2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ya kızlar bu buluşma konusunu ciddi ciddi ayarlayalım yaaa.. Ben Beylikdüzündeyim ama eğer bizde İzmirdeki arkadaşlar gibi pazar gününe ayarlarsak Fatihede gelebilirim mesela.. Hadi konuşalım ayarlayalım :)

Buluşalım canım.Bende Beylikdüzündeyim ama ben Fatihe gelemem.Ela Fatihe kadar rahat durmaz.

her çocuk ayrı parmecim bnmkide uyanıncs yapar hemen yada örümcekte değişik yani düzelir
çok güzel bilgiler tşkler çikonun annesi
Duygusala bağladım gece gece. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın

örümcek te çok özgür hissediyolar benim bıdık çok seviyor geç değil bence emekleme yürümeye yeltenme yolsa binsin
bizi beğendiğin için tşkler çok güzel oldu buluşmamız
ben bazen çok kaldıysa buzluğa koyuyorum buzdolabı poşetinde yada akşam yine yediriyorum

inşallah hayırlısı olur cnm istediğin izni alırsın

Tabiki öyle canım hepimiz için kuzularımız eşsiz

Kızçelere doğumgününde giymesi için bu tarz elbise de olabilir kızlar...bence tütü çok sıradanlaştı...Eki Görüntüle 1058185

Çikonun annesi 😍

Çok şekermiş canım ya seçenek çok aslında seçmek zor :)

Hayırlısı olsun canım üzülme diycem ama elinde değil biliyorum

Benden de günaydın herkese... Çikom gece 2 defa kalktı ve 9.30a kadar uyumama izin verdi baya bir dinlenmiş hissediyorum kendimi😄
DURUSELCİM çok sevindim çorbanın işe yaradığına
FUNDA canım çok güzel bir yazıymış duygulandırdun beni

Günaydın Ağustos böceklerinin anneleri

Herkese mutlu, bol ek gıdalı, uykulu bir gün diliyorum:))

Asu kuşuma, kuş tema fikri süper çok yakışacak kuşuma.
ben daha bişi bulamadım biraz daha zamanım var araştırmadayım

Kızçelere doğumgününde giymesi için bu tarz elbise de olabilir kızlar...bence tütü çok sıradanlaştı...Eki Görüntüle 1058185

Çikonun annesi 😍

Haklısın canım sıradanlaştı ben de farklı bişeyler bakınıyorum arada ama bulamadım papatya konseptine uygun bişeyler. Yer gök tütü kaynıyor Bulamazsam mecbur tütüye talim

Haklısın canım sıradanlaştı ben de farklı bişeyler bakınıyorum arada ama bulamadım papatya konseptine uygun bişeyler. Yer gök tütü kaynıyor Bulamazsam mecbur tütüye talim

Tabi canım bulamayınca yapcak bişey yok... Ama papatya için sarı kurdeleli beyaz bir elbise diktirebilirsin hem kendine de aynı modelden diktirip ikiniz takım giyinebilirsiniz. Nette görüyorum çok hoşuma gidiyor 😄

Çikonun annesi 😍

İdoşla benzer giyinicez o hep hayalim zaten dediğin de mantıklı canım ben biraz araştırma yapayım bakalım

Günaydın kuzularimm isyerimden aradilar gel dilekceni ver die sanirim dünkü sitemim ise yaradi genel Müdürlük ise el koycak duaya devam hadi bakalım:)))))

Evimizi süpürüp sildik ve geldiiiik.Çok yoruldum.Bu arada da bızdığı uyuttum. Yemeğimi yiyip Lactamil'imi elime alıp b.sayarın başına geçtim nihayet.
Durusel umarım iznini alabilirsin.Tüm kalbimle diliyorum.Ben de 5 ay sonra işe döneceğim
Ayşe ne güzel sadece 2 kez uyanmış.Dün gece biz de az uyandık.Sadece 5 kez 10 kere uyandığı zamanlara nazaran iyi bir rakam Eşim hep "Biz mi bebeği eğitiyoruz, o mu bizi eğitiyor anlamıyorum." diyor. İstediğini bir şekilde yaptırıyor.

kızlar çok zor durumdayım akşam toparlayıcı sutyen takmıştım omu yaptı bilmiyorum ama şişti sertleşti göğsüm canım çok yanıyor memeyi boşaltmak lazımmış ama ilker huysuz akşamdan beri emmek istemiyor göğüs pompasıda söyledim bi arkadaşın varmış göndereckmiş.sabah duşta aldım ama nafile şuan patlamak üzereyim.. sinirden acıdan çocuğa bağırdım daha çok ağladı yavrum kendimi çok suçlu hissediyorum

teşekkürler cevap için cnm

Ya kızlar bu buluşma konusunu ciddi ciddi ayarlayalım yaaa.. Ben Beylikdüzündeyim ama eğer bizde İzmirdeki arkadaşlar gibi pazar gününe ayarlarsak Fatihede gelebilirim mesela.. Hadi konuşalım ayarlayalım :)

ben katılırım İstanbuldaki arkadaşlar sizler ne dersiniz ??

örümceği ilk defa duydum canım araştırayım hemen. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…