Kuru yolum tavuklar var ben ondan alıyorum ama tabi nekadar sağlıklıdır bilemiyorum :44:
Canım marketten aldım.Köy tavuğu alabileceğim bir yer yok.
Maşallah size canım anneli kızlı çok güzelsinizAyrıca çok formdasın! Bizim haftaya nişan var hala elbise bakmadım çünkü kendime bu halde kıyafet yakıştıramıyorum Nice mutlu yaşların olsun güzel kızınla
Hahahaha şarkı güzelmiş canım :))
Hemen notlarıma ekledim bunları teşekkürler parmişkom
Çok şükür dünü atlattık canım bugün akşam annem gelicekBu arada ben pirinçli kabak dolmasının kabız yapacağını düşünmüyorum kabak zaten bağırsakları hızlandırıyo dengeler birbirini.
İnşallah sen de sağlıkla yavrunu kucağına alırsın seneye tarifleri uygularsın :) Zaman nasıl geçmiş anlamayacaksın bile... Hamileliğin tadını çıkar canım.
Yemek konusunda özellikle söyledim zaten ağzını açmıyorsa ısrar etme diye. Kayınvalidem o konuda çok saygılıdır asla istemediğim bir şeyi yapmaz.
Afiyet olsun miniklere kızlar aldım sizin tarifleri de. Bu bebek yemekleri konusunda giderek uzmanlaşıyoruz. İlk zamanlar ne yediricem derdi çoktu. Şimdi yedirebileceğimiz çeşitler çoğaldıkça tarif yelpazesi genişliyor :)
Sağol tatlım içimi rahatlatmaya çalışıyorum
nice mutlu yıllara canımana kız süper görünüyosunuz bu arada sen de çok formundasın valla :))
güzel tarifmiş teşekkürler parmiş
süper süper süpeerr! bayıldım hepinize kızlar ne güzel yaptınız valla çok kıskandımm :)) kuzucuklarımı da yerim ben tatlı şeyler sizi
kıyamam sana ben ya sen böyle yazdıkça çok üzülüyorum günebakanımiçini ferah tutmaya çalış lütfen canımcım
ben de gelirim ben deehem de ta tekirdağlardan
size de kocaman maşallah o zaman canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu da çok güzel bi tarif denemeliyim bi ara canım teşekkürler
bu arada teşekkür ediyoruz oğlumla size teyzeleri bu da öpücüğünüz54:
Günaydın kızlardün eşimin hastanesindeki ağaç dikme etkinliğine katıldık bu yüzden gelemedim. İdoşumun bir ağacı var artık :)))
Özledim sizleri cancişlerim ve yazma sayfasına gelirken o da ne süper resimler gördüm orda sabah sabah :129::129: Şimdi onları şöyle bi yakından inceliyim. Bu arada yemeğimi filan pişirdim, İdoşun çorbasını da yaptım. Ezogelin ve tarhana harici yemediği için ben de içine değişik şeyler katarak yapıyorum :)) Bugün et suyu ve kuşbaşı et, mercimek, pirinç, yer elması, havuç, nane, kimyon ve zeytinyağından oluşan bir çorba yaptım umarım içer
Allahım Allahım yaaa ben size ne diyim sabah sabah gözüm gönlüm açıldı. Çikom ve İncimin akıl almaz benzerliği, İzmirin en havalı annelerinin ve bebişlerinin buluşması (çok kıskandım çooook) Arduşumun yüzünden okunan mutluluğu, Mutlulukun (doğum günün kutlu olsun tatlım) düşman çatlatır nitelikteki fiziği çok ama çooook güzelsiniz canlarım yaaa Her birinize ve güzeller güzeli bebeklerimize bir kez daha hayran oldum
Vaay çok güzel olmuş canım İda' nın demek ağacı varNe ağacı diktiniz canım merak ettim. Hafta sonu iyi enerji depolamışsın anlaşılan sabahtan halletmişsin işlerini hamarat hatun :) İnşallah İdoş çorbasını severek içer
Teşekkür ederiz tatlımmm topiğimizde bütün anne ve bebekler çok güzelPazar günü canlı canlı görüp anladım ki herkesin kalbinin güzelliği yüzüne yansımış
Oradaki orman mühendisinin verdiği bilgiye göre çam fıstığı ağacı dikmişiz canım
Aaa yaşasın fıstıklarımız İdoştan bundan sonra
Sana ve oykuye bayildimm harika gorunuyorsunuz.
