benden bu resimler izmir buluşması çok hoş geçti😄Eki Görüntüle 1054817 Eki Görüntüle 1054818 Eki Görüntüle 1054819 Eki Görüntüle 1054820 Eki Görüntüle 1054821
Evet canım çok güzel geçti, bir de pıtırcıklar uykuları geldiğinde kolayca uyuyabilselerdi daha otururduk... Bizimkisi bebek arabasında bildiğin keyif yapıyor canım kızlar da gördüler bugün. Ama biz kucak sevmiyoruz onun da etkisi var tabi...ayyy yaa yazlık alışveriş mi yaptınız?? Ben de bu hafta yapmayı düşünüyorum bıdık bıdık şortlar gördüm 😍😍
Çikonun annesi 😍
Ay Canim ne guzel olur :)
Cok iyi olur tabi benim de aklıma gelmisti ama burda ki tek sorun mesafelerin cok uzak olması mesela siz Beylikdüzü tarafında iken Suba nasya Kartal Tuzla tarafındalar
Kizlar bulusma fotolarina bayildm bebislerde szde harikasnz bn yasadgm yer itibariyle hicbirinizle bulusamicammm :2 cok imrendm hepinizeardus sende herzamnki gbi cok ama cok tatlisin....huzurlu az aglamali az yorulmali bol uykulu bi gun diliyrm hepimiz icin
Masallah hepinizeee. Oglum hala hasta duzelirse surpriz yapacaktk size. Artik bi dahakine ins
Gunaydn kizlarrr. An itibariyle hic uyumadim ust disler cikiyr sanirim ates 38.5 larda huysuzkuk tavan. Esim seyahatte yalnizim. Sanirim moral olarak dipteyim. Opuyrm sizi. Dua edin bize iyileselim.
Evet canım doğduğu ilk andan beri kimseye kucağa aldırmadım ben herkes yattığı yerden seviyordu ki şimdi de hayatta kucaklatmaZ kendini sıkılıverirKucaga alismamasi super birsey aysecim bizimki kucak delisi
Yazlik alisveris yaptik ama ust aldim,sort filan almadim olmazsa elimde kalmasin diye.
Peki kuzular aciktiginda ne yaptiniz almismiydiniz yanina corba,meyve vs.?
Gerci emzirme odalari var avm de
Masallah hepinizeee. Oglum hala hasta duzelirse surpriz yapacaktk size. Artik bi dahakine ins
Gunaydn kizlarrr. An itibariyle hic uyumadim ust disler cikiyr sanirim ates 38.5 larda huysuzkuk tavan. Esim seyahatte yalnizim. Sanirim moral olarak dipteyim. Opuyrm sizi. Dua edin bize iyileselim.
Kizlar bulusma fotolarina bayildm bebislerde szde harikasnz bn yasadgm yer itibariyle hicbirinizle bulusamicammm :2 cok imrendm hepinizeardus sende herzamnki gbi cok ama cok tatlisin....huzurlu az aglamali az yorulmali bol uykulu bi gun diliyrm hepimiz icin
Çikomla İnci tanesini beğenen arkadaşlara geliyor bunlar 😘😘😘
Evett kızlar İzmir buluşmamız gerçekleşti... Ben hepsini çok sevdim 😍😍😍 güzeldi bebişlerin izin verdiği süreceSelim bilindiği üzere yakışıklı ve kıpır kıpır anneciğini yordu anca , Asucuk tam bir minik hanımefendi, çok kibar çok narin, Mertimiz de yakışıklı güleç bir yavrucuk hepsi çoookk tatlı tabi annişleri de öyle 😘😘
Çikonun annesi 😍
bizde çok sevdik hepinizi.memnun oldum tanıştığıma.
ya sen çikonun annesi benzerliğiniz bi harika yanaklara bayıldım ısırmalık tabi öpemedik hiç bi kuzuyu hassas oldukları için.
inşallah en kısa sürede yine görüşürüz.
Ayrıca hediyemiz için çok teşekkür ederim ayşecim.
selimim yakışıklım
asu kuşum senin hanımlığın maşallah
annelerde ayrı güzel. sulozum zayıflığın süpersin formuna hayranım.
