2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Masallah hepinizeee. Oglum hala hasta duzelirse surpriz yapacaktk size. Artik bi dahakine ins

Gunaydn kizlarrr. An itibariyle hic uyumadim ust disler cikiyr sanirim ates 38.5 larda huysuzkuk tavan. Esim seyahatte yalnizim. Sanirim moral olarak dipteyim. Opuyrm sizi. Dua edin bize iyileselim.

Kucaga alismamasi super birsey aysecim bizimki kucak delisi
Yazlik alisveris yaptik ama ust aldim,sort filan almadim olmazsa elimde kalmasin diye.

Peki kuzular aciktiginda ne yaptiniz almismiydiniz yanina corba,meyve vs.?
Gerci emzirme odalari var avm de

Kizlar bulusma fotolarina bayildm bebislerde szde harikasnz bn yasadgm yer itibariyle hicbirinizle bulusamicammm :2 cok imrendm hepinize ardus sende herzamnki gbi cok ama cok tatlisin....huzurlu az aglamali az yorulmali bol uykulu bi gun diliyrm hepimiz icin

Ay Canim ne guzel olur :)

Cok iyi olur tabi benim de aklıma gelmisti ama burda ki tek sorun mesafelerin cok uzak olması mesela siz Beylikdüzü tarafında iken Suba nasya Kartal Tuzla tarafındalar

Evettt(
Bende cok isterim ama mesafeler cok uzun.
Orta yerde ancak Kadikoy olur orasi bile bana 1 saat uzaklikta tek basima baris gibi durma bir bebekle yola cikmak imkansiz

Gunaydin canimm
Yolun istanbula duserse seve seve beklerim,agirlarim seni.

Cok gecmis olsun (
Bizimde ust dis gorundu uykular yine 30 dk ya dustu bende fenayim

Evet canım doğduğu ilk andan beri kimseye kucağa aldırmadım ben herkes yattığı yerden seviyordu ki şimdi de hayatta kucaklatmaZ kendini sıkılıverir dün bir kez daha anladım iyi olduğunu kıyamam hepsinin kolları koptu😔 ben emziremedim maalesef çiko ordaki bebeklere bakmaktan emmiyo.hipp aldım onu yedirdim biraz zaten uykusu gelmişti çok yiyemeden uyudu 😄 olsun canım bir yerden başlamışsın alışverişe güle güle giysin kuzucuğum 😘

Çikonun annesi 😍

Oyy canım geçmiş olsun... İyileşsin bıdık bir daha yaparız canım yeter ki onlar sağlıklı olsunlar🙏

Çikonun annesi 😍

İzmire gelirsen biz de seve seve ağırlarız canım benim 😄😄

Çikonun annesi 😍

Günaydın kızlaaar sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum hepiniz tıpkı yazılarınızdaki gibi samimi içten insanlarsınız 3 yakışıklı delikanlı ve güzel anneleriyle zaman nasıl geçti anlamadım... Alptuğum sana çikoluk çok yakışıyor tatlım onlar nasıl yanaklar öyle Mert kuzum çok güleryüzlü sımsıcak ayrıca saçları çok havalı Selimtoşum yakışıklı kuzum kucak kuşu gözleri yine herşeyi anlatıyordu Bebiklerin hepsi ayrı alem biz ayrı alem arada bir iki laf edebildiysek ne ala :) Eeee kuzucanlarla ancak bu kadar olurdu zaten oturup uzun uzun kahve içip sohbet etmeyi çok isterdim Bir dahakine inşallah diyelim... Hepinizi kocaman öpüyorum canlarım benim Bu arada hediyeleriniz için çok teşekkür ederiz

Bir dahakine daha da hareketlenirler bunları rahatca yere koyabilceğimiz bir yerde buluşmak gerekir güle güle giysin 3 kuzu da😘 korktum sonradan yanlış paket mi verdim acaba diye umarım doğrudur ☺️ ne güzel herkes karşılıklı aynı duygular içinde ayrılmış eeee bebişlerle bu kadar olacağını tahmin ediyorduk zaten

Çikonun annesi 😍

Geçmiş olsun canım bir dahakine sizinle de tanışmak isteriz. Kızımın hiç kız arkadaşı olmayacak mı yav bütün izmirliler erkek