Cok guzel zayiflamissin.
Parmis yeni tarif icin tesekkurler.
Ben suan icin herseyi yediremiyorum cunki hala gazli korkuyorum bu yuzden.
Mutluluk,
Dogum gunün kutlu olsun Canim sende öykü de cok sık ve cok guzelsiniz . Spor ise yaramış cok fit görünüyorsun tebrikler
İkiniz de pek güzelsiniz. Doğum günün kutlu olsun. Ailenle çooook mutlu olun.
Güzel bir tarif daha.Hemen tarif dosyasına ekliyorum.Birkaç tarifi kaçırınca artık akıllandımEllerine sağlık
Mutluluk ig.de de görünce bayılmıştım o nasıl bir zayıflık maşallahdün sulozu da görünce incecik bir gaza geldim bakalım hayırlısı, gerçi şu an hamile kaldığım dönemden de aşağıdayım ama tontiktim ben hep ☺️
Parmecim bir tarif daha geldi senden teşekkürlerçikocan uyusun enginarlı çorbayı yapacağım biraz sonra... Size bir sorum olacak kızlar kemik suyundan çorba yapayım diyorum da ilk suyunu döküyor muyduk onun?? Sanki öyle bir muhabbet geçmişti.
Çikonun annesi 😍
Uzun değilmiş canım Allah'tan kalacağı süre. Ama yinede insan kimseye güvenemiyor demi. Annelik çook zor gerçekten
Canım doğum günün kutlu olsun, Öykünle birlikte nice sağlıklı yaşların olsun.
Fotoğraflara bayıldım. İkinizde çok hoş göürnüyorsunuz.
Parmişim tarif süper, yalnız pirinç olduğu için kabız yapar mı acaba. Kabızlıktan çok tırsıyorum artıkk
Canımm sen de çok güzeldi dünn. Tontiklik sizde genetik sanırım çikoda öyle :) Ama yakışıyor size tontik olmak.
Selimde devamlı parkede canım, birşey olmaz. Zaten artık havalar güzelleşmeye başlıyor.
Canım fasulye nohutu nasıl yedireceğiz? Yemek gibi mi yapacağız çorbalarına mı koyacağız?
maşallah size formunu koruyan bir anne daha. öykü kuzum senin güzelliğini kapatmış annesi 41 kere maşallah
nede güzel zaman geçirmişsiniz doğum günün kutlu olsun
ben dolma yapmıyordum ama bu tarif içindekileri haşlayıp blendır yapıp yoğurtla karıştırıp yedirdim hatta bugün yaptım yine
dolmada yapayım tşkler
cnm ilk suyunu bende döküyorum
şimdi kendimize güveç yaptım et suyundan ve kuşbaşı etden ayırdım yarın parmenin tarifini yapacağım😄
çok güzel bilgiler emeğine sağlık cnm. mercimek yedirdim ama kendi nohut yemeğimizden tattırmıştım yarından sonra bende geçeyim bakliyata tşkler yarasın kuzularımıza
çok güzel ellerinize sağlık, bnde ilk suyunu döküp yapıyorum buzdolabı poşeti yada bardaklara yapıyorum ğzerine tarih yazıp saklıyorum ki. ilk yaptıklarımı tüketeyim zaman çok geçmesin diye.
Etim hazır bgnden yarın yapacağın hemen😄
teşekkürler. Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu.👪
Parmecim ellerine sağlık ne kadar çeşitli şeyler deniosun inci çok şanslı valla ben evdeysem eğer meyve dışında ek gıda almadığı bile oluo bazen oğlumunhala adapte olamadım ben bu ek gıda şeysine
Ama seni okudukça gaza geliom
Yalnız ben de bakliyat vermeye hazır hissetmiom oğluşu zira bol gaz durumları devam:26:
Mutluluk nice mutlu senelerin olsun sevdiklerinle beraber çok hoş çıkmışsınız ana kız maşallah
Ayşe tam da denk geldi ig resmini görünce burda da bi sormak istedim
Bi Selim'i hatırlıom yürüteç kullanan bi de çikocuğu gördüm
Kızlar bugün ben de kaynımlardan yürüteci aldım annem bakıo oğluma ve artı durduramıom dedi sürekli kucak istiomuş belki böle biraz rahat ederiz hem de hareket eder dedi hiç istemiodum ama aldım
Oğluş da çok sevdi zaten ayakta durmaya bayılıo
Bi problem de mızmızlık had safhada iki gündür şu büyüme atağı dönemi fln mı bi araştırıcam şimdi
Canım öncelikle doğum günün kutlu olsun.Miniğin ve eşinle birlikte daha nice yaşlara.Analı kızlı süpersiniz.Bukadar zayıf, fit olmak zorundamısınız.Sizleri gördükçe bazen kendime sinir oluyorum.Şu gırtlağımı tutup kilo veremiyorum diye.Gerçi 5,5 kilo verdim ama bu kadar kilolu olunca verilen kilo belli olmuyor.Birde 2 gündür sürekli yemek yemek istiyorum.Ben sıkılınca hep yemek isterim.Neyse diyete devam.