şimdilik öpüyorum Mert yordu bugün azcık dinleneyim
benden bu resimler izmir buluşması çok hoş geçti😄Eki Görüntüle 1054817 Eki Görüntüle 1054818 Eki Görüntüle 1054819 Eki Görüntüle 1054820 Eki Görüntüle 1054821
Eki Görüntüle 1054880 Eki Görüntüle 1054882 Eki Görüntüle 1054885 Eki Görüntüle 1054886 Eki Görüntüle 1054887 Eki Görüntüle 1054888
Bunlar da bendekiler kızlar 😄
Çikonun annesi 😍
Evet canım çok güzel geçti, bir de pıtırcıklar uykuları geldiğinde kolayca uyuyabilselerdi daha otururduk... Bizimkisi bebek arabasında bildiğin keyif yapıyor canım kızlar da gördüler bugün. Ama biz kucak sevmiyoruz onun da etkisi var tabi...ayyy yaa yazlık alışveriş mi yaptınız?? Ben de bu hafta yapmayı düşünüyorum bıdık bıdık şortlar gördüm 😍😍
Çikonun annesi 😍
Selamm :)
Geçmişi okuyamadım kızlar, birkaç resim atıp kaçacağım, benim kıpırcan oğlum yordu bugün beni biraz.
Bugün özetle;
Benim kıpırcanımla,
Eki Görüntüle 1055002
Güzeller güzeli, boncuk gözlü, kuş ağızlı Asu kuşumla,
Eki Görüntüle 1054999
Güler yüzlü, sempatik mi sempatik Mert ile,
Eki Görüntüle 1055000
Tosunum, paşam, sımsıcacık çikomla,
Eki Görüntüle 1055001
Ve hepsi birbirinden güzel anneleriyle çok güzel geçti.
Sizi yakından tanıdığıma çok memnun oldum kızlar, hepiniz çok içten çok sıcaktınız.
Kurabiye ve Ayşeye hediyeleri için çok teşekkür ediyorum tekrar.
Umarım tekrar görüşebiliriz, çok güzel zaman geçirdik.
Eki Görüntüle 1055003 Eki Görüntüle 1055004 Eki Görüntüle 1055005 Eki Görüntüle 1055006 Eki Görüntüle 1055007
Günaydın kızlaaar sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum hepiniz tıpkı yazılarınızdaki gibi samimi içten insanlarsınız3 yakışıklı delikanlı ve güzel anneleriyle zaman nasıl geçti anlamadım... Alptuğum sana çikoluk çok yakışıyor tatlım onlar nasıl yanaklar öyle Mert kuzum çok güleryüzlü sımsıcak ayrıca saçları çok havalı Selimtoşum yakışıklı kuzum kucak kuşu gözleri yine herşeyi anlatıyordu Bebiklerin hepsi ayrı alem biz ayrı alem arada bir iki laf edebildiysek ne ala :) Eeee kuzucanlarla ancak bu kadar olurdu zaten oturup uzun uzun kahve içip sohbet etmeyi çok isterdim Bir dahakine inşallah diyelim... Hepinizi kocaman öpüyorum canlarım benim Bu arada hediyeleriniz için çok teşekkür ederiz
Kucaga alismamasi super birsey aysecim bizimki kucak delisi
Yazlik alisveris yaptik ama ust aldim,sort filan almadim olmazsa elimde kalmasin diye.
Peki kuzular aciktiginda ne yaptiniz almismiydiniz yanina corba,meyve vs.?
Gerci emzirme odalari var avm de
Kizlar hatirlayan vardir belki bir ara yazmistim
Bebegim
Kendi kendine uyuyor battaniye ile
Diye :) simdi yine uyudu kaldi aklima geldi size gostermek
Meshur uyku battaniyemiz :)
Eki Görüntüle 1053304
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
selam kızlar..
annem ve kız kardeşimi dün akşam yolcu ettim kaldık yine oğlumla el elde baş başta :) 1 hafta harika geçti..bolca dinlendim. öğlen 11 lere kadar uyudum..arda da bolca eğlendi teyzesi ve anneannesiyle.. havayı güzel buldukça çıkıp gezdikher güzel şeyin bir sonu varmış. çok çabuk geçiverdi günler maalesef ://
geçmişe şöyle üstten bir göz attım hızlıca..
İnci ve Çikonun tontiş tatlılığına, Emirin yakışıklılığına, Selocanımın artizliğine bayıldıımmmmmkaçırdıklarım varsa nolur kusura bakmasınlar
İzmir buluşması bugün gerçekleşiyor dimi. çook kıskanıyorum ben de sizi ya keşke hepimiz aynı şehirde olabilseydikbolca yiyin o kuzucukları hepimizin yerine kızlar
godofmercy, reoc çok geçmiş olsun kızlar :/
bunlar da özleyenlere Arduştan bir kaç yeni kare:)
Eki Görüntüle 1054462 Eki Görüntüle 1054463 Eki Görüntüle 1054464 Eki Görüntüle 1054465
Gunaydin canimm
Yolun istanbula duserse seve seve beklerim,agirlarim seni.
Selamm :)
Geçmişi okuyamadım kızlar, birkaç resim atıp kaçacağım, benim kıpırcan oğlum yordu bugün beni biraz.