Emzirme odası candır Hazır kavanoz mamalardan almıştım ben yanıma ne olur ne olmaz ama yemedik. Yazlıklar çok süper ya biz dün bikini gördük kii

Ne zaman yolun düşerse seni de misafir ederiz canım benim

Sizlere de kocaman maşallah kuzular

Gidicek yerler cogaldi bnde...cok saolun kizlarr gelmez olurmuyum boyle durumda ulasicagm ilk kisiler sizlersnz

Kızlar ben bugün çok stresliyim kuzum ilk kez babanesiyle kaldı. Bütün gece uyumadım düşünmekten Sanki yavrumu cami avlusuna bırakmış gibi hissediyorum nasıl içim buruk anlatamam. Meğer anneme ne çok güveniyormuşum içim çok rahatmış şimdi anlıyorum. Off şimdi aradı kahvaltı zaten zorla yiyordu hiçbişey yememiş ağzını açmıyo ağlıyo dedi...

Herkese günaydınlar.İyi bir hafta olmasını diliyorum.Yine geçmişe bakamayacağım.Umarım herkes iyidir.İzmirliler düşman çatlatmışlar.Maşallah çok çok çok güzeller, tatlılar.Allah nazarlardan korusun.Nazlıbebişin dediği gibi bencede bizde bir organizasyon yapmalıyız.Beylikdüzünde 3 kişiymişiz vay güzel.Tanışsak ne güzel olur.Ben hazır ve nazır bekliyorum.Malum sayfalar bayağı ilerlemiş.Neyse ben şimdi evi silip süpüreyim yine gelirim.

Hepinize ayri ayri kocaman masallah

Evettt(
Bende cok isterim ama mesafeler cok uzun.
Orta yerde ancak Kadikoy olur orasi bile bana 1 saat uzaklikta tek basima baris gibi durma bir bebekle yola cikmak imkansiz

Tahmin edebiliyorum Canim ben orta yerdeyim benim icin sorun yokta bu şartlar altında zor

Canmmm saoll istanbula gelip dünüsüme gitmemek olurmu düşünmen yter canm bnm

Sist kiz istanbula gelipte eylusu bana getirmezsen küserim

Günaydın arkadaşlarım ve kuzucukları. biz 8 aylık olduk dün. bgn dr kontrolümüz var bakalım neler öğreneceğim. balık tattırıyordum artık öğün olarak vereceğim. balık çorbası vs.

Günaydın.Funda geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler.Yakışıklı boncuğuna da maşallah.İzmir'in tatlı bebiş ve anneleri bir maşallah da size. Ne güzel kaynaşmışsınız. Bizim uykusuzluğun sebebi sanırım dişmiş.Minik canavar diş, mahvetti bizi.Bu sabah üstteki dişin beyazlığını gördüm.İnşallah kısa sürede çıkıp hepimizi rahatlatır.Dün akşam kendi rekorumuzu kırıp 10 kez uyandık Bende de ilerleme var tabii. Sabah 06.30'a dek sakin kalabildim.Ha gayret böyle böyle sinirlerimi terbiye edeceğim Yazlık alışverişe başlamışsınız.H. sonu ben de tişört ve etek aldım.Havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum

Geçmiş olsun canım, keşke iyi olsaydınız da gelseydiniz sizde.

bizde çok memnun olduk kii Boşver kız arkadaşı napıcak Asu, aslan gibi delikanlı arkadaşları oldu işte ne güzel
bikinilerde çok güzeldi yaa, biz anca slip mayo giydirebileceğiz.
Gidicek yerler cogaldi bnde...cok saolun kizlarr gelmez olurmuyum boyle durumda ulasicagm ilk kisiler sizlersnz
Ya ben ya ben
Kıyamam yavruma yaa.. Bugün sana zor geçecek desene.
Ne kadar kalacak canım babaanneyle?
Günaydın arkadaşlarım ve kuzucukları. biz 8 aylık olduk dün. bgn dr kontrolümüz var bakalım neler öğreneceğim. balık tattırıyordum artık öğün olarak vereceğim. balık çorbası vs.
8. ayınız kutlu olsunn, nice aylara Mertcim.
Hadi bakalım gözünüz aydın canım, umarım diştendir ve çıkarınca düzene girer uykuları.
Bizim dişte yok sebebimiz belli değil. Ne kadar sürecek bakalım böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…