Canım bu tarifi yarından sonra deneyeceğim.Eminim çok güzel olacak.
Canım bilgi için teşekkürler.
Ben tv de izlemiştim.Onkoloji uzmanı anlattı.İlk kemik suyu ocağa konur.Kaynamaya başlayınca dökülür ve yeniden su koyulur.Oda kaynamaya balşalyınca altı kısılır ve 6-7 saat kaynatılır.Suyu biterse yeniden su koyulur.Böyle kaynatırsak kemikteki ilik herşey iyice eriyip vitamini suya geçermiş.Ben elaya az kemik kaynattığım için 3 saat kısık ateşte kaynatıyorum.Sonra sularını buz kalıplarına koyuyorun.Etlerinide küçük küçük yapıp onlarıda buz kalıplarına koyup dondurucuya atıyorum.Yemek zamanı kalıp kalıp alıp kullanıyorum.
Canım bende bunu yapıyorum.İçinede biraz ya irmik ya koyuyorum.
Mutluluk ne guzelsiniz ana kiz harika gorunuyorsunuz..
Kızlar ben de bi tarif paylasaym basit ama sevdi oğlum
Pirasayi cok ince dograyip zeytin yağda kavurdum pisince içine yumurta sarisi kirdim pirasali omlet oldu..bizimki yoğurt sevmediğinden yoğurtla karistirip verdim siz ayri verebilirsiniz kavurma aşamasında ispanak da eklenebilir..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nice mutlu yıllara canımana kız süper görünüyosunuz bu arada sen de çok formundasın valla :))
güzel tarifmiş teşekkürler parmiş
süper süper süpeerr! bayıldım hepinize kızlar ne güzel yaptınız valla çok kıskandımm :)) kuzucuklarımı da yerim ben tatlı şeyler sizi
kıyamam sana ben ya sen böyle yazdıkça çok üzülüyorum günebakanımiçini ferah tutmaya çalış lütfen canımcım
ben de gelirim ben deehem de ta tekirdağlardan
size de kocaman maşallah o zaman canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu da çok güzel bi tarif denemeliyim bi ara canım teşekkürler
bu arada teşekkür ediyoruz oğlumla size teyzeleri bu da öpücüğünüz54:
Maşallah size canım anneli kızlı çok güzelsinizAyrıca çok formdasın! Bizim haftaya nişan var hala elbise bakmadım çünkü kendime bu halde kıyafet yakıştıramıyorum Nice mutlu yaşların olsun güzel kızınla
Hahahaha şarkı güzelmiş canım :))
Hemen notlarıma ekledim bunları teşekkürler parmişkom
Çok şükür dünü atlattık canım bugün akşam annem gelicekBu arada ben pirinçli kabak dolmasının kabız yapacağını düşünmüyorum kabak zaten bağırsakları hızlandırıyo dengeler birbirini.
İnşallah sen de sağlıkla yavrunu kucağına alırsın seneye tarifleri uygularsın :) Zaman nasıl geçmiş anlamayacaksın bile... Hamileliğin tadını çıkar canım.
Yemek konusunda özellikle söyledim zaten ağzını açmıyorsa ısrar etme diye. Kayınvalidem o konuda çok saygılıdır asla istemediğim bir şeyi yapmaz.
