiler seviyormu arabalarini?
Ayşecim çikoya kocamaaaan bir maşallah diyorum benEvet canım çok güzel geçti, bir de pıtırcıklar uykuları geldiğinde kolayca uyuyabilselerdi daha otururduk... Bizimkisi bebek arabasında bildiğin keyif yapıyor canım kızlar da gördüler bugün. Ama biz kucak sevmiyoruz onun da etkisi var tabi...ayyy yaa yazlık alışveriş mi yaptınız?? Ben de bu hafta yapmayı düşünüyorum bıdık bıdık şortlar gördüm 😍😍
Çikonun annesi 😍
Ardacim cok tatlisin sen masallah.
Selamm :)
Geçmişi okuyamadım kızlar, birkaç resim atıp kaçacağım, benim kıpırcan oğlum yordu bugün beni biraz.
Bugün özetle;
Benim kıpırcanımla,
Eki Görüntüle 1055002
Güzeller güzeli, boncuk gözlü, kuş ağızlı Asu kuşumla,
Eki Görüntüle 1054999
Güler yüzlü, sempatik mi sempatik Mert ile,
Eki Görüntüle 1055000
Tosunum, paşam, sımsıcacık çikomla,
Eki Görüntüle 1055001
Ve hepsi birbirinden güzel anneleriyle çok güzel geçti.
Sizi yakından tanıdığıma çok memnun oldum kızlar, hepiniz çok içten çok sıcaktınız.
Kurabiye ve Ayşeye hediyeleri için çok teşekkür ediyorum tekrar.
Umarım tekrar görüşebiliriz, çok güzel zaman geçirdik.
Eki Görüntüle 1055003 Eki Görüntüle 1055004 Eki Görüntüle 1055005 Eki Görüntüle 1055006 Eki Görüntüle 1055007
Anne aşığı oğluşum😄Ayy alıntı yapamadım süper süper süpersiniz bayıldım yaaa kuzucuklar da on numara senin bıdık nası da sırıtmış sana bakıp:)))yerimm hepsini
Arkadaşlar 19+3 hamileyim ikili testimi yaptirdim herşey normal cikti doktorum uçlu test istemedi 14 nisanda dooplerim var sadece burada bazi şeyleri okuyunca uclu test istememesi normalmiki kafama takildi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arduşş çok güzel zamanlar geçirmiş oh mis gibi güneş D vitamini.selam kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?