Bir dahakine daha da hareketlenirler bunları rahatca yere koyabilceğimiz bir yerde buluşmak gerekirgüle güle giysin 3 kuzu da😘 korktum sonradan yanlış paket mi verdim acaba diye umarım doğrudur ☺️ ne güzel herkes karşılıklı aynı duygular içinde ayrılmış eeee bebişlerle bu kadar olacağını tahmin ediyorduk zaten
Çikonun annesi 😍
Günaydın arkadaşlarım ve kuzucukları. biz 8 aylık olduk dün. bgn dr kontrolümüz var bakalım neler öğreneceğim. balık tattırıyordum artık öğün olarak vereceğim. balık çorbası vs.
Günaydın.Funda geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler.Yakışıklı boncuğuna da maşallah.İzmir'in tatlı bebiş ve anneleri bir maşallah da size. Ne güzel kaynaşmışsınız. Bizim uykusuzluğun sebebi sanırım dişmiş.Minik canavar diş, mahvetti bizi.Bu sabah üstteki dişin beyazlığını gördüm.İnşallah kısa sürede çıkıp hepimizi rahatlatır.Dün akşam kendi rekorumuzu kırıp 10 kez uyandıkBende de ilerleme var tabii. Sabah 06.30'a dek sakin kalabildim.Ha gayret böyle böyle sinirlerimi terbiye edeceğim Yazlık alışverişe başlamışsınız.H. sonu ben de tişört ve etek aldım.Havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum
Geçmiş olsun canım, keşke iyi olsaydınız da gelseydiniz sizde.
bizde çok memnun olduk kiiBoşver kız arkadaşı napıcak Asu, aslan gibi delikanlı arkadaşları oldu işte ne güzel
bikinilerde çok güzeldi yaa, biz anca slip mayo giydirebileceğiz.
Ya ben ya ben
Kıyamam yavruma yaa.. Bugün sana zor geçecek desene.
Ne kadar kalacak canım babaanneyle?
8. ayınız kutlu olsunn, nice aylara Mertcim.
Hadi bakalım gözünüz aydın canım, umarım diştendir ve çıkarınca düzene girer uykuları.
Bizim dişte yok sebebimiz belli değil. Ne kadar sürecek bakalım böyle.
İnşallah öyledir canım.Bebekler uyusuuun, anneleeeer dinlensiiiin.Geçmiş olsun canım, keşke iyi olsaydınız da gelseydiniz sizde.
bizde çok memnun olduk kiiBoşver kız arkadaşı napıcak Asu, aslan gibi delikanlı arkadaşları oldu işte ne güzel
bikinilerde çok güzeldi yaa, biz anca slip mayo giydirebileceğiz.
Ya ben ya ben
Kıyamam yavruma yaa.. Bugün sana zor geçecek desene.
Ne kadar kalacak canım babaanneyle?
8. ayınız kutlu olsunn, nice aylara Mertcim.
Hadi bakalım gözünüz aydın canım, umarım diştendir ve çıkarınca düzene girer uykuları.
Bizim dişte yok sebebimiz belli değil. Ne kadar sürecek bakalım böyle.
Ben daha diş sıkıntılarına nail olmadan "Çok sıkıntılı geçmez sanırım." diyordum; ama beni benden alıyor.Herkeste aynı olmuyormuş.Bir yeğenim bizden daha rahat, diğeri de daha bunalımlı diş çıkartmış.Biz de onlara göre orta yoldan ilerliyoruz; ama ortayı bulana dek ayarlarımız epey bozuluyor.Ya keşke bu bebeklerin fabrika ayarlarına geri dönebilsek. Özlediiiiim bebeğimin 2 aylık halini özledim, özledim meleğimin uzun uykularını özlediiim...Selami Baba'ya sevgilerEvet canım çayıra salalım diyorum bir dahakine :))
Aaaa bi küçük brovnicik alıp üfletseydik ya Mert'e. Nice aylarınız yaşlarınız olsun canım tatlı oğluşunun gülen yüzü hep gülsün
Bak sen küçücük pirinç tanesinin yaptığınaSiz böyle yazdıkça ben iyice korkar oldum dişten :18:
İkiniz de pek güzelsiniz. Doğum günün kutlu olsun. Ailenle çooook mutlu olun.oooo neler görüyorum neleerrr
izmir buluşması gerçekleşmiş maşallah tatlı kuzucuklara ve güzel annelerineşanslısınız valla kızlar dostluğunuz daim olur inşallah...