Afiyet olsun miniklere kızlar aldım sizin tarifleri de. Bu bebek yemekleri konusunda giderek uzmanlaşıyoruz. İlk zamanlar ne yediricem derdi çoktu. Şimdi yedirebileceğimiz çeşitler çoğaldıkça tarif yelpazesi genişliyor :)
Sağol tatlım içimi rahatlatmaya çalışıyorum
Allahım Allahım yaaa ben size ne diyim sabah sabah gözüm gönlüm açıldı. Çikom ve İncimin akıl almaz benzerliği, İzmirin en havalı annelerinin ve bebişlerinin buluşması (çok kıskandım çooook) Arduşumun yüzünden okunan mutluluğu, Mutlulukun (doğum günün kutlu olsun tatlım) düşman çatlatır nitelikteki fiziği çok ama çooook güzelsiniz canlarım yaaa Her birinize ve güzeller güzeli bebeklerimize bir kez daha hayran oldum
İçimi rahat tutayım o zaman. Ne sevimli oluyordur emeklerken.Babası bizimkini kurmalı oyuncaklara benzetiyor.Aferin Selimtoş'aUzun değilmiş canım Allah'tan kalacağı süre. Ama yinede insan kimseye güvenemiyor demi. Annelik çook zor gerçekten
Canım doğum günün kutlu olsun, Öykünle birlikte nice sağlıklı yaşların olsun.
Fotoğraflara bayıldım. İkinizde çok hoş göürnüyorsunuz.
Parmişim tarif süper, yalnız pirinç olduğu için kabız yapar mı acaba. Kabızlıktan çok tırsıyorum artıkk
Canımm sen de çok güzeldi dünn. Tontiklik sizde genetik sanırım çikoda öyle :) Ama yakışıyor size tontik olmak.
Selimde devamlı parkede canım, birşey olmaz. Zaten artık havalar güzelleşmeye başlıyor.
Canım fasulye nohutu nasıl yedireceğiz? Yemek gibi mi yapacağız çorbalarına mı koyacağız?
İlk fırsatta bunu da deneyeceğim.Bugün yeşil mercimeğimizi pişirdik. Ellerine sağlık. Çok faydalı bir çorba olmuş yine.Buradan bakıp değişik çorbalar yapıyorum.Hepinize teşekkür ederim. Kaka konusunun ileride sıkıntı olacağını pek sanmıyorum.Yeğenim de köşeye çekilip sessizleşerek yapardı.Her bebek kendine özeldir ya, İnci de onu tercih etmiş.Bizimkinin de yaparken suratı değişiyor ve gözleri doluyor.Çok mu duygusalım bilmiyorum;ama gözlerinin dolduğunu görünce bazen benim de gözlerim doluyor.Rica ederim Canim . Cok naziksin sagol bence hepimizin bebeği cok sansli baksana hala kendimize ait zamandan çalıp burda yine onlar icin cene çalıyoruz .
Bu arada az once yeni bir yemek yaptım. Aslında cok degerli bir dostumun verdigi bir tarif vardı bizim icin et haslama . Ben de hem et suyu yapmak hem de sevgili inci tanesine kusbasi et denemek icin yaptım.
Kusbasi eti Hasladim ilk suyu döktüm ikinci su da siyah geldi gözüme onu da döktüm .ucuncu suyu ayırdım buz poşetine doldurdum . Daha sonra corbslara yemeklere tablet olarak girecek .
Bir bardak kadar suyu et ile birlikte bıraktım . İri iri Dogradigim soğanı etin üstüne ekledim . Biraz beraber kavruldular üstüne Kusbasi havuç ve patates ekledim . Birlikte piştiler . Karabiber ekledim . Sonra yumusacik olan kusbasi eti minik parçalara ayırıp havuç ve patatesi ezdim. Miniklere afiyet olsun .
hayır canım eşim çekindi açıkçası çünkü bize önerdiği alerji kremi alerji yaptı...bir eczacıyla mı görüşsem diye düşünmekteyim...Kızlar aklıma geldikçe ve minnoş izin verdikçe taksit taksit yazıyorum, kusura bakmayın. Bizim bızdık hep laminantın üzerinde emekliyor.Orada emeklemek sanırım daha da hoşuna gidiyor.Hasta olmasından korkuyorum.Gerçi iyi giydiriyorum; ama... Oralara gitmesini engellemek de istemiyorum; çünkü bu sefer emeklemesini kısıtlamış olurum.Sizce ne yapmalıyım.Bazı yerlere battaniye serdim; fakat onu da topluyor :18: Hasta olmaz değil mi?
Ayşe güneş kremini dr.a sorabildin mi? Mustela ve Bioderma'nın atopik g. kremi varmış. Mustela 50 ml, diğeri 150 ml. Küçüğünü almak daha mantıklı geldi. Her yıl yenisini almak açısından.
Aysecim ben ilikli kemigi once yarim saat suda beklettip o suyu doktum.
Yeniden su koyup yarim saat hasladim suzdum.