Bugün özetle;H
Benim kıpırcanımla,
Eki Görüntüle 1055002
Güzeller güzeli, boncuk gözlü, kuş ağızlı Asu kuşumla,
Eki Görüntüle 1054999
Güler yüzlü, sempatik mi sempatik Mert ile,
Eki Görüntüle 1055000
Tosunum, paşam, sımsıcacık çikomla,
Eki Görüntüle 1055001
Ve hepsi birbirinden güzel anneleriyle çok güzel geçti.
Sizi yakından tanıdığıma çok memnun oldum kızlar, hepiniz çok içten çok sıcaktınız.
Kurabiye ve Ayşeye hediyeleri için çok teşekkür ediyorum tekrar.
Umarım tekrar görüşebiliriz, çok güzel zaman geçirdik.
Eki Görüntüle 1055003 Eki Görüntüle 1055004 Eki Görüntüle 1055005 Eki Görüntüle 1055006 Eki Görüntüle 1055007
Evettt(
Bende cok isterim ama mesafeler cok uzun.
Orta yerde ancak Kadikoy olur orasi bile bana 1 saat uzakliktatek basima baris gibi durma bir bebekle yola cikmak imkansiz
Canmmm saoll istanbula gelip dünüsüme gitmemek olurmudüşünmen yter canm bnm
Geçmiş olsun canım, keşke iyi olsaydınız da gelseydiniz sizde.Masallah hepinizeee. Oglum hala hasta duzelirse surpriz yapacaktk size. Artik bi dahakine ins
Günaydın kızlaaar sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum hepiniz tıpkı yazılarınızdaki gibi samimi içten insanlarsınız3 yakışıklı delikanlı ve güzel anneleriyle zaman nasıl geçti anlamadım... Alptuğum sana çikoluk çok yakışıyor tatlım onlar nasıl yanaklar öyle Mert kuzum çok güleryüzlü sımsıcak ayrıca saçları çok havalı Selimtoşum yakışıklı kuzum kucak kuşu gözleri yine herşeyi anlatıyordu Bebiklerin hepsi ayrı alem biz ayrı alem arada bir iki laf edebildiysek ne ala :) Eeee kuzucanlarla ancak bu kadar olurdu zaten oturup uzun uzun kahve içip sohbet etmeyi çok isterdim Bir dahakine inşallah diyelim... Hepinizi kocaman öpüyorum canlarım benim Bu arada hediyeleriniz için çok teşekkür ederiz
bizde çok memnun olduk kiiGeçmiş olsun canım bir dahakine sizinle de tanışmak isteriz. Kızımın hiç kız arkadaşı olmayacak mı yav bütün izmirliler erkek
Emzirme odası candırHazır kavanoz mamalardan almıştım ben yanıma ne olur ne olmaz ama yemedik. Yazlıklar çok süper ya biz dün bikini gördük kii
Ya ben ya benGidicek yerler cogaldi bnde...cok saolun kizlarr gelmez olurmuyum boyle durumda ulasicagm ilk kisiler sizlersnz
Kıyamam yavruma yaa.. Bugün sana zor geçecek desene.Kızlar ben bugün çok stresliyim kuzum ilk kez babanesiyle kaldı. Bütün gece uyumadım düşünmektenSanki yavrumu cami avlusuna bırakmış gibi hissediyorum nasıl içim buruk anlatamam. Meğer anneme ne çok güveniyormuşum içim çok rahatmış şimdi anlıyorum. Off şimdi aradı kahvaltı zaten zorla yiyordu hiçbişey yememiş ağzını açmıyo ağlıyo dedi...
8. ayınız kutlu olsunn, nice aylara Mertcim.Günaydın arkadaşlarım ve kuzucukları. biz 8 aylık olduk dün. bgn dr kontrolümüz var bakalım neler öğreneceğim. balık tattırıyordum artık öğün olarak vereceğim. balık çorbası vs.
Hadi bakalım gözünüz aydın canım, umarım diştendir ve çıkarınca düzene girer uykuları.Günaydın.Funda geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler.Yakışıklı boncuğuna da maşallah.İzmir'in tatlı bebiş ve anneleri bir maşallah da size. Ne güzel kaynaşmışsınız. Bizim uykusuzluğun sebebi sanırım dişmiş.Minik canavar diş, mahvetti bizi.Bu sabah üstteki dişin beyazlığını gördüm.İnşallah kısa sürede çıkıp hepimizi rahatlatır.Dün akşam kendi rekorumuzu kırıp 10 kez uyandıkBende de ilerleme var tabii. Sabah 06.30'a dek sakin kalabildim.Ha gayret böyle böyle sinirlerimi terbiye edeceğim Yazlık alışverişe başlamışsınız.H. sonu ben de tişört ve etek aldım.Havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?