bu hafta sonu bizim için de çok yoğun geçti ve bir o kadarda güzel...
c.tesi eşimin bi yakını evlendi pazarda benim doğum günümdü kızımla ilk doğum günüm diye lunaparka gitmek istedim onun içinde benim içinde özel olsun istedim :) çok güzel bir gündü ailecek çocuklar gibi şendikÖykü zaten büyülenmiş gibi bakındı her yere
bunlarda bizden kareler..
bunlar düğünden
Eki Görüntüle 1055591 Eki Görüntüle 1055592 Eki Görüntüle 1055593
bunlarda dünkü doğum günümdenn
Eki Görüntüle 1055594 Eki Görüntüle 1055595 Eki Görüntüle 1055596 Eki Görüntüle 1055597
Bebeklere kabak dolması
1 Adet kabak.
2 Yemek kaşığı pirinç
100 Gram kıyma
2 Dal maydanoz
Çok az nane
1/4 Soğan
1 Çay kaşığı zeytinyağı
Kabaklar oyulup, hazırlanır. Soğanlar doğranıp, zeytinyağında kavrulur. Soğanlar iyice piştiğinde içine kıyma eklenip, kavurmaya devam edilir. Kıyma piştikten sonra, pirinç eklenir. Az su ile pirinç çektirilir. .İçine nane ve ince kıyılmış maydanoz eklenip, dolmanın içi doldurulur. Az suda kısık ateşte pişirilir..
Ayşe kemik suyunda da ilk su dökülmeliymis
Kızlar aklıma geldikçe ve minnoş izin verdikçe taksit taksit yazıyorum, kusura bakmayın. Bizim bızdık hep laminantın üzerinde emekliyor.Orada emeklemek sanırım daha da hoşuna gidiyor.Hasta olmasından korkuyorum.Gerçi iyi giydiriyorum; ama... Oralara gitmesini engellemek de istemiyorum; çünkü bu sefer emeklemesini kısıtlamış olurum.Sizce ne yapmalıyım.Bazı yerlere battaniye serdim; fakat onu da topluyor :18: Hasta olmaz değil mi?
Ayşe güneş kremini dr.a sorabildin mi? Mustela ve Bioderma'nın atopik g. kremi varmış. Mustela 50 ml, diğeri 150 ml. Küçüğünü almak daha mantıklı geldi. Her yıl yenisini almak açısından.
Parme bakliyat vermeye başladın mı? Dr. her sebzeyi verebileceğini söylemişti sanırım; ama bakliyatı hatırlayamadım.Bizimki pek bir şey demedi ve bu ay kontrole gidip gitmemeyi bize bıraktı.O yüzden soramadım.
İnci de hep parke üstünde baska türlü imkansız zaten basedemiyorsun
Evet bakliyat tahlili çorbalar vermen gerekiyor dedi doktor . Yesil mercimek ile başladım , kirmizi mercimeği gecen ay veriyordum . Simdi sırada fasulye nohut var .