Yeni suyla bir saat kaynattim iliklerini sisle cikardim,blendir yaptim ve plastik bardaklara koyup,agzini kapatip buzluga attim.
Ben tv de izlemiştim.Onkoloji uzmanı anlattı.İlk kemik suyu ocağa konur.Kaynamaya başlayınca dökülür ve yeniden su koyulur.Oda kaynamaya balşalyınca altı kısılır ve 6-7 saat kaynatılır.Suyu biterse yeniden su koyulur.Böyle kaynatırsak kemikteki ilik herşey iyice eriyip vitamini suya geçermiş.Ben elaya az kemik kaynattığım için 3 saat kısık ateşte kaynatıyorum.Sonra sularını buz kalıplarına koyuyorun.Etlerinide küçük küçük yapıp onlarıda buz kalıplarına koyup dondurucuya atıyorum.Yemek zamanı kalıp kalıp alıp kullanıyorum.
saol canım benim :) ne kadar zayıflarsak zayıflayalım o yanaklar kalıcı bizdeCanımm sen de çok güzeldi dünn. Tontiklik sizde genetik sanırım çikoda öyle :) Ama yakışıyor size tontik olmak.
canım inş. sağ salim alırsın kucağına ...kızların da dediği gibi tadını çıkar hamileliğin ve bol bol uyu bana hep öyle derlerdi :)merhabalar
ben arada girip sizin tariflerinize ve güzel kuzucuklarınızın resimlerine bakıyorum.benim oğluşumda seneye bu zamanlar böyle mi olacak diye
ama mutlaka maşallah diyorum
sağlıcakla kalın...
Ayşe tam da denk geldi ig resmini görünce burda da bi sormak istedim
Bi Selim'i hatırlıom yürüteç kullanan bi de çikocuğu gördüm
Kızlar bugün ben de kaynımlardan yürüteci aldım annem bakıo oğluma ve artı durduramıom dedi sürekli kucak istiomuş belki böle biraz rahat ederiz hem de hareket eder dedi hiç istemiodum ama aldım
Oğluş da çok sevdi zaten ayakta durmaya bayılıo
Bi problem de mızmızlık had safhada iki gündür şu büyüme atağı dönemi fln mı bi araştırıcam şimdi
hahaha tam bulmuşsun valla konsepti Asu kuşcuk :) üstelik farklı da olacak kimseden duymamıştım kuş konsepti :)Günaydın kızlarBen sanırım doğum günü temamıza karar verdim. Asu kuşuma kuş temalı doğum günü yapıcam
vatana millete hayırlı uğurlu olsun İdoşumun ağacı :) dün ben de yer elması aldım çikoya yedirmek için şimdi tarif araştıracağım ....afiyet olsun İdoşuma da umarım yemiştir...Günaydın kızlardün eşimin hastanesindeki ağaç dikme etkinliğine katıldık bu yüzden gelemedim. İdoşumun bir ağacı var artık :)))
Özledim sizleri cancişlerim ve yazma sayfasına gelirken o da ne süper resimler gördüm orda sabah sabah :129::129: Şimdi onları şöyle bi yakından inceliyim. Bu arada yemeğimi filan pişirdim, İdoşun çorbasını da yaptım. Ezogelin ve tarhana harici yemediği için ben de içine değişik şeyler katarak yapıyorum :)) Bugün et suyu ve kuşbaşı et, mercimek, pirinç, yer elması, havuç, nane, kimyon ve zeytinyağından oluşan bir çorba yaptım umarım içer
Kızlar benim bir sorunum var aslinda sorun mü bilmiyorum ama ılerde problem yaratabilir diye düşünüyorum bana akıl fikir verin .
İnci ayakta dikilerek kaka yapiyor . Sonucta kaka ayakta yapilan bir eylem degil tuvalet aliskanligi kazanirken sorun yasarmiyiz acaba . kakası geldiginde bunu Belli ediyor yüzünü geriyor asla oturmayı yatmayi kucakta durmayı kabul etmiyor ayakta durmak istediğini anlatıyor elini tutup dikilir dikilmez kakayi yapıyor . Ne yapmak gerek bilemedim
Günaydın kızlarBen sanırım doğum günü temamıza karar verdim. Asu kuşuma kuş temalı doğum günü yapıcam
Günaydın kızlardün eşimin hastanesindeki ağaç dikme etkinliğine katıldık bu yüzden gelemedim. İdoşumun bir ağacı var artık :)))
Kızlar benim bir sorunum var aslinda sorun mü bilmiyorum ama ılerde problem yaratabilir diye düşünüyorum bana akıl fikir verin .
İnci ayakta dikilerek kaka yapiyor . Sonucta kaka ayakta yapilan bir eylem degil tuvalet aliskanligi kazanirken sorun yasarmiyiz acaba . kakası geldiginde bunu Belli ediyor yüzünü geriyor asla oturmayı yatmayi kucakta durmayı kabul etmiyor ayakta durmak istediğini anlatıyor elini tutup dikilir dikilmez kakayi yapıyor . Ne yapmak gerek bilemedim
Ahaha evet fıstık yemeye beklerizBu arada kuş konsepti süper fikir canım:128::128:
İltifatlarının icin teşekkürler kızlar aslında inci yemek konusunda bana zorluk çıkarmadigi icin ben sansliyim .
Arasta ve Gunebakan inci tanesi ve çıko icin guzel sözleriniz icin teşekkürler
Gunebakan kuş harika asu kuşa cok yakisacak . Neler çıkacak ortaya merakla bekliyorum
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum hem doğum günüm kutladığınız için hem de güzel sözleriniz için
hayatımda geçirdiğim en güzel doğum günüydü eşimde aynı şekilde keyif almış bunun sebebi tabi ki minik yavrumuz Öykü
onlardan önce hayatımızda ne kadar büyük bir eksiklik varmış dimi kızlar ? Allah yokluklarını göstermesin...
Gelelim şu fitlik olayına :) bu ay bitti spor ve 3 ay sonunda incelme 33 cm.. Allah bereket versin dedimemzirme döneminde olduğum için sürekli rejim yapamadım 1 hafta sıksam ertesi hafta bıraktım mecburen çünkü sütüm fena azalıyor yemezsem.. hala doğum öncesi kiloma dönemedim ama şuan için bu bile mucize bizim için çünkü doğum yapmak bir bayanın vücudunu fena halde etkiliyor. Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin de kilolar verilir alimallah!
bu arada bebekler için verdiğiniz tarifler harika kızlar sizlerden alıyorum tarifleri kolaylık oluyor gerçekten..
biz hala çorba yemiyoruz hep tatlı şeyler istiyoruz ne yapıcam da alıştırıcam sebzelere, çorbalara bilmiyorum
arastacım idanın ağacı hayırlı olsun 
günebakan canım kuş fikri çok hoş asuya da tam yakışır yanii
parmecim bence zamanı geldiğinde düzelir o zamana akılları iyice erecek sonuçta
Keşke deneme boyları olsa da denesek.Belki vardır.Bir araştırmak lazım. Alerjen gıdalar arasında kiviyi de söyledi bizim dr. Çilek,ceviz ve kiviyi, hatta tereyağını 9. aydan sonra kullanacağız.Ayrıca tarçının da alerjen old., kendi çocuğunun çok sıkıntı çektiğini söylemişti. İnşallah geçecek bu günlerimiz de. Hem Allah'a şükür, dermansız dert değil. Çikoya mucccuk. Yine dobüşten.hayır canım eşim çekindi açıkçası çünkü bize önerdiği alerji kremi alerji yaptı...bir eczacıyla mı görüşsem diye düşünmekteyim...
teşekkürler kızlar cevaplarınız için....kurabiye senin alıntın gitmiş sana da teşşekür ettim...kaynattım şimdi soğumasını bekliyorum buzluğa koymak için...
saol canım benim :) ne kadar zayıflarsak zayıflayalım o yanaklar kalıcı bizde
canım inş. sağ salim alırsın kucağına ...kızların da dediği gibi tadını çıkar hamileliğin ve bol bol uyu bana hep öyle derlerdi :)
canım ben çok uzun süreli kullanmıyorum ama... günde en fazla yarım saat duruyordur üstünde...
hahaha tam bulmuşsun valla konsepti Asu kuşcuk :) üstelik farklı da olacak kimseden duymamıştım kuş konsepti :)
vatana millete hayırlı uğurlu olsun İdoşumun ağacı :) dün ben de yer elması aldım çikoya yedirmek için şimdi tarif araştıracağım ....afiyet olsun İdoşuma da umarım yemiştir...
canım ya ilerde sorun olacağını düşünmüyorum...çiko da ya yürütecindeyken yapıyor ya da mama sandalyesinde...eşim diyor bu mama sandalyesinin işlevini yanlış anladı diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?