Uzun değilmiş canım Allah'tan kalacağı süre. Ama yinede insan kimseye güvenemiyor demi. Annelik çook zor gerçektenTabi canım aslan gibi arkadaşları var kızımın maşallah sırtı yere gelmez :) sadece 2 gün bakacak babannesi canım
Canım doğum günün kutlu olsun, Öykünle birlikte nice sağlıklı yaşların olsun.oooo neler görüyorum neleerrr
izmir buluşması gerçekleşmiş maşallah tatlı kuzucuklara ve güzel annelerineşanslısınız valla kızlar dostluğunuz daim olur inşallah...
bu hafta sonu bizim için de çok yoğun geçti ve bir o kadarda güzel...
c.tesi eşimin bi yakını evlendi pazarda benim doğum günümdü kızımla ilk doğum günüm diye lunaparka gitmek istedim onun içinde benim içinde özel olsun istedim :) çok güzel bir gündü ailecek çocuklar gibi şendikÖykü zaten büyülenmiş gibi bakındı her yere
bunlarda bizden kareler..
bunlar düğünden
Eki Görüntüle 1055591 Eki Görüntüle 1055592 Eki Görüntüle 1055593
bunlarda dünkü doğum günümdenn
Eki Görüntüle 1055594 Eki Görüntüle 1055595 Eki Görüntüle 1055596 Eki Görüntüle 1055597
Parmişim tarif süper, yalnız pirinç olduğu için kabız yapar mı acaba. Kabızlıktan çok tırsıyorum artıkkBebeklere kabak dolması
1 Adet kabak.
2 Yemek kaşığı pirinç
100 Gram kıyma
2 Dal maydanoz
Çok az nane
1/4 Soğan
1 Çay kaşığı zeytinyağı
Kabaklar oyulup, hazırlanır. Soğanlar doğranıp, zeytinyağında kavrulur. Soğanlar iyice piştiğinde içine kıyma eklenip, kavurmaya devam edilir. Kıyma piştikten sonra, pirinç eklenir. Az su ile pirinç çektirilir. .İçine nane ve ince kıyılmış maydanoz eklenip, dolmanın içi doldurulur. Az suda kısık ateşte pişirilir..
Canımm sen de çok güzeldi dünn. Tontiklik sizde genetik sanırım çikoda öyle :) Ama yakışıyor size tontik olmak.Mutluluk ig.de de görünce bayılmıştım o nasıl bir zayıflık maşallahdün sulozu da görünce incecik bir gaza geldim bakalım hayırlısı, gerçi şu an hamile kaldığım dönemden de aşağıdayım ama tontiktim ben hep ☺️
Parmecim bir tarif daha geldi senden teşekkürlerçikocan uyusun enginarlı çorbayı yapacağım biraz sonra... Size bir sorum olacak kızlar kemik suyundan çorba yapayım diyorum da ilk suyunu döküyor muyduk onun?? Sanki öyle bir muhabbet geçmişti.
Çikonun annesi 😍
Selimde devamlı parkede canım, birşey olmaz. Zaten artık havalar güzelleşmeye başlıyor.Kızlar aklıma geldikçe ve minnoş izin verdikçe taksit taksit yazıyorum, kusura bakmayın. Bizim bızdık hep laminantın üzerinde emekliyor.Orada emeklemek sanırım daha da hoşuna gidiyor.Hasta olmasından korkuyorum.Gerçi iyi giydiriyorum; ama... Oralara gitmesini engellemek de istemiyorum; çünkü bu sefer emeklemesini kısıtlamış olurum.Sizce ne yapmalıyım.Bazı yerlere battaniye serdim; fakat onu da topluyor :18: Hasta olmaz değil mi?
Ayşe güneş kremini dr.a sorabildin mi? Mustela ve Bioderma'nın atopik g. kremi varmış. Mustela 50 ml, diğeri 150 ml. Küçüğünü almak daha mantıklı geldi. Her yıl yenisini almak açısından.
Canım fasulye nohutu nasıl yedireceğiz? Yemek gibi mi yapacağız çorbalarına mı koyacağız?İnci de hep parke üstünde baska türlü imkansız zaten basedemiyorsun
Evet bakliyat tahlili çorbalar vermen gerekiyor dedi doktor . Yesil mercimek ile başladım , kirmizi mercimeği gecen ay veriyordum . Simdi sırada fasulye nohut var .
Sağ ol canım. İnci tanesine afiyetler olsun. Ne şanslı bir bebek.Annesi ona güzel güzel mamalar pişiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?